"Zvezda-Helios" uspešno poslovala

Kompanija "Zvezda-Helios" iz Gornjeg Milanovca ostvarila je ove godine neto prihod od 1,2 milijarde dinara.

Izvor: B92

Subota, 22.12.2007.

12:17

Default images

Gornjomilanovačka "Zvezda-Helios", najveći proizvođač boja i lakova u Srbiji, ostvarila je ove godine prihod vredan 1,2 milijarde dinara (15 miliona evra), što je za 20 odsto više nego u prethodnoj.

Generalni direktor "Zvezde" Velimir Radovanović i predsednik upravnog odbora Alojze Juhart su saopštili da će uspešno poslovanje omogućiti isplatu 13. plate za 187 zaposlenih, čije su prosečne zarade 34.000 dinara, veće od republičkog proseka i najveće u opštini Gornji Milanovac.

Prema njihovim rečima, "Zvezda-Helios" planira da naredne godine poveća proizvodnju i plasman boja i lakova 20 odsto u odnosu na 2007.

Gornjomilanovačka fabrika izvozi proizvode u Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Hrvatrsku, Makedoniju i Belorusiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: