Poslednji biser Novog Sada: Kao tri Spensa

Novi Sad je odnedavno u katalog lokacija za prodaju stavio zemljište od 23 hektara u Industrijskoj zoni Sever.

Izvor: 021. rs

Sreda, 20.09.2017.

13:06

Poslednji biser Novog Sada: Kao tri Spensa
(Foto: Thinkstock)

Ovo je jedna od poslednjih velikih parcela koje poseduje Grad. Potencijalnom kupcu se nudi prostor od 115.000 kvadrata. Plac se nalazi između Bulevara Evrope i Ulice profesora Grčića, a može joj se prići sa juga iz ulica Josifa Pančića i Mileve Simić.

Ova parcela od 23 hektara je neuređeno zemljište koje razdvaja već postojeće privredne i industrijske objekte od porodičnih kuća na Klisi.

Početna cena ove parcele za sada nije poznata, a potencijalni kupac bi na njoj mogao da sagradi industrijski kompleks ili neki slični proizvodni pogon. Ovde je dozvoljena izgradnja objekta do dva sprata, odnosno površina svih etaža može da bude do 345.000 kvadrata, što je veličine tri Spensa ili gledajući poslednji industrijski objekat koji je sagrađen, fabriku "Lear", u budući pogon bi moglo da stane 10 takvih fabrika.

Zbog svoje veličine i blizine Bulevara Evrope, koji ga direktno povezuje sa auto-putem, kao i s kanalom Dunav-Tisa-Dunav, ovaj prostor je veoma pogodan za bilo koju vrstu proizvodnje.

Novi Sad ovu parcelu do sada nije nudio na prodaju, prenosi Radio 021.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: