Promet Visana pet mil. evra u 2007.

Vlasnik preduzeća Visan iz Beograda Predrag Ćurčić kaže da su firme u sistemu tog preduzeća u prošloj godini ostvarile promet od oko pet miliona evra.

Izvor: Beta

Utorak, 20.05.2008.

09:56

Default images

Ćurčić je rekao da u sistemu tog preduzeća posluju Društvo za ekološku i sanitarnu zaštitu preduzeća, Zavod za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju (ZDDD), kao i Visoka zdravstveno sanitarna škola strukovnih studija.

Prema njegovim rečima, Zavod za DDD Visan je prva privatna ovlašćena zdravstvena ustanova u Srbiji koja obavlja poslove dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije u svim vidovima i svim zakonskim okvirima. Zavod održava oko hiljadu firmi koje imaju oko 20 hiljada objekata u Srbiji.

Visan ima predstavništva u Čačku, Užicu, Kraljevu, Kruševcu, Vranju, Šidu, Sremskoj Mitrovici i u Crnoj Gori u Kotoru.

Ćurčić je dodao da Visoko zdravstvena sanitarna škola strukovnih studija posluje u sistemu Visan od 2006. godine, i prva je škola u Srbiji koja obrazuje sanitarno ekološke inženjere. Škola ima oko 200 redovnih i oko 100 vanrednih studenata koji se školuju u skladu sa bolonjskim sistemom studiranja.

On je kazao i da će u budućnosti ekologija biti glavna problematika kojom će se Visan baviti i najavio uskoro osnivanje i akademije ekoloških nauka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: