Ponedeljak, 29.09.2014.

13:02

Nova iznenadna kontrola ministarke

Koridor 11 od Ljiga do Preljine, na kome rade Azerbejdžanci s domaćim firmama, gradi se po planu i ta deonica će biti završena najkasnije u avgustu 2016.

Izvor: Tanjug

Nova iznenadna kontrola ministarke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

lopta

pre 9 godina

Infrastruktura u Srbiji je, pored energetskog sektora, u velikoj meri ostecena tokom poplava. Resorno ministarstvo veoma dobro radi svoj posao po potanju sanacije Srbije, a ministarka Mihajlovic je uvela i iznenadne kontrole radova, sto je takodje za pohvalu.

boka87

pre 9 godina

Put Ub-Lajkovac se, kao sto mizemo cuti, ne radi u bas najboljem redu, brzini i kvalitetu, pa ce apro po toga od strane ministarstva saobracaja, gradjevine i infratsrukture doci do poslednje opomene izvodjacima radova na ovoj trasi. Pohvala za deonicu Ljig-Preljina.

espresso

pre 9 godina

Veoma je bitno da se sto pre zavrse radovi na ovoj vrlo vaznoj deonici puta, izvodjaci radova bi trebalo da ozbiljno shvate svoj posao i sto pre ga privedu kraju, iznenadna kontrola ministarke Mihajlovic je za svaku pohvalu.

andjeo

pre 9 godina

Ministarka Mihajlovic je jos jednom pokazala da ozbiljno shvata svoju funkciju, ona je izasla na teren i proverila situaciju u vezi izgradje ove veoma vazne deonice, ukoliko sve nastavi da se odvija po planu i programu radovi ce biti zavrseni 2016. godine, odlicna vest.

minut

pre 9 godina

Ako je ministarka Mihajlovic zadovoljna brzinom i kvalitetom rada na deonici Ljig-Preljina nema sumnje da se i zavrsetak radova biti ispostovan u predvidjenom roku a to je avgust 2016. godine.

zrak

pre 9 godina

Radovi na Koridoru 11 se obavljaju po predvidjenom planu, to je dobra vest jer je ova deonica veoma bitna za Srbiju, takodje postoji odlicna saradnja izmedju investitora iz Azerbejdzana i nasih firmi sto je veoma dobro.

laguna

pre 9 godina

Ovakve iznenadne posete i kontrole radova su veoma dobre i podsticajne, Vlada Srbije ozbiljno shvata sve zapocete poduhvate i zeli da se oni obave na najbolji moguci nacin, tako ce biti i sa izgradnjom Koridora 11 koji ce biti dovrsen vec za 2 godine.

zrak

pre 9 godina

Radovi na Koridoru 11 se obavljaju po predvidjenom planu, to je dobra vest jer je ova deonica veoma bitna za Srbiju, takodje postoji odlicna saradnja izmedju investitora iz Azerbejdzana i nasih firmi sto je veoma dobro.

creative

pre 9 godina

Iznenadna kontrola radova od strane ministarke Mihajlovic je veoma dobar potez, potrebno je proveravati tok radova i pratiti njihov napredak, sve ukazuje na to da ce Koridor 11 biti dovrsen do 2016. godine sto je veoma realan i izvodljiv rok.

creative

pre 9 godina

Iznenadna kontrola radova od strane ministarke Mihajlovic je veoma dobar potez, potrebno je proveravati tok radova i pratiti njihov napredak, sve ukazuje na to da ce Koridor 11 biti dovrsen do 2016. godine sto je veoma realan i izvodljiv rok.

coco

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da i pored zahteva ,molbe da se ispoštuju rokovi to se ne radi , da li treba neko da im sedi nad glavom da bi radili ?

ljubisa

pre 9 godina

Ministarka radi punom parom, svaka cast mislim da su se bas iznenadili. Siguran sam da ce se preduzeti sve sto treba da ti nasi losi putari ustupe mesta momcima koji ce znati da odrade posao kako treba.

guma

pre 9 godina

samo tako vanredne kontrole su najbitnije da bi se stanje poboljsalo i da bi projekti bili zavrseni na vreme a ne da se samo kasni na svakom koraku.

Zeka

pre 9 godina

Što ministarka ne obidje i put Bajina Bašta -Valjevo gde su postavljene table na tri mesta sa oznakama o deonicama puta koji se rekonstruiše. Na sve tri piše rok završetka 1. oktobar 2014. Od čitave rekonstrukcije stoje samo table i jedna rupa na Gmiloj Priseci gde je postavljen znak.....Živ je Slobaa....

Lena

pre 9 godina

Do sada su se ministri mnogih prethodnih vlada slikali pored puteva i najavljivali njihovu izgradnju od izbora do izbora, ali je toj praksi izgleda konačno došao kraj jer se sa reči prešlo na dela, radi se i gradi.

tabla

pre 9 godina

Koridor 11, konkretno deonica puta Ljig-Preljina se, po navodima ministarke Mihajlovic, radi po planu i programu, bez nekih kocenja. Projekat finansira Azerbejdzan, a rade ga nase firme, sto je takodje dobro.

plamen

pre 9 godina

Vec drugi put je ministarka Mihajlovic na deonici puta Ub-Lajkovac zatekla polu prazno gradiliste, sto i nije bas lepa slika. Zato se pruza poslednja prilika izvodjacima radova na ovoj deonici da krenu sa ozbiljnim radom, ukoliko ne dodje do toga, slede drasticne mere.

zid

pre 9 godina

Ministarka Mihajlovic je jos jednom pokazala da je jedan od najodgovornijih ministara u vladi Srbije. U nasoj zemlji samo na nacin kakav primenjuje ministarka Mihajlovic moze da se ubrza i poboljsa rad u konkretnim oblastima.

ecc87

pre 9 godina

I iznenadne i redovne posete i nadzori ministara vlade Srbije pokazuju da ova vlada radi svoj posao kako treba i da proverava kvalitet i brzinu rada svojih ministarstava. Ministarka Mihajlovic je jos jednom iznenadila izvrsioce radova na Koridoru 11 i sagledala kako proticu radovi.

zlatko86

pre 9 godina

Veoma dobra vest je sto se Koridor 11 radi po predvidjenim uslovima i rokovima izgradnje. Ministarka Mihajlovic je pokazala da osim u sektoru energetike moze da bude veoma dobar ministar saobracaja, gradjevine i infrastrukture, a to dokazuje svojim nadzorom i kontrolom svog resornog ministarstva. Treba ocekivati da pomenuti Koridor bude zavrsen do avgusta 2016. godine, kako je i planirano.

mesec

pre 9 godina

Bilo bi dobro da svi ministri na ovaj nacin prate rad svog ministarstva, iznenadne posete pokazuju realno stanje rada. Ministarka Mihajlovic je uvela ovaj nacin kao praksu i polako se primecuju rezultati, i dobri i oni koje treba popraviti.

flaster

pre 9 godina

Informacija da Koridor 11 treba da bude zavrsen do avgusta 2016. godine je sasvim prihvatljiva s obzirom na obim projekta. Vazno je da pomenuti projekat ne bude radjen bas do 2017. godine, kako je ranije spekulisano.

putnik

pre 9 godina

A da neko obiđe izgradnju Žeželja?
Ući ili izaći iz NS-a je postala nemoguća misija. Svi prilazi su zatvoreni od "radova" u mestu. Temerinska radi u dve sužene trake, Partizanska takođe, obilaznica oko Žeželja je već godinama na snazi, pa samo oni koji svaki dan putuju na posao znaju kakvom teroru smo izloženi.
Prođe sezona, nijedan ranik na Dunavu. I tako već ne znam koliko. Sigurno od proletos nikog nema na gradilištu.

Točaković

pre 9 godina

Svaka cast,tako se to radi,bez najave u obilazak pa neka se vidi ko postuje i radi po dogovoru..
(Dostana, 29. septembar 2014 14:11)
Agilna ministarka koja svoj posao radi pošteno i korektno i koja je svaki čas na terenu u pokušaju da se dogovoreni rokovi izgradnje ispoštuju.Predhodnici su to radili drugačije i gospodin Mrkonjić i ministar Ilić, sve je to više ličilo na paradu i cirkusku predstavu u otvaranje nezavršenih puteva.

igor

pre 9 godina

Ala ce Vaso Micic vlasnik Puteva Uzica da se nasekira sto ce te ga iskljuciti iz posla. Pa covek je sa svojom firmom pola Socija izgradio, a para ima vise nego budzet Srbije. Gospodo, platite ljudima ono sto su do sada uradili, pa onda pretite. Lako je ajzerbedzancima da zavrsavaju u roku, kada se placaju novcem iz kredita koji su nam oni dali.

Mirce

pre 9 godina

Mora da postoji visok stepen odgovornosti i moraju biti ispostovani rokovi prevashodno vezani za izgradnju prioritetnih puteva . Samo red , rad i disciplina .

Tica

pre 9 godina

Ministar i treba sa vremena na vreme da obilazi gradilišta i proverava da li se radi ili ne ništa tu čudnog nema jedino je čudno zašto nema radnika ako su već angažovani i pošto se ovo ponovo događa treba neka druga firma da bude angažovana koja hoće da radi i gotovo!

Svetlana

pre 9 godina

Toliko firmi bi bilo srećno da je dobilo ovakav posao da je strašno ovako nešto i slušati! Nego, dok jedan ne bude izbačen iz posla i kažnjen, tako će se sve i dalje odvijati!

sasa jokic

pre 9 godina

Samo je bilo pitanje vremena, kada ce izgubiti strpljenje i krenuti da se bahate. Mada ima malo i koriscenja momentuma, cik da je Vucic pita za hilikopter, Ona bi odmah; pa kad moze Andrej da seta sa dva telohranitelja, mogu i ja da se provozam helikopterom....!

Obilić

pre 9 godina

Svaka čast! Ovo je primer odgovornog vođenja ministarstvom. Svaki radnik mora da zna šta je njegov posao i ne sme biti zabušavanja jer će Srbija to plaćati. I ostali ministri bi mogli da slede Zoranin primer.

zakon

pre 9 godina

Normalno je pregledati na takav nacin, mnogo se bolje vidi iz ptičje perspektive, nego sa tla. Pricajte vi sta hocete, ali u ovoj zemlji mora se zavesti red!

Melita

pre 9 godina

Treba ovako i češće da ih iznenađuje, da ne umišljaju da mogu da rade kad hoće i šta hoće. Plan i prohgram moraju da se ispune, a da bi se to dogodilo mora se postići određen stepen odgovornosti koja može da se dostigne i češćom kontrolom i proverom na terenu. Bravo za ministarku.

draginja

pre 9 godina

Uh,radnici su se bas precepili kad su je videli. Rade sa zastarelom i neispravnom mehanizacijom,a ona ispada iz helikoptera sa fotoreporterima...mora da ih je to toliko stimulisalo za rad da su resili da rade kao nekadasnji Alija Sirotanovic,bez plate.

Vesna BG

pre 9 godina

Svako ko ne radi kako treba nek izgubi ugovor. na njegovo mesto će doći barem dve sposobne firme sa odgovornim ljudima koji će posao odraditi kako treba

Beka

pre 9 godina

E , sta ti je nas narod. U svemu trazi dlaku u jajetu , a sto nije isla kolima ,a sto ovo a sto ono? Zena radi odgovorno svoj posao sto trazi i od drugih. Da sedi u Beogradu ,opet ne bi valjalo. Gde cemo mi ovakvim razmisljanjem stici, ni sama ne znam?!

DugoPamtim

pre 9 godina

Gospodja je jos jedan fenomen u nasoj politickoj praksi - moze da radi sve ministarske poslove od energetike do gradjevinarstva, slicno onom nesretnom Dusanu Petrovicu koji je bio i ministar pravde i poljoprivrede i trgovine i sumarstva...Tako i gospodja Mihajlovic, kao ekonomista, moze da vodi Energetiku, Saobracaj, Gradjevinu, Infrastrukturu, da menja Predsednika Vlade ako ustreba...
Pa niko u Evropi, ma kakvoj Evropi, u svetu nema tako sposobme ministre kao mi.Sto bi neko dodao - Ako, tako nam i treba.

Obilić

pre 9 godina

Svaka čast! Ovo je primer odgovornog vođenja ministarstvom. Svaki radnik mora da zna šta je njegov posao i ne sme biti zabušavanja jer će Srbija to plaćati. I ostali ministri bi mogli da slede Zoranin primer.

psihijater

pre 9 godina

Pa juce ju je sef indirektno kritikovao zbog sirenja laznih vesti (nestasica uglja i gasa u toku prestojece zime). Kako da se dodvori pomenutom nego odmah na teren. Podsecam da je Vucic pre nekoliko meseci rekao da ce direktno da kontrolise upotrebu sluzbenih automobila. Al Zorani se ne moze doakati dok je helihoptera. Vrag je ona, ima resenje za sve.

Marinko

pre 9 godina

Ministarka je iznenenada izvršila inspekcija radova na izgradnji autoputa od Beograda prema Požegi i pokazala da je jedan od najagilnijih ministara koja predano radi završetog infrastrukturnog projekta velokog značaja koje finansira država Azerbedžajn iz svcojih kreditnig linija-I ono što pada odmah u oči tamo gde rade naši izvođači javašluk i nerad, zaustavljene građevinske mašine i potpuni haos , tamo gde radi firma iz ove države radovi teku u punom jeku.

Orgy

pre 9 godina

Jel to platila heliotaxi iz svog džepa, obzirom na situaciju i mogućnost korišćenja službenih kola, autobusa, ..... Siguran sam da je platila!

građevinski inženjer

pre 9 godina

Poštovana ministarko,
zašto ste toliko uporni da nam uzmete hleb naš nasušni ? Da li ste rešili da uništite srpsku građevinsku operativu i koje građevinske firme sada želite da uvedete u Srbiju ? Moram to da znam da bih našao novi posao na vreme i prehranio svoju porodicu, ili da idemo svi u Irak da tamo radimo.
Inače nije tačno da se ne radi na deonici Ub - Lajkovac, samo problem je u Vama što ne vidite ili ne želite da vidite. Trenutno je tamo angažovano 25 jedinica sredstava mehanizacije ( kamioni i mašine ), ali ste Vi verovatno leteli nekom novom vrstom helikoptera na visini većoj od 10.000 m, pa niste mogli da uočite mašine, kamione i sl.....ne znam više šta da kažem odnosno napišem da bih bio u granicama pristojnog, ali Vaš bezobrazluk je limes funkcije koja teži beskonačnosti.

aha

pre 9 godina

Vec im dosadio Audi sad prelaze na helihoptere pa lepo znaci da ocekujemo uskoro jos jedno smanjene plate i penzija jbg ipak odrzavanje helikoptera i gorivo je dosta skuplje...

Ninoslav

pre 9 godina

Aj razumem da je hitno neka relacija 400-500km...ali iznenadna poseta moze i solo kolima koja nemaju drz.obelezja i rotaciju, pa ih iznenadi...ovako samo trosite drz.pare...na relaciji 80'100km

bosa djordjevic

pre 9 godina

Зар је министарка долетела да са овом двојицом преговара око радова. У ком позоришту ова двпца глуме, избезумљене раднике, који немају појма шта говори Зорана, али им импонује да и они буду део преговорачког тима, за изградњу брзих путева.,,, Фото Године.,

Lud, zbunjen...Onog trećeg nema...

pre 9 godina

Nešto mi govori da će ova dvojica sa slike, suštinski da objasne minustarki srž problema za tu deonicu auto-puta...

garavi

pre 9 godina

eeee šta nam ovi rade (sns-ovce) . avioni, new yorci, bati obezbedjenje i to sve od naših para. a mi? ćutimo! ok. glodjemo koske i ćutimo i svima je lepo.

komunist

pre 9 godina

Ajde, bre.Ko kaže da naših nema na izgradnji puta?Imali ljudi slobodan dan (nedelja je) a oni koji su radili bili su na toplom obroku u kafani ili su skoknuli da oberu kukuruz.Lako je tebi iz helikoptera siđi na zemlju, da vidiš kako rade, nisi ih videla iz vazduha zbog magle i šlemova koje nose.

tugomir

pre 9 godina

Al se vi razbacujete svaka vam čast! Premijer juče doveo celu policiju Srbije u Beograd, dovukao borna kola, haubice, tešku artiljeriju, potrošio zilion dinara na gorivo i dnevnice, ova se sad vozika helikopterom... a mučenim penzionerima koji imaju 30.000 smanjujete penzije, nije vas bre sramota!

nesa

pre 9 godina

U Austriji se helikopterom prevoze tesko povredjeni ihitni slucajevi.U prebogatoj Srbiji se spijuniraju radnici i uz put na pice i klopu helikopterom.Ova zena nema obraz

Kaciga glavu čuva a ne obezbeđenje

pre 9 godina

A ovo na slici, kao da ministarka kaže ovom radniku:
"Malko vam čudna ta kaciga na glavi..."
"Znate, nađite neku čvršću...."
"Vrzmaju se neki žandarmerci okolo , pa ako nasrnu...."
"A još ako imate poznatog brata..."

Jakobinac u ostavci

pre 9 godina

Gospodja se bavi licnom promocijom. Nenajavljen obilazak, al vodi novinare i fotoreportere. Eto to je suprotno sa stvarnom zeljom da se posao vodi kako treba. I helikopter je lepo prevozno sredstvo, bas lepo i jeftino. Nije mogla dama da sedne sa vozacem sama i da se provoza da vidi situaciju. Nego slemce na glavce, obavesti novine i televiziju pa u helikopter. Ima se moze se, videli juce, vidimo svaki dan. Sirotinji od usta da se vozaju helikopetrima i da braca imaju drzavno obezbedjenje.

Nešto se razmišljam

pre 9 godina

Ni manje ni više nego helikopterom, od Beograda do Preljine 130 km daleko bre za putovanje autom. Pa više je helikopter potrošio goriva za pripremu i zagrevanje nego za sam let. Merkelova zamalo da padne sa vlasti zato što je službenim automobilom iz Pariza otputovala u Španiju na godišnji odmor. U Pariz je otišla automobilom jer je rentabilnije nego avionom a čini mi se da je razdaljina Berlin Pariz malo dalja od 130 km. Premijer i svita obilaze poplavljene helikopterima a nama smanjuju plate i penzije. Aha, uštedećemo

Martin

pre 9 godina

Ministarka ima važnija posla od obilaska gradilišta helikopterom. To u najmanju ruku znači da nema nikakvu organizaciju ministarstva, da nema kompetentne saradnike, da nema kontrolu.
Imali smo Velju koji ne zna kako se rasporedjuju pare po zakonu, imali smo Mrku koji ne zna kako se završavaju poslovi u roku (sve je pre roka???). Sad imamo Zoranu koja se razume u gradnju bolje od gradjevinaca.
Teško ovoj Srbiji!

jututunska juhahaha

pre 9 godina

Naprednjakinjo, zapostavljas koridor 10 kroz Grdelicku klisuru, zapocet pre 70 godina!
Ko ce ti ici koridorom 11!? Velja Ilic, ili mozda Ti!? Mozda Toma ili Bacevic?

Kazanova

pre 9 godina

I posle se nasi ljudi cude sto ih ne zaposljava niko da rade ovakve poslove..Azerbejdzanci vredniji i ozbiljniji od nas..Sramota..Sami sebe sputavamo..

Nikola Zlatibor

pre 9 godina

Ja vise nista ne razumem, treci put odlazi i nema nikog!
I po treci put je iznenadjena...
Sta je smisao!? Lepo je biti iznenadjen i voziti se po Zapadnoj Srbiji!

Simon

pre 9 godina

Gledam ovu sliku pa mi žao... da li vidite ova dva zarozana čoveka, namučena, bez ikakve radne želje ili elana u držanju. Ne znam, nisam pametan, stvarno mi je žao ali meni oni ne liče na nekoga ko će napraviti autoput. Pretpostavljam da im plata nije veća od 20.000 dinara?

Milos

pre 9 godina

Mene opasno brine kvalitet radova, jer novi nadvoznjak u Dicima, preko autoputa je svega par meseci nakon gradnje toliko potonuo, da su ljudi pri prelasku dozvoljenom brzinom, masovno prolazili sa ne tako laganom stetom na kolima. Da stvar bude gora, oni su ovaj nadvoznjak popravljali, ali posle mesec dana opet ista prica i tako u (za sada) 3 iteracija. Ovo je velika sramota za izvodjaca radova, ali i za onoga ko ga kontrolise, a mi mozemo samo da se nadamo da kvalitet auto puta nece biti isti kao pomenutog nadvoznjaka.

Nešto se razmišljam

pre 9 godina

Ni manje ni više nego helikopterom, od Beograda do Preljine 130 km daleko bre za putovanje autom. Pa više je helikopter potrošio goriva za pripremu i zagrevanje nego za sam let. Merkelova zamalo da padne sa vlasti zato što je službenim automobilom iz Pariza otputovala u Španiju na godišnji odmor. U Pariz je otišla automobilom jer je rentabilnije nego avionom a čini mi se da je razdaljina Berlin Pariz malo dalja od 130 km. Premijer i svita obilaze poplavljene helikopterima a nama smanjuju plate i penzije. Aha, uštedećemo

Jakobinac u ostavci

pre 9 godina

Gospodja se bavi licnom promocijom. Nenajavljen obilazak, al vodi novinare i fotoreportere. Eto to je suprotno sa stvarnom zeljom da se posao vodi kako treba. I helikopter je lepo prevozno sredstvo, bas lepo i jeftino. Nije mogla dama da sedne sa vozacem sama i da se provoza da vidi situaciju. Nego slemce na glavce, obavesti novine i televiziju pa u helikopter. Ima se moze se, videli juce, vidimo svaki dan. Sirotinji od usta da se vozaju helikopetrima i da braca imaju drzavno obezbedjenje.

Simon

pre 9 godina

Gledam ovu sliku pa mi žao... da li vidite ova dva zarozana čoveka, namučena, bez ikakve radne želje ili elana u držanju. Ne znam, nisam pametan, stvarno mi je žao ali meni oni ne liče na nekoga ko će napraviti autoput. Pretpostavljam da im plata nije veća od 20.000 dinara?

Nikola Zlatibor

pre 9 godina

Ja vise nista ne razumem, treci put odlazi i nema nikog!
I po treci put je iznenadjena...
Sta je smisao!? Lepo je biti iznenadjen i voziti se po Zapadnoj Srbiji!

tugomir

pre 9 godina

Al se vi razbacujete svaka vam čast! Premijer juče doveo celu policiju Srbije u Beograd, dovukao borna kola, haubice, tešku artiljeriju, potrošio zilion dinara na gorivo i dnevnice, ova se sad vozika helikopterom... a mučenim penzionerima koji imaju 30.000 smanjujete penzije, nije vas bre sramota!

Orgy

pre 9 godina

Jel to platila heliotaxi iz svog džepa, obzirom na situaciju i mogućnost korišćenja službenih kola, autobusa, ..... Siguran sam da je platila!

građevinski inženjer

pre 9 godina

Poštovana ministarko,
zašto ste toliko uporni da nam uzmete hleb naš nasušni ? Da li ste rešili da uništite srpsku građevinsku operativu i koje građevinske firme sada želite da uvedete u Srbiju ? Moram to da znam da bih našao novi posao na vreme i prehranio svoju porodicu, ili da idemo svi u Irak da tamo radimo.
Inače nije tačno da se ne radi na deonici Ub - Lajkovac, samo problem je u Vama što ne vidite ili ne želite da vidite. Trenutno je tamo angažovano 25 jedinica sredstava mehanizacije ( kamioni i mašine ), ali ste Vi verovatno leteli nekom novom vrstom helikoptera na visini većoj od 10.000 m, pa niste mogli da uočite mašine, kamione i sl.....ne znam više šta da kažem odnosno napišem da bih bio u granicama pristojnog, ali Vaš bezobrazluk je limes funkcije koja teži beskonačnosti.

Martin

pre 9 godina

Ministarka ima važnija posla od obilaska gradilišta helikopterom. To u najmanju ruku znači da nema nikakvu organizaciju ministarstva, da nema kompetentne saradnike, da nema kontrolu.
Imali smo Velju koji ne zna kako se rasporedjuju pare po zakonu, imali smo Mrku koji ne zna kako se završavaju poslovi u roku (sve je pre roka???). Sad imamo Zoranu koja se razume u gradnju bolje od gradjevinaca.
Teško ovoj Srbiji!

nesa

pre 9 godina

U Austriji se helikopterom prevoze tesko povredjeni ihitni slucajevi.U prebogatoj Srbiji se spijuniraju radnici i uz put na pice i klopu helikopterom.Ova zena nema obraz

Ninoslav

pre 9 godina

Aj razumem da je hitno neka relacija 400-500km...ali iznenadna poseta moze i solo kolima koja nemaju drz.obelezja i rotaciju, pa ih iznenadi...ovako samo trosite drz.pare...na relaciji 80'100km

Lud, zbunjen...Onog trećeg nema...

pre 9 godina

Nešto mi govori da će ova dvojica sa slike, suštinski da objasne minustarki srž problema za tu deonicu auto-puta...

garavi

pre 9 godina

eeee šta nam ovi rade (sns-ovce) . avioni, new yorci, bati obezbedjenje i to sve od naših para. a mi? ćutimo! ok. glodjemo koske i ćutimo i svima je lepo.

jututunska juhahaha

pre 9 godina

Naprednjakinjo, zapostavljas koridor 10 kroz Grdelicku klisuru, zapocet pre 70 godina!
Ko ce ti ici koridorom 11!? Velja Ilic, ili mozda Ti!? Mozda Toma ili Bacevic?

aha

pre 9 godina

Vec im dosadio Audi sad prelaze na helihoptere pa lepo znaci da ocekujemo uskoro jos jedno smanjene plate i penzija jbg ipak odrzavanje helikoptera i gorivo je dosta skuplje...

bosa djordjevic

pre 9 godina

Зар је министарка долетела да са овом двојицом преговара око радова. У ком позоришту ова двпца глуме, избезумљене раднике, који немају појма шта говори Зорана, али им импонује да и они буду део преговорачког тима, за изградњу брзих путева.,,, Фото Године.,

Mirce

pre 9 godina

Mora da postoji visok stepen odgovornosti i moraju biti ispostovani rokovi prevashodno vezani za izgradnju prioritetnih puteva . Samo red , rad i disciplina .

Melita

pre 9 godina

Treba ovako i češće da ih iznenađuje, da ne umišljaju da mogu da rade kad hoće i šta hoće. Plan i prohgram moraju da se ispune, a da bi se to dogodilo mora se postići određen stepen odgovornosti koja može da se dostigne i češćom kontrolom i proverom na terenu. Bravo za ministarku.

zakon

pre 9 godina

Normalno je pregledati na takav nacin, mnogo se bolje vidi iz ptičje perspektive, nego sa tla. Pricajte vi sta hocete, ali u ovoj zemlji mora se zavesti red!

Marinko

pre 9 godina

Ministarka je iznenenada izvršila inspekcija radova na izgradnji autoputa od Beograda prema Požegi i pokazala da je jedan od najagilnijih ministara koja predano radi završetog infrastrukturnog projekta velokog značaja koje finansira država Azerbedžajn iz svcojih kreditnig linija-I ono što pada odmah u oči tamo gde rade naši izvođači javašluk i nerad, zaustavljene građevinske mašine i potpuni haos , tamo gde radi firma iz ove države radovi teku u punom jeku.

Obilić

pre 9 godina

Svaka čast! Ovo je primer odgovornog vođenja ministarstvom. Svaki radnik mora da zna šta je njegov posao i ne sme biti zabušavanja jer će Srbija to plaćati. I ostali ministri bi mogli da slede Zoranin primer.

plamen

pre 9 godina

Vec drugi put je ministarka Mihajlovic na deonici puta Ub-Lajkovac zatekla polu prazno gradiliste, sto i nije bas lepa slika. Zato se pruza poslednja prilika izvodjacima radova na ovoj deonici da krenu sa ozbiljnim radom, ukoliko ne dodje do toga, slede drasticne mere.

Beka

pre 9 godina

E , sta ti je nas narod. U svemu trazi dlaku u jajetu , a sto nije isla kolima ,a sto ovo a sto ono? Zena radi odgovorno svoj posao sto trazi i od drugih. Da sedi u Beogradu ,opet ne bi valjalo. Gde cemo mi ovakvim razmisljanjem stici, ni sama ne znam?!

Vesna BG

pre 9 godina

Svako ko ne radi kako treba nek izgubi ugovor. na njegovo mesto će doći barem dve sposobne firme sa odgovornim ljudima koji će posao odraditi kako treba

zlatko86

pre 9 godina

Veoma dobra vest je sto se Koridor 11 radi po predvidjenim uslovima i rokovima izgradnje. Ministarka Mihajlovic je pokazala da osim u sektoru energetike moze da bude veoma dobar ministar saobracaja, gradjevine i infrastrukture, a to dokazuje svojim nadzorom i kontrolom svog resornog ministarstva. Treba ocekivati da pomenuti Koridor bude zavrsen do avgusta 2016. godine, kako je i planirano.

zid

pre 9 godina

Ministarka Mihajlovic je jos jednom pokazala da je jedan od najodgovornijih ministara u vladi Srbije. U nasoj zemlji samo na nacin kakav primenjuje ministarka Mihajlovic moze da se ubrza i poboljsa rad u konkretnim oblastima.

tabla

pre 9 godina

Koridor 11, konkretno deonica puta Ljig-Preljina se, po navodima ministarke Mihajlovic, radi po planu i programu, bez nekih kocenja. Projekat finansira Azerbejdzan, a rade ga nase firme, sto je takodje dobro.

flaster

pre 9 godina

Informacija da Koridor 11 treba da bude zavrsen do avgusta 2016. godine je sasvim prihvatljiva s obzirom na obim projekta. Vazno je da pomenuti projekat ne bude radjen bas do 2017. godine, kako je ranije spekulisano.

Milos

pre 9 godina

Mene opasno brine kvalitet radova, jer novi nadvoznjak u Dicima, preko autoputa je svega par meseci nakon gradnje toliko potonuo, da su ljudi pri prelasku dozvoljenom brzinom, masovno prolazili sa ne tako laganom stetom na kolima. Da stvar bude gora, oni su ovaj nadvoznjak popravljali, ali posle mesec dana opet ista prica i tako u (za sada) 3 iteracija. Ovo je velika sramota za izvodjaca radova, ali i za onoga ko ga kontrolise, a mi mozemo samo da se nadamo da kvalitet auto puta nece biti isti kao pomenutog nadvoznjaka.

mesec

pre 9 godina

Bilo bi dobro da svi ministri na ovaj nacin prate rad svog ministarstva, iznenadne posete pokazuju realno stanje rada. Ministarka Mihajlovic je uvela ovaj nacin kao praksu i polako se primecuju rezultati, i dobri i oni koje treba popraviti.

Obilić

pre 9 godina

Svaka čast! Ovo je primer odgovornog vođenja ministarstvom. Svaki radnik mora da zna šta je njegov posao i ne sme biti zabušavanja jer će Srbija to plaćati. I ostali ministri bi mogli da slede Zoranin primer.

ecc87

pre 9 godina

I iznenadne i redovne posete i nadzori ministara vlade Srbije pokazuju da ova vlada radi svoj posao kako treba i da proverava kvalitet i brzinu rada svojih ministarstava. Ministarka Mihajlovic je jos jednom iznenadila izvrsioce radova na Koridoru 11 i sagledala kako proticu radovi.

Kaciga glavu čuva a ne obezbeđenje

pre 9 godina

A ovo na slici, kao da ministarka kaže ovom radniku:
"Malko vam čudna ta kaciga na glavi..."
"Znate, nađite neku čvršću...."
"Vrzmaju se neki žandarmerci okolo , pa ako nasrnu...."
"A još ako imate poznatog brata..."

Točaković

pre 9 godina

Svaka cast,tako se to radi,bez najave u obilazak pa neka se vidi ko postuje i radi po dogovoru..
(Dostana, 29. septembar 2014 14:11)
Agilna ministarka koja svoj posao radi pošteno i korektno i koja je svaki čas na terenu u pokušaju da se dogovoreni rokovi izgradnje ispoštuju.Predhodnici su to radili drugačije i gospodin Mrkonjić i ministar Ilić, sve je to više ličilo na paradu i cirkusku predstavu u otvaranje nezavršenih puteva.

Lena

pre 9 godina

Do sada su se ministri mnogih prethodnih vlada slikali pored puteva i najavljivali njihovu izgradnju od izbora do izbora, ali je toj praksi izgleda konačno došao kraj jer se sa reči prešlo na dela, radi se i gradi.

Tica

pre 9 godina

Ministar i treba sa vremena na vreme da obilazi gradilišta i proverava da li se radi ili ne ništa tu čudnog nema jedino je čudno zašto nema radnika ako su već angažovani i pošto se ovo ponovo događa treba neka druga firma da bude angažovana koja hoće da radi i gotovo!

Kazanova

pre 9 godina

I posle se nasi ljudi cude sto ih ne zaposljava niko da rade ovakve poslove..Azerbejdzanci vredniji i ozbiljniji od nas..Sramota..Sami sebe sputavamo..

Svetlana

pre 9 godina

Toliko firmi bi bilo srećno da je dobilo ovakav posao da je strašno ovako nešto i slušati! Nego, dok jedan ne bude izbačen iz posla i kažnjen, tako će se sve i dalje odvijati!

igor

pre 9 godina

Ala ce Vaso Micic vlasnik Puteva Uzica da se nasekira sto ce te ga iskljuciti iz posla. Pa covek je sa svojom firmom pola Socija izgradio, a para ima vise nego budzet Srbije. Gospodo, platite ljudima ono sto su do sada uradili, pa onda pretite. Lako je ajzerbedzancima da zavrsavaju u roku, kada se placaju novcem iz kredita koji su nam oni dali.

komunist

pre 9 godina

Ajde, bre.Ko kaže da naših nema na izgradnji puta?Imali ljudi slobodan dan (nedelja je) a oni koji su radili bili su na toplom obroku u kafani ili su skoknuli da oberu kukuruz.Lako je tebi iz helikoptera siđi na zemlju, da vidiš kako rade, nisi ih videla iz vazduha zbog magle i šlemova koje nose.

Zeka

pre 9 godina

Što ministarka ne obidje i put Bajina Bašta -Valjevo gde su postavljene table na tri mesta sa oznakama o deonicama puta koji se rekonstruiše. Na sve tri piše rok završetka 1. oktobar 2014. Od čitave rekonstrukcije stoje samo table i jedna rupa na Gmiloj Priseci gde je postavljen znak.....Živ je Slobaa....

sasa jokic

pre 9 godina

Samo je bilo pitanje vremena, kada ce izgubiti strpljenje i krenuti da se bahate. Mada ima malo i koriscenja momentuma, cik da je Vucic pita za hilikopter, Ona bi odmah; pa kad moze Andrej da seta sa dva telohranitelja, mogu i ja da se provozam helikopterom....!

DugoPamtim

pre 9 godina

Gospodja je jos jedan fenomen u nasoj politickoj praksi - moze da radi sve ministarske poslove od energetike do gradjevinarstva, slicno onom nesretnom Dusanu Petrovicu koji je bio i ministar pravde i poljoprivrede i trgovine i sumarstva...Tako i gospodja Mihajlovic, kao ekonomista, moze da vodi Energetiku, Saobracaj, Gradjevinu, Infrastrukturu, da menja Predsednika Vlade ako ustreba...
Pa niko u Evropi, ma kakvoj Evropi, u svetu nema tako sposobme ministre kao mi.Sto bi neko dodao - Ako, tako nam i treba.

draginja

pre 9 godina

Uh,radnici su se bas precepili kad su je videli. Rade sa zastarelom i neispravnom mehanizacijom,a ona ispada iz helikoptera sa fotoreporterima...mora da ih je to toliko stimulisalo za rad da su resili da rade kao nekadasnji Alija Sirotanovic,bez plate.

putnik

pre 9 godina

A da neko obiđe izgradnju Žeželja?
Ući ili izaći iz NS-a je postala nemoguća misija. Svi prilazi su zatvoreni od "radova" u mestu. Temerinska radi u dve sužene trake, Partizanska takođe, obilaznica oko Žeželja je već godinama na snazi, pa samo oni koji svaki dan putuju na posao znaju kakvom teroru smo izloženi.
Prođe sezona, nijedan ranik na Dunavu. I tako već ne znam koliko. Sigurno od proletos nikog nema na gradilištu.

psihijater

pre 9 godina

Pa juce ju je sef indirektno kritikovao zbog sirenja laznih vesti (nestasica uglja i gasa u toku prestojece zime). Kako da se dodvori pomenutom nego odmah na teren. Podsecam da je Vucic pre nekoliko meseci rekao da ce direktno da kontrolise upotrebu sluzbenih automobila. Al Zorani se ne moze doakati dok je helihoptera. Vrag je ona, ima resenje za sve.

guma

pre 9 godina

samo tako vanredne kontrole su najbitnije da bi se stanje poboljsalo i da bi projekti bili zavrseni na vreme a ne da se samo kasni na svakom koraku.

ljubisa

pre 9 godina

Ministarka radi punom parom, svaka cast mislim da su se bas iznenadili. Siguran sam da ce se preduzeti sve sto treba da ti nasi losi putari ustupe mesta momcima koji ce znati da odrade posao kako treba.

coco

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da i pored zahteva ,molbe da se ispoštuju rokovi to se ne radi , da li treba neko da im sedi nad glavom da bi radili ?

zrak

pre 9 godina

Radovi na Koridoru 11 se obavljaju po predvidjenom planu, to je dobra vest jer je ova deonica veoma bitna za Srbiju, takodje postoji odlicna saradnja izmedju investitora iz Azerbejdzana i nasih firmi sto je veoma dobro.

zrak

pre 9 godina

Radovi na Koridoru 11 se obavljaju po predvidjenom planu, to je dobra vest jer je ova deonica veoma bitna za Srbiju, takodje postoji odlicna saradnja izmedju investitora iz Azerbejdzana i nasih firmi sto je veoma dobro.

espresso

pre 9 godina

Veoma je bitno da se sto pre zavrse radovi na ovoj vrlo vaznoj deonici puta, izvodjaci radova bi trebalo da ozbiljno shvate svoj posao i sto pre ga privedu kraju, iznenadna kontrola ministarke Mihajlovic je za svaku pohvalu.

creative

pre 9 godina

Iznenadna kontrola radova od strane ministarke Mihajlovic je veoma dobar potez, potrebno je proveravati tok radova i pratiti njihov napredak, sve ukazuje na to da ce Koridor 11 biti dovrsen do 2016. godine sto je veoma realan i izvodljiv rok.

minut

pre 9 godina

Ako je ministarka Mihajlovic zadovoljna brzinom i kvalitetom rada na deonici Ljig-Preljina nema sumnje da se i zavrsetak radova biti ispostovan u predvidjenom roku a to je avgust 2016. godine.

creative

pre 9 godina

Iznenadna kontrola radova od strane ministarke Mihajlovic je veoma dobar potez, potrebno je proveravati tok radova i pratiti njihov napredak, sve ukazuje na to da ce Koridor 11 biti dovrsen do 2016. godine sto je veoma realan i izvodljiv rok.

laguna

pre 9 godina

Ovakve iznenadne posete i kontrole radova su veoma dobre i podsticajne, Vlada Srbije ozbiljno shvata sve zapocete poduhvate i zeli da se oni obave na najbolji moguci nacin, tako ce biti i sa izgradnjom Koridora 11 koji ce biti dovrsen vec za 2 godine.

andjeo

pre 9 godina

Ministarka Mihajlovic je jos jednom pokazala da ozbiljno shvata svoju funkciju, ona je izasla na teren i proverila situaciju u vezi izgradje ove veoma vazne deonice, ukoliko sve nastavi da se odvija po planu i programu radovi ce biti zavrseni 2016. godine, odlicna vest.

boka87

pre 9 godina

Put Ub-Lajkovac se, kao sto mizemo cuti, ne radi u bas najboljem redu, brzini i kvalitetu, pa ce apro po toga od strane ministarstva saobracaja, gradjevine i infratsrukture doci do poslednje opomene izvodjacima radova na ovoj trasi. Pohvala za deonicu Ljig-Preljina.

lopta

pre 9 godina

Infrastruktura u Srbiji je, pored energetskog sektora, u velikoj meri ostecena tokom poplava. Resorno ministarstvo veoma dobro radi svoj posao po potanju sanacije Srbije, a ministarka Mihajlovic je uvela i iznenadne kontrole radova, sto je takodje za pohvalu.

Simon

pre 9 godina

Gledam ovu sliku pa mi žao... da li vidite ova dva zarozana čoveka, namučena, bez ikakve radne želje ili elana u držanju. Ne znam, nisam pametan, stvarno mi je žao ali meni oni ne liče na nekoga ko će napraviti autoput. Pretpostavljam da im plata nije veća od 20.000 dinara?

Nešto se razmišljam

pre 9 godina

Ni manje ni više nego helikopterom, od Beograda do Preljine 130 km daleko bre za putovanje autom. Pa više je helikopter potrošio goriva za pripremu i zagrevanje nego za sam let. Merkelova zamalo da padne sa vlasti zato što je službenim automobilom iz Pariza otputovala u Španiju na godišnji odmor. U Pariz je otišla automobilom jer je rentabilnije nego avionom a čini mi se da je razdaljina Berlin Pariz malo dalja od 130 km. Premijer i svita obilaze poplavljene helikopterima a nama smanjuju plate i penzije. Aha, uštedećemo

Jakobinac u ostavci

pre 9 godina

Gospodja se bavi licnom promocijom. Nenajavljen obilazak, al vodi novinare i fotoreportere. Eto to je suprotno sa stvarnom zeljom da se posao vodi kako treba. I helikopter je lepo prevozno sredstvo, bas lepo i jeftino. Nije mogla dama da sedne sa vozacem sama i da se provoza da vidi situaciju. Nego slemce na glavce, obavesti novine i televiziju pa u helikopter. Ima se moze se, videli juce, vidimo svaki dan. Sirotinji od usta da se vozaju helikopetrima i da braca imaju drzavno obezbedjenje.

Nikola Zlatibor

pre 9 godina

Ja vise nista ne razumem, treci put odlazi i nema nikog!
I po treci put je iznenadjena...
Sta je smisao!? Lepo je biti iznenadjen i voziti se po Zapadnoj Srbiji!

Martin

pre 9 godina

Ministarka ima važnija posla od obilaska gradilišta helikopterom. To u najmanju ruku znači da nema nikakvu organizaciju ministarstva, da nema kompetentne saradnike, da nema kontrolu.
Imali smo Velju koji ne zna kako se rasporedjuju pare po zakonu, imali smo Mrku koji ne zna kako se završavaju poslovi u roku (sve je pre roka???). Sad imamo Zoranu koja se razume u gradnju bolje od gradjevinaca.
Teško ovoj Srbiji!

Ninoslav

pre 9 godina

Aj razumem da je hitno neka relacija 400-500km...ali iznenadna poseta moze i solo kolima koja nemaju drz.obelezja i rotaciju, pa ih iznenadi...ovako samo trosite drz.pare...na relaciji 80'100km

tugomir

pre 9 godina

Al se vi razbacujete svaka vam čast! Premijer juče doveo celu policiju Srbije u Beograd, dovukao borna kola, haubice, tešku artiljeriju, potrošio zilion dinara na gorivo i dnevnice, ova se sad vozika helikopterom... a mučenim penzionerima koji imaju 30.000 smanjujete penzije, nije vas bre sramota!

građevinski inženjer

pre 9 godina

Poštovana ministarko,
zašto ste toliko uporni da nam uzmete hleb naš nasušni ? Da li ste rešili da uništite srpsku građevinsku operativu i koje građevinske firme sada želite da uvedete u Srbiju ? Moram to da znam da bih našao novi posao na vreme i prehranio svoju porodicu, ili da idemo svi u Irak da tamo radimo.
Inače nije tačno da se ne radi na deonici Ub - Lajkovac, samo problem je u Vama što ne vidite ili ne želite da vidite. Trenutno je tamo angažovano 25 jedinica sredstava mehanizacije ( kamioni i mašine ), ali ste Vi verovatno leteli nekom novom vrstom helikoptera na visini većoj od 10.000 m, pa niste mogli da uočite mašine, kamione i sl.....ne znam više šta da kažem odnosno napišem da bih bio u granicama pristojnog, ali Vaš bezobrazluk je limes funkcije koja teži beskonačnosti.

Orgy

pre 9 godina

Jel to platila heliotaxi iz svog džepa, obzirom na situaciju i mogućnost korišćenja službenih kola, autobusa, ..... Siguran sam da je platila!

Lud, zbunjen...Onog trećeg nema...

pre 9 godina

Nešto mi govori da će ova dvojica sa slike, suštinski da objasne minustarki srž problema za tu deonicu auto-puta...

nesa

pre 9 godina

U Austriji se helikopterom prevoze tesko povredjeni ihitni slucajevi.U prebogatoj Srbiji se spijuniraju radnici i uz put na pice i klopu helikopterom.Ova zena nema obraz

jututunska juhahaha

pre 9 godina

Naprednjakinjo, zapostavljas koridor 10 kroz Grdelicku klisuru, zapocet pre 70 godina!
Ko ce ti ici koridorom 11!? Velja Ilic, ili mozda Ti!? Mozda Toma ili Bacevic?

garavi

pre 9 godina

eeee šta nam ovi rade (sns-ovce) . avioni, new yorci, bati obezbedjenje i to sve od naših para. a mi? ćutimo! ok. glodjemo koske i ćutimo i svima je lepo.

komunist

pre 9 godina

Ajde, bre.Ko kaže da naših nema na izgradnji puta?Imali ljudi slobodan dan (nedelja je) a oni koji su radili bili su na toplom obroku u kafani ili su skoknuli da oberu kukuruz.Lako je tebi iz helikoptera siđi na zemlju, da vidiš kako rade, nisi ih videla iz vazduha zbog magle i šlemova koje nose.

bosa djordjevic

pre 9 godina

Зар је министарка долетела да са овом двојицом преговара око радова. У ком позоришту ова двпца глуме, избезумљене раднике, који немају појма шта говори Зорана, али им импонује да и они буду део преговорачког тима, за изградњу брзих путева.,,, Фото Године.,

aha

pre 9 godina

Vec im dosadio Audi sad prelaze na helihoptere pa lepo znaci da ocekujemo uskoro jos jedno smanjene plate i penzija jbg ipak odrzavanje helikoptera i gorivo je dosta skuplje...

Kaciga glavu čuva a ne obezbeđenje

pre 9 godina

A ovo na slici, kao da ministarka kaže ovom radniku:
"Malko vam čudna ta kaciga na glavi..."
"Znate, nađite neku čvršću...."
"Vrzmaju se neki žandarmerci okolo , pa ako nasrnu...."
"A još ako imate poznatog brata..."

Milos

pre 9 godina

Mene opasno brine kvalitet radova, jer novi nadvoznjak u Dicima, preko autoputa je svega par meseci nakon gradnje toliko potonuo, da su ljudi pri prelasku dozvoljenom brzinom, masovno prolazili sa ne tako laganom stetom na kolima. Da stvar bude gora, oni su ovaj nadvoznjak popravljali, ali posle mesec dana opet ista prica i tako u (za sada) 3 iteracija. Ovo je velika sramota za izvodjaca radova, ali i za onoga ko ga kontrolise, a mi mozemo samo da se nadamo da kvalitet auto puta nece biti isti kao pomenutog nadvoznjaka.

Kazanova

pre 9 godina

I posle se nasi ljudi cude sto ih ne zaposljava niko da rade ovakve poslove..Azerbejdzanci vredniji i ozbiljniji od nas..Sramota..Sami sebe sputavamo..

Lena

pre 9 godina

Do sada su se ministri mnogih prethodnih vlada slikali pored puteva i najavljivali njihovu izgradnju od izbora do izbora, ali je toj praksi izgleda konačno došao kraj jer se sa reči prešlo na dela, radi se i gradi.

DugoPamtim

pre 9 godina

Gospodja je jos jedan fenomen u nasoj politickoj praksi - moze da radi sve ministarske poslove od energetike do gradjevinarstva, slicno onom nesretnom Dusanu Petrovicu koji je bio i ministar pravde i poljoprivrede i trgovine i sumarstva...Tako i gospodja Mihajlovic, kao ekonomista, moze da vodi Energetiku, Saobracaj, Gradjevinu, Infrastrukturu, da menja Predsednika Vlade ako ustreba...
Pa niko u Evropi, ma kakvoj Evropi, u svetu nema tako sposobme ministre kao mi.Sto bi neko dodao - Ako, tako nam i treba.

psihijater

pre 9 godina

Pa juce ju je sef indirektno kritikovao zbog sirenja laznih vesti (nestasica uglja i gasa u toku prestojece zime). Kako da se dodvori pomenutom nego odmah na teren. Podsecam da je Vucic pre nekoliko meseci rekao da ce direktno da kontrolise upotrebu sluzbenih automobila. Al Zorani se ne moze doakati dok je helihoptera. Vrag je ona, ima resenje za sve.

sasa jokic

pre 9 godina

Samo je bilo pitanje vremena, kada ce izgubiti strpljenje i krenuti da se bahate. Mada ima malo i koriscenja momentuma, cik da je Vucic pita za hilikopter, Ona bi odmah; pa kad moze Andrej da seta sa dva telohranitelja, mogu i ja da se provozam helikopterom....!

draginja

pre 9 godina

Uh,radnici su se bas precepili kad su je videli. Rade sa zastarelom i neispravnom mehanizacijom,a ona ispada iz helikoptera sa fotoreporterima...mora da ih je to toliko stimulisalo za rad da su resili da rade kao nekadasnji Alija Sirotanovic,bez plate.

Zeka

pre 9 godina

Što ministarka ne obidje i put Bajina Bašta -Valjevo gde su postavljene table na tri mesta sa oznakama o deonicama puta koji se rekonstruiše. Na sve tri piše rok završetka 1. oktobar 2014. Od čitave rekonstrukcije stoje samo table i jedna rupa na Gmiloj Priseci gde je postavljen znak.....Živ je Slobaa....

putnik

pre 9 godina

A da neko obiđe izgradnju Žeželja?
Ući ili izaći iz NS-a je postala nemoguća misija. Svi prilazi su zatvoreni od "radova" u mestu. Temerinska radi u dve sužene trake, Partizanska takođe, obilaznica oko Žeželja je već godinama na snazi, pa samo oni koji svaki dan putuju na posao znaju kakvom teroru smo izloženi.
Prođe sezona, nijedan ranik na Dunavu. I tako već ne znam koliko. Sigurno od proletos nikog nema na gradilištu.

igor

pre 9 godina

Ala ce Vaso Micic vlasnik Puteva Uzica da se nasekira sto ce te ga iskljuciti iz posla. Pa covek je sa svojom firmom pola Socija izgradio, a para ima vise nego budzet Srbije. Gospodo, platite ljudima ono sto su do sada uradili, pa onda pretite. Lako je ajzerbedzancima da zavrsavaju u roku, kada se placaju novcem iz kredita koji su nam oni dali.

Mirce

pre 9 godina

Mora da postoji visok stepen odgovornosti i moraju biti ispostovani rokovi prevashodno vezani za izgradnju prioritetnih puteva . Samo red , rad i disciplina .

zakon

pre 9 godina

Normalno je pregledati na takav nacin, mnogo se bolje vidi iz ptičje perspektive, nego sa tla. Pricajte vi sta hocete, ali u ovoj zemlji mora se zavesti red!

zid

pre 9 godina

Ministarka Mihajlovic je jos jednom pokazala da je jedan od najodgovornijih ministara u vladi Srbije. U nasoj zemlji samo na nacin kakav primenjuje ministarka Mihajlovic moze da se ubrza i poboljsa rad u konkretnim oblastima.

guma

pre 9 godina

samo tako vanredne kontrole su najbitnije da bi se stanje poboljsalo i da bi projekti bili zavrseni na vreme a ne da se samo kasni na svakom koraku.

Obilić

pre 9 godina

Svaka čast! Ovo je primer odgovornog vođenja ministarstvom. Svaki radnik mora da zna šta je njegov posao i ne sme biti zabušavanja jer će Srbija to plaćati. I ostali ministri bi mogli da slede Zoranin primer.

Melita

pre 9 godina

Treba ovako i češće da ih iznenađuje, da ne umišljaju da mogu da rade kad hoće i šta hoće. Plan i prohgram moraju da se ispune, a da bi se to dogodilo mora se postići određen stepen odgovornosti koja može da se dostigne i češćom kontrolom i proverom na terenu. Bravo za ministarku.

zlatko86

pre 9 godina

Veoma dobra vest je sto se Koridor 11 radi po predvidjenim uslovima i rokovima izgradnje. Ministarka Mihajlovic je pokazala da osim u sektoru energetike moze da bude veoma dobar ministar saobracaja, gradjevine i infrastrukture, a to dokazuje svojim nadzorom i kontrolom svog resornog ministarstva. Treba ocekivati da pomenuti Koridor bude zavrsen do avgusta 2016. godine, kako je i planirano.

Točaković

pre 9 godina

Svaka cast,tako se to radi,bez najave u obilazak pa neka se vidi ko postuje i radi po dogovoru..
(Dostana, 29. septembar 2014 14:11)
Agilna ministarka koja svoj posao radi pošteno i korektno i koja je svaki čas na terenu u pokušaju da se dogovoreni rokovi izgradnje ispoštuju.Predhodnici su to radili drugačije i gospodin Mrkonjić i ministar Ilić, sve je to više ličilo na paradu i cirkusku predstavu u otvaranje nezavršenih puteva.

Obilić

pre 9 godina

Svaka čast! Ovo je primer odgovornog vođenja ministarstvom. Svaki radnik mora da zna šta je njegov posao i ne sme biti zabušavanja jer će Srbija to plaćati. I ostali ministri bi mogli da slede Zoranin primer.

plamen

pre 9 godina

Vec drugi put je ministarka Mihajlovic na deonici puta Ub-Lajkovac zatekla polu prazno gradiliste, sto i nije bas lepa slika. Zato se pruza poslednja prilika izvodjacima radova na ovoj deonici da krenu sa ozbiljnim radom, ukoliko ne dodje do toga, slede drasticne mere.

Marinko

pre 9 godina

Ministarka je iznenenada izvršila inspekcija radova na izgradnji autoputa od Beograda prema Požegi i pokazala da je jedan od najagilnijih ministara koja predano radi završetog infrastrukturnog projekta velokog značaja koje finansira država Azerbedžajn iz svcojih kreditnig linija-I ono što pada odmah u oči tamo gde rade naši izvođači javašluk i nerad, zaustavljene građevinske mašine i potpuni haos , tamo gde radi firma iz ove države radovi teku u punom jeku.

Beka

pre 9 godina

E , sta ti je nas narod. U svemu trazi dlaku u jajetu , a sto nije isla kolima ,a sto ovo a sto ono? Zena radi odgovorno svoj posao sto trazi i od drugih. Da sedi u Beogradu ,opet ne bi valjalo. Gde cemo mi ovakvim razmisljanjem stici, ni sama ne znam?!

ecc87

pre 9 godina

I iznenadne i redovne posete i nadzori ministara vlade Srbije pokazuju da ova vlada radi svoj posao kako treba i da proverava kvalitet i brzinu rada svojih ministarstava. Ministarka Mihajlovic je jos jednom iznenadila izvrsioce radova na Koridoru 11 i sagledala kako proticu radovi.

tabla

pre 9 godina

Koridor 11, konkretno deonica puta Ljig-Preljina se, po navodima ministarke Mihajlovic, radi po planu i programu, bez nekih kocenja. Projekat finansira Azerbejdzan, a rade ga nase firme, sto je takodje dobro.

Tica

pre 9 godina

Ministar i treba sa vremena na vreme da obilazi gradilišta i proverava da li se radi ili ne ništa tu čudnog nema jedino je čudno zašto nema radnika ako su već angažovani i pošto se ovo ponovo događa treba neka druga firma da bude angažovana koja hoće da radi i gotovo!

flaster

pre 9 godina

Informacija da Koridor 11 treba da bude zavrsen do avgusta 2016. godine je sasvim prihvatljiva s obzirom na obim projekta. Vazno je da pomenuti projekat ne bude radjen bas do 2017. godine, kako je ranije spekulisano.

Vesna BG

pre 9 godina

Svako ko ne radi kako treba nek izgubi ugovor. na njegovo mesto će doći barem dve sposobne firme sa odgovornim ljudima koji će posao odraditi kako treba

mesec

pre 9 godina

Bilo bi dobro da svi ministri na ovaj nacin prate rad svog ministarstva, iznenadne posete pokazuju realno stanje rada. Ministarka Mihajlovic je uvela ovaj nacin kao praksu i polako se primecuju rezultati, i dobri i oni koje treba popraviti.

Svetlana

pre 9 godina

Toliko firmi bi bilo srećno da je dobilo ovakav posao da je strašno ovako nešto i slušati! Nego, dok jedan ne bude izbačen iz posla i kažnjen, tako će se sve i dalje odvijati!

ljubisa

pre 9 godina

Ministarka radi punom parom, svaka cast mislim da su se bas iznenadili. Siguran sam da ce se preduzeti sve sto treba da ti nasi losi putari ustupe mesta momcima koji ce znati da odrade posao kako treba.

espresso

pre 9 godina

Veoma je bitno da se sto pre zavrse radovi na ovoj vrlo vaznoj deonici puta, izvodjaci radova bi trebalo da ozbiljno shvate svoj posao i sto pre ga privedu kraju, iznenadna kontrola ministarke Mihajlovic je za svaku pohvalu.

zrak

pre 9 godina

Radovi na Koridoru 11 se obavljaju po predvidjenom planu, to je dobra vest jer je ova deonica veoma bitna za Srbiju, takodje postoji odlicna saradnja izmedju investitora iz Azerbejdzana i nasih firmi sto je veoma dobro.

creative

pre 9 godina

Iznenadna kontrola radova od strane ministarke Mihajlovic je veoma dobar potez, potrebno je proveravati tok radova i pratiti njihov napredak, sve ukazuje na to da ce Koridor 11 biti dovrsen do 2016. godine sto je veoma realan i izvodljiv rok.

laguna

pre 9 godina

Ovakve iznenadne posete i kontrole radova su veoma dobre i podsticajne, Vlada Srbije ozbiljno shvata sve zapocete poduhvate i zeli da se oni obave na najbolji moguci nacin, tako ce biti i sa izgradnjom Koridora 11 koji ce biti dovrsen vec za 2 godine.

zrak

pre 9 godina

Radovi na Koridoru 11 se obavljaju po predvidjenom planu, to je dobra vest jer je ova deonica veoma bitna za Srbiju, takodje postoji odlicna saradnja izmedju investitora iz Azerbejdzana i nasih firmi sto je veoma dobro.

andjeo

pre 9 godina

Ministarka Mihajlovic je jos jednom pokazala da ozbiljno shvata svoju funkciju, ona je izasla na teren i proverila situaciju u vezi izgradje ove veoma vazne deonice, ukoliko sve nastavi da se odvija po planu i programu radovi ce biti zavrseni 2016. godine, odlicna vest.

creative

pre 9 godina

Iznenadna kontrola radova od strane ministarke Mihajlovic je veoma dobar potez, potrebno je proveravati tok radova i pratiti njihov napredak, sve ukazuje na to da ce Koridor 11 biti dovrsen do 2016. godine sto je veoma realan i izvodljiv rok.

minut

pre 9 godina

Ako je ministarka Mihajlovic zadovoljna brzinom i kvalitetom rada na deonici Ljig-Preljina nema sumnje da se i zavrsetak radova biti ispostovan u predvidjenom roku a to je avgust 2016. godine.

coco

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da i pored zahteva ,molbe da se ispoštuju rokovi to se ne radi , da li treba neko da im sedi nad glavom da bi radili ?

boka87

pre 9 godina

Put Ub-Lajkovac se, kao sto mizemo cuti, ne radi u bas najboljem redu, brzini i kvalitetu, pa ce apro po toga od strane ministarstva saobracaja, gradjevine i infratsrukture doci do poslednje opomene izvodjacima radova na ovoj trasi. Pohvala za deonicu Ljig-Preljina.

lopta

pre 9 godina

Infrastruktura u Srbiji je, pored energetskog sektora, u velikoj meri ostecena tokom poplava. Resorno ministarstvo veoma dobro radi svoj posao po potanju sanacije Srbije, a ministarka Mihajlovic je uvela i iznenadne kontrole radova, sto je takodje za pohvalu.