Inteza: Kamate na štednju od 7,5%

Banka Inteza saopštila je da je povećala kamatne stope na štednju u evrima za 50 odsto, koja sada iznosi 7,5 odsto na godišnjem nivou.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 16.06.2008.

14:28

Default images

Kako se navodi u saopštenju, ta kamatna stopa obezbeđena je za sve uloge u evrima, bez obzira na njihov iznos, koje gradjani oroče na 12 meseci ili na duže.

Kamatne stope za oročenu štednju u evrima se u Banka Intezi kreću od tri odsto na uloge položene na mesec dana, dok se za uloge položene na tri i šet meseci kamatne stope, u zavisnosti od visine uloga, kreću od četiri odsto do 6,20 odsto.

U saopštenju se dodaje da je za otvaranje štednog računa dovoljno doći u bilo koju od 220 ekspozitura širom Srbije, gde se uz ličnu kartu, u roku od desetak minuta, priprema ugovor i otvara štedni račun.

Banka Inteza je po obimu štednje među vodećima na domaćem tržištu, sa ukupnim ulozima u visini od 780 miliona evra i tržišnim učešćem od gotovo 15 odsto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: