JAT:Uskoro strategija privatizacije

Privatizacioni savetnik već je pri kraju izrade prvog nacrta predloga strategije privatizacije "Jata", kaže Vlaisavljević.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 26.11.2007.

09:45

Default images

Novoizabrani generalni direktor "Jat ervejza" Saša Vlaisavljević je dodao da je to tema za Agenciju za privatizaciju.

"Želimo da dobijemo snažnog strateškog partnera. To treba da bude kompanija iz iste delatnosti, koja će još više unaprediti naš rad, uložiti u 'Jat' i poboljšati našu konkurentnost", rekao je Vlaisavljević u intervjuu "Glasu javnosti".

On je izrazio uverenje da će se to ostvariti, da će "Jat" ostati naš nacionalni brend i da će se vratiti na liderske pozicije koje je imao osamdesetih godina prošlog veka.

Vlaisavljević je istakao da"Jat" može da privuče kupca, pre svega, tržištem.

"Naše tržište je veoma interesantno i još nedovoljno iskorišćeno. Velike kompanije osećaju taj potencijal i svaka na svoj način želi da ga iskoristi preko sopstvenog prodora ili zajedno sa nama. Kada naša zemlja dođe na belu šengen listu, intenzitet saobraćaja će se povećati za barem 25-30 odsto", procenio je Vlaisavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: