Počinje prodaja stanova na Voždovcu

Prijavljene za kupovinu stanova na prostoru kasarne "4. juli" u Beogradu, od danas mogu da rezervišu stan, a potpisivanje ugovora počeće sledeće nedelje.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.12.2010.

13:02

Default images

Svi kupci koji u decembru budu potpisali ugovor o kupoprodaji imaće rok do 30. marta 2011. za realizaciju kredita.

Tako da će u ceo proces moći da se uključe sve vrste kredita, kao i subvencionisane stambene kredite.

U prvoj fazi u ponudi će biti oko 1.450 stanova, a ukoliko se potencijalnom kupcu pri prvom pozivu ne bude dopao nijedan od ponuđenih stanova moći će da se izjasni za koju je parcelu zainteresovan i biće ponovo pozvan kada se u ponudi budu našli ti stanovi, navedeno je u saopštenju.

Za kupovinu jeftinih stanova prijavilo se ukupno 12.000 potencijalnih kupaca a na toj lokaciji u okviru programa jeftine stanogradnje biće izgrađeno ukupno 4.578 stanova.

Potencijalni kupci evidentirani su po datumu prijavljivanja i tim redosledom će biti i pozivani da dođu u Direkciju da pogledaju projekte, odaberu i rezervišu željeni stan i dobiju sve neophodne informacije o procesu kupoprodaje, saopštila je GDS.

"Svakog dana ćemo pozivati po 50 građana da bismo svakom potencijalnom kupcu dali dovoljno vremena da dobije sve potrebne informacije. Svesni smo da građani na ovaj način rešavaju svoje životno pitanje i želimo da im damo dovoljno vremena da se upoznaju sa celopkupnom procedurom", kažu u Direkciji.

Građani će na prvom sastanku moći da odaberu i rezervišu stan, a potpisivanje kupoprodajnih ugovora počeće u toku naredne nedelje kada će biti poznati uslovi pod kojima će banke odobravati građanima stambene kredite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: