Ambiciozni planovi Tigra

U prvoj polovini godine Tigar planira ulaganja od oko 400 miliona dinara u razvoj i modernizaciju proizvodnje, kao i uvodjenje novih proizvoda i promociju brenda.

Izvor: Beta

Utorak, 06.05.2008.

14:11

Default images

Pirotska kompanija objavila je na sajtu Beogradske berze da planira i unapredjenje sistema upravljanja kvalitetom i ekološkim procesima, razvoj trgovačke mreže, kao i programi obuke zaposlenih

Za posmatrani period Kao glavne razvojne ciljeve u periodu januar/jul Tigar je naveo pripreme za puštanje u rad novih pogona - za proizvodnju gumene obuće i za proizvodnju gumeno-tehničke robe od gumenog reciklata.

U planu su i otvaranje tri nova servisno-prodajna objekta, pripreme za modernizaciju uslužnih delatnosti, potpisivanje ugovora sa
strateškim partnerima u programu obuće i realizacija transakcije sa grupom Mišelin.

Akcije Tigra su na Beogradskoj berzi od kraja maja 2005. a početkom aprila prošle godine primljene su na A Listing Berze.

Tenutno akcija Tigra košta nešto manje od 1.500 dinara. Dosadašnji minimum od 1.300 dinara za akciju ubeležen je sredinom juna 2005. a
maksimum od 3.199 dinara registrovan je polovinom aprila prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: