"Univereksport" otvoren u Beogradu

Novosadski trgovinski lanac Univereksport (Univerexport) otvorio je prvi supermarket u Beogradu, čija je ukupna vrednost 1,5 miliona evra.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.08.2010.

14:00

Default images

Supermarket "011", koji se nalazi na Novom Beogradu, ima 2.000 kvadratnih metara a posao je u toj radnji dobilo 100 ljudi.

Supermarket "011" nudi asortiman od 15.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a u okviru prodajnog objekta nalaze se pijaca, ribarnica, pošta i menjačnica.

Prve nedelje u supermarketu su popusti, prvi kupci dobili su poklone, a uoči otvaranja ispred supermarketa je bio formiran red od nekoliko stotina ljudi.

Predsednik Skupštine Beograda Aleksandar Antić je kazao da ima poštovanja prema vlasnicima novosadske kompanije koja se u vreme
ekonomske krize odlučila na ovu investiciju.

"Ekonomska kriza neće proći sama od sebe, posebno ako budemo sedeli i čekali da prodje, već samo ako budemo hrabri i investirali i otvarali nova radna mesta", kazao je Antić.

On je dodao da je zapošljavanje 100 ljudi značajno za Beograd, da će novi supermarket upotpuniti ponudu glavnog grada i stvoriti novu
zdravu konkurenciju.

Direktorka Univereksporta Vesna Vučurović, kazala je da će na beogradskom tržištu biti konkurentni kvalitetom i cenama.

Prodajni lanac Univereksport počeo je rad u septembru 1990. godine.

Posluje u 30 maloprodajnih objekata i tri veleprodaje. Bez zavisnih preduzeća, trenutno je u kompaniji zaposleno 1.100 radnika.

Supermarket "011" nalazi se u Nehruovoj ulici broj 68 i prvi je prodajni objekat Univereksporta u Beogradu i ujedno prvi van Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: