Pireus štednja u devizama

Pireus banka povodom Svetskog dana štednje nudi široku paletu različitih vidova štednje u devizama, a fokus kampanje je dostupnost sredstava unapred.

Izvor: B92

Petak, 28.10.2011.

08:12

Default images

Pored oročenja sa mesečnom isplatom kamate i standardne štednje sa povoljnim kamatama za uloge u evrima, švajcarskim francima, američkim dolarima i britanskim funtama, možete se opredeliti i za posebne vrste oročenja u evrima sa dodatnim pogodnostima.

Piraeus 50 oročena štednja u evrima pruža mogućnost podizanja do 50% oročenog uloga bez razoročenja i to jednokratno ili više puta tako da zbir ne prelazi 50% početnog uloga.

Piraeus 30 oročena štednja u evrima pruža mogućnost oročenja na kraći vremenski period, kao i podizanje do 30% oročenog uloga bez razoročenja i to jednokratno ili više puta tako da zbir ne prelazi 30% početnog uloga. Piraeus unapred je oročena štednja koja pruža pogodnost podizanja kamate unapred, odnosno u momentu polaganja sredstava. Ovaj proizvod je namenjen Vama koji želite da kamatom raspolažete odmah, odnosno pre isteka perioda oročenja. Takođe, u mogućnosti ste da ova sredstva ponovo oročite i tako obezbedite dve kamate!

Piraeus Sigurna prognoza pruža mogućnost da raspolažete oročenim sredstvima u svakom trenutku, a da Vam se pri tom kamata povećava iz meseca u mesec. Ovaj tip štednje prilagođen je klijentima koji svoju štednju radije drže na a vista računima, za koje važe znatno niže kamatne stope u poređenju sa ovom vrstom štednje.

Bruto fiksna godišnja kamatna stopa za štednju u evrima iznosi 5%NKS (5.12%EKS) do Nedelje štednje, period oročenja je do mesec dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: