Subota, 30.08.2014.

11:36

GSP gubitaš a donira fudbalski klub

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da će nova gradska vlast i rukovodstvo GSP zaustaviti nezakonit odliv sredstava iz tog preduzeća.

Izvor: Beta

GSP gubitaš a donira fudbalski klub IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

CEREZIT - F 117

pre 9 godina

Bez reda discipline nema nigde garantovanog uspeha, samo ako toga ima ima i rezultata, u GSP godinama je vladao javasluk kako se kaze nije se znalo ni ko pije ni ko placa. Ono sto je u prvo vreme veoma vazno je da sprecimo bahate, i neodgovorne diretkore da se rasipaju sa novcem gradjana Srbije. Taj novac mozemo da ulozimo u modernizaciju prevoza ili da popunimo rupu u budzetu. Naravno da naplata karata se mora podici na jedan zavidan nivo.

Katarza

pre 9 godina

Da se razumemo, ne vozim se Beogradskim gradskim prevozom... ne iz razloga sto sam snob, vec imam srece da ne moram.
Ovde je jos jedan pokazatelj zamena teza od strane novih vlasti. Mozda bi i prethodna to radila da je imala ko da im placa skupe savetnike za "marketing" tj. kako se vara i manipulise veca masa ljudi, kao sto na primer to decenijama uspeva u Americi. Na sta mislim je vrlo prosto:
SNS kritikuje prethodnu vlast, koristeci pri tome oslovljavanje prema jednoj osobi (U ovom slucaju Djilas) kritikujuci nacin naplate prevoza koji je smanjio procenat neplacenih karata a pri tome koristeci razmisljanje prostog naroda i protivljenje normalnom placanju usluge koju koriste, da bi dobio podrsku i za druge stvari narocito protiv osobe koju blate tj. Djilas. A sada se zale da je problem neplacanje karata, da cena ostaje ista kao i pre... i nema protesta?
I vi i dalje padate na iste fore!
DA podrzim dole navedeni komentar: Nikada novija prevozna sredstva nisu bila nego u vreme vlasti Djilasa. Mozete da ga pljute po svakocemu ali da nije brinuo o Beogradu... to ne mozete.
Da li su pare od naplate karata odlazile gde ne treba, to je za policiju, ali osim vike i galame trenutnih na vlasti zbog potreba izbora, ne videh nijednu akciju. Zacutali kao Ameri za avio u Ukrajini.

lako je

pre 9 godina

Stvarno ne razumem,skoro svaki dan neki tekst o gubitaskim JP kako su sponzorisali ovo i ono,na reprezentaciju potrošili toliko i toliko, pa zar im se to ne moze zakonom ukinuti i tacka? Znam onda nema koncerta Ane Bekute, al racunam preziveli bismo.

Otlazite hohštapleri

pre 9 godina

Da Djilas nije umesao svoje prste i zakacio taj Busplus,GSP ne bi imao ovoliko problema i gubitaka!Da ne pricamo o bivsim direktorima i menadzerima...
(Vosak, 30. avgust 2014 14:40)

Da Đilas nije kupio nove tramvaje, trolejbuse, autobuse...vozili bi se u kantama, kontejnerima od buseva...Haos je u gradskom prevozu od kada su grad preuzeli ovi idioti, lopovi, hohštapleri...a na čelo nadzornog odbora gsp je bandit Tica, čovek koji je ojadio gsp i pravo je čudo kako nije bio uhapšen...i sad je takav lik vraćen u gsp. Red vožnje danas ne postoji, haos je svuda, kreve su izbacili na ulice, a dobre buseve su sklonili, stoje u garažama, ne znam zašto to ovi idioti rade, možda hoće da upropaste gsp i poklone ga šeicima...vrlo brzo ćete imati masovne proteste zbog haosa u javnom prevozu, zbog nefunkcionisanja javnih preduzeća...leteće SNS-DSS-SPS banda.

Stanko

pre 9 godina

Samo da ovi nazadni padnu sa vlasti ubise nas neznanjem i bahatoscu. Da jednom dodje neko normalan i posten, ovi su gori od ds-a i sps-a zajedno, sta nas snadje nikad gore

joe

pre 9 godina

I ta cuvena recenica, bolja naplata, tj veci prihodi ce poboljsati uslugu, koliko smo samo puta culi to kad se prica o gsp-u a usluga uvek ista, tj nikakva. Kao i te nove zone, to onda nece kao biti poskupljenje.

igoro

pre 9 godina

Vesicu pre svega novo zoniranje sigurno nece dovesti do pojeftinjenja karata vec samo do poskupljenja.Nove opcije okaci ti macku o rep.Drugo,Zakon o javnim nabavkama je jasan po pitanju zastite domacih ponudjaca.Svestan sam ja da ti "napredno" shvatas taj zakon i odlukom da kupis iskljucico IKARBUS krsis propis.Srpska nepis.ena stranka bi bar to trebalo da zna.

samo prica

pre 9 godina

Ovaj Vesic zna samo da prica i sebe da bogati. ako misli na Ikarbusove nove autobuse sa neprilepljenim znakom mercedesa koji ne odgovara gradskim uslovima Beograda bolje da te novce pokloni udruzenju blejaca sa coska jer ce oni to barem iskoristiti pametnije. ti autobusi nisu za grad jer imaju solo zadnja vrata.

Pink, usud Srbije

pre 9 godina

@profesionalci rade

Grešiš, oni to volonterski. Nadaju se zaposlenju u nekom javnom preduzeću ili državnoj instituciji.

star

pre 9 godina

E moj ti. Pa nije Djilas iz svog dzepa kupio nove autobuse nego je grad Beograd uzeo zajam. A sad da te pitam ja, kao visegodisnji glasac DSa (doduse ne od kako je doticni preuzeo stranku, pa pobegao), zasto je trebalo gradski prevoz, koji je vec bio neprofitabilan i na subvencijama, dodatno opteretiti sa 10% koliko uzima Apex? I posle se vi iz omladine cudite sto je DS uzeo 5% na izborima. Ako su oni botovi mi nismo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ccc, 30. avgust 2014 16:33)

E moj bivsi omladincu DSa, a sada SNSa!! Ja taj komentar nisam shvatio da je Djilas sam kupio autobuse, nego sam shvatio da je Djilas znao da upravlja gradom a ovi tvoji ni sa trafikom se bas ne snalaze! To je sustina komentara!

Vesna BG

pre 9 godina

Pa šta to čudi? Vozimo se u raspadnutom, ali zato ubiramo pare na sportskim sponzorskim ugovorima. Drago mi je što je ova vlast spremna da bahatom ponašanju stane na put

profesionalci rade...

pre 9 godina

Da, stvarno se mora priznati da su cudno rasporedjeni minusi na ove komentare. Cudno i po kolicini uopste i po tome sto su neki sasvim razumni komentari dobili po stotinak minusa.

micko - zvezdarac

pre 9 godina

nagla navala negativnih ocena za komentare posle 18 časova LoL :).

jel to ona objektivnost koja se očekuje? nema veze, bot-ovi, vreme će pokazati da vam poslodavci nisu ništa bolji od žutih i ostalih, svi radite po istom principu - muzi preduzeća dok god ne pokleknu. jel tako mislite da povedete srbiju dalje - dirigovanim ocenjivanjem?

samo sto nije

pre 9 godina

Ovo je malo dete u odnosu koliko se krade iz GSP-a. U tu kasu SVI guraju ruke, pocev od gradskih vlasti, preko koje kakvih menadzera, pa privatne firme Apex, pa onoga ko je omogucio APexu da uzme posao, pa preko sindikata koji imaju enormno velike plate, izdatke, prezentacije, pa sindikalcima puni rezervoari i putovanja, pa onda malo odliv goriva, pa drpanje za nabavku delova...
Nego, imam jedno pitanje, ako se smanji prevoz za 10% sta ce se desiti sa vozacima tih autobusa. Jel ce dobiti otkaz, dobice placeni odmor do daljnjeg ili sta? Svaki autobus nosi neku reklamu. Gde su te pare. Sta ce se desiti kada bude manje vozila automatski i manje reklama na ulicama? Da li pametnjakovici misle da ako se povecaju guzve, ako se autobusi budu cekali po pola sata da ce to da motivise ljude da kupuju karte. Haha, ko je to pomislio zreo je za Lazu Lazarevic. Ocigledno da ovi sadasnji pametnjakovici nisu koristili gradski prevoz cak i onih 90 kriznih godina kada su postojali guraci. Manjak autobusa ce samo doprineti vecem broju polomljenih vilica pa cak i sa pendrek ekipom, autobusi ce se vise kvariti jer ce biti preoptereceni brojem putnika. Znaci opet vracamo debilnim resenjima.

Radojica

pre 9 godina

Deluje malo čudno da finansira klub ali je još čudnije da je GSP podigao kredit za nabavku autobusa a ne prethodna gradska vlada ili Đilas kako neki ovde tvrde? Pa kako to gubitaš pa podigao kredit? A što se tiče kluba u upravnom odboru su sedeli uvek direktori DS,DSS,SPS i ko zna ko još-svi oni kojima je ovo preduzeće bilo ratni plen. I da vam nešto kažem,bez obzira na svu ovu priču,ako hoćete da se vozite moraćete i da platite.U suprotnom,pešaka,svež vazduh i rekreacija.

hm

pre 9 godina

ja moram da kažem da nikada necu plaćati prevoz.
Više puta mi se desilo da mene izbace iz autobusa a da rome puste, koji pljuju po autobusu,osete se, itd.
Ja nemam ništa protiv romske populacije, ali imam protiv nemoralnih ljudi gspa, koji će da me uče higijeni

dragan

pre 9 godina

koje pare Zvezdi slepcine jedne,pa videli smo kako je taj nesretni Vesic unistio i KK.Igrate i Evropu ove godine zahvaljujuci losem stanju i FK i opet drzava daje Zvezdi a vi jadni nista ne dobijate...ovde je koliko ja nam jedino jedan drugi klub uspeo da avanzuje 90-ih i da kupi i izgradi cak i Zemunelo uz pomoc drzave.Na istom pravcu predsednik im kupuje i Veterinarski zavod Zemun,izgleda da se posao sa mini busevima i hotlajnovima isplati poprilicno u ovoj zemlji.Treba da dinete spomenik Mirku Marjanovicu ispred jna,a da za zivota dignete i Dacicu jedan pored,i jedan mali Ruzicu

ccc

pre 9 godina

@dr mr
E moj ti. Pa nije Djilas iz svog dzepa kupio nove autobuse nego je grad Beograd uzeo zajam. A sad da te pitam ja, kao visegodisnji glasac DSa (doduse ne od kako je doticni preuzeo stranku, pa pobegao), zasto je trebalo gradski prevoz, koji je vec bio neprofitabilan i na subvencijama, dodatno opteretiti sa 10% koliko uzima Apex? I posle se vi iz omladine cudite sto je DS uzeo 5% na izborima. Ako su oni botovi mi nismo!

Siniša

pre 9 godina

Opa, evo ih botovi, brane neodbranjivo. Sve što izjavi neko iz SNS-a je sveto pismo. Čak i kad neko iz SNS-a ne plaća vodu i struju to je u redu i "dobro" za Srbiju, samo mi ostali to ne shvatamo.

Jeste

pre 9 godina

Optimizacija broja autobusa - kada su nas stotinak otpustili iz firme to su takođe nazvali optimizacijom broja zaposlenih. Kakva demagogija i licemerstvo.

pancir

pre 9 godina

ako sam dobro razumeo, cistoca autobusa zavisi od broja naplacenih karata? Pa zar sa tolikim viskom zaposlenih nema ko da ocisti autobus? Makar ugrubo sa metlom, a svi uredno primaju plate? Autobusi nikada nisu ni bili cisti. Sto se zona tice, verovatno ce vidikovac i drugo upasti u drugu zonu pa ce biti skuplje. koliko vam treba da shvatite da ste preglomazni, neefikasni, skupi i nezaintrresovani uostalom kao i sve ostalo sto je u drzavnom ili drustvenom vlasnistvu (nicije i svacije)..

dr.mr.

pre 9 godina

Da Djilas nije umesao svoje prste i zakacio taj Busplus,GSP ne bi imao ovoliko problema i gubitaka!Da ne pricamo o bivsim direktorima i menadzerima...
(Vosak, 30. avgust 2014 14:40)

E moj SNSovcu, da ti nije bilo Djilasa ti ni autobus ne bi imao, ako si uopste iz Beograda!! Covek obnovio vozni park, sve je funkcionisalo, samo dosli ovi tvoji sa kupljenim diplomama, koji ni trafiku ne bi znali voditi, pa zato i sve puca po svim savovima!!!!

bole.bgd

pre 9 godina

smanjite cenu karata, i povećajte kazne. i eto boljitka. ipak ljudi vole da se voze opušteno i normalno, omogućite im to vi iz službenih vozila.

ko ima platu 21500 din, kao moj brat, ni na kraj mu pameti nije da kupi mesečnu kartu, nego se švercuje kad god može.

a kao i drugi koji su komentarisali - na samu pomisao da je Vesić neko ko odlučuje o novcu, meni se diže kosa na glavi. bar ono što je od nje ostalo posle milion stresova.

Kaluđer

pre 9 godina

Pošljednje vrijeme došlo kad Vesić nekog proziva da nezakonito daje donacije nekom klubu... Zato Gsp i jeste tu gde jeste, a od jeseni biće još gore. Napred do konačne propasti.

o boze

pre 9 godina

pa ovaj Vesic je gori od najgore buve u psa. Svaki dan pametuje nesto i prica o odgovornijoj vlasti a rezultati ovi vlasti nikad gori. Eleme interesuje me kakav ce poslovni bilans biti u firmama Vesica i Malog na kraju fiskalne godine tj koliko ce skoci profit u odnosu na pre dolaska u privremeni organ a sad vlast. Vec vidim da im cveta profit preko nasih ledja po raznim osnovama a Vesica pozivam da uspesno ode u svoje rodno mesto i tako bude uspesan u svemu kao i u Beogradu tj da se nas mane

Dragan Lo

pre 9 godina

Vesić - Sport - Privreda - Srbija. Kad je ovog čoveka Vučić integrisao u vlast, uvredio je svakog živog Srbina. Njemu je mesto u zatvoru.

realan

pre 9 godina

kukate da nemate para za nove buseve klime,ne uplacuju se dopune,a ovamo donirate i sponzorisete neke fudbalske klubove? pa ko je ovde lud ik se nema,para il se ima,sta ima Gsp koje se finansira iz budzetela od nasih para da samo bira koga ce da donira i sponzorise? sramota

Vosak

pre 9 godina

Da Djilas nije umesao svoje prste i zakacio taj Busplus,GSP ne bi imao ovoliko problema i gubitaka!Da ne pricamo o bivsim direktorima i menadzerima...

mad-max

pre 9 godina

Elektricni autobusi??? A kako bi bilo da za pocetak uvedete jos autobusa na metan, s obzirom da je voznja skoro duplo jeftinija od dizela, da su tisi, da ne zagadjuju, i da metan ne moze niko da ukrade iz rezervoara za razliku od nafte!!! A i dizeli mogu da se preprave na metan, ne morate ni da kupujete nove!!! Onda bi mesecna karta mogla da kosta 1500 i svi bi je kupovali, i prihod bi porastao...

Pa ne moze samo da se otima, mora nesto i da se uradi!!!

pera

pre 9 godina

Uvek sam placao kartu i nikad mi nije bio problem, i lakse mi je bilo da sednem u bus i ne mislim, udjem, izadjem i cao zdravo, plus sam uvek sedeo jer mi je pocetna stanica odakle krecem, ali sad uvoditi zone i gluposti je besmisleno.. Kad uvedete sve promene i nove cene jeftinije ce mi biti da vozim auto, pa cu to i da uradim, a u gsp vise ne sedam, iz principa, jer samo gledate da ojadite ljude koji i onako jedva sastavljaju kraj sa krajem.

pera

pre 9 godina

Uvek sam placao kartu i nikad mi nije bio problem, i lakse mi je bilo da sednem u bus i ne mislim, udjem, izadjem i cao zdravo, plus sam uvek sedeo jer mi je pocetna stanica odakle krecem, ali sad uvoditi zone i gluposti je besmisleno.. Kad uvedete sve promene i nove cene jeftinije ce mi biti da vozim auto, pa cu to i da uradim, a u gsp vise ne sedam, iz principa, jer samo gledate da ojadite ljude koji i onako jedva sastavljaju kraj sa krajem.

Dragan Lo

pre 9 godina

Vesić - Sport - Privreda - Srbija. Kad je ovog čoveka Vučić integrisao u vlast, uvredio je svakog živog Srbina. Njemu je mesto u zatvoru.

ccc

pre 9 godina

@dr mr
E moj ti. Pa nije Djilas iz svog dzepa kupio nove autobuse nego je grad Beograd uzeo zajam. A sad da te pitam ja, kao visegodisnji glasac DSa (doduse ne od kako je doticni preuzeo stranku, pa pobegao), zasto je trebalo gradski prevoz, koji je vec bio neprofitabilan i na subvencijama, dodatno opteretiti sa 10% koliko uzima Apex? I posle se vi iz omladine cudite sto je DS uzeo 5% na izborima. Ako su oni botovi mi nismo!

Vosak

pre 9 godina

Da Djilas nije umesao svoje prste i zakacio taj Busplus,GSP ne bi imao ovoliko problema i gubitaka!Da ne pricamo o bivsim direktorima i menadzerima...

Vesna BG

pre 9 godina

Pa šta to čudi? Vozimo se u raspadnutom, ali zato ubiramo pare na sportskim sponzorskim ugovorima. Drago mi je što je ova vlast spremna da bahatom ponašanju stane na put

Radojica

pre 9 godina

Deluje malo čudno da finansira klub ali je još čudnije da je GSP podigao kredit za nabavku autobusa a ne prethodna gradska vlada ili Đilas kako neki ovde tvrde? Pa kako to gubitaš pa podigao kredit? A što se tiče kluba u upravnom odboru su sedeli uvek direktori DS,DSS,SPS i ko zna ko još-svi oni kojima je ovo preduzeće bilo ratni plen. I da vam nešto kažem,bez obzira na svu ovu priču,ako hoćete da se vozite moraćete i da platite.U suprotnom,pešaka,svež vazduh i rekreacija.

dr.mr.

pre 9 godina

Da Djilas nije umesao svoje prste i zakacio taj Busplus,GSP ne bi imao ovoliko problema i gubitaka!Da ne pricamo o bivsim direktorima i menadzerima...
(Vosak, 30. avgust 2014 14:40)

E moj SNSovcu, da ti nije bilo Djilasa ti ni autobus ne bi imao, ako si uopste iz Beograda!! Covek obnovio vozni park, sve je funkcionisalo, samo dosli ovi tvoji sa kupljenim diplomama, koji ni trafiku ne bi znali voditi, pa zato i sve puca po svim savovima!!!!

Siniša

pre 9 godina

Opa, evo ih botovi, brane neodbranjivo. Sve što izjavi neko iz SNS-a je sveto pismo. Čak i kad neko iz SNS-a ne plaća vodu i struju to je u redu i "dobro" za Srbiju, samo mi ostali to ne shvatamo.

mad-max

pre 9 godina

Elektricni autobusi??? A kako bi bilo da za pocetak uvedete jos autobusa na metan, s obzirom da je voznja skoro duplo jeftinija od dizela, da su tisi, da ne zagadjuju, i da metan ne moze niko da ukrade iz rezervoara za razliku od nafte!!! A i dizeli mogu da se preprave na metan, ne morate ni da kupujete nove!!! Onda bi mesecna karta mogla da kosta 1500 i svi bi je kupovali, i prihod bi porastao...

Pa ne moze samo da se otima, mora nesto i da se uradi!!!

Jeste

pre 9 godina

Optimizacija broja autobusa - kada su nas stotinak otpustili iz firme to su takođe nazvali optimizacijom broja zaposlenih. Kakva demagogija i licemerstvo.

Kaluđer

pre 9 godina

Pošljednje vrijeme došlo kad Vesić nekog proziva da nezakonito daje donacije nekom klubu... Zato Gsp i jeste tu gde jeste, a od jeseni biće još gore. Napred do konačne propasti.

realan

pre 9 godina

kukate da nemate para za nove buseve klime,ne uplacuju se dopune,a ovamo donirate i sponzorisete neke fudbalske klubove? pa ko je ovde lud ik se nema,para il se ima,sta ima Gsp koje se finansira iz budzetela od nasih para da samo bira koga ce da donira i sponzorise? sramota

bole.bgd

pre 9 godina

smanjite cenu karata, i povećajte kazne. i eto boljitka. ipak ljudi vole da se voze opušteno i normalno, omogućite im to vi iz službenih vozila.

ko ima platu 21500 din, kao moj brat, ni na kraj mu pameti nije da kupi mesečnu kartu, nego se švercuje kad god može.

a kao i drugi koji su komentarisali - na samu pomisao da je Vesić neko ko odlučuje o novcu, meni se diže kosa na glavi. bar ono što je od nje ostalo posle milion stresova.

pancir

pre 9 godina

ako sam dobro razumeo, cistoca autobusa zavisi od broja naplacenih karata? Pa zar sa tolikim viskom zaposlenih nema ko da ocisti autobus? Makar ugrubo sa metlom, a svi uredno primaju plate? Autobusi nikada nisu ni bili cisti. Sto se zona tice, verovatno ce vidikovac i drugo upasti u drugu zonu pa ce biti skuplje. koliko vam treba da shvatite da ste preglomazni, neefikasni, skupi i nezaintrresovani uostalom kao i sve ostalo sto je u drzavnom ili drustvenom vlasnistvu (nicije i svacije)..

hm

pre 9 godina

ja moram da kažem da nikada necu plaćati prevoz.
Više puta mi se desilo da mene izbace iz autobusa a da rome puste, koji pljuju po autobusu,osete se, itd.
Ja nemam ništa protiv romske populacije, ali imam protiv nemoralnih ljudi gspa, koji će da me uče higijeni

Stanko

pre 9 godina

Samo da ovi nazadni padnu sa vlasti ubise nas neznanjem i bahatoscu. Da jednom dodje neko normalan i posten, ovi su gori od ds-a i sps-a zajedno, sta nas snadje nikad gore

o boze

pre 9 godina

pa ovaj Vesic je gori od najgore buve u psa. Svaki dan pametuje nesto i prica o odgovornijoj vlasti a rezultati ovi vlasti nikad gori. Eleme interesuje me kakav ce poslovni bilans biti u firmama Vesica i Malog na kraju fiskalne godine tj koliko ce skoci profit u odnosu na pre dolaska u privremeni organ a sad vlast. Vec vidim da im cveta profit preko nasih ledja po raznim osnovama a Vesica pozivam da uspesno ode u svoje rodno mesto i tako bude uspesan u svemu kao i u Beogradu tj da se nas mane

star

pre 9 godina

E moj ti. Pa nije Djilas iz svog dzepa kupio nove autobuse nego je grad Beograd uzeo zajam. A sad da te pitam ja, kao visegodisnji glasac DSa (doduse ne od kako je doticni preuzeo stranku, pa pobegao), zasto je trebalo gradski prevoz, koji je vec bio neprofitabilan i na subvencijama, dodatno opteretiti sa 10% koliko uzima Apex? I posle se vi iz omladine cudite sto je DS uzeo 5% na izborima. Ako su oni botovi mi nismo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ccc, 30. avgust 2014 16:33)

E moj bivsi omladincu DSa, a sada SNSa!! Ja taj komentar nisam shvatio da je Djilas sam kupio autobuse, nego sam shvatio da je Djilas znao da upravlja gradom a ovi tvoji ni sa trafikom se bas ne snalaze! To je sustina komentara!

samo sto nije

pre 9 godina

Ovo je malo dete u odnosu koliko se krade iz GSP-a. U tu kasu SVI guraju ruke, pocev od gradskih vlasti, preko koje kakvih menadzera, pa privatne firme Apex, pa onoga ko je omogucio APexu da uzme posao, pa preko sindikata koji imaju enormno velike plate, izdatke, prezentacije, pa sindikalcima puni rezervoari i putovanja, pa onda malo odliv goriva, pa drpanje za nabavku delova...
Nego, imam jedno pitanje, ako se smanji prevoz za 10% sta ce se desiti sa vozacima tih autobusa. Jel ce dobiti otkaz, dobice placeni odmor do daljnjeg ili sta? Svaki autobus nosi neku reklamu. Gde su te pare. Sta ce se desiti kada bude manje vozila automatski i manje reklama na ulicama? Da li pametnjakovici misle da ako se povecaju guzve, ako se autobusi budu cekali po pola sata da ce to da motivise ljude da kupuju karte. Haha, ko je to pomislio zreo je za Lazu Lazarevic. Ocigledno da ovi sadasnji pametnjakovici nisu koristili gradski prevoz cak i onih 90 kriznih godina kada su postojali guraci. Manjak autobusa ce samo doprineti vecem broju polomljenih vilica pa cak i sa pendrek ekipom, autobusi ce se vise kvariti jer ce biti preoptereceni brojem putnika. Znaci opet vracamo debilnim resenjima.

igoro

pre 9 godina

Vesicu pre svega novo zoniranje sigurno nece dovesti do pojeftinjenja karata vec samo do poskupljenja.Nove opcije okaci ti macku o rep.Drugo,Zakon o javnim nabavkama je jasan po pitanju zastite domacih ponudjaca.Svestan sam ja da ti "napredno" shvatas taj zakon i odlukom da kupis iskljucico IKARBUS krsis propis.Srpska nepis.ena stranka bi bar to trebalo da zna.

micko - zvezdarac

pre 9 godina

nagla navala negativnih ocena za komentare posle 18 časova LoL :).

jel to ona objektivnost koja se očekuje? nema veze, bot-ovi, vreme će pokazati da vam poslodavci nisu ništa bolji od žutih i ostalih, svi radite po istom principu - muzi preduzeća dok god ne pokleknu. jel tako mislite da povedete srbiju dalje - dirigovanim ocenjivanjem?

profesionalci rade...

pre 9 godina

Da, stvarno se mora priznati da su cudno rasporedjeni minusi na ove komentare. Cudno i po kolicini uopste i po tome sto su neki sasvim razumni komentari dobili po stotinak minusa.

samo prica

pre 9 godina

Ovaj Vesic zna samo da prica i sebe da bogati. ako misli na Ikarbusove nove autobuse sa neprilepljenim znakom mercedesa koji ne odgovara gradskim uslovima Beograda bolje da te novce pokloni udruzenju blejaca sa coska jer ce oni to barem iskoristiti pametnije. ti autobusi nisu za grad jer imaju solo zadnja vrata.

joe

pre 9 godina

I ta cuvena recenica, bolja naplata, tj veci prihodi ce poboljsati uslugu, koliko smo samo puta culi to kad se prica o gsp-u a usluga uvek ista, tj nikakva. Kao i te nove zone, to onda nece kao biti poskupljenje.

dragan

pre 9 godina

koje pare Zvezdi slepcine jedne,pa videli smo kako je taj nesretni Vesic unistio i KK.Igrate i Evropu ove godine zahvaljujuci losem stanju i FK i opet drzava daje Zvezdi a vi jadni nista ne dobijate...ovde je koliko ja nam jedino jedan drugi klub uspeo da avanzuje 90-ih i da kupi i izgradi cak i Zemunelo uz pomoc drzave.Na istom pravcu predsednik im kupuje i Veterinarski zavod Zemun,izgleda da se posao sa mini busevima i hotlajnovima isplati poprilicno u ovoj zemlji.Treba da dinete spomenik Mirku Marjanovicu ispred jna,a da za zivota dignete i Dacicu jedan pored,i jedan mali Ruzicu

Pink, usud Srbije

pre 9 godina

@profesionalci rade

Grešiš, oni to volonterski. Nadaju se zaposlenju u nekom javnom preduzeću ili državnoj instituciji.

Otlazite hohštapleri

pre 9 godina

Da Djilas nije umesao svoje prste i zakacio taj Busplus,GSP ne bi imao ovoliko problema i gubitaka!Da ne pricamo o bivsim direktorima i menadzerima...
(Vosak, 30. avgust 2014 14:40)

Da Đilas nije kupio nove tramvaje, trolejbuse, autobuse...vozili bi se u kantama, kontejnerima od buseva...Haos je u gradskom prevozu od kada su grad preuzeli ovi idioti, lopovi, hohštapleri...a na čelo nadzornog odbora gsp je bandit Tica, čovek koji je ojadio gsp i pravo je čudo kako nije bio uhapšen...i sad je takav lik vraćen u gsp. Red vožnje danas ne postoji, haos je svuda, kreve su izbacili na ulice, a dobre buseve su sklonili, stoje u garažama, ne znam zašto to ovi idioti rade, možda hoće da upropaste gsp i poklone ga šeicima...vrlo brzo ćete imati masovne proteste zbog haosa u javnom prevozu, zbog nefunkcionisanja javnih preduzeća...leteće SNS-DSS-SPS banda.

lako je

pre 9 godina

Stvarno ne razumem,skoro svaki dan neki tekst o gubitaskim JP kako su sponzorisali ovo i ono,na reprezentaciju potrošili toliko i toliko, pa zar im se to ne moze zakonom ukinuti i tacka? Znam onda nema koncerta Ane Bekute, al racunam preziveli bismo.

Katarza

pre 9 godina

Da se razumemo, ne vozim se Beogradskim gradskim prevozom... ne iz razloga sto sam snob, vec imam srece da ne moram.
Ovde je jos jedan pokazatelj zamena teza od strane novih vlasti. Mozda bi i prethodna to radila da je imala ko da im placa skupe savetnike za "marketing" tj. kako se vara i manipulise veca masa ljudi, kao sto na primer to decenijama uspeva u Americi. Na sta mislim je vrlo prosto:
SNS kritikuje prethodnu vlast, koristeci pri tome oslovljavanje prema jednoj osobi (U ovom slucaju Djilas) kritikujuci nacin naplate prevoza koji je smanjio procenat neplacenih karata a pri tome koristeci razmisljanje prostog naroda i protivljenje normalnom placanju usluge koju koriste, da bi dobio podrsku i za druge stvari narocito protiv osobe koju blate tj. Djilas. A sada se zale da je problem neplacanje karata, da cena ostaje ista kao i pre... i nema protesta?
I vi i dalje padate na iste fore!
DA podrzim dole navedeni komentar: Nikada novija prevozna sredstva nisu bila nego u vreme vlasti Djilasa. Mozete da ga pljute po svakocemu ali da nije brinuo o Beogradu... to ne mozete.
Da li su pare od naplate karata odlazile gde ne treba, to je za policiju, ali osim vike i galame trenutnih na vlasti zbog potreba izbora, ne videh nijednu akciju. Zacutali kao Ameri za avio u Ukrajini.

CEREZIT - F 117

pre 9 godina

Bez reda discipline nema nigde garantovanog uspeha, samo ako toga ima ima i rezultata, u GSP godinama je vladao javasluk kako se kaze nije se znalo ni ko pije ni ko placa. Ono sto je u prvo vreme veoma vazno je da sprecimo bahate, i neodgovorne diretkore da se rasipaju sa novcem gradjana Srbije. Taj novac mozemo da ulozimo u modernizaciju prevoza ili da popunimo rupu u budzetu. Naravno da naplata karata se mora podici na jedan zavidan nivo.

Vosak

pre 9 godina

Da Djilas nije umesao svoje prste i zakacio taj Busplus,GSP ne bi imao ovoliko problema i gubitaka!Da ne pricamo o bivsim direktorima i menadzerima...

pera

pre 9 godina

Uvek sam placao kartu i nikad mi nije bio problem, i lakse mi je bilo da sednem u bus i ne mislim, udjem, izadjem i cao zdravo, plus sam uvek sedeo jer mi je pocetna stanica odakle krecem, ali sad uvoditi zone i gluposti je besmisleno.. Kad uvedete sve promene i nove cene jeftinije ce mi biti da vozim auto, pa cu to i da uradim, a u gsp vise ne sedam, iz principa, jer samo gledate da ojadite ljude koji i onako jedva sastavljaju kraj sa krajem.

Kaluđer

pre 9 godina

Pošljednje vrijeme došlo kad Vesić nekog proziva da nezakonito daje donacije nekom klubu... Zato Gsp i jeste tu gde jeste, a od jeseni biće još gore. Napred do konačne propasti.

o boze

pre 9 godina

pa ovaj Vesic je gori od najgore buve u psa. Svaki dan pametuje nesto i prica o odgovornijoj vlasti a rezultati ovi vlasti nikad gori. Eleme interesuje me kakav ce poslovni bilans biti u firmama Vesica i Malog na kraju fiskalne godine tj koliko ce skoci profit u odnosu na pre dolaska u privremeni organ a sad vlast. Vec vidim da im cveta profit preko nasih ledja po raznim osnovama a Vesica pozivam da uspesno ode u svoje rodno mesto i tako bude uspesan u svemu kao i u Beogradu tj da se nas mane

realan

pre 9 godina

kukate da nemate para za nove buseve klime,ne uplacuju se dopune,a ovamo donirate i sponzorisete neke fudbalske klubove? pa ko je ovde lud ik se nema,para il se ima,sta ima Gsp koje se finansira iz budzetela od nasih para da samo bira koga ce da donira i sponzorise? sramota

Dragan Lo

pre 9 godina

Vesić - Sport - Privreda - Srbija. Kad je ovog čoveka Vučić integrisao u vlast, uvredio je svakog živog Srbina. Njemu je mesto u zatvoru.

mad-max

pre 9 godina

Elektricni autobusi??? A kako bi bilo da za pocetak uvedete jos autobusa na metan, s obzirom da je voznja skoro duplo jeftinija od dizela, da su tisi, da ne zagadjuju, i da metan ne moze niko da ukrade iz rezervoara za razliku od nafte!!! A i dizeli mogu da se preprave na metan, ne morate ni da kupujete nove!!! Onda bi mesecna karta mogla da kosta 1500 i svi bi je kupovali, i prihod bi porastao...

Pa ne moze samo da se otima, mora nesto i da se uradi!!!

hm

pre 9 godina

ja moram da kažem da nikada necu plaćati prevoz.
Više puta mi se desilo da mene izbace iz autobusa a da rome puste, koji pljuju po autobusu,osete se, itd.
Ja nemam ništa protiv romske populacije, ali imam protiv nemoralnih ljudi gspa, koji će da me uče higijeni

samo sto nije

pre 9 godina

Ovo je malo dete u odnosu koliko se krade iz GSP-a. U tu kasu SVI guraju ruke, pocev od gradskih vlasti, preko koje kakvih menadzera, pa privatne firme Apex, pa onoga ko je omogucio APexu da uzme posao, pa preko sindikata koji imaju enormno velike plate, izdatke, prezentacije, pa sindikalcima puni rezervoari i putovanja, pa onda malo odliv goriva, pa drpanje za nabavku delova...
Nego, imam jedno pitanje, ako se smanji prevoz za 10% sta ce se desiti sa vozacima tih autobusa. Jel ce dobiti otkaz, dobice placeni odmor do daljnjeg ili sta? Svaki autobus nosi neku reklamu. Gde su te pare. Sta ce se desiti kada bude manje vozila automatski i manje reklama na ulicama? Da li pametnjakovici misle da ako se povecaju guzve, ako se autobusi budu cekali po pola sata da ce to da motivise ljude da kupuju karte. Haha, ko je to pomislio zreo je za Lazu Lazarevic. Ocigledno da ovi sadasnji pametnjakovici nisu koristili gradski prevoz cak i onih 90 kriznih godina kada su postojali guraci. Manjak autobusa ce samo doprineti vecem broju polomljenih vilica pa cak i sa pendrek ekipom, autobusi ce se vise kvariti jer ce biti preoptereceni brojem putnika. Znaci opet vracamo debilnim resenjima.

pancir

pre 9 godina

ako sam dobro razumeo, cistoca autobusa zavisi od broja naplacenih karata? Pa zar sa tolikim viskom zaposlenih nema ko da ocisti autobus? Makar ugrubo sa metlom, a svi uredno primaju plate? Autobusi nikada nisu ni bili cisti. Sto se zona tice, verovatno ce vidikovac i drugo upasti u drugu zonu pa ce biti skuplje. koliko vam treba da shvatite da ste preglomazni, neefikasni, skupi i nezaintrresovani uostalom kao i sve ostalo sto je u drzavnom ili drustvenom vlasnistvu (nicije i svacije)..

dragan

pre 9 godina

koje pare Zvezdi slepcine jedne,pa videli smo kako je taj nesretni Vesic unistio i KK.Igrate i Evropu ove godine zahvaljujuci losem stanju i FK i opet drzava daje Zvezdi a vi jadni nista ne dobijate...ovde je koliko ja nam jedino jedan drugi klub uspeo da avanzuje 90-ih i da kupi i izgradi cak i Zemunelo uz pomoc drzave.Na istom pravcu predsednik im kupuje i Veterinarski zavod Zemun,izgleda da se posao sa mini busevima i hotlajnovima isplati poprilicno u ovoj zemlji.Treba da dinete spomenik Mirku Marjanovicu ispred jna,a da za zivota dignete i Dacicu jedan pored,i jedan mali Ruzicu

dr.mr.

pre 9 godina

Da Djilas nije umesao svoje prste i zakacio taj Busplus,GSP ne bi imao ovoliko problema i gubitaka!Da ne pricamo o bivsim direktorima i menadzerima...
(Vosak, 30. avgust 2014 14:40)

E moj SNSovcu, da ti nije bilo Djilasa ti ni autobus ne bi imao, ako si uopste iz Beograda!! Covek obnovio vozni park, sve je funkcionisalo, samo dosli ovi tvoji sa kupljenim diplomama, koji ni trafiku ne bi znali voditi, pa zato i sve puca po svim savovima!!!!

Siniša

pre 9 godina

Opa, evo ih botovi, brane neodbranjivo. Sve što izjavi neko iz SNS-a je sveto pismo. Čak i kad neko iz SNS-a ne plaća vodu i struju to je u redu i "dobro" za Srbiju, samo mi ostali to ne shvatamo.

bole.bgd

pre 9 godina

smanjite cenu karata, i povećajte kazne. i eto boljitka. ipak ljudi vole da se voze opušteno i normalno, omogućite im to vi iz službenih vozila.

ko ima platu 21500 din, kao moj brat, ni na kraj mu pameti nije da kupi mesečnu kartu, nego se švercuje kad god može.

a kao i drugi koji su komentarisali - na samu pomisao da je Vesić neko ko odlučuje o novcu, meni se diže kosa na glavi. bar ono što je od nje ostalo posle milion stresova.

micko - zvezdarac

pre 9 godina

nagla navala negativnih ocena za komentare posle 18 časova LoL :).

jel to ona objektivnost koja se očekuje? nema veze, bot-ovi, vreme će pokazati da vam poslodavci nisu ništa bolji od žutih i ostalih, svi radite po istom principu - muzi preduzeća dok god ne pokleknu. jel tako mislite da povedete srbiju dalje - dirigovanim ocenjivanjem?

Jeste

pre 9 godina

Optimizacija broja autobusa - kada su nas stotinak otpustili iz firme to su takođe nazvali optimizacijom broja zaposlenih. Kakva demagogija i licemerstvo.

ccc

pre 9 godina

@dr mr
E moj ti. Pa nije Djilas iz svog dzepa kupio nove autobuse nego je grad Beograd uzeo zajam. A sad da te pitam ja, kao visegodisnji glasac DSa (doduse ne od kako je doticni preuzeo stranku, pa pobegao), zasto je trebalo gradski prevoz, koji je vec bio neprofitabilan i na subvencijama, dodatno opteretiti sa 10% koliko uzima Apex? I posle se vi iz omladine cudite sto je DS uzeo 5% na izborima. Ako su oni botovi mi nismo!

Vesna BG

pre 9 godina

Pa šta to čudi? Vozimo se u raspadnutom, ali zato ubiramo pare na sportskim sponzorskim ugovorima. Drago mi je što je ova vlast spremna da bahatom ponašanju stane na put

Radojica

pre 9 godina

Deluje malo čudno da finansira klub ali je još čudnije da je GSP podigao kredit za nabavku autobusa a ne prethodna gradska vlada ili Đilas kako neki ovde tvrde? Pa kako to gubitaš pa podigao kredit? A što se tiče kluba u upravnom odboru su sedeli uvek direktori DS,DSS,SPS i ko zna ko još-svi oni kojima je ovo preduzeće bilo ratni plen. I da vam nešto kažem,bez obzira na svu ovu priču,ako hoćete da se vozite moraćete i da platite.U suprotnom,pešaka,svež vazduh i rekreacija.

Stanko

pre 9 godina

Samo da ovi nazadni padnu sa vlasti ubise nas neznanjem i bahatoscu. Da jednom dodje neko normalan i posten, ovi su gori od ds-a i sps-a zajedno, sta nas snadje nikad gore

star

pre 9 godina

E moj ti. Pa nije Djilas iz svog dzepa kupio nove autobuse nego je grad Beograd uzeo zajam. A sad da te pitam ja, kao visegodisnji glasac DSa (doduse ne od kako je doticni preuzeo stranku, pa pobegao), zasto je trebalo gradski prevoz, koji je vec bio neprofitabilan i na subvencijama, dodatno opteretiti sa 10% koliko uzima Apex? I posle se vi iz omladine cudite sto je DS uzeo 5% na izborima. Ako su oni botovi mi nismo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ccc, 30. avgust 2014 16:33)

E moj bivsi omladincu DSa, a sada SNSa!! Ja taj komentar nisam shvatio da je Djilas sam kupio autobuse, nego sam shvatio da je Djilas znao da upravlja gradom a ovi tvoji ni sa trafikom se bas ne snalaze! To je sustina komentara!

profesionalci rade...

pre 9 godina

Da, stvarno se mora priznati da su cudno rasporedjeni minusi na ove komentare. Cudno i po kolicini uopste i po tome sto su neki sasvim razumni komentari dobili po stotinak minusa.

joe

pre 9 godina

I ta cuvena recenica, bolja naplata, tj veci prihodi ce poboljsati uslugu, koliko smo samo puta culi to kad se prica o gsp-u a usluga uvek ista, tj nikakva. Kao i te nove zone, to onda nece kao biti poskupljenje.

igoro

pre 9 godina

Vesicu pre svega novo zoniranje sigurno nece dovesti do pojeftinjenja karata vec samo do poskupljenja.Nove opcije okaci ti macku o rep.Drugo,Zakon o javnim nabavkama je jasan po pitanju zastite domacih ponudjaca.Svestan sam ja da ti "napredno" shvatas taj zakon i odlukom da kupis iskljucico IKARBUS krsis propis.Srpska nepis.ena stranka bi bar to trebalo da zna.

Otlazite hohštapleri

pre 9 godina

Da Djilas nije umesao svoje prste i zakacio taj Busplus,GSP ne bi imao ovoliko problema i gubitaka!Da ne pricamo o bivsim direktorima i menadzerima...
(Vosak, 30. avgust 2014 14:40)

Da Đilas nije kupio nove tramvaje, trolejbuse, autobuse...vozili bi se u kantama, kontejnerima od buseva...Haos je u gradskom prevozu od kada su grad preuzeli ovi idioti, lopovi, hohštapleri...a na čelo nadzornog odbora gsp je bandit Tica, čovek koji je ojadio gsp i pravo je čudo kako nije bio uhapšen...i sad je takav lik vraćen u gsp. Red vožnje danas ne postoji, haos je svuda, kreve su izbacili na ulice, a dobre buseve su sklonili, stoje u garažama, ne znam zašto to ovi idioti rade, možda hoće da upropaste gsp i poklone ga šeicima...vrlo brzo ćete imati masovne proteste zbog haosa u javnom prevozu, zbog nefunkcionisanja javnih preduzeća...leteće SNS-DSS-SPS banda.

samo prica

pre 9 godina

Ovaj Vesic zna samo da prica i sebe da bogati. ako misli na Ikarbusove nove autobuse sa neprilepljenim znakom mercedesa koji ne odgovara gradskim uslovima Beograda bolje da te novce pokloni udruzenju blejaca sa coska jer ce oni to barem iskoristiti pametnije. ti autobusi nisu za grad jer imaju solo zadnja vrata.

Pink, usud Srbije

pre 9 godina

@profesionalci rade

Grešiš, oni to volonterski. Nadaju se zaposlenju u nekom javnom preduzeću ili državnoj instituciji.

lako je

pre 9 godina

Stvarno ne razumem,skoro svaki dan neki tekst o gubitaskim JP kako su sponzorisali ovo i ono,na reprezentaciju potrošili toliko i toliko, pa zar im se to ne moze zakonom ukinuti i tacka? Znam onda nema koncerta Ane Bekute, al racunam preziveli bismo.

Katarza

pre 9 godina

Da se razumemo, ne vozim se Beogradskim gradskim prevozom... ne iz razloga sto sam snob, vec imam srece da ne moram.
Ovde je jos jedan pokazatelj zamena teza od strane novih vlasti. Mozda bi i prethodna to radila da je imala ko da im placa skupe savetnike za "marketing" tj. kako se vara i manipulise veca masa ljudi, kao sto na primer to decenijama uspeva u Americi. Na sta mislim je vrlo prosto:
SNS kritikuje prethodnu vlast, koristeci pri tome oslovljavanje prema jednoj osobi (U ovom slucaju Djilas) kritikujuci nacin naplate prevoza koji je smanjio procenat neplacenih karata a pri tome koristeci razmisljanje prostog naroda i protivljenje normalnom placanju usluge koju koriste, da bi dobio podrsku i za druge stvari narocito protiv osobe koju blate tj. Djilas. A sada se zale da je problem neplacanje karata, da cena ostaje ista kao i pre... i nema protesta?
I vi i dalje padate na iste fore!
DA podrzim dole navedeni komentar: Nikada novija prevozna sredstva nisu bila nego u vreme vlasti Djilasa. Mozete da ga pljute po svakocemu ali da nije brinuo o Beogradu... to ne mozete.
Da li su pare od naplate karata odlazile gde ne treba, to je za policiju, ali osim vike i galame trenutnih na vlasti zbog potreba izbora, ne videh nijednu akciju. Zacutali kao Ameri za avio u Ukrajini.

CEREZIT - F 117

pre 9 godina

Bez reda discipline nema nigde garantovanog uspeha, samo ako toga ima ima i rezultata, u GSP godinama je vladao javasluk kako se kaze nije se znalo ni ko pije ni ko placa. Ono sto je u prvo vreme veoma vazno je da sprecimo bahate, i neodgovorne diretkore da se rasipaju sa novcem gradjana Srbije. Taj novac mozemo da ulozimo u modernizaciju prevoza ili da popunimo rupu u budzetu. Naravno da naplata karata se mora podici na jedan zavidan nivo.