Cvetković: Maksi je dobar početak

Ulazak Delez grupe na srpsko tržište kupovinom Delta Maksija pokazatelj je da je 2011. dobro počela kad je reč o investicijama u Srbiji, kaže Mirko Cvetković.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 03.03.2011.

14:50

Default images

Srpski premijer je istakao da je siguran će velikih ulaganja biti još i da će Srbija ove godine ostvariti planirani nivo investicija od tri milijarde dolara.

"Direktna investicija belgijskog Deleza od skoro milijardu evra jedna je od najvecih u poslednjih nekoliko godina. Srbiji su neophodne ovakve investicije. Siguran sam da će ih još biti i da ćemo ove godine dostići planirani nivo investicija od oko tri milijarde dolara", istakao je Cvetković.

Predsednik Vlade Srbije očekuje da će dolazak poznate belgijske kompanije doneti veću konkurenciju među trgovinskim lancima, a samim tim i bolju uslugu i niže cene proizvoda za građane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: