Devizna štednja u Folks banci

Folksbanka u susret Nedelji štednje nudi atraktivne kamatne stope na oročenu štednju u evrima.

Izvor: B92

Sreda, 26.10.2011.

13:53

Default images

Posebna ponuda podrazumeva atraktivinije kamatne stope na tromesečnim i šestomesečnim oročenjima. Nominalna godišnja kamatna stopa na oročenjima na tri meseca biće 5 odsto.

Ako klijent uloži 10.000 EUR na tri meseca po kamatnoj stopi od 5 odsto na kraju definisanog perioda, može očekivai neto kamatu (po odbitku 10 odsto poreza na prihod od kamate) od 115 EUR.

Klijentima kojima je fleksibilnost oročenja na prvom mestu, banka nudi pogodnu kamatu na Step Up oročenju.

Folksbanka u svojoj ponudi ima tri različita modela Step Up štednje. U Nedelji štednje stavljen je akcenat na Step Up model 1x6, obzirom da se ovaj model štednje pokazao kao najatraktivniji klijentima.

On model podrazumeva da su sredstva oročena na 6 meseci, a kamatna sotopa se uvećava svakog meseca. Model stepenaste štednje sastoji se iz 6 koraka jednakih po dužini trajanja dok se kamata uvećava u svakom sledećem koraku.

Kamata u poslednjem koraku iznosi ćak 12 odsto, na godišnjem nivou.

Prednost stepenaste štednje je dostupnost novca i kamate pre isteka roka na koji je oročen, uz isplatu pripisane kamatne po isteku svakog perioda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: