Počeo je mesec štednje u RBV

Razvojna banka vojvodine i ove godine u toku novembra pored tradicionalno atraktivnih kamatnih stopa na štednju, klijentima obezbeđuje i dodatne pogodnosti.

Izvor: B92

Utorak, 01.11.2011.

16:36

Default images

Banka, povodom obeležavanja Svetskog dana štednje, novim rokom za oročenje deviznog depozita od devet meseci, pruža mogućnost štednje na kraći rok uz pripis kamate po kamatnoj stopi za period od 12 meseci u visini od pet odsto godišnje, dok kamatna stopa na rok od 15 meseci iznosi 5,3 procenata godišnje.

Posebna pogodnost je kamatna stopa u visini od 5,5 odsto godišnje za devizni depozit oročen na period od 25 meseci.

Pored odlične kamatne stope na oročene depozite u evrima, Banka je za klijente koji štede u dinarima, kamatnu stopu na dinarske depozite oročene na period od 25 meseci povećala na 13,5 procenata godišnje.

Posebna ponuda odnosi se na dečje devizne depozite oročene na period od 12 meseci, gde porez na prihod od kapitala po osnovu ostvarene kamate snosi Banka. Praktično, klijent oročava svoja sredstva u evrima na godinu dana uz kamatnu stopu od 5,5 odsto godišnje.

Promotivni uslovi dinarske i devizne štednje biće u ponudi od 31.10. godine do 15.11. godine.

Dodatna ponuda namenjena je penzionerima koji u periodu od 31.10. do 30.11. godine otvore dinarski tekući račun za priliv po osnovu penzije. Banka će voditi ove račune bez naknade sve do njihovog gašenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: