Wolt i Raiffeisen banka razbijaju predrasude o online kupovini

Promo

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.08.2020.

09:52

Wolt i Raiffeisen banka razbijaju predrasude o online kupovini
Plaæaj karticama Raiffeisen banke na Woltu i vraæa ti se iznos dostave

Plaćanje putem interneta brz je i lak način za obavljanje kupovine, a što je u ovom trenutku i najvažnije, omogućava izbegavanje gužvi, tj. nepotrebnih kontakata. Međutim, veliki deo potrošača je još uvek nesiguran, pa čak i zabrinut prilikom plaćanja online.

Kako bi vam dokazali i pokazali da plaćanje online jeste jedno sigurno i prijatno iskustvo, kompanije Wolt i Raiffeisen banka su zajedničkim snagama organizovale akciju u kojoj za svaku porudžbinu putem Wolt aplikacije, korisnici koji plate karticom Raiffeisen banke, dobijaju iznos troška dostave nazad na svoj Wolt račun. Iznos dostave se vraća nazad u vidu Wolt kredita koje korisnik može da iskoristi odmah prilikom sledećeg poručivanja, ili da sakuplja kredite i iskoristiti ih prilikom neke veće porudžbine.

Osim pomenute akcije koja počinje 10. avgusta i traje do 15. septembra, verujemo da će vas adresiranje i razbijanje najvećih predrasuda o plaćanju online inspirisati da sledeći put iskoristite sve prednosti online naručivanja i olakšate svoje svakodnevno funkcionisanje od kuće.

Pogledajte koje su najveće predrasude kada je u pitanju online kupovina

Foto: Promo
1 - PLAĆANJE KARTICOM ONLINE NIJE SIGURNO?

Trenutno ne postoji sigurniji način plaćanja, u svakom smislu.

Za plaćanje preko interneta se koriste podjednako jaki sistemi zaštite kao prilikom plaćanja na POS terminalima. To znači da je tehnologija za online plaćanje podjednako sigurna kao i ona koja se koristi prilikom direktnog plaćanja karticom na mestu prodaje.

Korišćenjem Wolt aplikacije koja osim beskontaktnog plaćanja omogućava i beskontaktnu dostavu, u potpunosti se izbegava razmena gotovine i neposredni kontakt sa Wolt kuririma koji svaku porudžbinu dostave tik ispred vaših ulaznih vrata.

2 – ONLINE IZBOR JE SLAB?

Ako izbor gledamo kroz prizmu ponude restorana preko Wolt aplikacije, govorimo o online ponudi koja je neverovatna. Na jednom mestu možete pronaći odlične ‘fine dining’ restorane, restorane srednjeg cenovnog ranga sa optimizovanim i standarnim menijem, kao i ‘fast food’ restorane poznatih svetskih franšiza. Ne samo da nema kompromisa kada govorimo o širini ponude, već online naručivanje pruža dodatnu notu komfora – restoranski kvalitet dok ste u udobnosti vašeg doma.
Plaæaj karticama Raiffeisen banke na Woltu i vraæa ti se iznos dostave
3 - ONLINE DOSTAVA SE DUGO ČEKA I NIKADA NE ZNAŠ DA LI ĆE STIĆI?

Situacije je potpuno obrnuta. Putem Wolt aplikacije korisnici u svakom trenutku mogu da saznaju tačnu lokaciju svoje porudžbina, mogu da prate njen dolazak, da provere da li je i za koliko će biti spremna, kao i da dobiju informaciju o predviđenom vremenu dostave. Jednostavno, moguće je pratiti put omiljene porudžbine od restorana do stola na ekranu telefona. Od klika do trpeze. Simple as that!

4 - DOSTAVA NIJE VREDNA PLAĆANJA?

Ovo je jedno od glavnih pitanja i predrasuda o kojima treba pričati. Usluga dostave koja omogućava minimalnu angažovanost i troši minimalno vreme, dok pruža maksimalnu efikasnost i maksimalno uživanje je nešto što se uvek isplati. Zbog velike ponude i povoljnih cena, često se desi da iznos online porudžbine bude manji od iznosa koji bi korisnik potrošio u redovnoj offline kupovini, a saradnje u kojima korisnici mogu da uštede iznos za dostavu i iskoriste ga za narednu porudžbinu, kao što je slučaj sa Raiffeisen bankom i Wolt aplikacijom, samo su dodatne stavke koje nedvosmisleno daju prednost dostavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: