Četvrtak, 28.11.2013.

23:26

Ko je lobirao za Vršačke vinograde?

Dinkić tvrdi da su saradnici Nikolića vršili pritisak da se potpiše ugovor o prodaji Vršačkih vinograda. Kabinet predsednika:Pritisak bio iz Dinkićevog kabineta

Izvor: Tanjug

Ko je lobirao za Vršaèke vinograde? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Ivan BA

pre 10 godina

Mislim, znam da smo kaubojstina teska al treba pisati kako bi stvari trebale da stoje u normalnoj drzavi.
Elem, Dinkic kaze: "Iz kabineta predsednika države su zvali više puta da se taj ugovor potpiše zato što je predsednik Nikolić tada putovao u Kinu i mislio je da bi to pomoglo našim bilateralnim odnosima", tvrdi bivši ministar.

Prvo, zna se sta su nadleznosti predsednika tako da sta oni treba da zovu.
Drugo ako su i zvali ministarstvo to treba odmah da objavi svima da se predsednistvo petlja u nesto sto nema veze sa njima.
Al ipak smo teska kaubojstina i mogu da zamislim scenar kako ovi iz predsednistva zovu i zahtevaju da se zrtvuju Vrsacki Vinogradi zarad Nikolicevog dobrog dojma a i Dinkic bi zbog politike zrtvovao kompaniju, vinograde, ljude samo zbog procene politike.

(ne)obavesteni vrscanin

pre 10 godina

Moje je misljenje, a prica se i po ovoj maloj Banatskoj varosi da je lobiranje za prodaju Vinograda islo iz lokalnog odbora URSa koji se ovde u Vrscu, da ih valjda ne prepoznaju, zove Udruzenje gradjana za Bolji Vrsac, tacnije od jednog njihovog istaknutog clana koji je do nedavno, tj. do pred izbore, bio u jednoj drugoj partiji. Prica se i da je bio vrlo nezadovoljan posle saznanja da ce se privatizacija ponistiti.

milan

pre 10 godina

Meni to sve miriši na Nikolića koji ja kao i kod Putina kada je bio javno kritikovao članove vlade i obećao da će on to srediti, tako nam ne pada teško da tu Dinkićevu verziju više poverujemo nego ovu drugu. Ovako prebacivanjem lopte od jednog do drugoga stvara se pat pozicija i onda nema krivih.

Carapan

pre 10 godina

Bitno je da i jedna i druga strana zna ko je vršio pritisak a niko ništa nije preduzeo... Šta drugo i očekivati od demagoga koji trenutno vladaju

parkinson

pre 10 godina

Sta ti Dinkicu hoces ? Napadas Nikolica, kazes juce da se ispita njegova imovina , sta on ima ? Pa jel ti znas ko je Nikolic ? Pa sta i ako ima imovinu vrednu par miliona eura, zar nas predsednik Srbije, ej Srbije, da bude siromasnijni od drugih predsednika , pa to bi bila nacionalna sramota, da srpski domacin i jos predsednik Srbije bude puki siromah !? Pa nas predsednik putuje po svetu, pa kad ga pitaju sta imas , sta on treba da kaze, stan od usranih 120 kvadrata, pa to svaki kasapin u Srbiji ima !? Mi, ostali gradjani ne treba da imamo, jer nikuda i ne idemo i ovo sto imamo nam je puno ! A sta ti imas ? Samo gitare , pojacala i ostale skalamerije da prodas to je sigurno preko 20 hiljada eura i jos se bunis !?

petar

pre 10 godina

ali zassto preosveceni i visse puta preobraceni ppv cuti kada mu napadaju prvog saradnika(djomlu),odnosno politicckog occuha(otac je na sluzzbenom putu-inostranstvo)tomu,takodje preobracenog.jesu li zzuti krivi?

;)

pre 10 godina

Niko nije maloletan i neobrazavan da ne zna posledice kršenja zakona. "Veži konja gde gazda kaže, nije problem i da crkne", neprihvatljivo je. Ko je kršio zakon mora da snosi odgovornost, a da li mu je neko suflirao ili nije je nebitno ukoliko je nemoguće da se dokaže. Kao što umete uredno da podižete svoje mesečne nadoknade za rad, tako morate i da snosite odgovornost za urađeno.

TomislaV1

pre 10 godina

Mislim da treba ispitati i onu prvu privatizaciju, ko je tamo uzeo velike pare.Po prici Vrscana jos je gora bila nego ova s obzirom da su VS vinograde i pokrali i prezaduzili.Prijatno i policiji ai vrscanima kao akcionarima medju kojima sam nazalost i ja....!!!

Boba NS

pre 10 godina

Dinkicu, lepo kopiju dopisa na videlo i zavrseno. to mahanje papirima koji niko nikad ne vid je Seseljev specijalitet. dajte lepo na uvid zavedeni dokumenat i kraj. nema vise price ko je koga stiskao

Filip Višnjić

pre 10 godina

Meni stvar oko vršačkih vinograda izgleda veoma mutna, koje sve lobirao za potpisivanje ovog štetnog ugovora. Jasno je da I Dinkić,iako mirođija u svakoj čorbi, ima neke informacije o poslovanju SNS- a. Kako inače objasniti njegov put od spremljene "zatvorske košulje" u izbornoj kampanji, do ministra posle izbora,pa onda smene inicirane od SPS a, ali I dalje raspolaže velikim sredstvima građana Srbije.
Nisu čista posla, I ima posla za istragu ali stvarno a I to će doći na red!

Gradjanin Beograda

pre 10 godina

A sta vas cudi.Toma Diploma bi se uvukao i Kinezima i Rusima i Belorusima... Deli im ordenje kao banane. Verujem u ovo sto je Dinkic izjavio. PPV je prodao hotel na Kopaoniku seicima za smesne pare.Ja sam mogao da ga kupim. Zemljiste samo vredi tri puta skuplje..Ali takvi smo mi srbi.Uvlakaci

garavi

pre 10 godina

a i ovaj dinkic , sto je kvaran . pa prvo si bio sa njima lizali ste se a sad pljujes to sto si lizo ! zasto nisi tako pricao dok si bio na vlasti sa sns-OVCAima ? jel nisi to znao ? jos za koliko afera sns znas za samo 2 god? zasto si cutao do sad ? mislio si da ce te vratiti u vladu A ? eeeeee greska velika ! sad si se raspistoljio !

krle - dron

pre 10 godina

Posle 12 - godina su konacno stvoreni uslovi za Sanaderizaciju tj. deratizaciju drustva od stetocina DOS-ovske zute zabokrecine,srbija dobija konacno prvog u nizu svojeg Sanadera,neponovilo se ikad.....

Vicentijevic Samuil

pre 10 godina

Gospodine Dinkicu, napravili ste jednu veliku gresku. Niste trazili papir. Svaki put kada je zvato iz kabineta Nikolica, Vi ste trebali da trazite da Vam se dostavil faks, sa sve pecatom i potpisom. Ovako ste sami sebi napravili medvedju uslugu, jer ste usmeni pritisak od strane NIkolica, prebacili sebi na glavu, pa ste Vi pritiskali agenciju za privatizaciju. Slicno je prosao onaj nas konzul u Cikagu koji je za bilmeza Miladinovica ili kako se vec zove, izdao dokumente protiv zakona, a po usmenom naredjenju generalnog konzula iz SPO koji se izvukao kao glista iz blata, jer je dovoljno bilo da kaze - nisam to rekao. Tako i ovo danas - iz Nikolicevo kabineta kazu nismo rekli, a Vi Dinkicu dokazite suprotno. Resenje, impicment Nikolica, pokretanje postupka od strane Radulovica i policijska istraga protiv Dinkica i Nikolica i pomenute kineske kompanije zbog korupcije. Ali, ko to sme da uradi danas u Srbiji...

I preporuka za sve drzavne cinovnike: ne postoje usmena naredjenja, vec za sve sto izlazli iz okvira zakona i zakonitosti trazite napismeno naredjenje, pa neka se budze i sefovi hvataju za glavu. Znaci nema emaila, SMS poruka i slicnih gluposti, vec papir, pecat i potpis. Osim ako necete kad tad u zatvor.

Istina

pre 10 godina

Iz iskustva akcionara Energoprojekta Dinkica bi trebalo zbog korupcije ispitati: 1. Zasto je vrsio pritisak na Energoprojekt da dozvoli kanadskoj kompaniji SNC Lavalin da izvrsi Due dilligence? Osim Dinkica bilo je i drugih iz tadasnje Vlade koji su ucestvovali u tome., 2. Zasto je 2010. organizovao podrzavljenje Energoprojekta i u isti doveo Dusana Nikezica za predsednika Upravnog odbora i Zarka Zecevica za specijalnog savetnika? Akcionari Energoprojekta zeljno iscekuju pocetak Insajdera o RTB-Bor u cijoj izgradnji kao glavni izvodjac ucestvuje Energoprojekt-Oprema. Zanimljivo je istaci da je strucnjak za gradnju industrijsko metalurskih kombinata Zarko Zecevic kao predsednik Odbora direktora preduzeca Energoprojekt-Oprema ukljucen u izgradnju RTB-BOR. O svemu tome bi trebalo ispitati gospodu: Dinkica, Cirica, Cvetkovica i ostale.

MILENKO

pre 10 godina

Neka se istrazi odmah i odgovorni lepo u zatvor a ne paja i saja su krivi i do kraja nikom nista kao i uvek,sta radi O SVEMOCNI ELIOT NES,naka istrazi ovo...

Shvaba

pre 10 godina

Dve stvari mi zapadaju za oci.

Kao prvo:
"Kako se ističe, čak je i pomenuta saradnica Dinkića Olivera Aranđelović, zamenica direktora Agencije za privatizaciju i predsednica Upravnog odbora Vršačkih vinograda, došla u Peking........"
I pored ove cinjenice Dinkic hoce da nas ubedi da nije vrsio pritisak da se ugovor potpise???


Kao drugo:
"Umesto toga, on bi trebalo da bude predmet istrage da bi se videlo da li smo u pravu kada smo ga decenijama optuživali za uništavanje svega čega se dotakao", napominju u kabinetu Nikolića.

Opet pitam SNS-ovce zasto ste ulazili u koaliciju sa Dinkicem kada ste ranije u skupstinu donosili prugasto odelo i govorili da je coveku mesto u zatvoru?

Nole

pre 10 godina

Ovde je sve jasno ako postoji dopis Dinkića Agenciji za privatizaciju i onda se zna da su ipak iz kabineta Predsednika intervenisali. Nisam ljubitelj Dinkića, čak štaviše mislim da je umešan u sve i svašta, ali okolina Nikolićevog kabineta je kontanimirana žestoko, a izražen je jako i nepotizam kao kod mnogih političara. On je kočničar u SNS-u nekih dubljih reformi i zaštitnik Dačića i njegove kamarile zbog nekih njegovih interesa. Samo je izgubio iz vida da će mu zemlja za to vreme propasti ekonomski, a sam primer držanja Bačevića (rodbinski odnos) je dokaz svemu tome. I sami znamo da Nikolić kao Vućić nikada ne bi doveo u Vladu nezavisne eksperte kao što su Radulović i Krstić...

Milija N.

pre 10 godina

Dosta vise sa ovom drustvenom svojinom!
Prava pljačka je kada je ničije, onda svi komadaju preduzece!
I Kinezi su bolji, nego ovaj začarani krug pakla!

Milan Petrović

pre 10 godina

Ma kriv je DS. Đilas, Tadić, Pajtić i ostali "žuti" su krivi za sve. Jel' tako, njegovo prepošteno i prepodobno visočanstvo PPV? A u ponedeljak će nam saopštiti da azilante u Obrenovcu mrzi i zlostavlja Borko Stefanović, a u sredu će nam ppv reći da Siniša Mali i Nebojša Čović bolje čiste sneg od Đilasa.

Helios

pre 10 godina

Izraz "vršili pritisak" vređa inteligenciju i elementarno samopoštovanje svakog iole normalnog. Kakav bre pritisak gilipteri? Jel vam to neko drži glavu u mengelama i zateže navoj? Ko može i da pomisli da vrši pritisak na državu, tj. njenog službenika a kamoli ministra? Momentalno ministar šalje policiju na vrata i uzvraća mnogo većim i LEGITIMNIM pritiskom zakona.
To sa "pritiskom" je deo arsenala novogovora, tog arogantnog govora gluposti.
Tako je DS polu-predao KiM jer se iz EU "vrši STRAHOVIT pritisak na Srbiju"; onda se u našim jadnim i nakaradnim medijima 57 puta ponovi to da se "vrši pritisak" i onda, šta ćeš, pošto je to tako mlogo pretiska mora gi da se popusti. Tu je Šaper pokazao kako se uspešno manipuliše rajom jeftinim jezičkim trikovima; drugi veliki lingvistički uspeh KrmivoProdukt DS jezgra je kada su reč "most" iskoristili da za ceo projekat mosta na Adi prvo uzmu kredit samo za most iznad vode a onda i za rampe i ostatak mosta, makar zato praveći ga naopakim redosledom. I onda su govorili da "most" (samo ono iznad vode) košta samo 160 a ne 400 Mil. Eu (ceo most) - tako se to radi sa glupom masom! Pogotovu ako misli da je "elita" - ej bre, pa oni glasaju za DS i EU a ne kao primitivni ostatak naroda!
Svakako, pošto je neko POTPISAO odobrenje tj. otuđenje Vršačkih Vinograda onda mora biti procesuiran. U Zakonu apsolutno nigde ne postoji to "bio sam pod pritiskom". Jedino OK, važi, ako je potpisao kao:

Mlađan Pritisnuti Dinkić

nebitan

pre 10 godina

U ekonomiji nema mesta za politiku.
Upravo iz tog razloga je Dinkic sada tu gde jeste, sve je tolerisao a ekonomija je trpela.
Sada trpimo mi, ali neka i on malo trpi...
Radulovicu zelim da istraje, ali se plasim da ce ga politicari uzeti pod svoje i dobiti jos jednog poslusnika...

Paradox

pre 10 godina

ja samo cekam kada ce ono cuveno "pojeo vuk magare" da se desi, pa da se zaboravi jos jedno otimanje narodu, da se proglasi da ti vinogradi nikad nisu ni postojali, pa cak i da su i sami vinogradi veoma stetni i da smo trebali da ih poklonimo, a ne prodamo.

Dzara

pre 10 godina

Bilo kako bilo, prodato je i sad legalnim i fer putem nema nazad! Istraziti do kraja i odgovorne staviti iza resetaka, bice nam veca korist nego da smo VV prodali za 10x veci iznos! Ono sto sada moze biti uradjeno je da se kineski kupac nekim aneksom ugovora primora da investira znatno veci novac nego sto je prvenstveno dogovoreno. To je, nazalost, maksimum u ovom trenutku. Mislim da ne treba posebno naglasavati eventualnu stetu koju bi raskid ugovora naneo u odnosu sa Kinezima...potrebni su nam.

Eugeni Escriche

pre 10 godina

Kada nam g. Dinkic pojasni vlasnicku strukturu privatne kineske firme koju je tako samaricanski podrzao i sa kojom je dobro upoznat,bice i nama jasnije ko je lobirao.......

Lazima do predsednicke fotelje

pre 10 godina

Kolko je samo taj Dinkic mocan kad je i Tomu prepostenog pritiskao.da potpise sa kinezima:-)
prica puna rupa. Zato su i zvali Mladju sa njima, cim nesto zaseru da upere prstom u njega.
Da nije i rusima NIS poklonio? Il se neko slihtao rusima, kao sto se ovde ocigledno neko slihtao kinezima( Toma i njegov prijatelj)

Velibor

pre 10 godina

Koja zalost od zemlje...... Nemački jezik na B1 nivou sam naucio za godinu dana, jos 4 ispita iz seste god fakulteta da dam i na leto 2014 da isparim odavde, dace Bog zauvek.

Sasa jokic

pre 10 godina

Pocelo je pocelo. Puca Mladja iz svih oruzja....
A sad se Tomini naknadno setili da Dinkic kontrolise investicije iz Emirata kao prvi zamenik PPV? A iz koje je stranke PPV?

Aleksandar

pre 10 godina

U SNS sukob na liniji Vučić-Nikolić se eto uključio i Dinkić. Gura se da učini uslugu Vučiću kako bi obezbedio mesto u nekoj budućoj koaliciji. Sam da ide ne izbore ne sme, jer je cenzus reč koje se najviše plaši.

kakvi sve buzdovani imaju kabinete, strasno!

pre 10 godina

Ne smarajte narod, nego lepo na sud i tamo obrazlozite ko je na koga vrsio pritisak! Izvadite te dopise kao dokaze ili budite kaznjeni u skladu sa zakonom. U zatvor za pljacku drzave ko je kriv!
Tako ce svi u buduce da nauce da kad im neko vrsi pritisak i zove iz raznih "kabineta" zatraze lepo da to sto trazi napise i potpise i ako je protivno zakonu da ga prijavi tuzilastvu!

Novosadjanin

pre 10 godina

Ako nista drugo, i jedni i drugi otvoreno priznaju da je pritisaka (samim tim i interesa, aka lova u dzep) politicara bilo.

Ono sto mi stvarno nije jasno jeste zasto Dinkic i dalje ima bilo kakvu funkciju? Cije je to zaduzio/ucenio ljude sa vlasti?

Maximus_NS

pre 10 godina

Dinkić kaže jedno, Dačić i Vučić kažu da je privatizacija ok. Radulović opet prica nešto treće. Ajde ljudi, lepo sedite i dogovorite se. Brukate nam državu. Nije u redu da budemo toliko neozbiljni.

Bosa

pre 10 godina

Pazi bogati svi krivi samo on pošten!U skoro svim vladama učestvovao iradio protiv,kad nije uspevao u namerema onda napuštao vladu.Dinkić grobar srpske privrede? Gde su pare sa Kipra?

Milan Petrović

pre 10 godina

Ma kriv je DS. Đilas, Tadić, Pajtić i ostali "žuti" su krivi za sve. Jel' tako, njegovo prepošteno i prepodobno visočanstvo PPV? A u ponedeljak će nam saopštiti da azilante u Obrenovcu mrzi i zlostavlja Borko Stefanović, a u sredu će nam ppv reći da Siniša Mali i Nebojša Čović bolje čiste sneg od Đilasa.

Shvaba

pre 10 godina

Dve stvari mi zapadaju za oci.

Kao prvo:
"Kako se ističe, čak je i pomenuta saradnica Dinkića Olivera Aranđelović, zamenica direktora Agencije za privatizaciju i predsednica Upravnog odbora Vršačkih vinograda, došla u Peking........"
I pored ove cinjenice Dinkic hoce da nas ubedi da nije vrsio pritisak da se ugovor potpise???


Kao drugo:
"Umesto toga, on bi trebalo da bude predmet istrage da bi se videlo da li smo u pravu kada smo ga decenijama optuživali za uništavanje svega čega se dotakao", napominju u kabinetu Nikolića.

Opet pitam SNS-ovce zasto ste ulazili u koaliciju sa Dinkicem kada ste ranije u skupstinu donosili prugasto odelo i govorili da je coveku mesto u zatvoru?

Sasa jokic

pre 10 godina

Pocelo je pocelo. Puca Mladja iz svih oruzja....
A sad se Tomini naknadno setili da Dinkic kontrolise investicije iz Emirata kao prvi zamenik PPV? A iz koje je stranke PPV?

Maximus_NS

pre 10 godina

Dinkić kaže jedno, Dačić i Vučić kažu da je privatizacija ok. Radulović opet prica nešto treće. Ajde ljudi, lepo sedite i dogovorite se. Brukate nam državu. Nije u redu da budemo toliko neozbiljni.

Vicentijevic Samuil

pre 10 godina

Gospodine Dinkicu, napravili ste jednu veliku gresku. Niste trazili papir. Svaki put kada je zvato iz kabineta Nikolica, Vi ste trebali da trazite da Vam se dostavil faks, sa sve pecatom i potpisom. Ovako ste sami sebi napravili medvedju uslugu, jer ste usmeni pritisak od strane NIkolica, prebacili sebi na glavu, pa ste Vi pritiskali agenciju za privatizaciju. Slicno je prosao onaj nas konzul u Cikagu koji je za bilmeza Miladinovica ili kako se vec zove, izdao dokumente protiv zakona, a po usmenom naredjenju generalnog konzula iz SPO koji se izvukao kao glista iz blata, jer je dovoljno bilo da kaze - nisam to rekao. Tako i ovo danas - iz Nikolicevo kabineta kazu nismo rekli, a Vi Dinkicu dokazite suprotno. Resenje, impicment Nikolica, pokretanje postupka od strane Radulovica i policijska istraga protiv Dinkica i Nikolica i pomenute kineske kompanije zbog korupcije. Ali, ko to sme da uradi danas u Srbiji...

I preporuka za sve drzavne cinovnike: ne postoje usmena naredjenja, vec za sve sto izlazli iz okvira zakona i zakonitosti trazite napismeno naredjenje, pa neka se budze i sefovi hvataju za glavu. Znaci nema emaila, SMS poruka i slicnih gluposti, vec papir, pecat i potpis. Osim ako necete kad tad u zatvor.

Aleksandar

pre 10 godina

U SNS sukob na liniji Vučić-Nikolić se eto uključio i Dinkić. Gura se da učini uslugu Vučiću kako bi obezbedio mesto u nekoj budućoj koaliciji. Sam da ide ne izbore ne sme, jer je cenzus reč koje se najviše plaši.

Novosadjanin

pre 10 godina

Ako nista drugo, i jedni i drugi otvoreno priznaju da je pritisaka (samim tim i interesa, aka lova u dzep) politicara bilo.

Ono sto mi stvarno nije jasno jeste zasto Dinkic i dalje ima bilo kakvu funkciju? Cije je to zaduzio/ucenio ljude sa vlasti?

Lazima do predsednicke fotelje

pre 10 godina

Kolko je samo taj Dinkic mocan kad je i Tomu prepostenog pritiskao.da potpise sa kinezima:-)
prica puna rupa. Zato su i zvali Mladju sa njima, cim nesto zaseru da upere prstom u njega.
Da nije i rusima NIS poklonio? Il se neko slihtao rusima, kao sto se ovde ocigledno neko slihtao kinezima( Toma i njegov prijatelj)

Velibor

pre 10 godina

Koja zalost od zemlje...... Nemački jezik na B1 nivou sam naucio za godinu dana, jos 4 ispita iz seste god fakulteta da dam i na leto 2014 da isparim odavde, dace Bog zauvek.

kakvi sve buzdovani imaju kabinete, strasno!

pre 10 godina

Ne smarajte narod, nego lepo na sud i tamo obrazlozite ko je na koga vrsio pritisak! Izvadite te dopise kao dokaze ili budite kaznjeni u skladu sa zakonom. U zatvor za pljacku drzave ko je kriv!
Tako ce svi u buduce da nauce da kad im neko vrsi pritisak i zove iz raznih "kabineta" zatraze lepo da to sto trazi napise i potpise i ako je protivno zakonu da ga prijavi tuzilastvu!

Nole

pre 10 godina

Ovde je sve jasno ako postoji dopis Dinkića Agenciji za privatizaciju i onda se zna da su ipak iz kabineta Predsednika intervenisali. Nisam ljubitelj Dinkića, čak štaviše mislim da je umešan u sve i svašta, ali okolina Nikolićevog kabineta je kontanimirana žestoko, a izražen je jako i nepotizam kao kod mnogih političara. On je kočničar u SNS-u nekih dubljih reformi i zaštitnik Dačića i njegove kamarile zbog nekih njegovih interesa. Samo je izgubio iz vida da će mu zemlja za to vreme propasti ekonomski, a sam primer držanja Bačevića (rodbinski odnos) je dokaz svemu tome. I sami znamo da Nikolić kao Vućić nikada ne bi doveo u Vladu nezavisne eksperte kao što su Radulović i Krstić...

Istina

pre 10 godina

Iz iskustva akcionara Energoprojekta Dinkica bi trebalo zbog korupcije ispitati: 1. Zasto je vrsio pritisak na Energoprojekt da dozvoli kanadskoj kompaniji SNC Lavalin da izvrsi Due dilligence? Osim Dinkica bilo je i drugih iz tadasnje Vlade koji su ucestvovali u tome., 2. Zasto je 2010. organizovao podrzavljenje Energoprojekta i u isti doveo Dusana Nikezica za predsednika Upravnog odbora i Zarka Zecevica za specijalnog savetnika? Akcionari Energoprojekta zeljno iscekuju pocetak Insajdera o RTB-Bor u cijoj izgradnji kao glavni izvodjac ucestvuje Energoprojekt-Oprema. Zanimljivo je istaci da je strucnjak za gradnju industrijsko metalurskih kombinata Zarko Zecevic kao predsednik Odbora direktora preduzeca Energoprojekt-Oprema ukljucen u izgradnju RTB-BOR. O svemu tome bi trebalo ispitati gospodu: Dinkica, Cirica, Cvetkovica i ostale.

Gradjanin Beograda

pre 10 godina

A sta vas cudi.Toma Diploma bi se uvukao i Kinezima i Rusima i Belorusima... Deli im ordenje kao banane. Verujem u ovo sto je Dinkic izjavio. PPV je prodao hotel na Kopaoniku seicima za smesne pare.Ja sam mogao da ga kupim. Zemljiste samo vredi tri puta skuplje..Ali takvi smo mi srbi.Uvlakaci

Paradox

pre 10 godina

ja samo cekam kada ce ono cuveno "pojeo vuk magare" da se desi, pa da se zaboravi jos jedno otimanje narodu, da se proglasi da ti vinogradi nikad nisu ni postojali, pa cak i da su i sami vinogradi veoma stetni i da smo trebali da ih poklonimo, a ne prodamo.

Boba NS

pre 10 godina

Dinkicu, lepo kopiju dopisa na videlo i zavrseno. to mahanje papirima koji niko nikad ne vid je Seseljev specijalitet. dajte lepo na uvid zavedeni dokumenat i kraj. nema vise price ko je koga stiskao

MILENKO

pre 10 godina

Neka se istrazi odmah i odgovorni lepo u zatvor a ne paja i saja su krivi i do kraja nikom nista kao i uvek,sta radi O SVEMOCNI ELIOT NES,naka istrazi ovo...

garavi

pre 10 godina

a i ovaj dinkic , sto je kvaran . pa prvo si bio sa njima lizali ste se a sad pljujes to sto si lizo ! zasto nisi tako pricao dok si bio na vlasti sa sns-OVCAima ? jel nisi to znao ? jos za koliko afera sns znas za samo 2 god? zasto si cutao do sad ? mislio si da ce te vratiti u vladu A ? eeeeee greska velika ! sad si se raspistoljio !

Carapan

pre 10 godina

Bitno je da i jedna i druga strana zna ko je vršio pritisak a niko ništa nije preduzeo... Šta drugo i očekivati od demagoga koji trenutno vladaju

Bosa

pre 10 godina

Pazi bogati svi krivi samo on pošten!U skoro svim vladama učestvovao iradio protiv,kad nije uspevao u namerema onda napuštao vladu.Dinkić grobar srpske privrede? Gde su pare sa Kipra?

Eugeni Escriche

pre 10 godina

Kada nam g. Dinkic pojasni vlasnicku strukturu privatne kineske firme koju je tako samaricanski podrzao i sa kojom je dobro upoznat,bice i nama jasnije ko je lobirao.......

petar

pre 10 godina

ali zassto preosveceni i visse puta preobraceni ppv cuti kada mu napadaju prvog saradnika(djomlu),odnosno politicckog occuha(otac je na sluzzbenom putu-inostranstvo)tomu,takodje preobracenog.jesu li zzuti krivi?

Helios

pre 10 godina

Izraz "vršili pritisak" vređa inteligenciju i elementarno samopoštovanje svakog iole normalnog. Kakav bre pritisak gilipteri? Jel vam to neko drži glavu u mengelama i zateže navoj? Ko može i da pomisli da vrši pritisak na državu, tj. njenog službenika a kamoli ministra? Momentalno ministar šalje policiju na vrata i uzvraća mnogo većim i LEGITIMNIM pritiskom zakona.
To sa "pritiskom" je deo arsenala novogovora, tog arogantnog govora gluposti.
Tako je DS polu-predao KiM jer se iz EU "vrši STRAHOVIT pritisak na Srbiju"; onda se u našim jadnim i nakaradnim medijima 57 puta ponovi to da se "vrši pritisak" i onda, šta ćeš, pošto je to tako mlogo pretiska mora gi da se popusti. Tu je Šaper pokazao kako se uspešno manipuliše rajom jeftinim jezičkim trikovima; drugi veliki lingvistički uspeh KrmivoProdukt DS jezgra je kada su reč "most" iskoristili da za ceo projekat mosta na Adi prvo uzmu kredit samo za most iznad vode a onda i za rampe i ostatak mosta, makar zato praveći ga naopakim redosledom. I onda su govorili da "most" (samo ono iznad vode) košta samo 160 a ne 400 Mil. Eu (ceo most) - tako se to radi sa glupom masom! Pogotovu ako misli da je "elita" - ej bre, pa oni glasaju za DS i EU a ne kao primitivni ostatak naroda!
Svakako, pošto je neko POTPISAO odobrenje tj. otuđenje Vršačkih Vinograda onda mora biti procesuiran. U Zakonu apsolutno nigde ne postoji to "bio sam pod pritiskom". Jedino OK, važi, ako je potpisao kao:

Mlađan Pritisnuti Dinkić

milan

pre 10 godina

Meni to sve miriši na Nikolića koji ja kao i kod Putina kada je bio javno kritikovao članove vlade i obećao da će on to srediti, tako nam ne pada teško da tu Dinkićevu verziju više poverujemo nego ovu drugu. Ovako prebacivanjem lopte od jednog do drugoga stvara se pat pozicija i onda nema krivih.

Filip Višnjić

pre 10 godina

Meni stvar oko vršačkih vinograda izgleda veoma mutna, koje sve lobirao za potpisivanje ovog štetnog ugovora. Jasno je da I Dinkić,iako mirođija u svakoj čorbi, ima neke informacije o poslovanju SNS- a. Kako inače objasniti njegov put od spremljene "zatvorske košulje" u izbornoj kampanji, do ministra posle izbora,pa onda smene inicirane od SPS a, ali I dalje raspolaže velikim sredstvima građana Srbije.
Nisu čista posla, I ima posla za istragu ali stvarno a I to će doći na red!

nebitan

pre 10 godina

U ekonomiji nema mesta za politiku.
Upravo iz tog razloga je Dinkic sada tu gde jeste, sve je tolerisao a ekonomija je trpela.
Sada trpimo mi, ali neka i on malo trpi...
Radulovicu zelim da istraje, ali se plasim da ce ga politicari uzeti pod svoje i dobiti jos jednog poslusnika...

TomislaV1

pre 10 godina

Mislim da treba ispitati i onu prvu privatizaciju, ko je tamo uzeo velike pare.Po prici Vrscana jos je gora bila nego ova s obzirom da su VS vinograde i pokrali i prezaduzili.Prijatno i policiji ai vrscanima kao akcionarima medju kojima sam nazalost i ja....!!!

;)

pre 10 godina

Niko nije maloletan i neobrazavan da ne zna posledice kršenja zakona. "Veži konja gde gazda kaže, nije problem i da crkne", neprihvatljivo je. Ko je kršio zakon mora da snosi odgovornost, a da li mu je neko suflirao ili nije je nebitno ukoliko je nemoguće da se dokaže. Kao što umete uredno da podižete svoje mesečne nadoknade za rad, tako morate i da snosite odgovornost za urađeno.

parkinson

pre 10 godina

Sta ti Dinkicu hoces ? Napadas Nikolica, kazes juce da se ispita njegova imovina , sta on ima ? Pa jel ti znas ko je Nikolic ? Pa sta i ako ima imovinu vrednu par miliona eura, zar nas predsednik Srbije, ej Srbije, da bude siromasnijni od drugih predsednika , pa to bi bila nacionalna sramota, da srpski domacin i jos predsednik Srbije bude puki siromah !? Pa nas predsednik putuje po svetu, pa kad ga pitaju sta imas , sta on treba da kaze, stan od usranih 120 kvadrata, pa to svaki kasapin u Srbiji ima !? Mi, ostali gradjani ne treba da imamo, jer nikuda i ne idemo i ovo sto imamo nam je puno ! A sta ti imas ? Samo gitare , pojacala i ostale skalamerije da prodas to je sigurno preko 20 hiljada eura i jos se bunis !?

Dzara

pre 10 godina

Bilo kako bilo, prodato je i sad legalnim i fer putem nema nazad! Istraziti do kraja i odgovorne staviti iza resetaka, bice nam veca korist nego da smo VV prodali za 10x veci iznos! Ono sto sada moze biti uradjeno je da se kineski kupac nekim aneksom ugovora primora da investira znatno veci novac nego sto je prvenstveno dogovoreno. To je, nazalost, maksimum u ovom trenutku. Mislim da ne treba posebno naglasavati eventualnu stetu koju bi raskid ugovora naneo u odnosu sa Kinezima...potrebni su nam.

Milija N.

pre 10 godina

Dosta vise sa ovom drustvenom svojinom!
Prava pljačka je kada je ničije, onda svi komadaju preduzece!
I Kinezi su bolji, nego ovaj začarani krug pakla!

krle - dron

pre 10 godina

Posle 12 - godina su konacno stvoreni uslovi za Sanaderizaciju tj. deratizaciju drustva od stetocina DOS-ovske zute zabokrecine,srbija dobija konacno prvog u nizu svojeg Sanadera,neponovilo se ikad.....

(ne)obavesteni vrscanin

pre 10 godina

Moje je misljenje, a prica se i po ovoj maloj Banatskoj varosi da je lobiranje za prodaju Vinograda islo iz lokalnog odbora URSa koji se ovde u Vrscu, da ih valjda ne prepoznaju, zove Udruzenje gradjana za Bolji Vrsac, tacnije od jednog njihovog istaknutog clana koji je do nedavno, tj. do pred izbore, bio u jednoj drugoj partiji. Prica se i da je bio vrlo nezadovoljan posle saznanja da ce se privatizacija ponistiti.

Ivan BA

pre 10 godina

Mislim, znam da smo kaubojstina teska al treba pisati kako bi stvari trebale da stoje u normalnoj drzavi.
Elem, Dinkic kaze: "Iz kabineta predsednika države su zvali više puta da se taj ugovor potpiše zato što je predsednik Nikolić tada putovao u Kinu i mislio je da bi to pomoglo našim bilateralnim odnosima", tvrdi bivši ministar.

Prvo, zna se sta su nadleznosti predsednika tako da sta oni treba da zovu.
Drugo ako su i zvali ministarstvo to treba odmah da objavi svima da se predsednistvo petlja u nesto sto nema veze sa njima.
Al ipak smo teska kaubojstina i mogu da zamislim scenar kako ovi iz predsednistva zovu i zahtevaju da se zrtvuju Vrsacki Vinogradi zarad Nikolicevog dobrog dojma a i Dinkic bi zbog politike zrtvovao kompaniju, vinograde, ljude samo zbog procene politike.

krle - dron

pre 10 godina

Posle 12 - godina su konacno stvoreni uslovi za Sanaderizaciju tj. deratizaciju drustva od stetocina DOS-ovske zute zabokrecine,srbija dobija konacno prvog u nizu svojeg Sanadera,neponovilo se ikad.....

parkinson

pre 10 godina

Sta ti Dinkicu hoces ? Napadas Nikolica, kazes juce da se ispita njegova imovina , sta on ima ? Pa jel ti znas ko je Nikolic ? Pa sta i ako ima imovinu vrednu par miliona eura, zar nas predsednik Srbije, ej Srbije, da bude siromasnijni od drugih predsednika , pa to bi bila nacionalna sramota, da srpski domacin i jos predsednik Srbije bude puki siromah !? Pa nas predsednik putuje po svetu, pa kad ga pitaju sta imas , sta on treba da kaze, stan od usranih 120 kvadrata, pa to svaki kasapin u Srbiji ima !? Mi, ostali gradjani ne treba da imamo, jer nikuda i ne idemo i ovo sto imamo nam je puno ! A sta ti imas ? Samo gitare , pojacala i ostale skalamerije da prodas to je sigurno preko 20 hiljada eura i jos se bunis !?

Helios

pre 10 godina

Izraz "vršili pritisak" vređa inteligenciju i elementarno samopoštovanje svakog iole normalnog. Kakav bre pritisak gilipteri? Jel vam to neko drži glavu u mengelama i zateže navoj? Ko može i da pomisli da vrši pritisak na državu, tj. njenog službenika a kamoli ministra? Momentalno ministar šalje policiju na vrata i uzvraća mnogo većim i LEGITIMNIM pritiskom zakona.
To sa "pritiskom" je deo arsenala novogovora, tog arogantnog govora gluposti.
Tako je DS polu-predao KiM jer se iz EU "vrši STRAHOVIT pritisak na Srbiju"; onda se u našim jadnim i nakaradnim medijima 57 puta ponovi to da se "vrši pritisak" i onda, šta ćeš, pošto je to tako mlogo pretiska mora gi da se popusti. Tu je Šaper pokazao kako se uspešno manipuliše rajom jeftinim jezičkim trikovima; drugi veliki lingvistički uspeh KrmivoProdukt DS jezgra je kada su reč "most" iskoristili da za ceo projekat mosta na Adi prvo uzmu kredit samo za most iznad vode a onda i za rampe i ostatak mosta, makar zato praveći ga naopakim redosledom. I onda su govorili da "most" (samo ono iznad vode) košta samo 160 a ne 400 Mil. Eu (ceo most) - tako se to radi sa glupom masom! Pogotovu ako misli da je "elita" - ej bre, pa oni glasaju za DS i EU a ne kao primitivni ostatak naroda!
Svakako, pošto je neko POTPISAO odobrenje tj. otuđenje Vršačkih Vinograda onda mora biti procesuiran. U Zakonu apsolutno nigde ne postoji to "bio sam pod pritiskom". Jedino OK, važi, ako je potpisao kao:

Mlađan Pritisnuti Dinkić

Dzara

pre 10 godina

Bilo kako bilo, prodato je i sad legalnim i fer putem nema nazad! Istraziti do kraja i odgovorne staviti iza resetaka, bice nam veca korist nego da smo VV prodali za 10x veci iznos! Ono sto sada moze biti uradjeno je da se kineski kupac nekim aneksom ugovora primora da investira znatno veci novac nego sto je prvenstveno dogovoreno. To je, nazalost, maksimum u ovom trenutku. Mislim da ne treba posebno naglasavati eventualnu stetu koju bi raskid ugovora naneo u odnosu sa Kinezima...potrebni su nam.

Milija N.

pre 10 godina

Dosta vise sa ovom drustvenom svojinom!
Prava pljačka je kada je ničije, onda svi komadaju preduzece!
I Kinezi su bolji, nego ovaj začarani krug pakla!

Milan Petrović

pre 10 godina

Ma kriv je DS. Đilas, Tadić, Pajtić i ostali "žuti" su krivi za sve. Jel' tako, njegovo prepošteno i prepodobno visočanstvo PPV? A u ponedeljak će nam saopštiti da azilante u Obrenovcu mrzi i zlostavlja Borko Stefanović, a u sredu će nam ppv reći da Siniša Mali i Nebojša Čović bolje čiste sneg od Đilasa.

Eugeni Escriche

pre 10 godina

Kada nam g. Dinkic pojasni vlasnicku strukturu privatne kineske firme koju je tako samaricanski podrzao i sa kojom je dobro upoznat,bice i nama jasnije ko je lobirao.......

Bosa

pre 10 godina

Pazi bogati svi krivi samo on pošten!U skoro svim vladama učestvovao iradio protiv,kad nije uspevao u namerema onda napuštao vladu.Dinkić grobar srpske privrede? Gde su pare sa Kipra?

nebitan

pre 10 godina

U ekonomiji nema mesta za politiku.
Upravo iz tog razloga je Dinkic sada tu gde jeste, sve je tolerisao a ekonomija je trpela.
Sada trpimo mi, ali neka i on malo trpi...
Radulovicu zelim da istraje, ali se plasim da ce ga politicari uzeti pod svoje i dobiti jos jednog poslusnika...

garavi

pre 10 godina

a i ovaj dinkic , sto je kvaran . pa prvo si bio sa njima lizali ste se a sad pljujes to sto si lizo ! zasto nisi tako pricao dok si bio na vlasti sa sns-OVCAima ? jel nisi to znao ? jos za koliko afera sns znas za samo 2 god? zasto si cutao do sad ? mislio si da ce te vratiti u vladu A ? eeeeee greska velika ! sad si se raspistoljio !

(ne)obavesteni vrscanin

pre 10 godina

Moje je misljenje, a prica se i po ovoj maloj Banatskoj varosi da je lobiranje za prodaju Vinograda islo iz lokalnog odbora URSa koji se ovde u Vrscu, da ih valjda ne prepoznaju, zove Udruzenje gradjana za Bolji Vrsac, tacnije od jednog njihovog istaknutog clana koji je do nedavno, tj. do pred izbore, bio u jednoj drugoj partiji. Prica se i da je bio vrlo nezadovoljan posle saznanja da ce se privatizacija ponistiti.

Lazima do predsednicke fotelje

pre 10 godina

Kolko je samo taj Dinkic mocan kad je i Tomu prepostenog pritiskao.da potpise sa kinezima:-)
prica puna rupa. Zato su i zvali Mladju sa njima, cim nesto zaseru da upere prstom u njega.
Da nije i rusima NIS poklonio? Il se neko slihtao rusima, kao sto se ovde ocigledno neko slihtao kinezima( Toma i njegov prijatelj)

Shvaba

pre 10 godina

Dve stvari mi zapadaju za oci.

Kao prvo:
"Kako se ističe, čak je i pomenuta saradnica Dinkića Olivera Aranđelović, zamenica direktora Agencije za privatizaciju i predsednica Upravnog odbora Vršačkih vinograda, došla u Peking........"
I pored ove cinjenice Dinkic hoce da nas ubedi da nije vrsio pritisak da se ugovor potpise???


Kao drugo:
"Umesto toga, on bi trebalo da bude predmet istrage da bi se videlo da li smo u pravu kada smo ga decenijama optuživali za uništavanje svega čega se dotakao", napominju u kabinetu Nikolića.

Opet pitam SNS-ovce zasto ste ulazili u koaliciju sa Dinkicem kada ste ranije u skupstinu donosili prugasto odelo i govorili da je coveku mesto u zatvoru?

kakvi sve buzdovani imaju kabinete, strasno!

pre 10 godina

Ne smarajte narod, nego lepo na sud i tamo obrazlozite ko je na koga vrsio pritisak! Izvadite te dopise kao dokaze ili budite kaznjeni u skladu sa zakonom. U zatvor za pljacku drzave ko je kriv!
Tako ce svi u buduce da nauce da kad im neko vrsi pritisak i zove iz raznih "kabineta" zatraze lepo da to sto trazi napise i potpise i ako je protivno zakonu da ga prijavi tuzilastvu!

Maximus_NS

pre 10 godina

Dinkić kaže jedno, Dačić i Vučić kažu da je privatizacija ok. Radulović opet prica nešto treće. Ajde ljudi, lepo sedite i dogovorite se. Brukate nam državu. Nije u redu da budemo toliko neozbiljni.

Aleksandar

pre 10 godina

U SNS sukob na liniji Vučić-Nikolić se eto uključio i Dinkić. Gura se da učini uslugu Vučiću kako bi obezbedio mesto u nekoj budućoj koaliciji. Sam da ide ne izbore ne sme, jer je cenzus reč koje se najviše plaši.

Nole

pre 10 godina

Ovde je sve jasno ako postoji dopis Dinkića Agenciji za privatizaciju i onda se zna da su ipak iz kabineta Predsednika intervenisali. Nisam ljubitelj Dinkića, čak štaviše mislim da je umešan u sve i svašta, ali okolina Nikolićevog kabineta je kontanimirana žestoko, a izražen je jako i nepotizam kao kod mnogih političara. On je kočničar u SNS-u nekih dubljih reformi i zaštitnik Dačića i njegove kamarile zbog nekih njegovih interesa. Samo je izgubio iz vida da će mu zemlja za to vreme propasti ekonomski, a sam primer držanja Bačevića (rodbinski odnos) je dokaz svemu tome. I sami znamo da Nikolić kao Vućić nikada ne bi doveo u Vladu nezavisne eksperte kao što su Radulović i Krstić...

Vicentijevic Samuil

pre 10 godina

Gospodine Dinkicu, napravili ste jednu veliku gresku. Niste trazili papir. Svaki put kada je zvato iz kabineta Nikolica, Vi ste trebali da trazite da Vam se dostavil faks, sa sve pecatom i potpisom. Ovako ste sami sebi napravili medvedju uslugu, jer ste usmeni pritisak od strane NIkolica, prebacili sebi na glavu, pa ste Vi pritiskali agenciju za privatizaciju. Slicno je prosao onaj nas konzul u Cikagu koji je za bilmeza Miladinovica ili kako se vec zove, izdao dokumente protiv zakona, a po usmenom naredjenju generalnog konzula iz SPO koji se izvukao kao glista iz blata, jer je dovoljno bilo da kaze - nisam to rekao. Tako i ovo danas - iz Nikolicevo kabineta kazu nismo rekli, a Vi Dinkicu dokazite suprotno. Resenje, impicment Nikolica, pokretanje postupka od strane Radulovica i policijska istraga protiv Dinkica i Nikolica i pomenute kineske kompanije zbog korupcije. Ali, ko to sme da uradi danas u Srbiji...

I preporuka za sve drzavne cinovnike: ne postoje usmena naredjenja, vec za sve sto izlazli iz okvira zakona i zakonitosti trazite napismeno naredjenje, pa neka se budze i sefovi hvataju za glavu. Znaci nema emaila, SMS poruka i slicnih gluposti, vec papir, pecat i potpis. Osim ako necete kad tad u zatvor.

Boba NS

pre 10 godina

Dinkicu, lepo kopiju dopisa na videlo i zavrseno. to mahanje papirima koji niko nikad ne vid je Seseljev specijalitet. dajte lepo na uvid zavedeni dokumenat i kraj. nema vise price ko je koga stiskao

milan

pre 10 godina

Meni to sve miriši na Nikolića koji ja kao i kod Putina kada je bio javno kritikovao članove vlade i obećao da će on to srediti, tako nam ne pada teško da tu Dinkićevu verziju više poverujemo nego ovu drugu. Ovako prebacivanjem lopte od jednog do drugoga stvara se pat pozicija i onda nema krivih.

Velibor

pre 10 godina

Koja zalost od zemlje...... Nemački jezik na B1 nivou sam naucio za godinu dana, jos 4 ispita iz seste god fakulteta da dam i na leto 2014 da isparim odavde, dace Bog zauvek.

Paradox

pre 10 godina

ja samo cekam kada ce ono cuveno "pojeo vuk magare" da se desi, pa da se zaboravi jos jedno otimanje narodu, da se proglasi da ti vinogradi nikad nisu ni postojali, pa cak i da su i sami vinogradi veoma stetni i da smo trebali da ih poklonimo, a ne prodamo.

Istina

pre 10 godina

Iz iskustva akcionara Energoprojekta Dinkica bi trebalo zbog korupcije ispitati: 1. Zasto je vrsio pritisak na Energoprojekt da dozvoli kanadskoj kompaniji SNC Lavalin da izvrsi Due dilligence? Osim Dinkica bilo je i drugih iz tadasnje Vlade koji su ucestvovali u tome., 2. Zasto je 2010. organizovao podrzavljenje Energoprojekta i u isti doveo Dusana Nikezica za predsednika Upravnog odbora i Zarka Zecevica za specijalnog savetnika? Akcionari Energoprojekta zeljno iscekuju pocetak Insajdera o RTB-Bor u cijoj izgradnji kao glavni izvodjac ucestvuje Energoprojekt-Oprema. Zanimljivo je istaci da je strucnjak za gradnju industrijsko metalurskih kombinata Zarko Zecevic kao predsednik Odbora direktora preduzeca Energoprojekt-Oprema ukljucen u izgradnju RTB-BOR. O svemu tome bi trebalo ispitati gospodu: Dinkica, Cirica, Cvetkovica i ostale.

TomislaV1

pre 10 godina

Mislim da treba ispitati i onu prvu privatizaciju, ko je tamo uzeo velike pare.Po prici Vrscana jos je gora bila nego ova s obzirom da su VS vinograde i pokrali i prezaduzili.Prijatno i policiji ai vrscanima kao akcionarima medju kojima sam nazalost i ja....!!!

Gradjanin Beograda

pre 10 godina

A sta vas cudi.Toma Diploma bi se uvukao i Kinezima i Rusima i Belorusima... Deli im ordenje kao banane. Verujem u ovo sto je Dinkic izjavio. PPV je prodao hotel na Kopaoniku seicima za smesne pare.Ja sam mogao da ga kupim. Zemljiste samo vredi tri puta skuplje..Ali takvi smo mi srbi.Uvlakaci

Filip Višnjić

pre 10 godina

Meni stvar oko vršačkih vinograda izgleda veoma mutna, koje sve lobirao za potpisivanje ovog štetnog ugovora. Jasno je da I Dinkić,iako mirođija u svakoj čorbi, ima neke informacije o poslovanju SNS- a. Kako inače objasniti njegov put od spremljene "zatvorske košulje" u izbornoj kampanji, do ministra posle izbora,pa onda smene inicirane od SPS a, ali I dalje raspolaže velikim sredstvima građana Srbije.
Nisu čista posla, I ima posla za istragu ali stvarno a I to će doći na red!

Novosadjanin

pre 10 godina

Ako nista drugo, i jedni i drugi otvoreno priznaju da je pritisaka (samim tim i interesa, aka lova u dzep) politicara bilo.

Ono sto mi stvarno nije jasno jeste zasto Dinkic i dalje ima bilo kakvu funkciju? Cije je to zaduzio/ucenio ljude sa vlasti?

Sasa jokic

pre 10 godina

Pocelo je pocelo. Puca Mladja iz svih oruzja....
A sad se Tomini naknadno setili da Dinkic kontrolise investicije iz Emirata kao prvi zamenik PPV? A iz koje je stranke PPV?

MILENKO

pre 10 godina

Neka se istrazi odmah i odgovorni lepo u zatvor a ne paja i saja su krivi i do kraja nikom nista kao i uvek,sta radi O SVEMOCNI ELIOT NES,naka istrazi ovo...

;)

pre 10 godina

Niko nije maloletan i neobrazavan da ne zna posledice kršenja zakona. "Veži konja gde gazda kaže, nije problem i da crkne", neprihvatljivo je. Ko je kršio zakon mora da snosi odgovornost, a da li mu je neko suflirao ili nije je nebitno ukoliko je nemoguće da se dokaže. Kao što umete uredno da podižete svoje mesečne nadoknade za rad, tako morate i da snosite odgovornost za urađeno.

petar

pre 10 godina

ali zassto preosveceni i visse puta preobraceni ppv cuti kada mu napadaju prvog saradnika(djomlu),odnosno politicckog occuha(otac je na sluzzbenom putu-inostranstvo)tomu,takodje preobracenog.jesu li zzuti krivi?

Carapan

pre 10 godina

Bitno je da i jedna i druga strana zna ko je vršio pritisak a niko ništa nije preduzeo... Šta drugo i očekivati od demagoga koji trenutno vladaju

Ivan BA

pre 10 godina

Mislim, znam da smo kaubojstina teska al treba pisati kako bi stvari trebale da stoje u normalnoj drzavi.
Elem, Dinkic kaze: "Iz kabineta predsednika države su zvali više puta da se taj ugovor potpiše zato što je predsednik Nikolić tada putovao u Kinu i mislio je da bi to pomoglo našim bilateralnim odnosima", tvrdi bivši ministar.

Prvo, zna se sta su nadleznosti predsednika tako da sta oni treba da zovu.
Drugo ako su i zvali ministarstvo to treba odmah da objavi svima da se predsednistvo petlja u nesto sto nema veze sa njima.
Al ipak smo teska kaubojstina i mogu da zamislim scenar kako ovi iz predsednistva zovu i zahtevaju da se zrtvuju Vrsacki Vinogradi zarad Nikolicevog dobrog dojma a i Dinkic bi zbog politike zrtvovao kompaniju, vinograde, ljude samo zbog procene politike.