Hipo štednja u evrima

Hipo Alpe Adria banka nudi klijentima mogućnost isplate kamate na štednju unapred i EKS do 5,82 odsto za depozite oročene na godinu dana.

Fokus

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.10.2011.

17:05

Default images

Deponenti koji oroče više od 10.000 evra na period od 12 meseci dobijaju na poklon polisu Grave (Grawe) imovinskog osiguranja.

U toku Nedelje štednje klijenti imaju na raspolaganju mogućnost oročenja sredstava na tri (godišnja EKS 5,06 %), šest(godišnja EKS 5,39%) ili 12 meseci (godišnja EKS 5,82%), u skladu sa ličnim potrebama i finansijskim planovima, a minimalni iznos oročenja je 100 evra, sa isplatom kamate unapred na devizni račun po viđenju.
Štedište su od početka godine do kraja avgusta osigurale gotovo 350 miliona evra svoje uštedjevine u Hipo banci, dok je pre samo 10 godina ovo je bio nivo ukupne štednje gradjana u svim bankama u Srbiji. U odnosu na decembar 2010. godine, ovo je rast od 50 miliona evra.

Hipo Alpe Adria Bank a.d. Beograd posluje u Srbiji od 2002. i prisutna je u 22 grada širom Srbije, a do kraja godine planira ulaganje u proširenje poslovne mreže.

U stopostotnom vlasništvu države Austrije, Hipo Alpe Adria Benk Internešenel danas posluje na tržištima Austrije, Srbije, Italije, Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Nemačke, Bugarske, Makedonije i Madjarske, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: