A-tek:Za borsku Toplanu 21 mil. RSD

Austrijska kompanija A-tek izdvojiće 21 milion dinara za rekonstrukciju vrelovodne mreže Javnog komunalnog preduzeća Toplana u Boru.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.09.2008.

09:00

Default images

"Time kompanija A-tek želi da doprinese naporima opštine Bor i JKP Toplana da se rekonstrukcije obave na vreme i obezbedi uspešan početak predstojeće grejne sezone", rekli su predstavnici austrijske firme na sastanku sa rukovodstvom opštine.

Generalni direktor kompanije ATB FOD, koja posluje u sastavu A-teka, Ernst Bruner rekao je danas da ta firma želi da kao "dobar komšija" pomogne građanima Bora.

"U našim radionicama trenutno se vrše remonti toplovodnih jedinica uz napore da toplovodnu mrežu i kotlove kojima je bila neophodna rekonstrukcija dovedemo u operativno stanje pred početak grejne sezone", izjavio je Bruner.

Više od 90 odsto stanova u Boru, gde živi oko 40 hiljada stanovnika, priključeno je toplovodu mrežu JKP Toplana.

Predsednik opštine Bor Srđan Marjanović, koji se sastao sa predstanicima A-teka, naglasio je da je pomoć kompanije ATB FOD dobrodošla, imajući u vidu da je to lokalna kompanija u kojoj zapravo radnici Bora pomažu rekonstrukciju značajnu za sve njihove sugrađane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: