Upis besplatnih akcija od danas

Zaposleni i bivši radnici "Telekoma Srbije" i "Galenika" od danas do 30. maja mogu da se prijave za besplatne akcije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.03.2008.

09:02

Default images

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja saopštilo je da radnici i penzioneri ta dva preduzeća mogu da se za besplatne akcije prijave na šalterima Nacionalne službe za zapošljavanje na teritoriji čitave Srbije.

Za prijavljivanje treba da podnesu ličnu kartu na uvid, fotokopiju lične karte, uverenje o državljanstvu koje nije starije od šest meseci, overenu fotokopiju radne knjižice i potvrdu o ostvarenim godinama radnog staža u svom preduzeću.

Fotokopije radne knjižice, kao i potvrdu o ostvarenim godinama radnog staža, radnici i bivši radnici "Telekoma Srbija" i "Galenike", moći će da dobiju u svom preduzeću, a penzioneri ova dva preduzeća potvrde će moći da dobiju na šalterima PIO Fonda.

Prilikom prijavljivanja za besplatne akcije, građani sa statusom interno raseljenog lica sa Kosova i Metohije, pored lične karte, na uvid treba da podnesu i legitimaciju raseljenog lica ili zeleni karton, piše u saopštenju.

Nepokretna lica se prijavljuju na besplatan broj Nacionalne službe za zapošljavanje - 0800 100 400, nakon čega će ih posetiti komisija koja će izvršiti prijavu za besplatne akcije.

Od 28. januara 2008. godine, kada je počelo prijavljivanje bivših i sadašnjih zaposlenih u Naftnoj industriji Srbije i Jat Airvejzu, za besplatne akcije se prijavio 23.321 zaposleni i bivši zaposleni NIS-a i 6.283 zaposlenih i bivših zaposlenih u JAT-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: