"Sad se valjda žale, spomenik da nam podignu"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se nada da će nemački privrednik Klemens Tenis doći u Srbiju.

Izvor: Tanjug

Utorak, 14.11.2017.

11:50

Foto: Tanjug, arhiva

Vučić je primetio da oni koji su vodili višegodišnju kampanju protiv njega sada valjda žale što još nije otvorio farme svinja u Srbiji.

Upitan o "napadima" pojedinih medija što još nema ugovora sa tim nemačkim privrednikom, i ranijim kritikama što on uopšte dolazi u Srbiju, Vučić je rekao da bi valjda trebalo da su radosni, "da nam podignu spomenik", što se to nije desilo s ozbirom o kakvim su oni silnim problemima pričali.

"Malo ste me nasmejali. Ti ljudi su vodili višegodišnje kampanje protiv Klemensa Tenisa, govorili da je on najgore zlo, da je on najveći problem, da će uništiti našu poljoprivredu, da će razoriti našeg seljaka, našeg domaćina, a sad se valjda žale što još nije sagradio te farme", kaže Vučić.

On je izrazio očekivanje da će Tenis doći u Srbiju.

"Nadam se da će biti, dajemo sve od sebe i borimo se, samo nemoj da nam govore oni koji su protiv toga sve vreme i koji vode kampanje", poručio je Vučić.

Dolazak nemačke kompanije Tenis najavljen je pre više od dve godine, a prema pisanju medija, ta kompanija je u nekoliko lokalnih samouprava dobila dozvole za zakup zemljišta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: