Povoljnije kamate i kod A Banke

Beogradska A Banka je povodom „nedelje štednje“ pripremila kamate povoljnije i do 30 odsto, saopštila je ta banka.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.10.2007.

16:28

Default images

Kamata na sredstva oročena na tri meseca iznosi 5,30 odsto, na šest meseci 5,50 procenata, dok kamata na sredstva oročena na 12 meseci iznosi 6,25 odsto.

A Banka je za prvih šest meseci svog poslovanja više nego udvostručila svoju aktivu koja sada iznosi preko 97 miliona evra. Kreditni portfolio klijenata je takođe više nego udvostručen i sada iznosi 43 miliona evra. Kada je reč kapitalu, taj iznos je premašio 21 milion evra, što sada tu banku svrstava među vodeće banke srednje veličine u zemlji.

Nakon preuzimanja od strane KBC grupe, u cilju optimizacije poslovanja i u želji da svoje poslovanje prilagodi potrebama i zahtevima klijenata, A Banka će proširiti svoju poslovnu mrežu, saopštila je ta banka.

Nove poslovnice biće otvorene u Beogradu i u onim gradovima gde banka još nije prisutna. Istovremeno biće otvorena nova radna mesta, inovirane i pojednostavljene procedure za odobravanje kredita, uz inoviranu paletu proizvoda, dodaju u A Banci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: