"EPIC DRAMA" – Novi TV kanal medijske kuće VIASAT WORLD

Gledaoce čekaju više od 600 sati najnovijih serija iz celog sveta i najveća glumačka imena. Ljubitelji serija imaće mogućnost da biraju između velikog broja žanrova - kriminalistički programi, misterije, klasični književni žanr, politika i moć, istorijski i ratni programi, akcione avanture i fantastika. Najzanimljivije istorijske drame nastale u Velikoj Britaniji, SAD-u, Španiji, Francuskoj, Italiji, Australiji i Kanadi, uskoro su na raspolaganju najširoj publici.

Kompanija Viasat World, vodeća svetska medijska kuća, najavila je pokretanje svog novog brenda – Epic Drama kanala, na prostoru Centralne i Istočne Evrope. Time će se Epic Drama priključiti već velikom broju kanala kompanije Viasat World i njenom SVOD portfoliju, koji uključuje 27 pay TV kanala, na preko 50 tržišta širom sveta.

Epic Drama kanal počinje sa emitovanjem 14. decembra ove godine i ponudiće više od 600 sati visoko budžetnih HD sadržaja, kao i široku lepezu dramskih žanrova. Više od 80% sadržaja uključuje i SVOD-prava, što je u skladu sa misijom ove kompanije da svojim korisnicima obezbedi najkvalitetnije sadržaje na svetu, putem niza platformi i uređaja.

Kanal Epic Drama na početku će biti dostupan na glavnim tržištima i teritorijama Viasat World-a, koja obuhvataju Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Češku, Estoniju, Grčku, Mađarsku, Letoniju, Litvaniju, Poljsku, Rumuniju, Slovačku, Tursku i Ukrajinu. Za 2018. godinu, planirano dalje širenje rasprostranjenosti kanala. Gotovo svi sadržaji ovog kanala koji će se prikazivati u udarnim terminima snimljeni su u poslednje tri godine, a 70% sadržaja se ekskluzivno prikazuje na svakom od tržišta, te publika može da uživa u najboljim i najnovijim istorijskim dramama 24 časa dnevno.

Irina Gofman, izvršna direktorka i predsednica kompanije Viasat World istakla je ovim povodom: „Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo pokretanje našeg novog kanala, u potpunosti posvećenog visoko budžetnoj produkciji. Uspeli smo da ispunimo prazninu na tržištu i ponudimo kanal koji emituje program 24 sata dnevno i prikazuje najbolje drame iz celog sveta. Naša strategija od skoro uključuje i koprodukcije – što nam omogućava stalni priliv visokokvalitetnih programskih sadržaja za sve naše kanale u budućnosti. Već smo uspostavili saradnju sa mnogima od najboljih distributera sadržaja iz celog sveta i spremni smo da nastavimo u tom pravcu kako bismo proširili svoj portfolio i upotpunili program našeg novog kanala. Ponosni smo što svetu možemo da predstavimo „novi dom Epske drame“ i konačno ponudimo mesto za gledaoce koji traže najbolje istorijske drame današnjice.“

PR

Ivana Španović i Volkswagen - pobednički spoj

Novi Arteon doživeo je svoju svečanu premijeru na tržištu Srbije 9. oktobra u hotelu Radisson Blu Old Mill, na svojevrsnoj izložbi, a ne tipičnoj promociji, uobičajenoj za ovakve manifestacije. Izložbeni prostor postao je galerija, sa Arteonom u centru pažnje.

biz: pr nedelja 15.10. 10:00 Komentara: 0

Kako izbor materijala za gradnju kuće utiče na vaše zdravlje

Sa pojavom termina "bolesti modernog društva" niko više ne dovodi u pitanje uticaj okoline i dinamike života na naše zdravlje. Svest o zdravoj ishrani i zdravim navikama je trajno promenjena. Ali kada je u pitanju koliko na zdravlje utiče naša životna sredina, izgleda da jako sporo razvijamo svoju svest. Ne tako davno su se poslednji stanari iselili iz azbestnog naselja, a sećamo se i afere sa „smrdljivim zgradama“.

biz: pr petak 13.10. 10:30 Komentara: 0

Prestižan program edukacije lidera 1. put u Srbiji i regiji!

Po prvi put u Srbiji i regionu, održava se sertifikacioni Agile Leadership program, od strane svetski priznatih stručnjaka Scrum Alliance, Olaf Lewitz i Christine Neidhardt! Ovo je dvodnevni kurs i održaće se 23. i 24. novembra, u Beogradu. Svi polaznici kursa dobijaju prestižni, međunarodno priznat sertifikat od Scrum Alliance. Pored toga, sertifikat se boduje pri daljem usavršavanju i od strane Scrum Alliance (14 SEU), kao i od strane Project Management Institute (14 PDU).

biz: pr četvrtak 12.10. 12:45 Komentara: 0

Kompanija EY u Srbiji slavi 20 godina poslovanja

Revizorsko-konsultantska kompanija EY sinoć je na svečanoj koktel proslavi obeležila 20 godina poslovanja u Republici Srbiji. Proslava velikog jubileja, uključivala je i donaciju organizaciji za roditelje dece obolele od raka NURDOR kojom je kompanija EY doprinela izgradnji dečjeg hemato-onkološkog centra u Nišu.

biz: pr petak 29.09. 09:51 Komentara: 1

Najbolju preduzetničku ideju SoGe nagrađuje sa milion dinara

Sosijete ženeral banka pokrenula je veliki konkurs „Generator“, a šansu da prijave svoje preduzetničke ideje imaju svi pojedinci, timovi, preduzetnici ili pravna lica koji žele da pokrenu novi ili razviju postojeći biznis. Glavna novčana nagrada je milion dinara, nagrada publike 500.000 dinara, a nagrade će obezbediti i partneri na ovom konkursu. Rok za prijavu je 10. oktobar.

biz: pr petak 22.09. 10:00 Komentara: 0

Procurilo: Nezapamćena ponuda - Audi do 40% niže cene

Kako nezvanično saznajemo, Audi brend u saradnji sa ovlašćenim auto-centrom ’WeltAuto’, sprema jedinstvenu ponudu za ograničeni broj skoro novih i malo korišćenih premijum Audi automobila. Ponuda uključuje sledeće modele: A3 limuzinu, A4 limuzina i Q5, stare do godinu dana (6-12 meseci), a spekuliše se da će popust iznositi i do 40% u odnosu na regularne cene za ovakva nova vozila!

biz: pr utorak 19.09. 09:51 Komentara: 1
strana 1 od 23 idi na stranu