Moskovska banka u Srbiji po planu

U Moskovskoj banci u Beogradu kažu, povodom događanja u sedištu banke u Moskvi, da ta domaća banka normalno nastavlja da radi.

Izvor: B92

Sreda, 06.04.2011.

09:03

Default images

Kako navode, vest da je predsednik Moskovske banke Andrej Borodin napustio Rusiju, nema uticaj na redovne aktivnosti banke u Srbiji.

"Upravo je u toku kampanja za refinansirajuće kredite za građane sa bankarskim proizvodima, koji imaju najpovoljnije uslove na srpskom bankarskom tržištu", kažu u Moskovskoj banci u Beogradu.

Moskovska banka je jedna od najvećih i najstabilnijih banaka u Rusiji, a prema relevatnim podacima i jedan od najvećih kreditora ruske privrede.

Moskovska banka Rusija je preko Moskovske banke Beograd do sada plasirala kredite u vrednosti od 300 miliona dolara u srpsku privredu i to je domaća banka koja radi u skladu za dobijenom dozvolom Narodne banke Srbije od 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: