Ponedeljak, 26.12.2011.

17:20

Bajatović: Ni Tesla ne bi bio bolji

Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović kaže za B92 da će Srbija Rusima, prema novom sporazumu, gas plaćati za oko 12 procenata jeftinije nego do sada.

Izvor: B92

Bajatoviæ: Ni Tesla ne bi bio bolji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

bk

pre 12 godina

Ovo sto prica Bajatovic je stvarno ispod svakog nivoa. Pa kako se kao vrhunski menadzer nije uhvatio ni on ni bilo oku okruzenju da spase IMR,IMT, IKRUS,UTVU,PRVU PETOLJETKU, itd da ne nabrajam do sutra ,vec se uhvatio za sistem gde je siguran novac i monopol i gde i majmun Cita moze dati slicne rezultate kao direktor.On bi bar radio za 500 e.

Miladin

pre 12 godina

Kad Bajatović pominje TESLU to je kad Palma priča o Betovenu. (Pa oni su koalicioni partneri). Tesla i trgovina e jeste ti poređenje. Glupost ne boli.

Goran

pre 12 godina

Nikola Tesla je hteo besplatnu energiju za sve ljude na planeti, ali su ga onda ovakvi unistili... i ko zna koliko nepoznatih "Tesla" su na vreme sklonili...

Maree

pre 12 godina

Tesla je zeleo da omoguci svetu besplatnu energiju, ne da je kupuje za 5 a prodaje za 2. Vidis, veliki problem ove zemlje je sto su svi kao ti, trgovci, kupi za 1 prodaj za 2, bravo genije, gistro menadzeri, sto veze sa zivotom nema, ne donosite nikakvu dobit ovom svetu, samo vasim korporativnim vlasnicima.

Sanja

pre 12 godina

Ja više ništa ne razumem..
Jednostavna računica...
Ako gas košta 350 EUR na 1.000 nm3, onda beograđani/novosađani troše za grejanje na godišnjem nivou oko 270 kWh/m2.
A ako je 450 EUR, onda oko 210 kWh/m2.
U Moskvi za zgradu, u kojoj stanujem, kvaliteta prosečne zgrade kod nas, TROŠIM za grejanje na godišnjem nivou 165 kWh/m2.
Ko može da me ubedi da je u Srbiji jača zima nego u Moskvi!!!

Vuk

pre 12 godina

*****

Moze Bajatovic da gugla,da se malo raspita o Tesli.
Citanje o Tesli spada u obrazovanje,ne znam koliko doticni upraznjava obrazovanje...

m

pre 12 godina

Kada je prodat Nis za 400 mil.(smesno mala cena),to se pravdalo gasovodom Juzni tok.Komentarisao sam tada da to nije bas sigurno jer nikakav ugovor nije potpisan,a evo danas Bajatovic nam maze oci sa pricom o jeftinijem gasu
jer je danas procurela vest da juznog toka nece biti jer se rekonstruise gasovod kroz Ukrajinu.Ko ce odgovarati ako se to desi?

Amos

pre 12 godina

"prvoklasni menadžer"???? Pobogu i zaboga, kuku i jao nama, sta smo dopustili da nam se desi i kakvi da nas uzjasu!?
A sve jer smo slepo verovali 'demokratama'!

Sasa Djordjevic

pre 12 godina

A 12 procenata kome ide sve džep. Gde da stanem u red za 0.0001procenat. Ma ne, to oni sakupljaju da daju razliku od onih hiljadu evra svakome od nas.

Biljana

pre 12 godina

A zasto se niko ne buni što kvazi reditelji uzimaju honorar od tri, pa čak i pet hiljada ecra za jednu predstavu koju najčešće rade mesec dana pa se uvale i da upravnikuju pa uzimaju i plate i honorare potpisujući ugovore sami sa sobom..... oni nisu pod lupom javnosti... o tome niko ne piše, a oni mirno i bezobrazno arče budžetske pare svih gradjana Srbije i Beograda...ima li tu sukoba interesa....i politikantstva....

nemanja

pre 12 godina

molio bih dotičnog gospodina da dodje da dodje da me uljuška, jer kad mi neko ispriča bajku, bez ljuškanja ne mogu da zaspim, da li neko veruje u ove stvari?

MILA

pre 12 godina

Bilo je dosta komentara na temu Bajatovic- Tesla, pa ne bih o tome.
Molim vas, pokušajte da nam date cene gasa u bar deset zemalja Evrope, i našu cenu gasa da bi smo mogli da ih stvarno uporedimo. A ono je vrlo simptomaticno, " dugovi ce postati državni dug". Šta su to Rusi nameracili još da uzimaju ovde. Malo li je što su uz NIS uzeli i Petrohemiju, Razbucali Azotaru, kao nau+ivno kupili "karbamid", a onda uz Srbijagas i Staklaru, i tako redom da ne nabrajam.
Molim vas, narode dozovite se pameti.

gulagggg

pre 12 godina

"On dodaje i da je njegova plata 220.000 dinara, ali i da se ne može očekivati da će prvoklasni menadžeri raditi za 500 evra."

Pa on misli za sebe da je vrhunski menadžer!?! Mislim da je zaslužio platu od 15 evra!!!

nenadns

pre 12 godina

E,moj Dule...
hocete li sada spustiti cenu gasa za "oko 12%" ili ce te novonastalu razliku da trpate u dzepove i partijske kase?
Kada bi samo jedanput uradili nesto u interesu naroda to bi bila senzacija.
Svi vi ste se upecali na naslov u kome s spominje Tesla.Navukao Vas Dule da ne komentarisete druge stvari.Sustina je da ce razliku u ceni opet uzeti isti igraci.MISLITE O TOME.

Cecana78

pre 12 godina

Ali ako "vrhunski menadzeri" ne zele da rade za 500 evra, vec minimalno za 220 000 dinara, tada je logicno da vrhunski strucnjaci daju vrhunske rezultate, zar ne? Rezultate, u ovom slucaju, ne vidimo. Dakle...

Ema Suns

pre 12 godina

Ovih dana političari vole da pomenu ljude koji su ponos Srbije, tako Bajatović govori o Tesli, Dinkić o Đokoviću... Ali kao što lepota nije prelazna, nije ni genijalnost. Samo izazivaju gnev i pomenom velikih postaju još manji.

Dejan

pre 12 godina

A PLATE U SRBIJAGASU MEĐU NAJVEĆIM,PROŠLE GODINE PORASLE U PROSEKU ZA 15000DIN(TEKST NA OVOM SAJTU OD PRE 20TAK DANA)... GAS POSKUPEO... STRANAČKI KADROVI SE I DALJE ZAPOŠLJAVAJU. OVAJ BAJATI JE U SUKOV+BU INTERESA... O ČEMU NAM TO PRIČAŠ I KAKO TE MALO NIJE SRAMOTA.

mickey

pre 12 godina

A što ne kaže drug Bajatović da mu je preko ovih 220000 u Srbijagasu,plata u Jugorosgasu preko 900000din,tj ukupno 1.264.500 din,i da ima veću platu i od direktora CIA čija je plata 12.000 dolara,o čemu je pre dva dana pisala Pravda!Dakle,druže Bajatoviću niste vi uopšte za poređenje sa velikanom Teslom koji je umro u iznajmljenoj hotelskoj sobi,sa dugovima,dok ste vi za ovih četiri godine sa tom platom obezbedili i svoje unuke! *******

electrik

pre 12 godina

Tvoja sreca sto je tesla ukinut,inace bi ti bio poslednje sto bi znao da ce se dogoditi.
No nije iskljuceno da ce se vratiti i to retroaktivno od 90-te i to za lopove bez dana radnog staza,ali sa zavidnim kapitalom.
Sto bi rekao Rasa Popov,kapital za tri minuta,tri sata,dana ili meseca i samo udaraljke sa granda.
*******

jovan

pre 12 godina

Kako se SPS na čelu s Bajatovićem, "dokopao" Srbija gasa, verujem da je to preduzeće postalo poligon, za razno - razna mešetarenja, pa otuda ne treba da nas čudi ni cena gasa. Valjda će se posle ovih izbora i to srediti.

Петар

pre 12 godina

Србија ће гас Русији плаћати 12 процената јефтиније, а претпостављам да ће грађани као меру Владе Републике Србије добити ново поскупљење од петнаестак до двадесет посто, наравно објашњено усклађивањем са усклађеношћу усклађивања. Последње три године: Морао сам да продам аутомобил, грејање сам искључио па се са женом и децом смрзавам и грејем по мало само једну собу, на летовање нисам одлазио а зимовање је научна фантастика. Моја мајка је плаћала инфостан 2008 5.643,00 динара а данас 12.416,00 динара. Тужи ме РТС, ЕДБ, ИНФОСТАН, ПАРКИНГ СЕРВИС за своје пљачкашке глобе. Напомињем да сам двадесет година, све до пре две године сваки рачун успевао да платим, али што је много много је!!! Логиком да се свуда плаћају обавезе и преданим радом државе и Јавних предузећа на убијању сопственог народа, могу се обавезе подићи за 500 процената, али ко ће то бре да плаћа. Па сви ћемо или на мостове да скачемо или да крадемо или голи и боси под крушку!!!

Петар

pre 12 godina

Тесла опрости му, не зна шта говори и говори зло и наопако, против свога народа и историје, али он је на власти!!!

bokius

pre 12 godina

Tesla je napravio mnogo toga sto su drugi mislili da je nemoguce. Napravice se jos puno toga na osnovu njegovih izuma sto danas mislimo da je nemoguce. Jedino ce da fali eliksir mudrosti *****

Kakav lik.....

glisoo

pre 12 godina

Pod ovom vladom Srbi nikada nece doziveti da imaju platu od 700e, a kako Bajatovic moze sam sebe da nazove vrhunskim menadzerom kada je rekao da jedva razlikuje bocu za plin od pivske boce.

borislav

pre 12 godina

"Ne mozemo ocekivati da vrhunski menadzeri rade za 500 evra"
Prvo je zaposlio sebe tamo, zatim parrtijske poslusnike. Onda je mislio da smo mi to zaboravili i proglasio je i sebe i poslusnike "vrhunskim menadzerima" i sazaljivo tvrdi da oni treba da imaju 2000 evra platu.
To je bezobrazluk i cinizam na nevidjenom nivou. To su stvari zbog kojih lete vlade i glave... tako praviti narod budalama... pa mi smo na nivou severne koreje!!!
Sram vas bilo!

Цоје

pre 12 godina

О чему овај човек прича и где овај човек живи? Колико се они уграђују у садашњу цену гаса? А та цена је нереална, па нисмо ми ни луди ни глупи. О којих 700 евра следеће године он прича? Па ако овако наставимо, нећемо имати ни ове цркавице сад што примамо, а он очекује већи стандард да би могао да повећава проценте и то не са 15 на 25, већ 50, и да просипа приче и оправдања за то. То ако се он хвали са 220.000 и још себи ставља у џеп директно од грађана, па нека остави нас да живимо нормално, ово је превршило сваку меру.

Steva

pre 12 godina

Ti na zapadu ne bi mogao ni mesnu zajednicu da vodis ******* .Rezultati se vide na svakom koraku.Vise placam gas(i mnogo stosta) ovde nego kad sam ziveo na zapadu.

Petar

pre 12 godina

bas je on Tesla, pa samo da otpusti svoju rodbinu i clanove SPS-a, gas bi mogao da pojeftini 50%... a obaveznim posrednicima "jer tako rusi posluju" je stvarno glupo i pricati.

Aleksandar

pre 12 godina

On nasao da spominje Teslu? Ovo ne da nije blam, nego zasluzuje zlatnu statuu visoku 10 metara, s' Bajatovicevim likom na kojoj pise "Najveca svetska blamaza".
Tesla je za njega i Bog i otac. Covek koji je naucnik, inzinjer, covek od ideja, a ne muljator i prodavac supljeg i praznog.
Samo zbog ovoga, bolje mu je da se ne pojavljuje vise igde ikada.

ПОШТОВАЊЕ

pre 12 godina

Бајатовићу као прво споштовањем има да изговараш име Николе Тесле а друго Никола Тесла никада није радио као купац и продавац да би га ти поредио са неким поготову не са тобом.
Кажеш ко би посао менаџера радио за 500 евра распиши конкурс па ћеш видети колико стручних људи ће се јавити ево на пример ја бих радио за 500 евра док Србија не изађе из кризе.

Mala Milja

pre 12 godina

Ne mogu da verujem recima coveka koji se zajedno sa vladajucim partijama lepo ustolicio u profitabilnim firmama, sa vrlo visokim platama! Tek kad njegovi partneri sidju sa vlasti znacemo ko je ovde lagao koga i koliko!

ispod slema mozga nema

pre 12 godina

Druze Bajatovicu, kad (prosecna) plata u Srbiji bude 700e, hladna fuzija ce biti realnost, tako da gas niko nece ni koristiti...toliko

Vazilica

pre 12 godina

Rusi hoce da nam izadju u susret kao i uvek kada su im to njihove nacionalne prilike to dozvoljavale,a nasi su bacali drvlje i kamenje na ruskog ambasadora govoreci da ga treba proterati i proglasiti za persona non grata

Aleksandar

pre 12 godina

On nasao da spominje Teslu? Ovo ne da nije blam, nego zasluzuje zlatnu statuu visoku 10 metara, s' Bajatovicevim likom na kojoj pise "Najveca svetska blamaza".
Tesla je za njega i Bog i otac. Covek koji je naucnik, inzinjer, covek od ideja, a ne muljator i prodavac supljeg i praznog.
Samo zbog ovoga, bolje mu je da se ne pojavljuje vise igde ikada.

Steva

pre 12 godina

Ti na zapadu ne bi mogao ni mesnu zajednicu da vodis ******* .Rezultati se vide na svakom koraku.Vise placam gas(i mnogo stosta) ovde nego kad sam ziveo na zapadu.

ПОШТОВАЊЕ

pre 12 godina

Бајатовићу као прво споштовањем има да изговараш име Николе Тесле а друго Никола Тесла никада није радио као купац и продавац да би га ти поредио са неким поготову не са тобом.
Кажеш ко би посао менаџера радио за 500 евра распиши конкурс па ћеш видети колико стручних људи ће се јавити ево на пример ја бих радио за 500 евра док Србија не изађе из кризе.

gulagggg

pre 12 godina

"On dodaje i da je njegova plata 220.000 dinara, ali i da se ne može očekivati da će prvoklasni menadžeri raditi za 500 evra."

Pa on misli za sebe da je vrhunski menadžer!?! Mislim da je zaslužio platu od 15 evra!!!

Цоје

pre 12 godina

О чему овај човек прича и где овај човек живи? Колико се они уграђују у садашњу цену гаса? А та цена је нереална, па нисмо ми ни луди ни глупи. О којих 700 евра следеће године он прича? Па ако овако наставимо, нећемо имати ни ове цркавице сад што примамо, а он очекује већи стандард да би могао да повећава проценте и то не са 15 на 25, већ 50, и да просипа приче и оправдања за то. То ако се он хвали са 220.000 и још себи ставља у џеп директно од грађана, па нека остави нас да живимо нормално, ово је превршило сваку меру.

mickey

pre 12 godina

A što ne kaže drug Bajatović da mu je preko ovih 220000 u Srbijagasu,plata u Jugorosgasu preko 900000din,tj ukupno 1.264.500 din,i da ima veću platu i od direktora CIA čija je plata 12.000 dolara,o čemu je pre dva dana pisala Pravda!Dakle,druže Bajatoviću niste vi uopšte za poređenje sa velikanom Teslom koji je umro u iznajmljenoj hotelskoj sobi,sa dugovima,dok ste vi za ovih četiri godine sa tom platom obezbedili i svoje unuke! *******

glisoo

pre 12 godina

Pod ovom vladom Srbi nikada nece doziveti da imaju platu od 700e, a kako Bajatovic moze sam sebe da nazove vrhunskim menadzerom kada je rekao da jedva razlikuje bocu za plin od pivske boce.

Cecana78

pre 12 godina

Ali ako "vrhunski menadzeri" ne zele da rade za 500 evra, vec minimalno za 220 000 dinara, tada je logicno da vrhunski strucnjaci daju vrhunske rezultate, zar ne? Rezultate, u ovom slucaju, ne vidimo. Dakle...

borislav

pre 12 godina

"Ne mozemo ocekivati da vrhunski menadzeri rade za 500 evra"
Prvo je zaposlio sebe tamo, zatim parrtijske poslusnike. Onda je mislio da smo mi to zaboravili i proglasio je i sebe i poslusnike "vrhunskim menadzerima" i sazaljivo tvrdi da oni treba da imaju 2000 evra platu.
To je bezobrazluk i cinizam na nevidjenom nivou. To su stvari zbog kojih lete vlade i glave... tako praviti narod budalama... pa mi smo na nivou severne koreje!!!
Sram vas bilo!

ispod slema mozga nema

pre 12 godina

Druze Bajatovicu, kad (prosecna) plata u Srbiji bude 700e, hladna fuzija ce biti realnost, tako da gas niko nece ni koristiti...toliko

Ema Suns

pre 12 godina

Ovih dana političari vole da pomenu ljude koji su ponos Srbije, tako Bajatović govori o Tesli, Dinkić o Đokoviću... Ali kao što lepota nije prelazna, nije ni genijalnost. Samo izazivaju gnev i pomenom velikih postaju još manji.

Петар

pre 12 godina

Тесла опрости му, не зна шта говори и говори зло и наопако, против свога народа и историје, али он је на власти!!!

MILA

pre 12 godina

Bilo je dosta komentara na temu Bajatovic- Tesla, pa ne bih o tome.
Molim vas, pokušajte da nam date cene gasa u bar deset zemalja Evrope, i našu cenu gasa da bi smo mogli da ih stvarno uporedimo. A ono je vrlo simptomaticno, " dugovi ce postati državni dug". Šta su to Rusi nameracili još da uzimaju ovde. Malo li je što su uz NIS uzeli i Petrohemiju, Razbucali Azotaru, kao nau+ivno kupili "karbamid", a onda uz Srbijagas i Staklaru, i tako redom da ne nabrajam.
Molim vas, narode dozovite se pameti.

Vazilica

pre 12 godina

Rusi hoce da nam izadju u susret kao i uvek kada su im to njihove nacionalne prilike to dozvoljavale,a nasi su bacali drvlje i kamenje na ruskog ambasadora govoreci da ga treba proterati i proglasiti za persona non grata

jovan

pre 12 godina

Kako se SPS na čelu s Bajatovićem, "dokopao" Srbija gasa, verujem da je to preduzeće postalo poligon, za razno - razna mešetarenja, pa otuda ne treba da nas čudi ni cena gasa. Valjda će se posle ovih izbora i to srediti.

Petar

pre 12 godina

bas je on Tesla, pa samo da otpusti svoju rodbinu i clanove SPS-a, gas bi mogao da pojeftini 50%... a obaveznim posrednicima "jer tako rusi posluju" je stvarno glupo i pricati.

electrik

pre 12 godina

Tvoja sreca sto je tesla ukinut,inace bi ti bio poslednje sto bi znao da ce se dogoditi.
No nije iskljuceno da ce se vratiti i to retroaktivno od 90-te i to za lopove bez dana radnog staza,ali sa zavidnim kapitalom.
Sto bi rekao Rasa Popov,kapital za tri minuta,tri sata,dana ili meseca i samo udaraljke sa granda.
*******

Mala Milja

pre 12 godina

Ne mogu da verujem recima coveka koji se zajedno sa vladajucim partijama lepo ustolicio u profitabilnim firmama, sa vrlo visokim platama! Tek kad njegovi partneri sidju sa vlasti znacemo ko je ovde lagao koga i koliko!

Петар

pre 12 godina

Србија ће гас Русији плаћати 12 процената јефтиније, а претпостављам да ће грађани као меру Владе Републике Србије добити ново поскупљење од петнаестак до двадесет посто, наравно објашњено усклађивањем са усклађеношћу усклађивања. Последње три године: Морао сам да продам аутомобил, грејање сам искључио па се са женом и децом смрзавам и грејем по мало само једну собу, на летовање нисам одлазио а зимовање је научна фантастика. Моја мајка је плаћала инфостан 2008 5.643,00 динара а данас 12.416,00 динара. Тужи ме РТС, ЕДБ, ИНФОСТАН, ПАРКИНГ СЕРВИС за своје пљачкашке глобе. Напомињем да сам двадесет година, све до пре две године сваки рачун успевао да платим, али што је много много је!!! Логиком да се свуда плаћају обавезе и преданим радом државе и Јавних предузећа на убијању сопственог народа, могу се обавезе подићи за 500 процената, али ко ће то бре да плаћа. Па сви ћемо или на мостове да скачемо или да крадемо или голи и боси под крушку!!!

Vuk

pre 12 godina

*****

Moze Bajatovic da gugla,da se malo raspita o Tesli.
Citanje o Tesli spada u obrazovanje,ne znam koliko doticni upraznjava obrazovanje...

Sanja

pre 12 godina

Ja više ništa ne razumem..
Jednostavna računica...
Ako gas košta 350 EUR na 1.000 nm3, onda beograđani/novosađani troše za grejanje na godišnjem nivou oko 270 kWh/m2.
A ako je 450 EUR, onda oko 210 kWh/m2.
U Moskvi za zgradu, u kojoj stanujem, kvaliteta prosečne zgrade kod nas, TROŠIM za grejanje na godišnjem nivou 165 kWh/m2.
Ko može da me ubedi da je u Srbiji jača zima nego u Moskvi!!!

bokius

pre 12 godina

Tesla je napravio mnogo toga sto su drugi mislili da je nemoguce. Napravice se jos puno toga na osnovu njegovih izuma sto danas mislimo da je nemoguce. Jedino ce da fali eliksir mudrosti *****

Kakav lik.....

Amos

pre 12 godina

"prvoklasni menadžer"???? Pobogu i zaboga, kuku i jao nama, sta smo dopustili da nam se desi i kakvi da nas uzjasu!?
A sve jer smo slepo verovali 'demokratama'!

Dejan

pre 12 godina

A PLATE U SRBIJAGASU MEĐU NAJVEĆIM,PROŠLE GODINE PORASLE U PROSEKU ZA 15000DIN(TEKST NA OVOM SAJTU OD PRE 20TAK DANA)... GAS POSKUPEO... STRANAČKI KADROVI SE I DALJE ZAPOŠLJAVAJU. OVAJ BAJATI JE U SUKOV+BU INTERESA... O ČEMU NAM TO PRIČAŠ I KAKO TE MALO NIJE SRAMOTA.

m

pre 12 godina

Kada je prodat Nis za 400 mil.(smesno mala cena),to se pravdalo gasovodom Juzni tok.Komentarisao sam tada da to nije bas sigurno jer nikakav ugovor nije potpisan,a evo danas Bajatovic nam maze oci sa pricom o jeftinijem gasu
jer je danas procurela vest da juznog toka nece biti jer se rekonstruise gasovod kroz Ukrajinu.Ko ce odgovarati ako se to desi?

nemanja

pre 12 godina

molio bih dotičnog gospodina da dodje da dodje da me uljuška, jer kad mi neko ispriča bajku, bez ljuškanja ne mogu da zaspim, da li neko veruje u ove stvari?

Biljana

pre 12 godina

A zasto se niko ne buni što kvazi reditelji uzimaju honorar od tri, pa čak i pet hiljada ecra za jednu predstavu koju najčešće rade mesec dana pa se uvale i da upravnikuju pa uzimaju i plate i honorare potpisujući ugovore sami sa sobom..... oni nisu pod lupom javnosti... o tome niko ne piše, a oni mirno i bezobrazno arče budžetske pare svih gradjana Srbije i Beograda...ima li tu sukoba interesa....i politikantstva....

Miladin

pre 12 godina

Kad Bajatović pominje TESLU to je kad Palma priča o Betovenu. (Pa oni su koalicioni partneri). Tesla i trgovina e jeste ti poređenje. Glupost ne boli.

nenadns

pre 12 godina

E,moj Dule...
hocete li sada spustiti cenu gasa za "oko 12%" ili ce te novonastalu razliku da trpate u dzepove i partijske kase?
Kada bi samo jedanput uradili nesto u interesu naroda to bi bila senzacija.
Svi vi ste se upecali na naslov u kome s spominje Tesla.Navukao Vas Dule da ne komentarisete druge stvari.Sustina je da ce razliku u ceni opet uzeti isti igraci.MISLITE O TOME.

Maree

pre 12 godina

Tesla je zeleo da omoguci svetu besplatnu energiju, ne da je kupuje za 5 a prodaje za 2. Vidis, veliki problem ove zemlje je sto su svi kao ti, trgovci, kupi za 1 prodaj za 2, bravo genije, gistro menadzeri, sto veze sa zivotom nema, ne donosite nikakvu dobit ovom svetu, samo vasim korporativnim vlasnicima.

Goran

pre 12 godina

Nikola Tesla je hteo besplatnu energiju za sve ljude na planeti, ali su ga onda ovakvi unistili... i ko zna koliko nepoznatih "Tesla" su na vreme sklonili...

bk

pre 12 godina

Ovo sto prica Bajatovic je stvarno ispod svakog nivoa. Pa kako se kao vrhunski menadzer nije uhvatio ni on ni bilo oku okruzenju da spase IMR,IMT, IKRUS,UTVU,PRVU PETOLJETKU, itd da ne nabrajam do sutra ,vec se uhvatio za sistem gde je siguran novac i monopol i gde i majmun Cita moze dati slicne rezultate kao direktor.On bi bar radio za 500 e.

Sasa Djordjevic

pre 12 godina

A 12 procenata kome ide sve džep. Gde da stanem u red za 0.0001procenat. Ma ne, to oni sakupljaju da daju razliku od onih hiljadu evra svakome od nas.

Vazilica

pre 12 godina

Rusi hoce da nam izadju u susret kao i uvek kada su im to njihove nacionalne prilike to dozvoljavale,a nasi su bacali drvlje i kamenje na ruskog ambasadora govoreci da ga treba proterati i proglasiti za persona non grata

Biljana

pre 12 godina

A zasto se niko ne buni što kvazi reditelji uzimaju honorar od tri, pa čak i pet hiljada ecra za jednu predstavu koju najčešće rade mesec dana pa se uvale i da upravnikuju pa uzimaju i plate i honorare potpisujući ugovore sami sa sobom..... oni nisu pod lupom javnosti... o tome niko ne piše, a oni mirno i bezobrazno arče budžetske pare svih gradjana Srbije i Beograda...ima li tu sukoba interesa....i politikantstva....

ПОШТОВАЊЕ

pre 12 godina

Бајатовићу као прво споштовањем има да изговараш име Николе Тесле а друго Никола Тесла никада није радио као купац и продавац да би га ти поредио са неким поготову не са тобом.
Кажеш ко би посао менаџера радио за 500 евра распиши конкурс па ћеш видети колико стручних људи ће се јавити ево на пример ја бих радио за 500 евра док Србија не изађе из кризе.

Петар

pre 12 godina

Србија ће гас Русији плаћати 12 процената јефтиније, а претпостављам да ће грађани као меру Владе Републике Србије добити ново поскупљење од петнаестак до двадесет посто, наравно објашњено усклађивањем са усклађеношћу усклађивања. Последње три године: Морао сам да продам аутомобил, грејање сам искључио па се са женом и децом смрзавам и грејем по мало само једну собу, на летовање нисам одлазио а зимовање је научна фантастика. Моја мајка је плаћала инфостан 2008 5.643,00 динара а данас 12.416,00 динара. Тужи ме РТС, ЕДБ, ИНФОСТАН, ПАРКИНГ СЕРВИС за своје пљачкашке глобе. Напомињем да сам двадесет година, све до пре две године сваки рачун успевао да платим, али што је много много је!!! Логиком да се свуда плаћају обавезе и преданим радом државе и Јавних предузећа на убијању сопственог народа, могу се обавезе подићи за 500 процената, али ко ће то бре да плаћа. Па сви ћемо или на мостове да скачемо или да крадемо или голи и боси под крушку!!!

Цоје

pre 12 godina

О чему овај човек прича и где овај човек живи? Колико се они уграђују у садашњу цену гаса? А та цена је нереална, па нисмо ми ни луди ни глупи. О којих 700 евра следеће године он прича? Па ако овако наставимо, нећемо имати ни ове цркавице сад што примамо, а он очекује већи стандард да би могао да повећава проценте и то не са 15 на 25, већ 50, и да просипа приче и оправдања за то. То ако се он хвали са 220.000 и још себи ставља у џеп директно од грађана, па нека остави нас да живимо нормално, ово је превршило сваку меру.

Aleksandar

pre 12 godina

On nasao da spominje Teslu? Ovo ne da nije blam, nego zasluzuje zlatnu statuu visoku 10 metara, s' Bajatovicevim likom na kojoj pise "Najveca svetska blamaza".
Tesla je za njega i Bog i otac. Covek koji je naucnik, inzinjer, covek od ideja, a ne muljator i prodavac supljeg i praznog.
Samo zbog ovoga, bolje mu je da se ne pojavljuje vise igde ikada.

Steva

pre 12 godina

Ti na zapadu ne bi mogao ni mesnu zajednicu da vodis ******* .Rezultati se vide na svakom koraku.Vise placam gas(i mnogo stosta) ovde nego kad sam ziveo na zapadu.

ispod slema mozga nema

pre 12 godina

Druze Bajatovicu, kad (prosecna) plata u Srbiji bude 700e, hladna fuzija ce biti realnost, tako da gas niko nece ni koristiti...toliko

Mala Milja

pre 12 godina

Ne mogu da verujem recima coveka koji se zajedno sa vladajucim partijama lepo ustolicio u profitabilnim firmama, sa vrlo visokim platama! Tek kad njegovi partneri sidju sa vlasti znacemo ko je ovde lagao koga i koliko!

Petar

pre 12 godina

bas je on Tesla, pa samo da otpusti svoju rodbinu i clanove SPS-a, gas bi mogao da pojeftini 50%... a obaveznim posrednicima "jer tako rusi posluju" je stvarno glupo i pricati.

Петар

pre 12 godina

Тесла опрости му, не зна шта говори и говори зло и наопако, против свога народа и историје, али он је на власти!!!

mickey

pre 12 godina

A što ne kaže drug Bajatović da mu je preko ovih 220000 u Srbijagasu,plata u Jugorosgasu preko 900000din,tj ukupno 1.264.500 din,i da ima veću platu i od direktora CIA čija je plata 12.000 dolara,o čemu je pre dva dana pisala Pravda!Dakle,druže Bajatoviću niste vi uopšte za poređenje sa velikanom Teslom koji je umro u iznajmljenoj hotelskoj sobi,sa dugovima,dok ste vi za ovih četiri godine sa tom platom obezbedili i svoje unuke! *******

borislav

pre 12 godina

"Ne mozemo ocekivati da vrhunski menadzeri rade za 500 evra"
Prvo je zaposlio sebe tamo, zatim parrtijske poslusnike. Onda je mislio da smo mi to zaboravili i proglasio je i sebe i poslusnike "vrhunskim menadzerima" i sazaljivo tvrdi da oni treba da imaju 2000 evra platu.
To je bezobrazluk i cinizam na nevidjenom nivou. To su stvari zbog kojih lete vlade i glave... tako praviti narod budalama... pa mi smo na nivou severne koreje!!!
Sram vas bilo!

bokius

pre 12 godina

Tesla je napravio mnogo toga sto su drugi mislili da je nemoguce. Napravice se jos puno toga na osnovu njegovih izuma sto danas mislimo da je nemoguce. Jedino ce da fali eliksir mudrosti *****

Kakav lik.....

jovan

pre 12 godina

Kako se SPS na čelu s Bajatovićem, "dokopao" Srbija gasa, verujem da je to preduzeće postalo poligon, za razno - razna mešetarenja, pa otuda ne treba da nas čudi ni cena gasa. Valjda će se posle ovih izbora i to srediti.

glisoo

pre 12 godina

Pod ovom vladom Srbi nikada nece doziveti da imaju platu od 700e, a kako Bajatovic moze sam sebe da nazove vrhunskim menadzerom kada je rekao da jedva razlikuje bocu za plin od pivske boce.

electrik

pre 12 godina

Tvoja sreca sto je tesla ukinut,inace bi ti bio poslednje sto bi znao da ce se dogoditi.
No nije iskljuceno da ce se vratiti i to retroaktivno od 90-te i to za lopove bez dana radnog staza,ali sa zavidnim kapitalom.
Sto bi rekao Rasa Popov,kapital za tri minuta,tri sata,dana ili meseca i samo udaraljke sa granda.
*******

Cecana78

pre 12 godina

Ali ako "vrhunski menadzeri" ne zele da rade za 500 evra, vec minimalno za 220 000 dinara, tada je logicno da vrhunski strucnjaci daju vrhunske rezultate, zar ne? Rezultate, u ovom slucaju, ne vidimo. Dakle...

Ema Suns

pre 12 godina

Ovih dana političari vole da pomenu ljude koji su ponos Srbije, tako Bajatović govori o Tesli, Dinkić o Đokoviću... Ali kao što lepota nije prelazna, nije ni genijalnost. Samo izazivaju gnev i pomenom velikih postaju još manji.

MILA

pre 12 godina

Bilo je dosta komentara na temu Bajatovic- Tesla, pa ne bih o tome.
Molim vas, pokušajte da nam date cene gasa u bar deset zemalja Evrope, i našu cenu gasa da bi smo mogli da ih stvarno uporedimo. A ono je vrlo simptomaticno, " dugovi ce postati državni dug". Šta su to Rusi nameracili još da uzimaju ovde. Malo li je što su uz NIS uzeli i Petrohemiju, Razbucali Azotaru, kao nau+ivno kupili "karbamid", a onda uz Srbijagas i Staklaru, i tako redom da ne nabrajam.
Molim vas, narode dozovite se pameti.

gulagggg

pre 12 godina

"On dodaje i da je njegova plata 220.000 dinara, ali i da se ne može očekivati da će prvoklasni menadžeri raditi za 500 evra."

Pa on misli za sebe da je vrhunski menadžer!?! Mislim da je zaslužio platu od 15 evra!!!

nenadns

pre 12 godina

E,moj Dule...
hocete li sada spustiti cenu gasa za "oko 12%" ili ce te novonastalu razliku da trpate u dzepove i partijske kase?
Kada bi samo jedanput uradili nesto u interesu naroda to bi bila senzacija.
Svi vi ste se upecali na naslov u kome s spominje Tesla.Navukao Vas Dule da ne komentarisete druge stvari.Sustina je da ce razliku u ceni opet uzeti isti igraci.MISLITE O TOME.

Dejan

pre 12 godina

A PLATE U SRBIJAGASU MEĐU NAJVEĆIM,PROŠLE GODINE PORASLE U PROSEKU ZA 15000DIN(TEKST NA OVOM SAJTU OD PRE 20TAK DANA)... GAS POSKUPEO... STRANAČKI KADROVI SE I DALJE ZAPOŠLJAVAJU. OVAJ BAJATI JE U SUKOV+BU INTERESA... O ČEMU NAM TO PRIČAŠ I KAKO TE MALO NIJE SRAMOTA.

Sasa Djordjevic

pre 12 godina

A 12 procenata kome ide sve džep. Gde da stanem u red za 0.0001procenat. Ma ne, to oni sakupljaju da daju razliku od onih hiljadu evra svakome od nas.

nemanja

pre 12 godina

molio bih dotičnog gospodina da dodje da dodje da me uljuška, jer kad mi neko ispriča bajku, bez ljuškanja ne mogu da zaspim, da li neko veruje u ove stvari?

m

pre 12 godina

Kada je prodat Nis za 400 mil.(smesno mala cena),to se pravdalo gasovodom Juzni tok.Komentarisao sam tada da to nije bas sigurno jer nikakav ugovor nije potpisan,a evo danas Bajatovic nam maze oci sa pricom o jeftinijem gasu
jer je danas procurela vest da juznog toka nece biti jer se rekonstruise gasovod kroz Ukrajinu.Ko ce odgovarati ako se to desi?

Amos

pre 12 godina

"prvoklasni menadžer"???? Pobogu i zaboga, kuku i jao nama, sta smo dopustili da nam se desi i kakvi da nas uzjasu!?
A sve jer smo slepo verovali 'demokratama'!

Vuk

pre 12 godina

*****

Moze Bajatovic da gugla,da se malo raspita o Tesli.
Citanje o Tesli spada u obrazovanje,ne znam koliko doticni upraznjava obrazovanje...

Sanja

pre 12 godina

Ja više ništa ne razumem..
Jednostavna računica...
Ako gas košta 350 EUR na 1.000 nm3, onda beograđani/novosađani troše za grejanje na godišnjem nivou oko 270 kWh/m2.
A ako je 450 EUR, onda oko 210 kWh/m2.
U Moskvi za zgradu, u kojoj stanujem, kvaliteta prosečne zgrade kod nas, TROŠIM za grejanje na godišnjem nivou 165 kWh/m2.
Ko može da me ubedi da je u Srbiji jača zima nego u Moskvi!!!

Maree

pre 12 godina

Tesla je zeleo da omoguci svetu besplatnu energiju, ne da je kupuje za 5 a prodaje za 2. Vidis, veliki problem ove zemlje je sto su svi kao ti, trgovci, kupi za 1 prodaj za 2, bravo genije, gistro menadzeri, sto veze sa zivotom nema, ne donosite nikakvu dobit ovom svetu, samo vasim korporativnim vlasnicima.

Goran

pre 12 godina

Nikola Tesla je hteo besplatnu energiju za sve ljude na planeti, ali su ga onda ovakvi unistili... i ko zna koliko nepoznatih "Tesla" su na vreme sklonili...

bk

pre 12 godina

Ovo sto prica Bajatovic je stvarno ispod svakog nivoa. Pa kako se kao vrhunski menadzer nije uhvatio ni on ni bilo oku okruzenju da spase IMR,IMT, IKRUS,UTVU,PRVU PETOLJETKU, itd da ne nabrajam do sutra ,vec se uhvatio za sistem gde je siguran novac i monopol i gde i majmun Cita moze dati slicne rezultate kao direktor.On bi bar radio za 500 e.

Miladin

pre 12 godina

Kad Bajatović pominje TESLU to je kad Palma priča o Betovenu. (Pa oni su koalicioni partneri). Tesla i trgovina e jeste ti poređenje. Glupost ne boli.