Štednja i minus u Kredi Agrikol

Kredi Agrikol Banka je za predstojeću nedelju štednje pripremila potpuno nov štedni prozvod na ovom tržištu - Liberte ++.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.10.2011.

18:40

Default images

Liberte++ pruža klijentu mogućnost da oroči svoju štednju u evrima na godinu dana, uz kamatnu stopu do 4.5 odsto, dok mu vanka u isto vreme odobrava dozvoljeni minus u dinarima, u visini od 80 odsto iznosa depozita, i uz kamatnu stopu od samo 1.5 odsto mesečno (fiksna kamatna stopa u dinarima).

Klijent nije u obavezi prebacivanja zarade u tu banku ili bilo kojih drugih uslova.

Proizvod je prvenstveno namenjen klijentima koji žele sebi i svojoj porodici da obezbede dodatna finansijska sredstva po izuzetno povoljnim uslovima, odnosno klijentima koji nemaju redovna primanja pa iz tog razloga ne mogu aplicirati za bilo koji drugi kreditni proizvod.

Sredstva mogu biti korišćena kako za novu potrošnju, tako i za servisiranje obaveza u drugim bankama - kao što su dozvoljeni minus ili kreditna kartica, a koji su po pravilu 2 ili 3 puta skuplji od ovog proizvoda. Dodatni benefit je što ovaj proizvod ne ulazi u kreditnu zaduženost klijenta, pa samim tim klijentima ne umanjuje kreditnu sposobnost za druge kreditne proizvode, kao što su auto ili stambeni kredit.

Na primer, ukoliko klijent oroči 2.000 evra kroz ovaj proizvod, banka će mu odobriti dozvoljeni minus u visini od 160.000 dinara. Klijent ovim sredstvima može da raspolaže shodno svojim potrebama, bez ikakvog ograničenja, a kamatu u iznosu od 1.5 odsto mesečno plaćaće samo na iskorišćeni iznos dozvoljnog minusa, i samo za dane kada je dozvoljeni minus koristio.

Pored svega navedenog, svi klijenti će do kraja godine, uz ovaj proizvod potpuno besplatno dobiti i DINA debitnu karticu koja im omogućava da raspolažu svojim sredstvima 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: