Uskoro elektronske karte u Jat-u

Avio kompanija Jat ervejz od septembra će uvesti sistem elektronskog rezervisanja i plaćanja avio karata za destinacije u svetu i zemlji, najavila je brend menadžerka te kompanije Ružica Bralić.

Izvor: Beta, B92

Ponedeljak, 31.07.2006.

16:52

Default images

Ona je agenciji Beta na aerodromu Nikola Tesla rekla da je sistem “on-lajn bukinga" trenutno u fazi testiranja i naglasila da će od jeseni biti dostupan svim putnicima Jat ervejza.

Direktor Medija centra Jat ervejza Miloš Rajković potsetio je novinare da u letnjoj sezoni važi popust tokom kojeg se za svake četiri avio karte za strane destinacije, peta karta dobija za simboličan iznos od jednog evra.

Najavljujući planove Jat ervejza za blisku budućnost, on je istakao da će biti ojačane avio-linije za evropske delove Mediterana i da će biti nabavljena dva nova aviona sa 70 sedišta. Na pitanje kada će, i koga Jat ervejz dobiti za strateškog partnera, Rajković je rekao da ta kompanija "ne razmišlja o tome” već da je po tom pitanju odgovornost na ministrima Vlade Srbije, kao i u slučaju sklopljenog ugovora sa međunarodnom avio kompanijom Er bas.

Prema njegovim rečima, kompanija Jat ervejz je od početka ove godine ostvarila najbolje poslovne rezultate u poslednjih 15 godina, što je "dokaz da se i bez strateškog partnera dobro radi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: