Kompanija EY u Srbiji slavi 20 godina poslovanja

Revizorsko-konsultantska kompanija EY sinoć je na svečanoj koktel proslavi obeležila 20 godina poslovanja u Republici Srbiji. Proslava velikog jubileja uključivala je i donaciju organizaciji za roditelje dece obolele od raka NURDOR kojom je kompanija EY doprinela izgradnji dečjeg hemato-onkološkog centra u Nišu.

Promo

Izvor: B92

Petak, 29.09.2017.

09:51

Kompanija EY u Srbiji slavi 20 godina poslovanja
Foto: EY

Globalnom poslovanju kompanije EY, koju čini preko 250.000 zaposlenih, doprinosi i kancelarija u Beogradu sa svojih 200 zaposlenih, koja ove godine slavi jubilarnih 20 godina poslovanja u Republici Srbiji. Kompanija EY, osnovana je 1997. godine, a sinoć, 28. septembra proslavila je jubilarne dve decenije poslovanja u Republici Srbiji u Promenadi među svojih 300 najbližih saradnika na domaćem tržištu U duhu obeležavanja jubileja poslovanja kompanija EY donirala je Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka NURDOR i time je potpomognuta izgradnja novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja pri Klinici za dečje interne bolesti u Nišu. Izgradnjom novog centra biće omogućeno da deca obolela od raka iz regiona južne i jugoistočne Srbije imaju najkvalitetnije uslove boravka i lečenja.

"Izuzetno sam ponosan, što večeras imam priliku da stojim ispred svojih saradnika koji su neraskidivi deo naše kompanije i rame uz rame sa kolegama koji se već 20 godina trude da svojim radom izgrade bolje poslovno okruženje u našoj zemlji“, izjavio je Ivan Rakić, rukovodeći partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

"Počastvovani smo ovim novim prijateljstvom koje nam je ukazala jedna velika i jaka kompanija koja je svetski lider u svojoj oblasti. Veoma smo dirnuti i zahvalni na odluci EY da proslavu svojih 20 godina postojanja obeleže humanitarnom i značajnom podrškom našem udruženju i našem projektu izgradnje hemato-onkološkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu. Za velike projekte poput ovog potrebni su veliki prijatelji poput EY, da bi svi uskoro bili zajedno ponosni na rezultat“, rekla je Joland Korora, predsednica Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: