Novine od Trga do Slavije, na svim stajalištima

Nove info-table sa obaveštenjima o dolasku autobusa osvanuće do početka decembra na svim stajalištima od Slavije do Trga republike.

Izvor: Veèernje novosti

Petak, 20.10.2017.

08:40

Novine od Trga do Slavije, na svim stajalištima
Foto: Thinkstock

Na LED ekranima će se, između ostalog, nalaziti informacije Turističke organizacije Beograda. Tako će gosti prestonice, dok budu čekali prevoz, čitati o turističkoj ponudi i lepotama našeg grada.

Prvo stajalište na redu za sređivanje i uvođenje nove interaktivne table je na Terazijama, i to kod Hotela "Moskva". Tamo su radnici EDB pre nekoliko dana radili i "doveli" struju do stanice. Kako su rekli iz Sekretarijata za javni prevoz, nove nadstrešnice biće postavljene kod Pionirskog parka, pišu Večernje novosti.

“Postavljanje novih nadstrešnica realizuje se na osnovu Javnog ugovora o koncesiji za urbanu opremu, koji je krajem prošle godine zaključio Grad. Planirana su nova stajališta na potezu Ulice kralja Milana od Trga Slavija do Trga republike, i na stajalištu kod Skupštine grada. Na displejima će biti prezentovan niz informacija koje interesuju putnike, kao i sadržaj TOB. Završetak navedenih radova planiran je za 45 dana, odnosno do početka decembra”, saopšteno je iz Sekretarijata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: