Ineksova zgrada na prodaju

Agencija za privatizaciju oglasila je prodaju imovine Ineks Intereksporta među kojom je najvrednija poslovna zgrada procenjena na oko dve milijarde. dinara.

Izvor: Tanjug

Petak, 11.09.2009.

10:23

Default images

Zgrada koja se nudi na prodaju javnim prikupljanjem ponuda ima 12.900 kvadratnih metara, a nalazi se u centru Beograda u Ulici kraljice Marije 1.

Zajedno sa zgradom prodaje se stan u Beogradu, u Ulici Ilije Stojadinovića, i putnički automobil "zastava jugo", a ukupna procenjena vrednost paketa je 1,99 milijardi dinara.

Na istoj aukciji odvojeno se prodaje i poslovni prostor od 165 kvadratnih metara u "Ineksovoj" zgradi, čija procenjena vrednost je 39,1 miliona dinara, kao i poslovni objekti u Vršcu, procenjeni na 10 miliona dinara.

Kako je navedeno u oglasu, procenjena vrednost nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na ma koji drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponudjača prilikom odredjivanja visine ponude.

Rok za dostavljanje ponuda je 12. oktobar, a uslov za dostavljanje ponuda je otkup prodajne dokumentacije po ceni od 150.000 dinara, kao i uplata depozita, koji je za "Ineksovu" zgradu oko 400 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: