Mrkonjić: Dodatne pare za železnicu

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić kaže da će budžetom za 2011. biti obezbeđena dodatna sredstva za zaposlene u Železnici Srbije.

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 05.11.2010.

17:20

Default images

On je predsednicima reprezentativnih sindikata rekao da će biti obezbeđena sredstva za rešavanje problema teškog materijalnog i socijalnog položaja zaposlenih.

Mrkonjić je obavestio sindikate da će Vlada u narednoj godini uložiti znatna sredstva u modernizaciju železničke infrastrukture i nabavku voznih sredstava, navodi se u saopštenju.

Takođe, ministar je rekao da od poslovodstva i sindikata očekuje maksimalno angažovanje u sprovođenju neophodnih reformi na železnici koje su uslov za bolju organizaciju rada i uspešnije poslovanje.

„Od rukovodećih ljudi na Železnici i od sindikata očekujem da u neposrednom dijalogu traže rešenje za prevazilaženje problema, a ja ću im i lično, kao što sam i do sada činio, uvek pomoći i pružiti podršku", rekao je Mrkonjić.

On je dodao i da to ne znači da će dozvoliti da "pojedinci svojim neodgovornim ponašanjem narušavaju red u preduzeću i tako direktno ugrožavaju započete procese, pa i egzistenciju velikog broja zaposlenih u železnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: