Slobodni stanovi u Belvilu

Iako je u prvim danima zabeležna navala kupaca, u kompleksu Belvil je posle šest meseci od početka prodaje ostalo nerpodatih još 400 stanova.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 12.02.2009.

12:12

Default images

Direktor "Bloka 67" Slobodan Mihajlović je kazao da od jula do decembra prošle godine potpisano više od 1.000 kupoprodajnih ugovora za oko 1.850 stanova i lokala, koji su u prodaji.

Prema njegovim rečima, ostalo je još 400 stambenih jedinica, a prodaja i dalje traje i ima stanova svih struktura, lokala, garaža i parking mesta.

Mihajlović je najavio da će to preduzeće u ugovorenom roku, do 1. maja, predati kompletno naselje preduzeću "Univerzijada 2009", precizirajući da je izgradnja celog novobeogradskog naselja - kompleksa Belvil u završnoj fazi.

On je najavio da će proces primopredaje trajati oko mesec dana.

Sukcesivno će biti predato svih 14 stambenih i dva poslovna objekta, koji će biti spremni i u funkciji da počne opremanje i priprema za boravak učesnika "Univerzijade", rekao je Mihajlović, podsetivši da se očekuje dolazak predstavnika 170 zemalja.

Prema njegovim rečima, u proteklih 18 meseci, koliko traje izgradnja naselja, postignut je dobar rezultat i nekoliko meseci pre roka su urađeni komplikovani radovi, a preostalo je da se urade "sitni instalaterski radovi u zoni lokala i spoljno uređenje, što podrazumeva nanošenje zemlje, sađenje biljki".

U okviru "Belvila" gradi se 1.858 stanova, 333 lokala, kao i dve poslovne zgrade, od kojih će jednu koristiti "Delta" i 2.543 otvorenih i zatvorenih garažnih mesta.

Stanovi se prodaju po ceni od 1.950 evra po kvadratnom metru i poskupeli su u odnosu na početak prodaje, kada je cena bila 1.850 evra (1.998 evra sa PDV-om).

Inače, primopredaja prvih stanova bila je predviđena za kraj januara, kako je ranije najavio Delta invest.

Izgradnju Univezitetskog naselje finansiraju Delta Miroslava Miškovića i austrijska Hipo Alpe Adrija banka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: