Izmišljeno za vas

Sezona organizacije godišnjih odmora je u toku i verovatno su svi već odabrali destinaciju za ovo leto. Za kompletiranje finansijske konstrukcije Crédit Agricole Srbija ima rešenje - jedinstvenu ponudu beskamatnih gotovinskih kredita .

Promo

Izvor: B92

Četvrtak, 29.06.2017.

09:50

Izmišljeno za vas

Ukoliko svoju zaradu prenesete u Crédit Agricole Srbija imate na raspolaganju jedinstvene uslove beskamatnih gotovinskih kredita u dinarima. Maksimalni iznos ovih kredita je do 240.000 dinara i za svakog korisnika se procenjuje individualno, a rok otplate je do 12 meseci. Nominalna kamatna stopa ovih kredita iznosi 0%, administrativni trošak obrade zahteva iznosi 0% i trošak prevremene otplate iznosi 0%.

Na primer, ukoliko se, u skladu sa svojom kreditnom sposobnošću, odlučite za beskamtni kredit od 240.000 dinara uz period otplate od 12 meseci, mesečna rata kredita bi iznosila 20.000 dinara. Nominlana kamatna stopa iznosi 0%, dok je efektivna kamatna stopa 2,17% u koju ulaze troškovi menice 50 dinara, kreditnog biroa 246 dinara i mesečnog održavanja računa 230 dinara.

Ovakav keš kredit je idealno rešenje kada vam je važno da brzo i pod povoljnim uslovima dođete do novca. Kada ste obezbedili novac, možete se prepustiti čarima leta i odmora i bezbrižno uživati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: