Sidoli odlazi iz DIN-a u Španiju?

Generalni direktor Duvanske industrije Niš Euđenio Sidoli je postavljen za novog generalnog direktora Filipa Morisa u Španiji.

Izvor: Beta

Četvrtak, 29.03.2007.

18:34

Default images

"Sidoli će u Španiji biti direktor od 15. maja", rekao je agenciji Beta izvor u fabrici koji je želeo da ostane anoniman, navodeći da je Sidoli unapređen posle dobro obavljenog posla u Srbiji.

Imenovanje dosadašnjeg direktora DIN-a koji posluje u sastavu "Filip Moris internacionala", za direktora u Španiji, kako ocenjuju u DIN-u, "dobar je znak za nišku fabriku koja je pod rukovodstvom Sidolija završila značajnu fazu u razvoju".

Imenovanje novog direktora DIN-a još nije obavljeno, a Sidoli je u internom pismu zaposlenima u DIN-u naveo da je imenovanje "došlo iznenada, ali da predstavlja korak napred u njegovoj karijeri".

"Pod mojim rukovodstvom poslovanje u Srbiji i Crnoj Gori se razvilo do nivoa da sada zauzimamo snažnu vodeću poziciju na tržištu", naveo je Sidoli koji je i predsednik Američke privredne komore u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: