U BIG FASHION Vidikovac 5.000 m2 samo za filmove i zabavu

Cineplexx bioskopi i u najvećem šoping centru na Balkanu

U BIG FASHION VIDIKOVAC, najvećem šoping centru na Balkanu, kompanija Cineplex zakupila je 5.000 kvadrata! Cineplexx bioskop, koji će biti otvoren na ovom prostoru, imaće 10 dvorana sa 2.000 sedišta, najmoderniju lasersku i RealD 3D tehnologiju, kao i potpuno nov koncept sedenja.

Cineplexx bioskopi i u najvećem šoping centru na Balkanu

Predstavnici kompanija BIG CEE i Cineplexx Robert Yahav i Christof Papousek potpisali su ugovor o saradnji, koji će u Srbiju doneti zabavne sadržaje kakvi postoje samo na zapadnim tržištima. Novi Cineplexx koncept obezbediće celodnevnu zabavu za decu i odrasle, a novi tržni centar učiniće jedinstvenom destinacijom u Beogradu i okolini.

BIG FASHION VIDIKOVAC imaće više od 300 radnji, zabavni park, restorane, najveći parking u zemlji i brojne druge sadržaje. Biće prepoznatljiv zahvaljujući jedinstvenom i modernom dizajnu. Bioskop, poput Cineplexxa učiniće naš Centar pravim mestom porodične zabave“, rekao je Robert Yahav, generalni direktor BIG CEE Srbija.

Christof Papousek , Cineplexx i Robert Yahav
Christof Papousek , Cineplexx i Robert Yahav

PR

Zašto je digitalna pismenost neophodna svakom poslovanju?

Živimo u vremenu kada je tehnološka pismenost neophodna za dostizanje ličnih ambicija. Kada govorimo o tehnološkoj pismenosti odlično poznavanje Windows operativnog sistema više nije dovoljno. U skladu sa poslom koji želite da radite savladajte praktične veštine koje će vam omogućiti da postanete dobro plaćeni profesionalci u svojoj struci.

biz: pr sreda 8.11. 09:41 Komentara: 0

Predrag Ćirković: Podrška digitalnoj transformaciji

1. Koji su planovi kompanije SAP West Balkans?

Naši planovi su da, uz rast koji ostvarujemo kao kompanija na regionalnom tržištu, pojačamo i svoje prisustvo zapošljavanjem mladih i perspektivnih kadrova. Nadamo se da ćemo na ovaj način uspeti da našim klijentima obezbedimo sve bolju podršku kako u održavanju već implementiranih rešenja tako i u implementaciji SAP inovativnih rešenja nove generacije. U našim planovima se jasno vidi odluka da se kompanija SAP pozicionira kao jedan od vodećih partnera na polju digitalne transformacije kako u javnom tako i u privatnom sektoru.

biz: pr petak 3.11. 14:06 Komentara: 0
strana 1 od 25 idi na stranu