Grave otvorio objekat od 30 mil. €

Austrijska Grave (Grawe) grupa otvorila je poslovnu zgradu u koju je uložila 30 miliona evra.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.11.2007.

12:16

Default images

"Objekat se nalazi na Novom Beogradu površine je 15.600 kvadrata i jedna je od najvećih investicija Grave grupe", rekao je na konferenciji za novinare direktor "Grave nekretnina" Kristof Cetl.

Prema njegovim rečima, zgrada je sagrađena za dve i po godine, a 1.200 kvadrata će koristiti predstavništvo "Grave osiguranja", dok će ostatak poslovnog prosora biti dat u najam. Cena po kvadratnom metru se kreće od 18 do 23 evra.

"Grave nekretnine" posluju u okviru Grave koncerna i upravljaju sa 1.200 nekretnina ukupne površine 1,4 miliona kvadratnih metara.

Grave koncern, sa tradicijom od 178 godina, koji se bavi osiguranjem, bankarstvom i nekretninama, posluje u još deset zemalja regiona i to u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Mađarskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Moldaviji i Ukrajini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: