Kako domaći preduzetnici mogu do 20.000 €?

Srpska IT industrija raste iz godine u godinu, a ove je i zvanično najjača domaća izvozna industrija.

Izvor: B92

Utorak, 31.10.2017.

08:40

Kako domaći preduzetnici mogu do 20.000 €?
(Foto: Thinkstock)

Ono što je još važnije za budućnost naše zemlje i ove oblasti je to da je sve više svetski uspešnih proizvoda koji su nastali u Srbiji.

Startap akademija šestu godinu za redom pomaže domaćim preduzetnicima da dodatno razviju svoje poslovne poduhvate kroz svoj obrazovni program i mentorsku podršku najuspešnijih domaćih preduzetnika. Namenjena je startapima u ranoj fazi razvoja i usmerena je na ubrzanje njihovog razvoja, kao i na razvoj domaće startap scene.

Ove godine program je besplatan za startape, a najbolje timove očekuje nagradni fond od 20.000 evra i dodatna podrška u daljem radu, koji obezbeđuje Telekom Srbija kroz program "mts startap ubrzanje", dodaje se u saopštenju organizatora.

Kroz program Startap Akademije do sada je prošlo više od 100 učesnika koji su uzeli preko 2 miliona evra investicija i ostvarili više od 10 miliona evra prihoda. I ove godine, precizira se, mnogi domaći iskusni preduzetnici podeliće svoje znanje i iskustvo sa učesnicima na Startap akademiji, među kojima su Branko Milutinović, jedan od osnivača i CEO kompanije Nordeus, Igor Bogićević, jedan od osnivača kompanije Seven Bridges i mnogi drugi. Ove godine osnivač i CEO FishingBookera, jednog od najperspektivnijih domaćih startapa, Vukan Simić, uz Ivana Aksentijevića i Vukašina Stojkova biće jedan od programskih direktora.

Iako besplatna, Startap Akademija će ove godine imati najstrože kriterijume do sada — na program će biti primljeni samo startapi sa demonstriranom posvećenošću, inovativnim idejama i osnivačima motivisanim na mukotrpan rad koji je potreban za razvijanje ambicioznog biznisa, navedeno je.

Više detalja o programu, mentorima, i prošlim učesnicima možete pronaći na zvaničnoj stranici Startap Akademije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: