Babić se povlači iz Hemofarma

Predsednik Hemofarma Miodrag Babić je odlučio da se povuče sa svih funkcija iz Hemofarma i zavisnih društava, kao i sa mesta potpredsednika Stada Grupe.

Izvor: B92

Petak, 06.08.2010.

15:09

Default images

Kako se navodi u saopštenju Hemofarma, "ova odluka doneta je nakon odgovornog razmišljanja, a iz principijelnih, poslovnih i ličnih razloga i neopoziva je".

Babić je sa vođstvom Stada Grupe "dogovorio da će se odluka sprovesti 31.08.2010.godine".

U saopštenju se Babić zahvaljuje svim partnerima i saradnicima Hemofarm koncerna za podršku i saradnju tokom 29 godina uspešnog rasta i razvoja kompanije koju je vodio. On je "odlučan da i nadalje podržava i raduje se uspešnom rastu i razvoju Hemofarma i Stada Grupe".

"U novonastalim okolnostima biće posvećeniji svojoj porodici, a svoja kreativna znanja i mogućnosti usmeriće prema Fondaciji Hemofarm i Pokretu Vršačka regija - evropska regija za razvoj i napredak sredine u kojoj nastavlja da živi", ističe se u saopštenju.

Četiri godine uspešne saradnje u okviru Stada Grupe, dodaje se u saopštenju, "predstavljaju u našim uslovima neobično pozitivno iskustvo koje je bilo podsticajno za razvoj i realizaciju brojnih projekata Stada Grupe i Hemofarma".

"Okolnosti prisutne žestoke ekonomske krize uvereni smo da će biti prolaznog karaktera i da će budućnost doneti satisfakciju i potvrdu ranije činjenog", navodi se na kraju saopštenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: