Četvrtak, 18.09.2014.

10:10

Stigao šeik, večeras mere

Šeik Muhamed bin Zajed stigao je u Srbiju gde će sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarati o velikim i važnim projektima.

Izvor: B92

Stigao šeik, veèeras mere IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

SnežaPA

pre 9 godina

Vrhiunski spin velikog manipulatora !POkusava Seikom da izbalansira teske mere !
(David, 18. septembar 2014 11:33)
Svašta ovde može da se pročita pa i ovakva glupost, baš je šeik toliko zainteresovan za probleme Srbije i to koliko će Vučić da kreše plate i penzije.samo ekonomija i profit tera ove ljude na ovakve posete.

ZuZiZu

pre 9 godina

Ista ova brižna opozicija uspela je, glavama i bradama, stomacima i novčanicima, za sve one silne godine vladavine, da dovede tek ponekog kvazi-investitora, pomepezno najavljujući prosperitet Srbije, od čega smo videli samo u bescenje prodata preduzeća i leđa tih istih investitora kada brzinski skinu dogovoreni „kajmak“, a srpski radnik ostane na ulici.

lole

pre 9 godina

Neki bi hteli da Srbija preko noci dozivi procvat, pa to ne moze, potrebno je vreme da se krs i lom koji su demokrate ostavile pocisti.

Gordana

pre 9 godina

Sudeći po komentarima koji su najviše dobili glasova, nekima bi bilo drago da ništa i nikada nekrene nabolje kod nas, to su verovatno deo onih koji su i doveli do ove propasti, i kojima je jedino stalo da nas samo upropaste

SnežaPA

pre 9 godina

Doneo dzak para.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tanja, 18. septembar 2014 13:36)
Slaba vajda od toga, ono što Srbija radi i mora da nastavi to su ekonomski i privredni poslovi sa Emiratima i njihovom željom da investiraju u Srbiju.Sve dok ima takvi koji žele da u srbiju ulože svoje džakove para, na dobrom smo putu, kada i to nebi bilo , verovatno nam bi kraj bio blizu.

DALIBOR SNS

pre 9 godina

Vidim ja da ce biti jos investicija.Odlicna saradnja sa Emiratima je za svaku pohvalu. Naravno, najzaslužćniji za to je Premijer Vučić jer je on tu saradnju i izgradio.

Jelena

pre 9 godina

Nadam se da mnoge "neverne Tome" polako uviđaju da "Šeik" nije korišćen u predizborne svrhe, već isključivo za ekonomski prosperitet Srbije!

Erik

pre 9 godina

Mislim da je ovo pravi potez, jer povezivanje sa kinezima i arapima, zemljama gde kriza nije udarila tako snazno moze da bude samo dobro po nasu ekonomiju

Profesorka

pre 9 godina

Set reformskih mera u sadejstvu sa agresivnim investiranjem u Srbiju bi trebalo da donese rezultat koji smo i zeleli. Ne moze se bez stednje, reformi ali ni investicionih projekata.

BillyBob

pre 9 godina

Saradnja sa UAE je možda i najbolji potez premijera, pun pogodak. Nije uslovljena dodatnim političkim interesima, predstavlja jednu od najboljih menadžerskih praksi u svetu i uopšte nije zavisna od sukoba SAD-RUS. Trebalo je ovo uraditi mnogo ranije, ali nikada nije kasno.

NOC - U - BELOM - SETENU

pre 9 godina

Srbiju samo spasava red, rad i disciplina i reforme su uslovi da Srbija izadje iz krize hteo to neko da prizna ili ne sve ostalo je demagogija i mlacenje prazne slame. Uposliti celu Srbiju je tezak i velik zadatak ni malo lak, mislim da su ove cinjnice svesana velika vecina gradjana. Saradnja sa kompanijama iz UAE ce omoguciti da ogromni poljoprivredni kombinati koji su u godinama iza nas u potpunosti propali, obnove svoju proizvodnju, povecaju preradu i izvoz i aktivno doprineti povecanju spoljno trgovinske razmene Srbije.

jeb.. va. ma...,aaaaaaaaaarghhhh

pre 9 godina

covece,koliki spisak,sa ovim bi Srbija bila medju 10 u Evropi,stvar je u tome sto nista od ovoga nema veze sa mozgom,nikakva stvarna prica,samo memorandumi,razumevanje,raznorazni potpisi bez smisla,mere stednje koje se odnose na one gradjane koji vec dugo i nemaju sta da stede dok se bogati jos vise pune novcem,sta je sa pricom o Miskovicu(na kome je lider i dobio glasove) i njemu slicnima,gde su Finci koji ulazu u FAP,i gomila takvih laznih investitora,i dalje vadjenje na proslu vlast a vec tri godine vode drzavu,gluma,toboznja briga o narodu, a na sceni je nevidjena prodaja drzave

Radojko

pre 9 godina

Vucic u ovom clanku kaze : "Vučić je naglasio da plate neće biti smanjene u privatnom već u javnom sektoru, gde je republički prosek, kako je naveo, 56.000 mesečno. On je naveo da je realna prosečna plata u Srbiji 50.000 dinara jer radnici određeni deo primaju na ruke."

Pitam Premijera koji su to radnici koji primaju platu na ruke.?! PLACAJU LI ONI POREZE I DOPRINOSE NA TA PRIMANJA ? Ako nisu placali , a i dalje ne placaju ?... ja ovde vidim KRIVICNO DELO zbog utaje. Onaj ko sazna za krivicno delo, duzan je da podnese krivicne prijave, jer ce u suprotnome i ON biti saucesnik u prikrivanju...
Da zakljucim: Gospodin Premijer Srbije Aleksandar Vucic ima saznanja da neki radnici u Srbiji primaju zaradu na ruke, a da na istu nisu placeni porezi i doprinosi.

Čoko premijer

pre 9 godina

Onima kojima se bude smanjilo, verovatno ce dati po cokoladicu kao utehu sto ce im primanja biti smanjena, da lakse podnesemo "njegove mere stednje". Posle ovog smanjenja, kad god ogladnite, trk u neki od autobusa ili tramvaja po tu istu cokoladicu.
Ej, Nusicu, sto nisi ziv imao bi stvasta da napises.

tender

pre 9 godina

Vidi molim te svi clanovi SNS-a danas na poslu.
Minusa na svaki iole kritican komentar odavde do Tokija. Orkestrirana paranoja, naredba iz vrha stranke verovatno.

Posmatrač

pre 9 godina

Ko sme da se kladi, a kvota su:

1. Veći deo večerašnje poslanice voljenom narodu biće posvećeno novim investicijsma koje će smanjiti (dodatno na onih 5, 2% što je već postignuto) nezaposlenost, povećati BDP.....................................................................KVOTA 1
2. Prigodno pitanje će biti postavljeno na početku kao anestetik
KVOTA 1.20
3. Prigidno pitanje dolazi na kraju kao Bensedin.
KVOTA 1.01
Učinite me bogatim

Babin_zub

pre 9 godina

"Vučić je naglasio da plate neće biti smanjene u privatnom već u javnom sektoru, gde je republički prosek, kako je naveo, 56.000 mesečno. On je naveo da je realna prosečna plata u Srbiji 50.000 dinara jer radnici određeni deo primaju na ruke. "

Pa ispade da u javnom sektoru radnici primaju deo plate na ruke!!!Umesto sto smanjujete plate u javnom sektoru bilo bi NORMALNO da otpustite visak onih koje ste vi i vasi predhodnici zadnjih decenija gomilali prevashodno u opstinama i gradskim upravama, kao i da nadjete nacin da privatnike naterate da prijavljuju radnike, i to na 100% platu. Dokle god se oni koji redovno izmiruju obaveze budu kaznjavali zbog toga, a oni koji potkradaju drzavu budu nagradjivani, u ovoj zemlji dobra biti nece.Tu pored privatnika koji ne prijavljuju celu platu ili zaposlenog uopste, mislim i na one koji ne placaju struju, infostan, tv pretplatu i ostalo.Moja porodica je i pored svih ovih ubitacnih decenija isplacivala svaki racun koji je stigao jer je naucena da tako treba, a za to se osecamo kaznjeno i ponizeno.Tako se osecao i veliki broj onih koji sada ne placaju jer niko ne zeli da ih prave budalama.I ja ih razumem, samo vlast obican narod ne razume...ili nece da razume.Lakse je oplesti po poslusnima nego juriti one druge. Znate pricu o konju i magarcu, kad je magarac nosio sav gazdin teret a konj paradirao bez icega pored njega? Magarac ga molio da mu ovaj pomogne,ovaj nije hteo. Kad je magarac crkao gazda sve to natovari na konja plus magarecu kozu.

dragan

pre 9 godina

Министар Вулин данас изјавио да и поред тога неће нам бити боље до 2017, да ће тек од те год као биги боље. Бољитак се наговештава од '45.

kako ste glasali tako ste i dobili

pre 9 godina

Premijer od naroda pravi budale! On se sprda sa nacijom!
(socijalista, 18. septembar 2014 15:0

ova nacija je upravo to i zaslužila!

posle cele njegove štetočinske i parazitske karijere, narod ga izabere za vodju...
i to u paketu sa nevidjenom bandom lopova, plagijatora i pristala...

sad svi uživajte u njihovoj vladavini, evo dolaze nove makete...

Petar

pre 9 godina

Zasto ne štitite one koji su se celog života skolovali, usavrsavali, proveli hiljade sati nad knjigom, zasluzeno stekli zvanja, profesora, sudija, lekara i time platu veću od prosecne, cim smo mi bogu zgresili da jas Vucic ovako ponizava.

Pera Trta

pre 9 godina

"Srbija sada može da se zaduži neuporedivo lakše i brže nego pre dve ili tri godine jer vodi produktivnu politiku koju poštuju međunarodne institucije", rekao je Vučić.

Tako je majstore! Spoljni dug ste uduplali od kako ste na vlasti. I nemate nameru da stanete. Ne da MMF i Svetska banka, ne da EU ali daju Rusi, Arapi a onda i Kinezi. Nadam se da nece naci zivot na Marsu jer cemo se i kod njih zaduziti. Rokaj samo. I moja baba se razume bolje u ekonomiju.

nindza ratnik

pre 9 godina

Sav sam ustreptao. Sta li nam sad lepo spremaju. Seik "al zajeb" uvek ima dobre projekte u rukavu. cipove, avio delove, bgd na vodi i poljo kombinate vec imamo sada nesto novo. SAGA SE NASTAVLJAaaaaa.

kosmajac

pre 9 godina

plata 50000 hahaha, u kojoj srbiji vase visocanstvo. samo najave,obecanja, planovi, niti jedan jedini rezultat za 2.5 godine, ovo je nestvarno. veceras najava boljeg zivota od 2016, ubedjivanja kako je dobro da se smanje plate i penzije. e crna srbijo nestaces brze nekog sot iko ocekuje

Novica71

pre 9 godina

Da li ovaj misli da smo mi toliki babuni pa ne kapiramo njegove igrice? Kakav je to spin majstor. Prvo ce popodne da se kezi sa ovim sto ima peskir na glavi i najaviti najavljeno, a onda ce veceras svima nama zavuci ruku u nase vec prazne dzepove. Sto manje budete jeli popodne to ce vam veceras biti lakse da ne povracate ili dobijete napad iz debelog creva.

D

pre 9 godina

Prosek možda 56000, a većina ima 30000 - 35000 rsd...Direktori preduzeća i ministarstava koji su plaćeni da ne rade ništa nam vade prosek...HVALA IM

sns

pre 9 godina

Ocigledna je prozapadna orijentacija vec i na osnovu jedne recenice:"hiljadama milja daleko od bankrota" ...Zaboravio je da se u Srbiji ne koristi milja kao merna jedinica vec kilometar!A, mozda su mu govor pisali i americki prijatelji...

papaja republika

pre 9 godina

Botovi ce, vidim, ovih dana u tri smene raditi. Koliko i odakle vas placaju za to? Iz budzeta koji se kao puni otimanjem sa plata i penzija i fendovanjem imovine duznika?

lala nadnicar

pre 9 godina

Kud se nisam ranije setio da postanem maketar i prodavac magle, ali bih zgrnuo mlogo para jer vodja nam je zaljubljenik maketa od zgrada do vozova. E sada treba i Kinezi da dodju da vide gde da udenu onu maketu od voza na maketu od Beograda na vodu.
Ali ja ipak ostajem kod onoga da kada bi bio parajlija gradio bi zicaru preko celog Beograda i povezao sva beogradska brda sto je mnogo realnije nego li ove makete, pa jos kada ti ih tudjin obeca a stono paori vole da kazu bice toga na kukovo leto.

Muhamed BIG ZAJEB

pre 9 godina

Bravo! Zajedno "lepo" sa "korisnim". Spustanje plata i penzija je lepo za uvo a Muhamed BIG ZAJEB je koristan za gosn Vucica. Tako smo birali, nema kukanja!!!

Džumba

pre 9 godina

Saradnja sa kompanijama iz UAE će omogućiti da ogromni poljoprivredni kombinati koji su u godinama iza nas u potpunosti propali, obnove svoju proizvodnju, povećaju preradu i izvoz i aktivno doprineti povećanju spoljnotrgovinske razmene Srbije!

Vatromet

pre 9 godina

Srbiji je potrebna saradnja sa svim zemljama sveta i ta saradnja treba da bude u obostranom interesu.Srbija od Emirata ce imati puno koristi kroz razne projekte.

danica

pre 9 godina

Ono sto s emora nije tesko. Uostalom to premijer nikada i nije krio. Vazno je da najsiromasniji budu izuzeti od smanjenja. A to znaci da se reze se samo onima koji su na drzavnim jaslama. A najsiromasniji , a oni su oduvek bili najsiromasniji ne uzimati nista.Kako se do sada niko nije pitao kako zive ti najsiromasniji penzioneri koji primaju do 13.500 dinara i zaposleni koji rade za 21.500 dinara? A danas opsti lelek za one koji imaju po dva ili tri puta vise.

koma

pre 9 godina

hahah e nasmejah se, a sejka je ukombinovao u isto vreme kad ce da saopsti te teske mere da ne izgledaju toliko teske jer ce sejk kao navodno da donese investicije i sve ce da stane na noge. samim tim te mere( smanjenje plata, povecanje poreza i nameta. otpustanje radnika) nece biti ni bitne jer svi ti ce u sejkov privatni sektor. hahah da vazi.

Phill

pre 9 godina

Naravno da nece samo da izadje pred kamere i da nam kaze koliko su nas on i radikalne neznalice zaduzile otkad su na vlasti, kako kurs nezadrzivo ide na gore jer nemamo privredu, koliko je botova zaposleno po JP i ako je "zabranjeno" zaposljavanje po zakonu, koliko je sve poskupelo i kako ce to sve da se sredi tako sto ce stanovnistvo ziveti jos bednije, nego odmah dovodi i seika, da se skrene paznja sa svih problema. Bolje da je uhapsio nekog, manje bi bilo provodno.

Dosta je bilo

pre 9 godina

Kao prvo, kakvim vaznim i bitnim projektima? Ne radi se o vasoj imovini vec o drzavnoj i mora se jasno reci o cemu se pregovara pogotovo ako se razgovara o prodaji
Kao drugo, ne bude li bilo zajednicke konferencije za stampu, necu poverovati ni da je danas ovaj uopste ovde bio (Ako je tu privatno to me ne zanima niti se racuna) i da se ovo samo koristi kao dimna bomba za skrivanje haosa sa platama i penzijama?
Kao trece, kad ce taj rebalans budzeta? Kasni vec mesecima. Hajde da vidimo kolika je to rupa u budzetu i sta nam je ciniti

nn

pre 9 godina

Seik nam dolazi,da razgovora o znacajnim projektima, a da li se ijedan ranije najavljivana investicija realizovala, osim osnivanja Air Serbia gde smo dobili da vidimo onaj novi ugovor umesto starog i gde je jos mnogo stvari nejasno po mnogim strucnjacima kakoo su pisali mediji, oko osnivanja tog preduzeca.

Igre bez granica

pre 9 godina

Da nije doneo još jednu " milijardicu" kredita....
Ona prethodna baš brzo skrckana.
P.S. " Nemaju oni tol'ko milijardi, kol'ko ovi "naši" mogu da se zaduže...

Branko Von Beca

pre 9 godina

"...sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarati o velikim i važnim projektima. "

Kao što je smanjenje plata i penzija...Da nisam glup pa da pomislim da je DANAŠNJA poseta samo maska za najavljen "ciganjski experiment", ali pošto sam glup, čim sam ostao da živim ovde, ja im sve verujem i čak im se divim.

PS.

Ciganjski experiment ( izvinjavam se svima ali navodim samo autentičan nanziv ) je naziv za viševekovni pokušaj dela Romske zajednice da nauči konja da nejede, a da konj i dalje služi svojoj svrsi. Ali avaj, svaki put kada uspeju da konja nauče da ne jede, on posle par dana iz misterioznih razloga ugine....
Nadam se da će našoj vladi ipak ovaj experiment uspeti, a i ako pođe nešto po zlu za narod, nema brige pored toliko doktora.

Branko Von Beca

pre 9 godina

"...sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarati o velikim i važnim projektima. "

Kao što je smanjenje plata i penzija...Da nisam glup pa da pomislim da je DANAŠNJA poseta samo maska za najavljen "ciganjski experiment", ali pošto sam glup, čim sam ostao da živim ovde, ja im sve verujem i čak im se divim.

PS.

Ciganjski experiment ( izvinjavam se svima ali navodim samo autentičan nanziv ) je naziv za viševekovni pokušaj dela Romske zajednice da nauči konja da nejede, a da konj i dalje služi svojoj svrsi. Ali avaj, svaki put kada uspeju da konja nauče da ne jede, on posle par dana iz misterioznih razloga ugine....
Nadam se da će našoj vladi ipak ovaj experiment uspeti, a i ako pođe nešto po zlu za narod, nema brige pored toliko doktora.

Igre bez granica

pre 9 godina

Da nije doneo još jednu " milijardicu" kredita....
Ona prethodna baš brzo skrckana.
P.S. " Nemaju oni tol'ko milijardi, kol'ko ovi "naši" mogu da se zaduže...

Vatromet

pre 9 godina

Srbiji je potrebna saradnja sa svim zemljama sveta i ta saradnja treba da bude u obostranom interesu.Srbija od Emirata ce imati puno koristi kroz razne projekte.

Džumba

pre 9 godina

Saradnja sa kompanijama iz UAE će omogućiti da ogromni poljoprivredni kombinati koji su u godinama iza nas u potpunosti propali, obnove svoju proizvodnju, povećaju preradu i izvoz i aktivno doprineti povećanju spoljnotrgovinske razmene Srbije!

koma

pre 9 godina

hahah e nasmejah se, a sejka je ukombinovao u isto vreme kad ce da saopsti te teske mere da ne izgledaju toliko teske jer ce sejk kao navodno da donese investicije i sve ce da stane na noge. samim tim te mere( smanjenje plata, povecanje poreza i nameta. otpustanje radnika) nece biti ni bitne jer svi ti ce u sejkov privatni sektor. hahah da vazi.

Phill

pre 9 godina

Naravno da nece samo da izadje pred kamere i da nam kaze koliko su nas on i radikalne neznalice zaduzile otkad su na vlasti, kako kurs nezadrzivo ide na gore jer nemamo privredu, koliko je botova zaposleno po JP i ako je "zabranjeno" zaposljavanje po zakonu, koliko je sve poskupelo i kako ce to sve da se sredi tako sto ce stanovnistvo ziveti jos bednije, nego odmah dovodi i seika, da se skrene paznja sa svih problema. Bolje da je uhapsio nekog, manje bi bilo provodno.

Dosta je bilo

pre 9 godina

Kao prvo, kakvim vaznim i bitnim projektima? Ne radi se o vasoj imovini vec o drzavnoj i mora se jasno reci o cemu se pregovara pogotovo ako se razgovara o prodaji
Kao drugo, ne bude li bilo zajednicke konferencije za stampu, necu poverovati ni da je danas ovaj uopste ovde bio (Ako je tu privatno to me ne zanima niti se racuna) i da se ovo samo koristi kao dimna bomba za skrivanje haosa sa platama i penzijama?
Kao trece, kad ce taj rebalans budzeta? Kasni vec mesecima. Hajde da vidimo kolika je to rupa u budzetu i sta nam je ciniti

Erik

pre 9 godina

Mislim da je ovo pravi potez, jer povezivanje sa kinezima i arapima, zemljama gde kriza nije udarila tako snazno moze da bude samo dobro po nasu ekonomiju

Profesorka

pre 9 godina

Set reformskih mera u sadejstvu sa agresivnim investiranjem u Srbiju bi trebalo da donese rezultat koji smo i zeleli. Ne moze se bez stednje, reformi ali ni investicionih projekata.

nn

pre 9 godina

Seik nam dolazi,da razgovora o znacajnim projektima, a da li se ijedan ranije najavljivana investicija realizovala, osim osnivanja Air Serbia gde smo dobili da vidimo onaj novi ugovor umesto starog i gde je jos mnogo stvari nejasno po mnogim strucnjacima kakoo su pisali mediji, oko osnivanja tog preduzeca.

DALIBOR SNS

pre 9 godina

Vidim ja da ce biti jos investicija.Odlicna saradnja sa Emiratima je za svaku pohvalu. Naravno, najzaslužćniji za to je Premijer Vučić jer je on tu saradnju i izgradio.

kako ste glasali tako ste i dobili

pre 9 godina

Premijer od naroda pravi budale! On se sprda sa nacijom!
(socijalista, 18. septembar 2014 15:0

ova nacija je upravo to i zaslužila!

posle cele njegove štetočinske i parazitske karijere, narod ga izabere za vodju...
i to u paketu sa nevidjenom bandom lopova, plagijatora i pristala...

sad svi uživajte u njihovoj vladavini, evo dolaze nove makete...

Jelena

pre 9 godina

Nadam se da mnoge "neverne Tome" polako uviđaju da "Šeik" nije korišćen u predizborne svrhe, već isključivo za ekonomski prosperitet Srbije!

BillyBob

pre 9 godina

Saradnja sa UAE je možda i najbolji potez premijera, pun pogodak. Nije uslovljena dodatnim političkim interesima, predstavlja jednu od najboljih menadžerskih praksi u svetu i uopšte nije zavisna od sukoba SAD-RUS. Trebalo je ovo uraditi mnogo ranije, ali nikada nije kasno.

NOC - U - BELOM - SETENU

pre 9 godina

Srbiju samo spasava red, rad i disciplina i reforme su uslovi da Srbija izadje iz krize hteo to neko da prizna ili ne sve ostalo je demagogija i mlacenje prazne slame. Uposliti celu Srbiju je tezak i velik zadatak ni malo lak, mislim da su ove cinjnice svesana velika vecina gradjana. Saradnja sa kompanijama iz UAE ce omoguciti da ogromni poljoprivredni kombinati koji su u godinama iza nas u potpunosti propali, obnove svoju proizvodnju, povecaju preradu i izvoz i aktivno doprineti povecanju spoljno trgovinske razmene Srbije.

tender

pre 9 godina

Vidi molim te svi clanovi SNS-a danas na poslu.
Minusa na svaki iole kritican komentar odavde do Tokija. Orkestrirana paranoja, naredba iz vrha stranke verovatno.

kosmajac

pre 9 godina

plata 50000 hahaha, u kojoj srbiji vase visocanstvo. samo najave,obecanja, planovi, niti jedan jedini rezultat za 2.5 godine, ovo je nestvarno. veceras najava boljeg zivota od 2016, ubedjivanja kako je dobro da se smanje plate i penzije. e crna srbijo nestaces brze nekog sot iko ocekuje

nindza ratnik

pre 9 godina

Sav sam ustreptao. Sta li nam sad lepo spremaju. Seik "al zajeb" uvek ima dobre projekte u rukavu. cipove, avio delove, bgd na vodi i poljo kombinate vec imamo sada nesto novo. SAGA SE NASTAVLJAaaaaa.

papaja republika

pre 9 godina

Botovi ce, vidim, ovih dana u tri smene raditi. Koliko i odakle vas placaju za to? Iz budzeta koji se kao puni otimanjem sa plata i penzija i fendovanjem imovine duznika?

Pera Trta

pre 9 godina

"Srbija sada može da se zaduži neuporedivo lakše i brže nego pre dve ili tri godine jer vodi produktivnu politiku koju poštuju međunarodne institucije", rekao je Vučić.

Tako je majstore! Spoljni dug ste uduplali od kako ste na vlasti. I nemate nameru da stanete. Ne da MMF i Svetska banka, ne da EU ali daju Rusi, Arapi a onda i Kinezi. Nadam se da nece naci zivot na Marsu jer cemo se i kod njih zaduziti. Rokaj samo. I moja baba se razume bolje u ekonomiju.

Novica71

pre 9 godina

Da li ovaj misli da smo mi toliki babuni pa ne kapiramo njegove igrice? Kakav je to spin majstor. Prvo ce popodne da se kezi sa ovim sto ima peskir na glavi i najaviti najavljeno, a onda ce veceras svima nama zavuci ruku u nase vec prazne dzepove. Sto manje budete jeli popodne to ce vam veceras biti lakse da ne povracate ili dobijete napad iz debelog creva.

Petar

pre 9 godina

Zasto ne štitite one koji su se celog života skolovali, usavrsavali, proveli hiljade sati nad knjigom, zasluzeno stekli zvanja, profesora, sudija, lekara i time platu veću od prosecne, cim smo mi bogu zgresili da jas Vucic ovako ponizava.

dragan

pre 9 godina

Министар Вулин данас изјавио да и поред тога неће нам бити боље до 2017, да ће тек од те год као биги боље. Бољитак се наговештава од '45.

Muhamed BIG ZAJEB

pre 9 godina

Bravo! Zajedno "lepo" sa "korisnim". Spustanje plata i penzija je lepo za uvo a Muhamed BIG ZAJEB je koristan za gosn Vucica. Tako smo birali, nema kukanja!!!

Posmatrač

pre 9 godina

Ko sme da se kladi, a kvota su:

1. Veći deo večerašnje poslanice voljenom narodu biće posvećeno novim investicijsma koje će smanjiti (dodatno na onih 5, 2% što je već postignuto) nezaposlenost, povećati BDP.....................................................................KVOTA 1
2. Prigodno pitanje će biti postavljeno na početku kao anestetik
KVOTA 1.20
3. Prigidno pitanje dolazi na kraju kao Bensedin.
KVOTA 1.01
Učinite me bogatim

D

pre 9 godina

Prosek možda 56000, a većina ima 30000 - 35000 rsd...Direktori preduzeća i ministarstava koji su plaćeni da ne rade ništa nam vade prosek...HVALA IM

Čoko premijer

pre 9 godina

Onima kojima se bude smanjilo, verovatno ce dati po cokoladicu kao utehu sto ce im primanja biti smanjena, da lakse podnesemo "njegove mere stednje". Posle ovog smanjenja, kad god ogladnite, trk u neki od autobusa ili tramvaja po tu istu cokoladicu.
Ej, Nusicu, sto nisi ziv imao bi stvasta da napises.

lala nadnicar

pre 9 godina

Kud se nisam ranije setio da postanem maketar i prodavac magle, ali bih zgrnuo mlogo para jer vodja nam je zaljubljenik maketa od zgrada do vozova. E sada treba i Kinezi da dodju da vide gde da udenu onu maketu od voza na maketu od Beograda na vodu.
Ali ja ipak ostajem kod onoga da kada bi bio parajlija gradio bi zicaru preko celog Beograda i povezao sva beogradska brda sto je mnogo realnije nego li ove makete, pa jos kada ti ih tudjin obeca a stono paori vole da kazu bice toga na kukovo leto.

sns

pre 9 godina

Ocigledna je prozapadna orijentacija vec i na osnovu jedne recenice:"hiljadama milja daleko od bankrota" ...Zaboravio je da se u Srbiji ne koristi milja kao merna jedinica vec kilometar!A, mozda su mu govor pisali i americki prijatelji...

Babin_zub

pre 9 godina

"Vučić je naglasio da plate neće biti smanjene u privatnom već u javnom sektoru, gde je republički prosek, kako je naveo, 56.000 mesečno. On je naveo da je realna prosečna plata u Srbiji 50.000 dinara jer radnici određeni deo primaju na ruke. "

Pa ispade da u javnom sektoru radnici primaju deo plate na ruke!!!Umesto sto smanjujete plate u javnom sektoru bilo bi NORMALNO da otpustite visak onih koje ste vi i vasi predhodnici zadnjih decenija gomilali prevashodno u opstinama i gradskim upravama, kao i da nadjete nacin da privatnike naterate da prijavljuju radnike, i to na 100% platu. Dokle god se oni koji redovno izmiruju obaveze budu kaznjavali zbog toga, a oni koji potkradaju drzavu budu nagradjivani, u ovoj zemlji dobra biti nece.Tu pored privatnika koji ne prijavljuju celu platu ili zaposlenog uopste, mislim i na one koji ne placaju struju, infostan, tv pretplatu i ostalo.Moja porodica je i pored svih ovih ubitacnih decenija isplacivala svaki racun koji je stigao jer je naucena da tako treba, a za to se osecamo kaznjeno i ponizeno.Tako se osecao i veliki broj onih koji sada ne placaju jer niko ne zeli da ih prave budalama.I ja ih razumem, samo vlast obican narod ne razume...ili nece da razume.Lakse je oplesti po poslusnima nego juriti one druge. Znate pricu o konju i magarcu, kad je magarac nosio sav gazdin teret a konj paradirao bez icega pored njega? Magarac ga molio da mu ovaj pomogne,ovaj nije hteo. Kad je magarac crkao gazda sve to natovari na konja plus magarecu kozu.

jeb.. va. ma...,aaaaaaaaaarghhhh

pre 9 godina

covece,koliki spisak,sa ovim bi Srbija bila medju 10 u Evropi,stvar je u tome sto nista od ovoga nema veze sa mozgom,nikakva stvarna prica,samo memorandumi,razumevanje,raznorazni potpisi bez smisla,mere stednje koje se odnose na one gradjane koji vec dugo i nemaju sta da stede dok se bogati jos vise pune novcem,sta je sa pricom o Miskovicu(na kome je lider i dobio glasove) i njemu slicnima,gde su Finci koji ulazu u FAP,i gomila takvih laznih investitora,i dalje vadjenje na proslu vlast a vec tri godine vode drzavu,gluma,toboznja briga o narodu, a na sceni je nevidjena prodaja drzave

Radojko

pre 9 godina

Vucic u ovom clanku kaze : "Vučić je naglasio da plate neće biti smanjene u privatnom već u javnom sektoru, gde je republički prosek, kako je naveo, 56.000 mesečno. On je naveo da je realna prosečna plata u Srbiji 50.000 dinara jer radnici određeni deo primaju na ruke."

Pitam Premijera koji su to radnici koji primaju platu na ruke.?! PLACAJU LI ONI POREZE I DOPRINOSE NA TA PRIMANJA ? Ako nisu placali , a i dalje ne placaju ?... ja ovde vidim KRIVICNO DELO zbog utaje. Onaj ko sazna za krivicno delo, duzan je da podnese krivicne prijave, jer ce u suprotnome i ON biti saucesnik u prikrivanju...
Da zakljucim: Gospodin Premijer Srbije Aleksandar Vucic ima saznanja da neki radnici u Srbiji primaju zaradu na ruke, a da na istu nisu placeni porezi i doprinosi.

danica

pre 9 godina

Ono sto s emora nije tesko. Uostalom to premijer nikada i nije krio. Vazno je da najsiromasniji budu izuzeti od smanjenja. A to znaci da se reze se samo onima koji su na drzavnim jaslama. A najsiromasniji , a oni su oduvek bili najsiromasniji ne uzimati nista.Kako se do sada niko nije pitao kako zive ti najsiromasniji penzioneri koji primaju do 13.500 dinara i zaposleni koji rade za 21.500 dinara? A danas opsti lelek za one koji imaju po dva ili tri puta vise.

Gordana

pre 9 godina

Sudeći po komentarima koji su najviše dobili glasova, nekima bi bilo drago da ništa i nikada nekrene nabolje kod nas, to su verovatno deo onih koji su i doveli do ove propasti, i kojima je jedino stalo da nas samo upropaste

ZuZiZu

pre 9 godina

Ista ova brižna opozicija uspela je, glavama i bradama, stomacima i novčanicima, za sve one silne godine vladavine, da dovede tek ponekog kvazi-investitora, pomepezno najavljujući prosperitet Srbije, od čega smo videli samo u bescenje prodata preduzeća i leđa tih istih investitora kada brzinski skinu dogovoreni „kajmak“, a srpski radnik ostane na ulici.

SnežaPA

pre 9 godina

Doneo dzak para.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tanja, 18. septembar 2014 13:36)
Slaba vajda od toga, ono što Srbija radi i mora da nastavi to su ekonomski i privredni poslovi sa Emiratima i njihovom željom da investiraju u Srbiju.Sve dok ima takvi koji žele da u srbiju ulože svoje džakove para, na dobrom smo putu, kada i to nebi bilo , verovatno nam bi kraj bio blizu.

lole

pre 9 godina

Neki bi hteli da Srbija preko noci dozivi procvat, pa to ne moze, potrebno je vreme da se krs i lom koji su demokrate ostavile pocisti.

SnežaPA

pre 9 godina

Vrhiunski spin velikog manipulatora !POkusava Seikom da izbalansira teske mere !
(David, 18. septembar 2014 11:33)
Svašta ovde može da se pročita pa i ovakva glupost, baš je šeik toliko zainteresovan za probleme Srbije i to koliko će Vučić da kreše plate i penzije.samo ekonomija i profit tera ove ljude na ovakve posete.

Branko Von Beca

pre 9 godina

"...sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarati o velikim i važnim projektima. "

Kao što je smanjenje plata i penzija...Da nisam glup pa da pomislim da je DANAŠNJA poseta samo maska za najavljen "ciganjski experiment", ali pošto sam glup, čim sam ostao da živim ovde, ja im sve verujem i čak im se divim.

PS.

Ciganjski experiment ( izvinjavam se svima ali navodim samo autentičan nanziv ) je naziv za viševekovni pokušaj dela Romske zajednice da nauči konja da nejede, a da konj i dalje služi svojoj svrsi. Ali avaj, svaki put kada uspeju da konja nauče da ne jede, on posle par dana iz misterioznih razloga ugine....
Nadam se da će našoj vladi ipak ovaj experiment uspeti, a i ako pođe nešto po zlu za narod, nema brige pored toliko doktora.

Igre bez granica

pre 9 godina

Da nije doneo još jednu " milijardicu" kredita....
Ona prethodna baš brzo skrckana.
P.S. " Nemaju oni tol'ko milijardi, kol'ko ovi "naši" mogu da se zaduže...

koma

pre 9 godina

hahah e nasmejah se, a sejka je ukombinovao u isto vreme kad ce da saopsti te teske mere da ne izgledaju toliko teske jer ce sejk kao navodno da donese investicije i sve ce da stane na noge. samim tim te mere( smanjenje plata, povecanje poreza i nameta. otpustanje radnika) nece biti ni bitne jer svi ti ce u sejkov privatni sektor. hahah da vazi.

Dosta je bilo

pre 9 godina

Kao prvo, kakvim vaznim i bitnim projektima? Ne radi se o vasoj imovini vec o drzavnoj i mora se jasno reci o cemu se pregovara pogotovo ako se razgovara o prodaji
Kao drugo, ne bude li bilo zajednicke konferencije za stampu, necu poverovati ni da je danas ovaj uopste ovde bio (Ako je tu privatno to me ne zanima niti se racuna) i da se ovo samo koristi kao dimna bomba za skrivanje haosa sa platama i penzijama?
Kao trece, kad ce taj rebalans budzeta? Kasni vec mesecima. Hajde da vidimo kolika je to rupa u budzetu i sta nam je ciniti

nn

pre 9 godina

Seik nam dolazi,da razgovora o znacajnim projektima, a da li se ijedan ranije najavljivana investicija realizovala, osim osnivanja Air Serbia gde smo dobili da vidimo onaj novi ugovor umesto starog i gde je jos mnogo stvari nejasno po mnogim strucnjacima kakoo su pisali mediji, oko osnivanja tog preduzeca.

Phill

pre 9 godina

Naravno da nece samo da izadje pred kamere i da nam kaze koliko su nas on i radikalne neznalice zaduzile otkad su na vlasti, kako kurs nezadrzivo ide na gore jer nemamo privredu, koliko je botova zaposleno po JP i ako je "zabranjeno" zaposljavanje po zakonu, koliko je sve poskupelo i kako ce to sve da se sredi tako sto ce stanovnistvo ziveti jos bednije, nego odmah dovodi i seika, da se skrene paznja sa svih problema. Bolje da je uhapsio nekog, manje bi bilo provodno.

kako ste glasali tako ste i dobili

pre 9 godina

Premijer od naroda pravi budale! On se sprda sa nacijom!
(socijalista, 18. septembar 2014 15:0

ova nacija je upravo to i zaslužila!

posle cele njegove štetočinske i parazitske karijere, narod ga izabere za vodju...
i to u paketu sa nevidjenom bandom lopova, plagijatora i pristala...

sad svi uživajte u njihovoj vladavini, evo dolaze nove makete...

danica

pre 9 godina

Ono sto s emora nije tesko. Uostalom to premijer nikada i nije krio. Vazno je da najsiromasniji budu izuzeti od smanjenja. A to znaci da se reze se samo onima koji su na drzavnim jaslama. A najsiromasniji , a oni su oduvek bili najsiromasniji ne uzimati nista.Kako se do sada niko nije pitao kako zive ti najsiromasniji penzioneri koji primaju do 13.500 dinara i zaposleni koji rade za 21.500 dinara? A danas opsti lelek za one koji imaju po dva ili tri puta vise.

tender

pre 9 godina

Vidi molim te svi clanovi SNS-a danas na poslu.
Minusa na svaki iole kritican komentar odavde do Tokija. Orkestrirana paranoja, naredba iz vrha stranke verovatno.

nindza ratnik

pre 9 godina

Sav sam ustreptao. Sta li nam sad lepo spremaju. Seik "al zajeb" uvek ima dobre projekte u rukavu. cipove, avio delove, bgd na vodi i poljo kombinate vec imamo sada nesto novo. SAGA SE NASTAVLJAaaaaa.

papaja republika

pre 9 godina

Botovi ce, vidim, ovih dana u tri smene raditi. Koliko i odakle vas placaju za to? Iz budzeta koji se kao puni otimanjem sa plata i penzija i fendovanjem imovine duznika?

Radojko

pre 9 godina

Vucic u ovom clanku kaze : "Vučić je naglasio da plate neće biti smanjene u privatnom već u javnom sektoru, gde je republički prosek, kako je naveo, 56.000 mesečno. On je naveo da je realna prosečna plata u Srbiji 50.000 dinara jer radnici određeni deo primaju na ruke."

Pitam Premijera koji su to radnici koji primaju platu na ruke.?! PLACAJU LI ONI POREZE I DOPRINOSE NA TA PRIMANJA ? Ako nisu placali , a i dalje ne placaju ?... ja ovde vidim KRIVICNO DELO zbog utaje. Onaj ko sazna za krivicno delo, duzan je da podnese krivicne prijave, jer ce u suprotnome i ON biti saucesnik u prikrivanju...
Da zakljucim: Gospodin Premijer Srbije Aleksandar Vucic ima saznanja da neki radnici u Srbiji primaju zaradu na ruke, a da na istu nisu placeni porezi i doprinosi.

Pera Trta

pre 9 godina

"Srbija sada može da se zaduži neuporedivo lakše i brže nego pre dve ili tri godine jer vodi produktivnu politiku koju poštuju međunarodne institucije", rekao je Vučić.

Tako je majstore! Spoljni dug ste uduplali od kako ste na vlasti. I nemate nameru da stanete. Ne da MMF i Svetska banka, ne da EU ali daju Rusi, Arapi a onda i Kinezi. Nadam se da nece naci zivot na Marsu jer cemo se i kod njih zaduziti. Rokaj samo. I moja baba se razume bolje u ekonomiju.

Muhamed BIG ZAJEB

pre 9 godina

Bravo! Zajedno "lepo" sa "korisnim". Spustanje plata i penzija je lepo za uvo a Muhamed BIG ZAJEB je koristan za gosn Vucica. Tako smo birali, nema kukanja!!!

Petar

pre 9 godina

Zasto ne štitite one koji su se celog života skolovali, usavrsavali, proveli hiljade sati nad knjigom, zasluzeno stekli zvanja, profesora, sudija, lekara i time platu veću od prosecne, cim smo mi bogu zgresili da jas Vucic ovako ponizava.

dragan

pre 9 godina

Министар Вулин данас изјавио да и поред тога неће нам бити боље до 2017, да ће тек од те год као биги боље. Бољитак се наговештава од '45.

Čoko premijer

pre 9 godina

Onima kojima se bude smanjilo, verovatno ce dati po cokoladicu kao utehu sto ce im primanja biti smanjena, da lakse podnesemo "njegove mere stednje". Posle ovog smanjenja, kad god ogladnite, trk u neki od autobusa ili tramvaja po tu istu cokoladicu.
Ej, Nusicu, sto nisi ziv imao bi stvasta da napises.

Džumba

pre 9 godina

Saradnja sa kompanijama iz UAE će omogućiti da ogromni poljoprivredni kombinati koji su u godinama iza nas u potpunosti propali, obnove svoju proizvodnju, povećaju preradu i izvoz i aktivno doprineti povećanju spoljnotrgovinske razmene Srbije!

kosmajac

pre 9 godina

plata 50000 hahaha, u kojoj srbiji vase visocanstvo. samo najave,obecanja, planovi, niti jedan jedini rezultat za 2.5 godine, ovo je nestvarno. veceras najava boljeg zivota od 2016, ubedjivanja kako je dobro da se smanje plate i penzije. e crna srbijo nestaces brze nekog sot iko ocekuje

lala nadnicar

pre 9 godina

Kud se nisam ranije setio da postanem maketar i prodavac magle, ali bih zgrnuo mlogo para jer vodja nam je zaljubljenik maketa od zgrada do vozova. E sada treba i Kinezi da dodju da vide gde da udenu onu maketu od voza na maketu od Beograda na vodu.
Ali ja ipak ostajem kod onoga da kada bi bio parajlija gradio bi zicaru preko celog Beograda i povezao sva beogradska brda sto je mnogo realnije nego li ove makete, pa jos kada ti ih tudjin obeca a stono paori vole da kazu bice toga na kukovo leto.

sns

pre 9 godina

Ocigledna je prozapadna orijentacija vec i na osnovu jedne recenice:"hiljadama milja daleko od bankrota" ...Zaboravio je da se u Srbiji ne koristi milja kao merna jedinica vec kilometar!A, mozda su mu govor pisali i americki prijatelji...

Novica71

pre 9 godina

Da li ovaj misli da smo mi toliki babuni pa ne kapiramo njegove igrice? Kakav je to spin majstor. Prvo ce popodne da se kezi sa ovim sto ima peskir na glavi i najaviti najavljeno, a onda ce veceras svima nama zavuci ruku u nase vec prazne dzepove. Sto manje budete jeli popodne to ce vam veceras biti lakse da ne povracate ili dobijete napad iz debelog creva.

Babin_zub

pre 9 godina

"Vučić je naglasio da plate neće biti smanjene u privatnom već u javnom sektoru, gde je republički prosek, kako je naveo, 56.000 mesečno. On je naveo da je realna prosečna plata u Srbiji 50.000 dinara jer radnici određeni deo primaju na ruke. "

Pa ispade da u javnom sektoru radnici primaju deo plate na ruke!!!Umesto sto smanjujete plate u javnom sektoru bilo bi NORMALNO da otpustite visak onih koje ste vi i vasi predhodnici zadnjih decenija gomilali prevashodno u opstinama i gradskim upravama, kao i da nadjete nacin da privatnike naterate da prijavljuju radnike, i to na 100% platu. Dokle god se oni koji redovno izmiruju obaveze budu kaznjavali zbog toga, a oni koji potkradaju drzavu budu nagradjivani, u ovoj zemlji dobra biti nece.Tu pored privatnika koji ne prijavljuju celu platu ili zaposlenog uopste, mislim i na one koji ne placaju struju, infostan, tv pretplatu i ostalo.Moja porodica je i pored svih ovih ubitacnih decenija isplacivala svaki racun koji je stigao jer je naucena da tako treba, a za to se osecamo kaznjeno i ponizeno.Tako se osecao i veliki broj onih koji sada ne placaju jer niko ne zeli da ih prave budalama.I ja ih razumem, samo vlast obican narod ne razume...ili nece da razume.Lakse je oplesti po poslusnima nego juriti one druge. Znate pricu o konju i magarcu, kad je magarac nosio sav gazdin teret a konj paradirao bez icega pored njega? Magarac ga molio da mu ovaj pomogne,ovaj nije hteo. Kad je magarac crkao gazda sve to natovari na konja plus magarecu kozu.

jeb.. va. ma...,aaaaaaaaaarghhhh

pre 9 godina

covece,koliki spisak,sa ovim bi Srbija bila medju 10 u Evropi,stvar je u tome sto nista od ovoga nema veze sa mozgom,nikakva stvarna prica,samo memorandumi,razumevanje,raznorazni potpisi bez smisla,mere stednje koje se odnose na one gradjane koji vec dugo i nemaju sta da stede dok se bogati jos vise pune novcem,sta je sa pricom o Miskovicu(na kome je lider i dobio glasove) i njemu slicnima,gde su Finci koji ulazu u FAP,i gomila takvih laznih investitora,i dalje vadjenje na proslu vlast a vec tri godine vode drzavu,gluma,toboznja briga o narodu, a na sceni je nevidjena prodaja drzave

Posmatrač

pre 9 godina

Ko sme da se kladi, a kvota su:

1. Veći deo večerašnje poslanice voljenom narodu biće posvećeno novim investicijsma koje će smanjiti (dodatno na onih 5, 2% što je već postignuto) nezaposlenost, povećati BDP.....................................................................KVOTA 1
2. Prigodno pitanje će biti postavljeno na početku kao anestetik
KVOTA 1.20
3. Prigidno pitanje dolazi na kraju kao Bensedin.
KVOTA 1.01
Učinite me bogatim

D

pre 9 godina

Prosek možda 56000, a većina ima 30000 - 35000 rsd...Direktori preduzeća i ministarstava koji su plaćeni da ne rade ništa nam vade prosek...HVALA IM

Vatromet

pre 9 godina

Srbiji je potrebna saradnja sa svim zemljama sveta i ta saradnja treba da bude u obostranom interesu.Srbija od Emirata ce imati puno koristi kroz razne projekte.

Jelena

pre 9 godina

Nadam se da mnoge "neverne Tome" polako uviđaju da "Šeik" nije korišćen u predizborne svrhe, već isključivo za ekonomski prosperitet Srbije!

Profesorka

pre 9 godina

Set reformskih mera u sadejstvu sa agresivnim investiranjem u Srbiju bi trebalo da donese rezultat koji smo i zeleli. Ne moze se bez stednje, reformi ali ni investicionih projekata.

Erik

pre 9 godina

Mislim da je ovo pravi potez, jer povezivanje sa kinezima i arapima, zemljama gde kriza nije udarila tako snazno moze da bude samo dobro po nasu ekonomiju

NOC - U - BELOM - SETENU

pre 9 godina

Srbiju samo spasava red, rad i disciplina i reforme su uslovi da Srbija izadje iz krize hteo to neko da prizna ili ne sve ostalo je demagogija i mlacenje prazne slame. Uposliti celu Srbiju je tezak i velik zadatak ni malo lak, mislim da su ove cinjnice svesana velika vecina gradjana. Saradnja sa kompanijama iz UAE ce omoguciti da ogromni poljoprivredni kombinati koji su u godinama iza nas u potpunosti propali, obnove svoju proizvodnju, povecaju preradu i izvoz i aktivno doprineti povecanju spoljno trgovinske razmene Srbije.

BillyBob

pre 9 godina

Saradnja sa UAE je možda i najbolji potez premijera, pun pogodak. Nije uslovljena dodatnim političkim interesima, predstavlja jednu od najboljih menadžerskih praksi u svetu i uopšte nije zavisna od sukoba SAD-RUS. Trebalo je ovo uraditi mnogo ranije, ali nikada nije kasno.

DALIBOR SNS

pre 9 godina

Vidim ja da ce biti jos investicija.Odlicna saradnja sa Emiratima je za svaku pohvalu. Naravno, najzaslužćniji za to je Premijer Vučić jer je on tu saradnju i izgradio.

Gordana

pre 9 godina

Sudeći po komentarima koji su najviše dobili glasova, nekima bi bilo drago da ništa i nikada nekrene nabolje kod nas, to su verovatno deo onih koji su i doveli do ove propasti, i kojima je jedino stalo da nas samo upropaste

SnežaPA

pre 9 godina

Doneo dzak para.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tanja, 18. septembar 2014 13:36)
Slaba vajda od toga, ono što Srbija radi i mora da nastavi to su ekonomski i privredni poslovi sa Emiratima i njihovom željom da investiraju u Srbiju.Sve dok ima takvi koji žele da u srbiju ulože svoje džakove para, na dobrom smo putu, kada i to nebi bilo , verovatno nam bi kraj bio blizu.

lole

pre 9 godina

Neki bi hteli da Srbija preko noci dozivi procvat, pa to ne moze, potrebno je vreme da se krs i lom koji su demokrate ostavile pocisti.

ZuZiZu

pre 9 godina

Ista ova brižna opozicija uspela je, glavama i bradama, stomacima i novčanicima, za sve one silne godine vladavine, da dovede tek ponekog kvazi-investitora, pomepezno najavljujući prosperitet Srbije, od čega smo videli samo u bescenje prodata preduzeća i leđa tih istih investitora kada brzinski skinu dogovoreni „kajmak“, a srpski radnik ostane na ulici.

SnežaPA

pre 9 godina

Vrhiunski spin velikog manipulatora !POkusava Seikom da izbalansira teske mere !
(David, 18. septembar 2014 11:33)
Svašta ovde može da se pročita pa i ovakva glupost, baš je šeik toliko zainteresovan za probleme Srbije i to koliko će Vučić da kreše plate i penzije.samo ekonomija i profit tera ove ljude na ovakve posete.