Telenor: Minut za jedan dinar

Kompanija Telenor u Srbiji ponudila je korisnicima mogućnost telefoniranja u okviru Telenor mreže po ceni od 1 dinar po minutu.

Izvor: B92

Petak, 30.11.2007.

12:55

Default images

U akciji „mesec darivanja“, koja počinje sutra i traje do 31. januara 2008, svim postojećim postpejd korisnicima automatski će se razgovori u Telenorovoj mreži tarifirati po novoj ceni, bez obzira na koji su tarifni paket pretplaćeni, kazali su predstavnici te kompanije na konferenciji za novinare.

Pripejd korisnici ostvariće pravo da telefoniraju po ceni od jednog dinara za minut ako do 8. januara dopune kredit sa 500 dinara odjednom, a novi korisnici posle aktiviranja broja dokupe 300 dinara kredita.

Telenor je omogućio svojim korisnicima da prvi u svetu pošalju čestitke Unicefa kao MMS poruke, a sav prihod od elektronske prodaje biće uplačenna Unicefov račun za programe pomoći deci u Srbiji.

Usluga je aktivna od sutra, korisnicima je na raspolaganju izbor između 25 čestitiki, a cena slanja korisnicima u svim nacionalnim mrežama košta 50 dinara plus PDV.

Telenor od sutra uvodi četiri roming zone

Komanija Telenor u Srbiji od sutra će primenjivati novi sistem tarifiranja svih usluga u romingu, uvodjenjem četiri roming zone.

Kako se precizira u saopštenju, prvu zonu obuhvataju susedne zemlje i Grčka, drugu čine ostale evropske zemlje, osim Rusije, u trećoj zoni su Rusija, Azija i Severna Amerika, dok se u četvrtu zonu ubrajaju Afrika, Latinska Amerika i Australija.

Cena usluga u okviru jedne zone u romingu, ista je bez obzira na to u kojoj se državi korisnik nalazi, koju mrežu koristi i koju destinaciju poziva, odnosno odakle mu je poziv upućen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: