Iskoristite Early Bird upisnu pogodnost za vodeći MBA program u regionu!

Kada bi vam neko tražio da navedete samo jedan razlog zašto da upišete MBA program, teško da biste mogli da ga izdvojite.

Promo

Izvor: B92

Sreda, 19.02.2020.

10:00

Iskoristite Early Bird upisnu pogodnost za vodeći MBA program u regionu!
Foto: Cotrugli

MBA program nudi praktično iskustvo i znanje za pokretanje, širenje i vođenje uspešnog poslovanja. Polaznike odlikuje višegodišnje menadžersko iskustvo, a po završetku programa bogatiji su ne samo u području ličnog razvoja, već i u sticanju širih perspektiva na savremene izazove poslovanja kojima sada mogu pristupiti na nov način.

Specifičnost MBA programa je da njegovi polaznici istovremeno rade, što omogućava brzu i direktnu primenu novih znanja. Poslovne škole okupljaju pojedince iz različitih industrija koji dele zajednički profesionalni cilj: želju za napretkom, a jedna od najvećih prednosti MBA programa je umrežavanje polaznika sa novim kontaktima i razmena ideja.

Vodeća poslovna škola u regiji, COTRUGLI Business School nudi svetski standard poslovne edukacije. Njeni programi koncipirani su u skladu sa potrebama različitih nivoa menadžmenta, a ubraja se u 2% poslovnih škola u svetu koje nose međunarodnu akreditaciju AMBA-e (Association of MBA’s – svetski autoritet u definisanju standarda postdiplomske menadžerske edukacije). COTRUGLI alumni zajednica trenutno okuplja više od 2.200 visokopozicioniranih pojedinaca iz vodećih kompanija, što je čini najvećom i najkvalitetnijom poslovnom mrežom u JI Evropi. Osim uspešnih i perspektivnih polaznika okuplja priznate međunarodne predavače i stručnjake.

Poziv na Open Door predavanje

Ukoliko želite da steknete utisak o vrednost i kvalitetu MBA programa, već sledeće nedelje imate priliku za to! Od 27. februara do 1. marta će se u Beogradu održati predavanje: Managerial Economics & Business Ethics. Predavač Anthony J Evans, profesor na ESCP poslovnoj školi, autor i stručnjak iz ekonomije i biznisa, predstaviće teme iz područja mikro i makro ekonomije kao i poslovne etike. Predavanje ima za cilj da vas natera da razmišljate kao ekonomista, razumevajući moć podsticaja. Takodje, cilj je da razumete proces donošenja odluka iz oblasti monetarne i fiskalne politike. Učesnici će čuti više o modelima koji se koriste pri moralnim i etičkim dilemama kod donošenja odluka.

Ovo je odlična prilika da razmenite svoja iskustva sa ostalim COTRUGLI polaznicima, upoznate se sa predstavnicima škole i otkrijete zašto je COTRUGLI prvi izbor za lidere koji streme ka profesionalnom i ličnom razvoju! Prijavite se za open door najkasnije do 25. februara ovde i rezervišite svoje mesto na predavanju!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: