Dve ponude za savetnika za Jat

Na konkurs za privatizacionog savetnika za Jat ervejz (Airways) javila su se dva konzorcijuma od po pet kompanija.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.08.2007.

16:34

Default images

Dva konzorcijuma predvođena kompanijama BNP Paribas i Rotšild, dostavile su svoje ponude za privatizacionog savetnika za Jat ervejz, saopštila je Agencija za privatizaciju Srbije.

Komisija za javne nabavke utvrdila je da su obe ponude tehnički ispravne i da prelaze prag kvalifikovanosti, navodi se u saopštenju Agencije, posle otvaranja finansijskih ponuda na konkurs.

Konzorcijum koji predvodi BNP Paribas čine i firme Inova - aviejšn konsalting (Innova - Aviation Consulting), Gajd lojret noel (Gide Loyrette Nouel), BDO BC Eksel (Excel) i Tekon - tehnokolsanting (Tekon - Tećnokonsalting).

Drugu zajedničku ponudu dale su kompanije Rotšild, Klajd end CO LLP (Clyde & CO LLP), Citadel fajnenšl advajzori (Citadel Financial Advisory), Aviejšn ekonomiks (Aviation Economics) i Dekonta (Dekonta).

Kako se navodi u saopštenju, Komisija za javne nabavke će pripremiti izveštaj o sprovedenom konkursnom postupku, a vlada će izabrati najbolju ponudu.

Nakon konačne odluke Vlade, ponuđači će biti obavešteni o izboru na način propisan Zakonom o javnim nabavkama.

Odluku o raspisivanju konkursa za izbor privatizacionog savetnika i implementaciji strategije privatizacije Jat ervejza Vlada Srbije donela je 26. jula, a okvirni rok za izbor savetnika je 70 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: