Ponedeljak, 15.09.2014.

09:20

Niče još jedan centar za Bg na vodi

Projekat "Beograd na vodi” dobiće još jedan izložbeni paviljon osim onog u zdanju Beogradske zadruge u Karađorđevoj ulici.

Izvor: Politika

Nièe još jedan centar za Bg na vodi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Nebo

pre 9 godina

Vidim da DS-ovcima stvarno smeta kad se nešto radi u Beogradu. Pa neka i oni urade nešto da valja, pa ću i njih pohvaliti. Istina uradili su Most na Adi, a koliko je koštao taj most mogli su uraditi tri takva...

niccoleta

pre 9 godina

Projekat je od velikog značaja za Srbiju I normalno je da bude predstavljen na više mesta,s’obzirom na to da grad Beograd ima blizu dva miliona stanovnika.Ne treba zaboraviti I činjenicu ,da je Beograd turistički grad I da ima veliki broj posetilaca.

Boli tebe briga

pre 9 godina

@(radnik, 15. septembar 2014 12:00)- Sto ste bezobrazni, ovo je prvi put posle podizanja zemlje od II S.R. da se stvarno rade autoputevi, zeleznica i veliki biznis centar u nasoj zemlji, a vi to nazavate maketama, jer vam je smanjena plata. Pa, gospodo budite srecni da vi imate taj posao, 20% ljudi u ovoj zemlji nama platu ni na crno, i ocajnicki se nada otvaranju novih radnih mesta.

Istorija je učiteljica živots

pre 9 godina

Ljudi,Srbija je jedna stara i ponosna zemlja.Izdržali smo 500 godina pod Turcima,ratovali i pobedili u 2 svetska rata,izdržali bombardovanje,sankcije...istrpećemo i ovog Vučića i njegov cirkus za zamajavanje naroda.Jednog lepog dana u nekoj budućoj istorijskoj čitanci,Vučićevo ime i vladavina SNS biće negde u dnu strane,zabačeno...

Golub50

pre 9 godina

Kako vidim po komentarima demokrate mole Boga da sve ostane na maketi. Zalosno je sto su protiv svega sto je dobro za Beograd i Srbiju. Ali su ceh takvog ponasanja surovo platili na martovskim izborima.

BG011

pre 9 godina

Sto se mene tice, mogu na celoj parceli da naprave parking, akva park, poseju kukuruz, ... Sve to je neuporedivo bolje i lepse od ovog rugla koji gledam od rodjenja punih 40 godina. Ako se izgradi ovo sto vidim na maketi, bice jos bolje.

Aleksandar

pre 9 godina

@(Maketa na vodi, 15. septembar 2014 12:38)

Pa kako je Vođa obećao, biće stanova za 400 evra po kvadratu. Shodno s tim, centimetar kvadratni na maketi košta - 400 evra.

da

pre 9 godina

da li stvarno botovi ili neko veruje u sve ovo ? Kao moze da veruje i ako veruje nek mi objasni na koju foru je to sebe ubedio da ce biti nesto od svega sto ovaj majstor obamane prodaje ovom narodu. Kako neko moze da veruje nekom ko mu je obecao bolji zivot vec krajem 2014 a sad na istom tom kraju te iste godine mu smanjuje platu digo mu porez na imovinu, grejanje, vodu, hranu ? Ajde objasnite mi da bi mi bilo lakse ali sve argumentovano molim! Ako je moguce da mi se stavi i link da vidim bonitet te kompanije da bi bio ubedjen ko i vi maximalno a i da bi ko Pink2 na svom jutarnjem programu stavio panoramski pogled na tu maketu pardon gradjevinu.
A sto se tice Malog i Vesica stvarno se ne secam nesposobnije ekipe na vlasti cak i ona SPO ekipa lopuza je koliko toliko bolja bila sa 50 milioan tadasnjih maraka budzeta.

економиста са искуством

pre 9 godina

Народе добри, само полако! Немојте одмах да трчите у овај нови павиљон и купујете станове и локале у Београду на води. http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/tesla-siti-preslikana-dijadema-karici-tud-prijekat-predstavili-kao-svoj/142277.phtml
Сачекајте да познати инвеститори направе једнако луксузни Тесла-град негде на другој обали Саве и тада ће цене сигурно пасти.
И тај пројекат наилази на максималну подршку власти, нема бриге.

jojkic

pre 9 godina

Definicija, kako mediji prenose:
,,a oko četiri miliona evra donirao je arapski partner, kompanija "Igl Hils”. U njoj se nalazi džinovska maketa "Beograda na vodi”, njene prostorije su preuređene u apartman kakav će moći da se kupi na desnoj obali Save između sajma i Brankovog mosta, butike koji će biti u budućem tržnom centru i restoran. ,,

Zar nije po nekoj logici, mnogo ispravnije napisati:
Skupština grada Beograda je dala na besplanto korišćenje ekskluzivne lokacije i prostor, u kojima je investitor kompanija ,,Igl Hils,, napravila show room za prodaju budućih apartmana i poslovnog prostora zajedničkog projekta "Beograd na Vodi"
(dođite, pogledajte, kupite, jel ako ne kupite u projektu, nema ni da se gradi) :)
Mislim, kako ste napisali, ispade neko je nešto donirao. Ko da je donirao za pravljenje bolnice ili spomenika, a ne uložio promociju onoga od čega očekuje zaradu. Evo ja ću donirati u opremanje jednog stana , u centru grada, a vi mi dajte taj stan na korišćenje :D :D :D

AntiBot

pre 9 godina

Botovi hiper-aktivni od jutros :)

[krajnje je vreme da B92 uvede registraciju korisnika sa validacijom glasanja i koliko-toliko spreči ovakvu pojavu]

lala nadnicar

pre 9 godina

Eh sto ja nisam neki parajlija pa da izgradim zicare nad Beogradom i povezem sva beogradska brda, a kada bude, ali onomad Beograd na vodi i nad njim da se provozamo i da sa visine gledamo vodjin san. E toga se nas vodja nije setio, ali ideja kosta, a ja je nudim dzabe.

Coco Bill

pre 9 godina

Aaajoj !!!! Evo, porudžbine maketa stižu sa svih strana, tako da smo u prethodnom mesecu povećali izvoz maketa za 150 odsto. Posle mog boravka u Kini i Kinezi su zainteresovani za uvoz maketa, tako da ćemo raditi na tome. Rusi su takođe zainteresovani, ali iz Brisela su nam blago skrenuli pažnju (normalno balago, jer samnom ne mogu oštro, jer ja sam JA), da ako želimo da i dalje budemo kandidati za ulazak u EU moraćemo da poštujemo sankcije koje je EU uveo Rusiji, jer ipak, jabuke mogu da progledaju kroz prste, ali maketa je nešta sasvim drugo. Tu je ugrađena napredna tehnologija pri konstuisanju maketa te bi bilo jako opasno da je se Rusi dočepaju, mislim, to nije moje mišljenje, jer Rusi su naši prijatelji, nego mišljenje Brisela, a i Vašingtona, sve ovo je izjavio naš predsednik vlade Aleksandar Vučić.....Nastavljamo dalje sa vestima, predsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je......

Daniejla

pre 9 godina

@Sad smo u onom delu price o carevom novom odelu kad krojaci caru pokazuju kako je divno platno na razboju. Alo Vucicu taj Muhamed s kojima si se uvatio u kolo je vec pokrao neke druge drzave de su isto tako kacili te dzinovske blborde i pravili makete. Vidi link: http://dnevno.rs/vesti/131139-saradnja-vucica-i-muhameda-el-abara-je-prevara-veka-pogledajte-kako-je-opljackao-druge-zemlje-foto.html

Vidim ja bice Beograd na hlebu i vodi.
(Igor, 15. septembar 2014 11:20)

Jasno mi je od pocetka da su ti Arapi iz projekta Baograd na vodi prevaranti-ovaj link samo potvrdjuje te sumnje - zanima me video li je Aleksandar Vucic taj clanak, proguglao li je malo pre pocetka SARADNJE sa tim prevarantima, ili je obmanut (znaci nesposoban da vlada) ili je svesno usao u dil izajedno sa njima OBMANJUJE drzavu Srbiju i njene gradjane!

kondure

pre 9 godina

Ej breeee pa Mali, AV i seici nisu u stanju da naprave repliku Beograda na vodi, pardon osim stiropol makete na bilbordima. Pogledajte i ugledajte se na Djilasa napravio je repliku hotela Moskva sa okolinom iz starih dana na Novom Beogradu koju moze svaki prolaznik da vidi a i putnici koji putuju vozom.

branislav

pre 9 godina

Sad smo u onom delu price o carevom novom odelu kad krojaci caru pokazuju kako je divno platno na razboju. Alo Vucicu taj Muhamed s kojima si se uvatio u kolo je vec pokrao neke druge drzave de su isto tako kacili te dzinovske blborde i pravili makete.
Vidim ja bice Beograd na hlebu i vodi.
(Igor, 15. septembar 2014 11:20)

@ Baš briga Vučića za te podatke, jer i on vara nas! Njemu je ovo potrebno da bi zamajavao narod, i tako skretao pažnju sa životnih problema. Sramota je da o "Beogradu na vodi" priča gradska vlast koja je lišila sugrađane svakog vida socijalne pomoći, koja teroriše putnike javnog prevoza, koja u Beogradu ništa infrastrukturno značajno nije uradila za godinu dana. Samo obećanja, obećanja, obećanja... I po neka maketa, tek da nije dosadno. Svako ko malo bolje poznaje problematiku arhitekture i ekonommije, shvata da su ovo nebuloze na nivou predizbornog marketinga. Već je napravljeno toliko raznih "stija" i tržnih cenatara gde stanovi i lokali godinama zvrje prazni, jer je ekonomsko stanje takov da se više više zatvara privrednih subjekata, nego što se otvara. I sada bi oni na sve to da dodaju još koju stotinu stanova i lokala, da naprave "grad duhova", a tobože nemaju para da renoviraju fasade, bolnice, muzeje... Lažu nas da bi kupili glasove, dok činjenica da sve "ostavljaju" za 2021. ili koju već godinu, kada ih odavno ne bude bilo na vlast, jasno govori da je prevara veka na pomolu. Ajmo botovi, udrite minuse, pa na razgledanje maketa.

Boki

pre 9 godina

Kako je moguce da se dobije gradjevinska dozvola za tako nesto pa cak i da je privremeni objekat? Gde je tender za to? Odakle vam pravo da sami odredjujete pravila i radite van zakona? Pa ovde ima toliko mahinacija i zloupotreba da bi tuzilastvo vec moralo da reaguje, ako ste na vlasti ne znaci da mozete da se ponasate kao da se sve desava u vasem dvoristu. Nadam se da ce neko sutra pokrenuti istragu o burazerskim poslovima Velikog Vodje i Sinise Malog sa seicima i drugim mesetarima.

Djoshica

pre 9 godina

Za dve godine svako domacinstvo moci ce da kupi BG u staklenoj kugli sa zlatnim peskom, koji lebdi nad gradom, kad se promucka. A za najugrozenije porodice vlada ce izdvojiti sredstva za besplatnih 30 000 kom.

Milovan Pejin

pre 9 godina

Hajde da na sav taj projekat Beograd na vodi gledamo malo s pozitivne strane, možda to i bude nešto sa čime ćemo se ponositi. Dajmo vremena malo.

Aki

pre 9 godina

A da se malo pozabave ovim postojecim Beogradom? Djubre, po ulici se prodaje roba iz kontejnera, bezubi i nepismeni pocinju da vladaju, pa ce verovatno oni i da se usele u te kule koje ce mozda da sagrade. A mi sa malo mozga i obrazovanja bolje da bezimo odavde, mnogo smetamo jer smo svesni da je sve sto se propagira jadna laz. Pozdrav za botove, ocekujem oko sto - ne preporucujem.

dizastr

pre 9 godina

a koliko ce da kosta podizanje tog standa i sve ga sto ide uz to? ali bice love ipak, zbog cega bi nam inace smanjivali plate, povecavali poreze i cene!

sasa jokic

pre 9 godina

Jel ovo palata Marije Terezije "Schebrun"?
Sta smo mogli da naucimo za ove dve godine, koliko je kralj najava na vlasti? Cilj je svakog meseca izaci pred narod/masu (mozda je adekvatnija rec) sa nekim projektom, nesto sto ce da im na par dana zaokupi paznju i skrene misli sa predhodnog obecanja koje naravno nije ispunjeno.
Ja sam apsolutno ozbiljan, a mislim da su i ljudi koji ovo osmisljavaju, ozbiljno proucili gradjane Srbije i dosli do zakljucka da u vremenu kada je depresija zagospodarila ovim prostorima, terapija pozitivnim najavama moze da prija.
Kratkorocno prija, dugorocno ubija, ali koga briga.....bitno je da se vlada.

Mare

pre 9 godina

"Štand" od 700 kvadrata sa "privremenom" dozvolom će zapravo biti kafić i restoran na ekskluzivnoj lokaciji pored reke. Vlasnik će naravno biti neko iz najbližeg okruženja Vučića. Treba napuniti džepove na brzinu.

petar

pre 9 godina

sassa jokic@pa naravno da veoma jaka propagandna massinerija stoji iza svih ovih poteza zlatoustog i ekipe.najveca tragedija je ssto ne postoji ni jedan medij koji bi stao u zasstitu gradjana od ove katastrofe,a ukoliko ikada dodje sloboda, pokussacu na sve naccine da ukazzem na izdajniccko ponassanje medija tokom ove uzzasne vladavine .
p.s.ccitam da ce i Olju skinuti sa programa.

svetla buducnost

pre 9 godina

"670 kvadratnih metara" :)
(ahahahahahaha, 15. septembar 2014 10:45)

Samo se ti smej, to je tako proracunato da bi, posto u prethodnu maketu nije stao, mogli da uglave onaj drazesni brzi vozic koji je Presvetli doneo kao suvenir iz Kine!!!

Врачар

pre 9 godina

Потемкинова села... Ова власт изградиће највише кулиса, паноа и макета у историји кулисисарства :D

Igor

pre 9 godina

Sad smo u onom delu price o carevom novom odelu kad krojaci caru pokazuju kako je divno platno na razboju. Alo Vucicu taj Muhamed s kojima si se uvatio u kolo je vec pokrao neke druge drzave de su isto tako kacili te dzinovske blborde i pravili makete. Vidi link: http://dnevno.rs/vesti/131139-saradnja-vucica-i-muhameda-el-abara-je-prevara-veka-pogledajte-kako-je-opljackao-druge-zemlje-foto.html

Vidim ja bice Beograd na hlebu i vodi.

Goran

pre 9 godina

Sada mi je sve vise jasno da im je cilj da sagrade obicne zgrade, malo nasminkane i uzmu velike pare dok jos ne bude sazidano od onih sto misle da ce izgledati kao na maketama.

Matija Beograd

pre 9 godina

Dakle, umesto ciscenja prostora, oni ga jos vise zatrpavaju... Ko prati, zna da su rokovi vec probijeni. Naime,vec je po planu trebalo nastaviti radove na Prokopu, seliti buvljak na NBGD, a ne samo to, na BAS-u se jos dofarbavaju stari krovovi, svesni da ce jos decenijama biti na istom mestu. Takodje, ciscenje pruge je sporije od ocekivanog, tako da... mene "brine" Generalstab... sta bi sa Donaldom Trampom? Da li je iko ziv primetio koliko je Dragan Djilas bio bukvalno svetac na celu Beograda?

yes

pre 9 godina

ja na to gledam pozitivno. svaki put kada pogledate maketu, da osetite sopstvenu odgovornost sto ste birali ove koji se sprdaju sa vama. posto sada ima dovoljno prostora na buducem mestu bgd na vodi, mogao bi privremeno da se postvi jedan spomenik od 20 metara vodji kako se smesi i mase vam. eventualno jedan na mesto buduce fontane kao i u obrenovcu.

bob

pre 9 godina

gospodine premijeru prestanite da zamajavate narod,uradite nesto da nam krene ako ste sposobni,ali ocito niste i ovde ima jako lepa poslovica u lazima su kratke noge,zato gospdine dajte ostavku nije sramota

didi

pre 9 godina

Zar je trebalo na građevinskoj tabli da piše i ko finansira privremeni objekat i zašto je potreban još jedan paviljon za reklamiranje projekta ?!

Bojan Todorović

pre 9 godina

Najpre sam bio zapanjen, onda mi je bilo smešno, a sad me već po malo plaši.

Ovako uporno istrajavanje na nečem toliko nepotrebnom, besmislenom neostvarivom i neprimerenom Srbiji, Beogradu i Beograđanima koji grcaju u moru svakodnevnih prizemnih problema iskazuje ozbiljnu dozu autizma.
Ili nečeg goreg.

Bude li se nastavilo sa lakrdijom jasno je da će se vlast zaglaviti i survaati kao žrtva sopstvene megalomanije.

branislav

pre 9 godina

Kakvo zamajavanje, i to sve u državi koja je prva po bedi u Evropi, gde oko 1.800.000 građana jedva preživljava. Privreda se ne pokreće obećanjima i hapšenjima, nego radom i idejama. Bolnice, škole, sportski centri nam se raspadaju od nebrige i fušeraja, a oni pričaju bajke o "čardaku ni na nebu ni na zemlji". Fali još samo Baš-čelik i vila Ravijojla. Plan "Beograd na vodi" je politička ujudrma kakvu nisam u životu video, a od svega toga ostaće samo jedno veliko - NIŠTA! Još uvek se sećam socijalističkog "Ugovora sa narodom", i laži oko "Europolisa" i vodenih tramvaja. Ovo je samo rimejk, za potrebe drugog režima i drugog vremena.

Bojan Todorović

pre 9 godina

Najpre sam bio zapanjen, onda mi je bilo smešno, a sad me već po malo plaši.

Ovako uporno istrajavanje na nečem toliko nepotrebnom, besmislenom neostvarivom i neprimerenom Srbiji, Beogradu i Beograđanima koji grcaju u moru svakodnevnih prizemnih problema iskazuje ozbiljnu dozu autizma.
Ili nečeg goreg.

Bude li se nastavilo sa lakrdijom jasno je da će se vlast zaglaviti i survaati kao žrtva sopstvene megalomanije.

branislav

pre 9 godina

Kakvo zamajavanje, i to sve u državi koja je prva po bedi u Evropi, gde oko 1.800.000 građana jedva preživljava. Privreda se ne pokreće obećanjima i hapšenjima, nego radom i idejama. Bolnice, škole, sportski centri nam se raspadaju od nebrige i fušeraja, a oni pričaju bajke o "čardaku ni na nebu ni na zemlji". Fali još samo Baš-čelik i vila Ravijojla. Plan "Beograd na vodi" je politička ujudrma kakvu nisam u životu video, a od svega toga ostaće samo jedno veliko - NIŠTA! Još uvek se sećam socijalističkog "Ugovora sa narodom", i laži oko "Europolisa" i vodenih tramvaja. Ovo je samo rimejk, za potrebe drugog režima i drugog vremena.

lala nadnicar

pre 9 godina

Eh sto ja nisam neki parajlija pa da izgradim zicare nad Beogradom i povezem sva beogradska brda, a kada bude, ali onomad Beograd na vodi i nad njim da se provozamo i da sa visine gledamo vodjin san. E toga se nas vodja nije setio, ali ideja kosta, a ja je nudim dzabe.

економиста са искуством

pre 9 godina

Народе добри, само полако! Немојте одмах да трчите у овај нови павиљон и купујете станове и локале у Београду на води. http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/tesla-siti-preslikana-dijadema-karici-tud-prijekat-predstavili-kao-svoj/142277.phtml
Сачекајте да познати инвеститори направе једнако луксузни Тесла-град негде на другој обали Саве и тада ће цене сигурно пасти.
И тај пројекат наилази на максималну подршку власти, нема бриге.

Aleksandar

pre 9 godina

@(Maketa na vodi, 15. septembar 2014 12:38)

Pa kako je Vođa obećao, biće stanova za 400 evra po kvadratu. Shodno s tim, centimetar kvadratni na maketi košta - 400 evra.

Milovan Pejin

pre 9 godina

Hajde da na sav taj projekat Beograd na vodi gledamo malo s pozitivne strane, možda to i bude nešto sa čime ćemo se ponositi. Dajmo vremena malo.

bob

pre 9 godina

gospodine premijeru prestanite da zamajavate narod,uradite nesto da nam krene ako ste sposobni,ali ocito niste i ovde ima jako lepa poslovica u lazima su kratke noge,zato gospdine dajte ostavku nije sramota

yes

pre 9 godina

ja na to gledam pozitivno. svaki put kada pogledate maketu, da osetite sopstvenu odgovornost sto ste birali ove koji se sprdaju sa vama. posto sada ima dovoljno prostora na buducem mestu bgd na vodi, mogao bi privremeno da se postvi jedan spomenik od 20 metara vodji kako se smesi i mase vam. eventualno jedan na mesto buduce fontane kao i u obrenovcu.

BG011

pre 9 godina

Sto se mene tice, mogu na celoj parceli da naprave parking, akva park, poseju kukuruz, ... Sve to je neuporedivo bolje i lepse od ovog rugla koji gledam od rodjenja punih 40 godina. Ako se izgradi ovo sto vidim na maketi, bice jos bolje.

Golub50

pre 9 godina

Kako vidim po komentarima demokrate mole Boga da sve ostane na maketi. Zalosno je sto su protiv svega sto je dobro za Beograd i Srbiju. Ali su ceh takvog ponasanja surovo platili na martovskim izborima.

Matija Beograd

pre 9 godina

Dakle, umesto ciscenja prostora, oni ga jos vise zatrpavaju... Ko prati, zna da su rokovi vec probijeni. Naime,vec je po planu trebalo nastaviti radove na Prokopu, seliti buvljak na NBGD, a ne samo to, na BAS-u se jos dofarbavaju stari krovovi, svesni da ce jos decenijama biti na istom mestu. Takodje, ciscenje pruge je sporije od ocekivanog, tako da... mene "brine" Generalstab... sta bi sa Donaldom Trampom? Da li je iko ziv primetio koliko je Dragan Djilas bio bukvalno svetac na celu Beograda?

Mare

pre 9 godina

"Štand" od 700 kvadrata sa "privremenom" dozvolom će zapravo biti kafić i restoran na ekskluzivnoj lokaciji pored reke. Vlasnik će naravno biti neko iz najbližeg okruženja Vučića. Treba napuniti džepove na brzinu.

didi

pre 9 godina

Zar je trebalo na građevinskoj tabli da piše i ko finansira privremeni objekat i zašto je potreban još jedan paviljon za reklamiranje projekta ?!

Djoshica

pre 9 godina

Za dve godine svako domacinstvo moci ce da kupi BG u staklenoj kugli sa zlatnim peskom, koji lebdi nad gradom, kad se promucka. A za najugrozenije porodice vlada ce izdvojiti sredstva za besplatnih 30 000 kom.

Врачар

pre 9 godina

Потемкинова села... Ова власт изградиће највише кулиса, паноа и макета у историји кулисисарства :D

Aki

pre 9 godina

A da se malo pozabave ovim postojecim Beogradom? Djubre, po ulici se prodaje roba iz kontejnera, bezubi i nepismeni pocinju da vladaju, pa ce verovatno oni i da se usele u te kule koje ce mozda da sagrade. A mi sa malo mozga i obrazovanja bolje da bezimo odavde, mnogo smetamo jer smo svesni da je sve sto se propagira jadna laz. Pozdrav za botove, ocekujem oko sto - ne preporucujem.

sasa jokic

pre 9 godina

Jel ovo palata Marije Terezije "Schebrun"?
Sta smo mogli da naucimo za ove dve godine, koliko je kralj najava na vlasti? Cilj je svakog meseca izaci pred narod/masu (mozda je adekvatnija rec) sa nekim projektom, nesto sto ce da im na par dana zaokupi paznju i skrene misli sa predhodnog obecanja koje naravno nije ispunjeno.
Ja sam apsolutno ozbiljan, a mislim da su i ljudi koji ovo osmisljavaju, ozbiljno proucili gradjane Srbije i dosli do zakljucka da u vremenu kada je depresija zagospodarila ovim prostorima, terapija pozitivnim najavama moze da prija.
Kratkorocno prija, dugorocno ubija, ali koga briga.....bitno je da se vlada.

Boki

pre 9 godina

Kako je moguce da se dobije gradjevinska dozvola za tako nesto pa cak i da je privremeni objekat? Gde je tender za to? Odakle vam pravo da sami odredjujete pravila i radite van zakona? Pa ovde ima toliko mahinacija i zloupotreba da bi tuzilastvo vec moralo da reaguje, ako ste na vlasti ne znaci da mozete da se ponasate kao da se sve desava u vasem dvoristu. Nadam se da ce neko sutra pokrenuti istragu o burazerskim poslovima Velikog Vodje i Sinise Malog sa seicima i drugim mesetarima.

AntiBot

pre 9 godina

Botovi hiper-aktivni od jutros :)

[krajnje je vreme da B92 uvede registraciju korisnika sa validacijom glasanja i koliko-toliko spreči ovakvu pojavu]

svetla buducnost

pre 9 godina

"670 kvadratnih metara" :)
(ahahahahahaha, 15. septembar 2014 10:45)

Samo se ti smej, to je tako proracunato da bi, posto u prethodnu maketu nije stao, mogli da uglave onaj drazesni brzi vozic koji je Presvetli doneo kao suvenir iz Kine!!!

Igor

pre 9 godina

Sad smo u onom delu price o carevom novom odelu kad krojaci caru pokazuju kako je divno platno na razboju. Alo Vucicu taj Muhamed s kojima si se uvatio u kolo je vec pokrao neke druge drzave de su isto tako kacili te dzinovske blborde i pravili makete. Vidi link: http://dnevno.rs/vesti/131139-saradnja-vucica-i-muhameda-el-abara-je-prevara-veka-pogledajte-kako-je-opljackao-druge-zemlje-foto.html

Vidim ja bice Beograd na hlebu i vodi.

dizastr

pre 9 godina

a koliko ce da kosta podizanje tog standa i sve ga sto ide uz to? ali bice love ipak, zbog cega bi nam inace smanjivali plate, povecavali poreze i cene!

branislav

pre 9 godina

Sad smo u onom delu price o carevom novom odelu kad krojaci caru pokazuju kako je divno platno na razboju. Alo Vucicu taj Muhamed s kojima si se uvatio u kolo je vec pokrao neke druge drzave de su isto tako kacili te dzinovske blborde i pravili makete.
Vidim ja bice Beograd na hlebu i vodi.
(Igor, 15. septembar 2014 11:20)

@ Baš briga Vučića za te podatke, jer i on vara nas! Njemu je ovo potrebno da bi zamajavao narod, i tako skretao pažnju sa životnih problema. Sramota je da o "Beogradu na vodi" priča gradska vlast koja je lišila sugrađane svakog vida socijalne pomoći, koja teroriše putnike javnog prevoza, koja u Beogradu ništa infrastrukturno značajno nije uradila za godinu dana. Samo obećanja, obećanja, obećanja... I po neka maketa, tek da nije dosadno. Svako ko malo bolje poznaje problematiku arhitekture i ekonommije, shvata da su ovo nebuloze na nivou predizbornog marketinga. Već je napravljeno toliko raznih "stija" i tržnih cenatara gde stanovi i lokali godinama zvrje prazni, jer je ekonomsko stanje takov da se više više zatvara privrednih subjekata, nego što se otvara. I sada bi oni na sve to da dodaju još koju stotinu stanova i lokala, da naprave "grad duhova", a tobože nemaju para da renoviraju fasade, bolnice, muzeje... Lažu nas da bi kupili glasove, dok činjenica da sve "ostavljaju" za 2021. ili koju već godinu, kada ih odavno ne bude bilo na vlast, jasno govori da je prevara veka na pomolu. Ajmo botovi, udrite minuse, pa na razgledanje maketa.

Daniejla

pre 9 godina

@Sad smo u onom delu price o carevom novom odelu kad krojaci caru pokazuju kako je divno platno na razboju. Alo Vucicu taj Muhamed s kojima si se uvatio u kolo je vec pokrao neke druge drzave de su isto tako kacili te dzinovske blborde i pravili makete. Vidi link: http://dnevno.rs/vesti/131139-saradnja-vucica-i-muhameda-el-abara-je-prevara-veka-pogledajte-kako-je-opljackao-druge-zemlje-foto.html

Vidim ja bice Beograd na hlebu i vodi.
(Igor, 15. septembar 2014 11:20)

Jasno mi je od pocetka da su ti Arapi iz projekta Baograd na vodi prevaranti-ovaj link samo potvrdjuje te sumnje - zanima me video li je Aleksandar Vucic taj clanak, proguglao li je malo pre pocetka SARADNJE sa tim prevarantima, ili je obmanut (znaci nesposoban da vlada) ili je svesno usao u dil izajedno sa njima OBMANJUJE drzavu Srbiju i njene gradjane!

jojkic

pre 9 godina

Definicija, kako mediji prenose:
,,a oko četiri miliona evra donirao je arapski partner, kompanija "Igl Hils”. U njoj se nalazi džinovska maketa "Beograda na vodi”, njene prostorije su preuređene u apartman kakav će moći da se kupi na desnoj obali Save između sajma i Brankovog mosta, butike koji će biti u budućem tržnom centru i restoran. ,,

Zar nije po nekoj logici, mnogo ispravnije napisati:
Skupština grada Beograda je dala na besplanto korišćenje ekskluzivne lokacije i prostor, u kojima je investitor kompanija ,,Igl Hils,, napravila show room za prodaju budućih apartmana i poslovnog prostora zajedničkog projekta "Beograd na Vodi"
(dođite, pogledajte, kupite, jel ako ne kupite u projektu, nema ni da se gradi) :)
Mislim, kako ste napisali, ispade neko je nešto donirao. Ko da je donirao za pravljenje bolnice ili spomenika, a ne uložio promociju onoga od čega očekuje zaradu. Evo ja ću donirati u opremanje jednog stana , u centru grada, a vi mi dajte taj stan na korišćenje :D :D :D

petar

pre 9 godina

sassa jokic@pa naravno da veoma jaka propagandna massinerija stoji iza svih ovih poteza zlatoustog i ekipe.najveca tragedija je ssto ne postoji ni jedan medij koji bi stao u zasstitu gradjana od ove katastrofe,a ukoliko ikada dodje sloboda, pokussacu na sve naccine da ukazzem na izdajniccko ponassanje medija tokom ove uzzasne vladavine .
p.s.ccitam da ce i Olju skinuti sa programa.

Coco Bill

pre 9 godina

Aaajoj !!!! Evo, porudžbine maketa stižu sa svih strana, tako da smo u prethodnom mesecu povećali izvoz maketa za 150 odsto. Posle mog boravka u Kini i Kinezi su zainteresovani za uvoz maketa, tako da ćemo raditi na tome. Rusi su takođe zainteresovani, ali iz Brisela su nam blago skrenuli pažnju (normalno balago, jer samnom ne mogu oštro, jer ja sam JA), da ako želimo da i dalje budemo kandidati za ulazak u EU moraćemo da poštujemo sankcije koje je EU uveo Rusiji, jer ipak, jabuke mogu da progledaju kroz prste, ali maketa je nešta sasvim drugo. Tu je ugrađena napredna tehnologija pri konstuisanju maketa te bi bilo jako opasno da je se Rusi dočepaju, mislim, to nije moje mišljenje, jer Rusi su naši prijatelji, nego mišljenje Brisela, a i Vašingtona, sve ovo je izjavio naš predsednik vlade Aleksandar Vučić.....Nastavljamo dalje sa vestima, predsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je......

da

pre 9 godina

da li stvarno botovi ili neko veruje u sve ovo ? Kao moze da veruje i ako veruje nek mi objasni na koju foru je to sebe ubedio da ce biti nesto od svega sto ovaj majstor obamane prodaje ovom narodu. Kako neko moze da veruje nekom ko mu je obecao bolji zivot vec krajem 2014 a sad na istom tom kraju te iste godine mu smanjuje platu digo mu porez na imovinu, grejanje, vodu, hranu ? Ajde objasnite mi da bi mi bilo lakse ali sve argumentovano molim! Ako je moguce da mi se stavi i link da vidim bonitet te kompanije da bi bio ubedjen ko i vi maximalno a i da bi ko Pink2 na svom jutarnjem programu stavio panoramski pogled na tu maketu pardon gradjevinu.
A sto se tice Malog i Vesica stvarno se ne secam nesposobnije ekipe na vlasti cak i ona SPO ekipa lopuza je koliko toliko bolja bila sa 50 milioan tadasnjih maraka budzeta.

Goran

pre 9 godina

Sada mi je sve vise jasno da im je cilj da sagrade obicne zgrade, malo nasminkane i uzmu velike pare dok jos ne bude sazidano od onih sto misle da ce izgledati kao na maketama.

kondure

pre 9 godina

Ej breeee pa Mali, AV i seici nisu u stanju da naprave repliku Beograda na vodi, pardon osim stiropol makete na bilbordima. Pogledajte i ugledajte se na Djilasa napravio je repliku hotela Moskva sa okolinom iz starih dana na Novom Beogradu koju moze svaki prolaznik da vidi a i putnici koji putuju vozom.

Istorija je učiteljica živots

pre 9 godina

Ljudi,Srbija je jedna stara i ponosna zemlja.Izdržali smo 500 godina pod Turcima,ratovali i pobedili u 2 svetska rata,izdržali bombardovanje,sankcije...istrpećemo i ovog Vučića i njegov cirkus za zamajavanje naroda.Jednog lepog dana u nekoj budućoj istorijskoj čitanci,Vučićevo ime i vladavina SNS biće negde u dnu strane,zabačeno...

niccoleta

pre 9 godina

Projekat je od velikog značaja za Srbiju I normalno je da bude predstavljen na više mesta,s’obzirom na to da grad Beograd ima blizu dva miliona stanovnika.Ne treba zaboraviti I činjenicu ,da je Beograd turistički grad I da ima veliki broj posetilaca.

Boli tebe briga

pre 9 godina

@(radnik, 15. septembar 2014 12:00)- Sto ste bezobrazni, ovo je prvi put posle podizanja zemlje od II S.R. da se stvarno rade autoputevi, zeleznica i veliki biznis centar u nasoj zemlji, a vi to nazavate maketama, jer vam je smanjena plata. Pa, gospodo budite srecni da vi imate taj posao, 20% ljudi u ovoj zemlji nama platu ni na crno, i ocajnicki se nada otvaranju novih radnih mesta.

Nebo

pre 9 godina

Vidim da DS-ovcima stvarno smeta kad se nešto radi u Beogradu. Pa neka i oni urade nešto da valja, pa ću i njih pohvaliti. Istina uradili su Most na Adi, a koliko je koštao taj most mogli su uraditi tri takva...

Matija Beograd

pre 9 godina

Dakle, umesto ciscenja prostora, oni ga jos vise zatrpavaju... Ko prati, zna da su rokovi vec probijeni. Naime,vec je po planu trebalo nastaviti radove na Prokopu, seliti buvljak na NBGD, a ne samo to, na BAS-u se jos dofarbavaju stari krovovi, svesni da ce jos decenijama biti na istom mestu. Takodje, ciscenje pruge je sporije od ocekivanog, tako da... mene "brine" Generalstab... sta bi sa Donaldom Trampom? Da li je iko ziv primetio koliko je Dragan Djilas bio bukvalno svetac na celu Beograda?

yes

pre 9 godina

ja na to gledam pozitivno. svaki put kada pogledate maketu, da osetite sopstvenu odgovornost sto ste birali ove koji se sprdaju sa vama. posto sada ima dovoljno prostora na buducem mestu bgd na vodi, mogao bi privremeno da se postvi jedan spomenik od 20 metara vodji kako se smesi i mase vam. eventualno jedan na mesto buduce fontane kao i u obrenovcu.

Bojan Todorović

pre 9 godina

Najpre sam bio zapanjen, onda mi je bilo smešno, a sad me već po malo plaši.

Ovako uporno istrajavanje na nečem toliko nepotrebnom, besmislenom neostvarivom i neprimerenom Srbiji, Beogradu i Beograđanima koji grcaju u moru svakodnevnih prizemnih problema iskazuje ozbiljnu dozu autizma.
Ili nečeg goreg.

Bude li se nastavilo sa lakrdijom jasno je da će se vlast zaglaviti i survaati kao žrtva sopstvene megalomanije.

bob

pre 9 godina

gospodine premijeru prestanite da zamajavate narod,uradite nesto da nam krene ako ste sposobni,ali ocito niste i ovde ima jako lepa poslovica u lazima su kratke noge,zato gospdine dajte ostavku nije sramota

branislav

pre 9 godina

Kakvo zamajavanje, i to sve u državi koja je prva po bedi u Evropi, gde oko 1.800.000 građana jedva preživljava. Privreda se ne pokreće obećanjima i hapšenjima, nego radom i idejama. Bolnice, škole, sportski centri nam se raspadaju od nebrige i fušeraja, a oni pričaju bajke o "čardaku ni na nebu ni na zemlji". Fali još samo Baš-čelik i vila Ravijojla. Plan "Beograd na vodi" je politička ujudrma kakvu nisam u životu video, a od svega toga ostaće samo jedno veliko - NIŠTA! Još uvek se sećam socijalističkog "Ugovora sa narodom", i laži oko "Europolisa" i vodenih tramvaja. Ovo je samo rimejk, za potrebe drugog režima i drugog vremena.

didi

pre 9 godina

Zar je trebalo na građevinskoj tabli da piše i ko finansira privremeni objekat i zašto je potreban još jedan paviljon za reklamiranje projekta ?!

Djoshica

pre 9 godina

Za dve godine svako domacinstvo moci ce da kupi BG u staklenoj kugli sa zlatnim peskom, koji lebdi nad gradom, kad se promucka. A za najugrozenije porodice vlada ce izdvojiti sredstva za besplatnih 30 000 kom.

Boki

pre 9 godina

Kako je moguce da se dobije gradjevinska dozvola za tako nesto pa cak i da je privremeni objekat? Gde je tender za to? Odakle vam pravo da sami odredjujete pravila i radite van zakona? Pa ovde ima toliko mahinacija i zloupotreba da bi tuzilastvo vec moralo da reaguje, ako ste na vlasti ne znaci da mozete da se ponasate kao da se sve desava u vasem dvoristu. Nadam se da ce neko sutra pokrenuti istragu o burazerskim poslovima Velikog Vodje i Sinise Malog sa seicima i drugim mesetarima.

Mare

pre 9 godina

"Štand" od 700 kvadrata sa "privremenom" dozvolom će zapravo biti kafić i restoran na ekskluzivnoj lokaciji pored reke. Vlasnik će naravno biti neko iz najbližeg okruženja Vučića. Treba napuniti džepove na brzinu.

dizastr

pre 9 godina

a koliko ce da kosta podizanje tog standa i sve ga sto ide uz to? ali bice love ipak, zbog cega bi nam inace smanjivali plate, povecavali poreze i cene!

Врачар

pre 9 godina

Потемкинова села... Ова власт изградиће највише кулиса, паноа и макета у историји кулисисарства :D

Igor

pre 9 godina

Sad smo u onom delu price o carevom novom odelu kad krojaci caru pokazuju kako je divno platno na razboju. Alo Vucicu taj Muhamed s kojima si se uvatio u kolo je vec pokrao neke druge drzave de su isto tako kacili te dzinovske blborde i pravili makete. Vidi link: http://dnevno.rs/vesti/131139-saradnja-vucica-i-muhameda-el-abara-je-prevara-veka-pogledajte-kako-je-opljackao-druge-zemlje-foto.html

Vidim ja bice Beograd na hlebu i vodi.

svetla buducnost

pre 9 godina

"670 kvadratnih metara" :)
(ahahahahahaha, 15. septembar 2014 10:45)

Samo se ti smej, to je tako proracunato da bi, posto u prethodnu maketu nije stao, mogli da uglave onaj drazesni brzi vozic koji je Presvetli doneo kao suvenir iz Kine!!!

Aki

pre 9 godina

A da se malo pozabave ovim postojecim Beogradom? Djubre, po ulici se prodaje roba iz kontejnera, bezubi i nepismeni pocinju da vladaju, pa ce verovatno oni i da se usele u te kule koje ce mozda da sagrade. A mi sa malo mozga i obrazovanja bolje da bezimo odavde, mnogo smetamo jer smo svesni da je sve sto se propagira jadna laz. Pozdrav za botove, ocekujem oko sto - ne preporucujem.

sasa jokic

pre 9 godina

Jel ovo palata Marije Terezije "Schebrun"?
Sta smo mogli da naucimo za ove dve godine, koliko je kralj najava na vlasti? Cilj je svakog meseca izaci pred narod/masu (mozda je adekvatnija rec) sa nekim projektom, nesto sto ce da im na par dana zaokupi paznju i skrene misli sa predhodnog obecanja koje naravno nije ispunjeno.
Ja sam apsolutno ozbiljan, a mislim da su i ljudi koji ovo osmisljavaju, ozbiljno proucili gradjane Srbije i dosli do zakljucka da u vremenu kada je depresija zagospodarila ovim prostorima, terapija pozitivnim najavama moze da prija.
Kratkorocno prija, dugorocno ubija, ali koga briga.....bitno je da se vlada.

da

pre 9 godina

da li stvarno botovi ili neko veruje u sve ovo ? Kao moze da veruje i ako veruje nek mi objasni na koju foru je to sebe ubedio da ce biti nesto od svega sto ovaj majstor obamane prodaje ovom narodu. Kako neko moze da veruje nekom ko mu je obecao bolji zivot vec krajem 2014 a sad na istom tom kraju te iste godine mu smanjuje platu digo mu porez na imovinu, grejanje, vodu, hranu ? Ajde objasnite mi da bi mi bilo lakse ali sve argumentovano molim! Ako je moguce da mi se stavi i link da vidim bonitet te kompanije da bi bio ubedjen ko i vi maximalno a i da bi ko Pink2 na svom jutarnjem programu stavio panoramski pogled na tu maketu pardon gradjevinu.
A sto se tice Malog i Vesica stvarno se ne secam nesposobnije ekipe na vlasti cak i ona SPO ekipa lopuza je koliko toliko bolja bila sa 50 milioan tadasnjih maraka budzeta.

petar

pre 9 godina

sassa jokic@pa naravno da veoma jaka propagandna massinerija stoji iza svih ovih poteza zlatoustog i ekipe.najveca tragedija je ssto ne postoji ni jedan medij koji bi stao u zasstitu gradjana od ove katastrofe,a ukoliko ikada dodje sloboda, pokussacu na sve naccine da ukazzem na izdajniccko ponassanje medija tokom ove uzzasne vladavine .
p.s.ccitam da ce i Olju skinuti sa programa.

Goran

pre 9 godina

Sada mi je sve vise jasno da im je cilj da sagrade obicne zgrade, malo nasminkane i uzmu velike pare dok jos ne bude sazidano od onih sto misle da ce izgledati kao na maketama.

kondure

pre 9 godina

Ej breeee pa Mali, AV i seici nisu u stanju da naprave repliku Beograda na vodi, pardon osim stiropol makete na bilbordima. Pogledajte i ugledajte se na Djilasa napravio je repliku hotela Moskva sa okolinom iz starih dana na Novom Beogradu koju moze svaki prolaznik da vidi a i putnici koji putuju vozom.

Daniejla

pre 9 godina

@Sad smo u onom delu price o carevom novom odelu kad krojaci caru pokazuju kako je divno platno na razboju. Alo Vucicu taj Muhamed s kojima si se uvatio u kolo je vec pokrao neke druge drzave de su isto tako kacili te dzinovske blborde i pravili makete. Vidi link: http://dnevno.rs/vesti/131139-saradnja-vucica-i-muhameda-el-abara-je-prevara-veka-pogledajte-kako-je-opljackao-druge-zemlje-foto.html

Vidim ja bice Beograd na hlebu i vodi.
(Igor, 15. septembar 2014 11:20)

Jasno mi je od pocetka da su ti Arapi iz projekta Baograd na vodi prevaranti-ovaj link samo potvrdjuje te sumnje - zanima me video li je Aleksandar Vucic taj clanak, proguglao li je malo pre pocetka SARADNJE sa tim prevarantima, ili je obmanut (znaci nesposoban da vlada) ili je svesno usao u dil izajedno sa njima OBMANJUJE drzavu Srbiju i njene gradjane!

AntiBot

pre 9 godina

Botovi hiper-aktivni od jutros :)

[krajnje je vreme da B92 uvede registraciju korisnika sa validacijom glasanja i koliko-toliko spreči ovakvu pojavu]

Coco Bill

pre 9 godina

Aaajoj !!!! Evo, porudžbine maketa stižu sa svih strana, tako da smo u prethodnom mesecu povećali izvoz maketa za 150 odsto. Posle mog boravka u Kini i Kinezi su zainteresovani za uvoz maketa, tako da ćemo raditi na tome. Rusi su takođe zainteresovani, ali iz Brisela su nam blago skrenuli pažnju (normalno balago, jer samnom ne mogu oštro, jer ja sam JA), da ako želimo da i dalje budemo kandidati za ulazak u EU moraćemo da poštujemo sankcije koje je EU uveo Rusiji, jer ipak, jabuke mogu da progledaju kroz prste, ali maketa je nešta sasvim drugo. Tu je ugrađena napredna tehnologija pri konstuisanju maketa te bi bilo jako opasno da je se Rusi dočepaju, mislim, to nije moje mišljenje, jer Rusi su naši prijatelji, nego mišljenje Brisela, a i Vašingtona, sve ovo je izjavio naš predsednik vlade Aleksandar Vučić.....Nastavljamo dalje sa vestima, predsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je......

branislav

pre 9 godina

Sad smo u onom delu price o carevom novom odelu kad krojaci caru pokazuju kako je divno platno na razboju. Alo Vucicu taj Muhamed s kojima si se uvatio u kolo je vec pokrao neke druge drzave de su isto tako kacili te dzinovske blborde i pravili makete.
Vidim ja bice Beograd na hlebu i vodi.
(Igor, 15. septembar 2014 11:20)

@ Baš briga Vučića za te podatke, jer i on vara nas! Njemu je ovo potrebno da bi zamajavao narod, i tako skretao pažnju sa životnih problema. Sramota je da o "Beogradu na vodi" priča gradska vlast koja je lišila sugrađane svakog vida socijalne pomoći, koja teroriše putnike javnog prevoza, koja u Beogradu ništa infrastrukturno značajno nije uradila za godinu dana. Samo obećanja, obećanja, obećanja... I po neka maketa, tek da nije dosadno. Svako ko malo bolje poznaje problematiku arhitekture i ekonommije, shvata da su ovo nebuloze na nivou predizbornog marketinga. Već je napravljeno toliko raznih "stija" i tržnih cenatara gde stanovi i lokali godinama zvrje prazni, jer je ekonomsko stanje takov da se više više zatvara privrednih subjekata, nego što se otvara. I sada bi oni na sve to da dodaju još koju stotinu stanova i lokala, da naprave "grad duhova", a tobože nemaju para da renoviraju fasade, bolnice, muzeje... Lažu nas da bi kupili glasove, dok činjenica da sve "ostavljaju" za 2021. ili koju već godinu, kada ih odavno ne bude bilo na vlast, jasno govori da je prevara veka na pomolu. Ajmo botovi, udrite minuse, pa na razgledanje maketa.

jojkic

pre 9 godina

Definicija, kako mediji prenose:
,,a oko četiri miliona evra donirao je arapski partner, kompanija "Igl Hils”. U njoj se nalazi džinovska maketa "Beograda na vodi”, njene prostorije su preuređene u apartman kakav će moći da se kupi na desnoj obali Save između sajma i Brankovog mosta, butike koji će biti u budućem tržnom centru i restoran. ,,

Zar nije po nekoj logici, mnogo ispravnije napisati:
Skupština grada Beograda je dala na besplanto korišćenje ekskluzivne lokacije i prostor, u kojima je investitor kompanija ,,Igl Hils,, napravila show room za prodaju budućih apartmana i poslovnog prostora zajedničkog projekta "Beograd na Vodi"
(dođite, pogledajte, kupite, jel ako ne kupite u projektu, nema ni da se gradi) :)
Mislim, kako ste napisali, ispade neko je nešto donirao. Ko da je donirao za pravljenje bolnice ili spomenika, a ne uložio promociju onoga od čega očekuje zaradu. Evo ja ću donirati u opremanje jednog stana , u centru grada, a vi mi dajte taj stan na korišćenje :D :D :D

Istorija je učiteljica živots

pre 9 godina

Ljudi,Srbija je jedna stara i ponosna zemlja.Izdržali smo 500 godina pod Turcima,ratovali i pobedili u 2 svetska rata,izdržali bombardovanje,sankcije...istrpećemo i ovog Vučića i njegov cirkus za zamajavanje naroda.Jednog lepog dana u nekoj budućoj istorijskoj čitanci,Vučićevo ime i vladavina SNS biće negde u dnu strane,zabačeno...

Aleksandar

pre 9 godina

@(Maketa na vodi, 15. septembar 2014 12:38)

Pa kako je Vođa obećao, biće stanova za 400 evra po kvadratu. Shodno s tim, centimetar kvadratni na maketi košta - 400 evra.

Milovan Pejin

pre 9 godina

Hajde da na sav taj projekat Beograd na vodi gledamo malo s pozitivne strane, možda to i bude nešto sa čime ćemo se ponositi. Dajmo vremena malo.

Golub50

pre 9 godina

Kako vidim po komentarima demokrate mole Boga da sve ostane na maketi. Zalosno je sto su protiv svega sto je dobro za Beograd i Srbiju. Ali su ceh takvog ponasanja surovo platili na martovskim izborima.

BG011

pre 9 godina

Sto se mene tice, mogu na celoj parceli da naprave parking, akva park, poseju kukuruz, ... Sve to je neuporedivo bolje i lepse od ovog rugla koji gledam od rodjenja punih 40 godina. Ako se izgradi ovo sto vidim na maketi, bice jos bolje.

Boli tebe briga

pre 9 godina

@(radnik, 15. septembar 2014 12:00)- Sto ste bezobrazni, ovo je prvi put posle podizanja zemlje od II S.R. da se stvarno rade autoputevi, zeleznica i veliki biznis centar u nasoj zemlji, a vi to nazavate maketama, jer vam je smanjena plata. Pa, gospodo budite srecni da vi imate taj posao, 20% ljudi u ovoj zemlji nama platu ni na crno, i ocajnicki se nada otvaranju novih radnih mesta.

niccoleta

pre 9 godina

Projekat je od velikog značaja za Srbiju I normalno je da bude predstavljen na više mesta,s’obzirom na to da grad Beograd ima blizu dva miliona stanovnika.Ne treba zaboraviti I činjenicu ,da je Beograd turistički grad I da ima veliki broj posetilaca.

Nebo

pre 9 godina

Vidim da DS-ovcima stvarno smeta kad se nešto radi u Beogradu. Pa neka i oni urade nešto da valja, pa ću i njih pohvaliti. Istina uradili su Most na Adi, a koliko je koštao taj most mogli su uraditi tri takva...

lala nadnicar

pre 9 godina

Eh sto ja nisam neki parajlija pa da izgradim zicare nad Beogradom i povezem sva beogradska brda, a kada bude, ali onomad Beograd na vodi i nad njim da se provozamo i da sa visine gledamo vodjin san. E toga se nas vodja nije setio, ali ideja kosta, a ja je nudim dzabe.

економиста са искуством

pre 9 godina

Народе добри, само полако! Немојте одмах да трчите у овај нови павиљон и купујете станове и локале у Београду на води. http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/tesla-siti-preslikana-dijadema-karici-tud-prijekat-predstavili-kao-svoj/142277.phtml
Сачекајте да познати инвеститори направе једнако луксузни Тесла-град негде на другој обали Саве и тада ће цене сигурно пасти.
И тај пројекат наилази на максималну подршку власти, нема бриге.