Milosavljević se žali na malo para

Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević kaže da nije zadovoljan iznosom novca koji je to ministarstvo dobilo iz budžeta za 2011. godinu.

Izvor: Beta

Petak, 14.01.2011.

12:28

Default images

On je kazao da je "ukupna vrednost budžetske stavke ministarstva trgovine i usluga, uključujući i robne rezerve, nešto više od šest milijardi dinara", naglašavajući da to nije dovoljno.

Prema rečima ministra, nedostaju sredstva na pozicijama koje bi trebalo da pomognu primenu novih zakona i informisanje građana o novom zakonu o trgovini i zaštitu potrošača.

"Nedostaju sredstva i za ubrzanu rekonstrukciju skladišnih prostora za naftu i naftne derivate u Smederevu, jer kao kandidat za EU obavezujemo se da obezbedimo njihove tromesečne rezerve", kazao je on i dodao da neće biti ni dovoljnio sredstava za formiranje centra za razvoj trgovine.

Milosavljević je izrazio očekivanje da će se "kada se sve ukupno sabere naći način da se sa nešto manje aktivnosti, ali sa više ljudskog angažovanja, planirani ciljevi ministarstva trgovine za 2011. godinu ostvariti i realizovati".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: