Sreda, 19.10.2011.

15:31

Vučić: Vlast pljačka preko opština

Vlast izmenama Zakona o javnom dugu planira da opštinama omogući neograničeno zaduživanje za "predizborna Potemkinova sela", upozorili su naprednjaci.

Izvor: Beta

Vuèiæ: Vlast pljaèka preko opština IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

bananica

pre 12 godina

Mislim da Vucic vise ne mora da nas podseca na promasaje I malverzacije vladajuce koalicije. Upoznati smo sa tim cinjenicama I izjasnicemo se na izborima da takvu vladu vise ne zelimo.

Lady D

pre 12 godina

Ova vlast stvarno nema ni obraza ni morala. Na žalost, opet ćemo mi plaćati te njihove ogromne troškove koje će napraviti grčevito se boreći da opet prevarama i bajkama prikupe koji glas za sebe na predstojećim izborima. A napraviće sigurno, jer jedino još mogu nekoga da kupe da glasa za njih.

Duki

pre 12 godina

Dakle, bezočnost ove vlasti ide do neslućenih granica. Služe se svim sredstvima samo da se što duže zadrže u svojim foteljama. Prevarama su došli na vlast, nastavili sa prevarama u toku svoje tiranije, a sad opet hoće prevarama da ostanu na vlasti. Pa da li oni misle da smo svi mi baš toliko glupi? Izbori će pokazati gde im je mesto!

Chavic N.

pre 12 godina

Molim nekoga ko ima mogucnosti da posalje par vesti o "bezgresnom" Vucicu dok je bio "srpski" radikal. Pa Djilas je med i mleko za Aleksandra Seselj Vucica, koga se inace Voja doktor Seselj, javno odrekao i napisao knjigu o istom.

nindza.postar

pre 12 godina

"....ali posle izbora pročešljaćemo šta su radili", naveo je Vučić"

nadam se samo da će Vam češalj biti gust i da ćete svaku buvu staviti u karantin.

Istina

pre 12 godina

Nisam do sada imao nikakvo posebno misljenje o Djilasu, ali juce je bio fini sa nama koji smo se okupili u Ralji. Znam da Vucicu trebaju politicki poeni, ali dokle da ih skuplja na lazima.

Makedonac

pre 12 godina

Pa sta je Srbiji sve potrebno, Srbija nije Azerbejdzan pa da vadimo naftu gde hocemo, niti Japan da imamo razvijenu tehnologiju. Narode mi smo zemlja u kojoj nisu reseni odnosi sa susedima, Djilas maximalno daje sebe u poslu gradonacelnika i vadi Srbiju iz blata u koje su nas gurnuli Vucic, Milosevic, Kostunica... Ne budite pakosni, Djilas je dobar Srbin i gradonacelnik.

zlajabgd

pre 12 godina

jel to znaci da se opstinama zemun i vozdovac ne krade, jer su tamo na vlasti SNS kadrovi.Gdine Vucicu dok ste bili na vlasti u Zemunu sa svojom bivsom strankom (SRS), ukrali ste zgradu magistrata na 99 godina.A i sa ovom novom strankom vam lepo ide za vas se nesikiram,uostalom jel znate zasto vukovi ne pasu travu....jel za to postoje ovce..............

Kim

pre 12 godina

Ja zaista ne shvatam kako Vučuć ima obraza da se javi po bilo kom pitanju? Čak i da ima veze sa istinom, relevantan je da kritikuje nekoga isto ko što je i naša reprezentacija fudbalska velesila....

Leo

pre 12 godina

Godinama je Vucic bio na vlasti u Zemunu. Pa sta je uradio, bespravnu gradnju i Silerovu ulicu. Hrvatska je koliko puta zaduzenija od Srbije, pa sta. Manje je od Srbije zaduzena Makedonija, pa tamo narod gore zivi. U Mladenovcu se grade sportski tereni, ulice, trotoari, a i pozorisni festival je interesantan, kao i buduci Dom omladine.

Cira

pre 12 godina

Djilasu svako moze da kaze sta misli i covek nema dlake na jeziku. Srbija je ovakvo stanje nasledila od takvih kao sto je Vucic. Izucicemo se mi, ako svi budu sposobni kao Djilas. Hvala ti za kosarkaski klub C.Z.

Nikola

pre 12 godina

Do 2000 godine je ovaj Vuk bio na vlasti, u vladi Slobodana Milosevica, posle 2000 se zaklinjao u Seselja dok istog nije izdao, sada doruckuje sa Stefanom Fileom, trasira Srbiji put u Jevropu. Vuk dlaku menja ali cud nikada. Vucicu nek te je sramota.

Sofija

pre 12 godina

Kasno Vucuc do Kosova stize! Sto bi se narodski reklo, mani se politike, vidis da ti ne ide! Pretvaras svaki potez u mapet show! ;)

Обреновац

pre 12 godina

Назови учинак ове власти за ових дугих, предугих 11 година се може најбоље описати цитирањем наслова једне књиге који гласи : "Године које су појели скакавци".

Dordje

pre 12 godina

Bio sam na licu mesta na 2 metra od gradonacelnika kada mu je postavljeno pitanje. Gradonacelnik je trazio papire na osnovu kojih moze to da se ispita, a dobio je odgovor da je to procitano u novinama.... GRADONACELNIK NIKOGA NIJE NI PIPNUO NI ODGURNUO!!!!!!!!!!!

Алекса

pre 12 godina

Негде прочитах податак да се сваке секунде Србија задужи са нових 110 евра. Не могу а да се не запитам, да ли ова власт има било какву представу о томе у какву невољу уваљује овај недужни и намучени народ? Једини одговор који ми се намеће као реалан јесте да нема, јер ако се овако настави бојим се да ће дешавања у Аргентини пре пар година и сада у Грчкој бити ништа наспрам кризе и хаоса који ће завладати код нас.

Srđan

pre 12 godina

Au čoveče za mene je ovo fascinantno... **** Bio sam tada tamo kada je stigao gradonačelnik i bio sam grupom ljudi iz Ralje koja je pratila gradonačelnika sve vreme, ni u jednom trenutku nije nikog odgurnuo a kamoli davio... ja i dalje ne mogu da verujem, ali nbt sada cu ja, a i komšije iz Ralje sigurno znati da za njega necemo glasati...

Beznadežno

pre 12 godina

Pitam se samo koji je motiv danas da se stranke i dalje bore za vlast u Srbiji? Tolika je katastrofa svuda, da se prosto pitam šta još nije popljačkano, na šta su se sada nameračili, gde to još nešto ima da se uzme, a da nije već uzeto? Očigledno je da ima, pošto čisto sumnjam da se iko bori za vlast tek onako da bi kao dobri Samarićanin spasio Srbiju od ove bede. Svi su oni pričali pametno i super, pa kad su se domogli vlasti sve su radili kontra. Voleo bi da verujem da je Vučić nekakav izuzetak, ali pošto je i on već imao priliku da se pokaže siguran sam da nije...
Čestit čovek u Srbiji danas beži od vlasti, a sposoban što dalje iz Srbije...

Sandra

pre 12 godina

Ja znam da se taj napad na tog coveka sto spominje gdin Vucic nije dogodio,jer sam bila prisutna kad je Dragan Djilas bio u poseti Ralji.

tamara

pre 12 godina

Nije tacno da se preko opstina kradu bilo kakve pare!Te pare koje opstine dobijaju idu na asfaltiranje i odzavanje ulica,na ulicnu rasvetu i jos mnoge druge stvari koje su svakoj opstini potrebne.Da se razumes imalo u stvari o kojima pricas bilo bi ti jasno gde taj novac ide.

milanko

pre 12 godina

Nazalost ovo je jos jedna od predizbornih prica koji iznose naprednjaci, bolje se potrudite da ucinite nesto za ovaj narod, a ne samo da pricate.

Veljko

pre 12 godina

Ceo proces finansiranja opstina je transparentan ko prelazenje ulice na semaforu, ali ono sto mene zanima je odakle se vi finansirate kao stranka? mali poljoprivrednici? nadam se da niste ubedjeni u to da vam je neko na to poverovao?

Olivera

pre 12 godina

Posle koga da bude potop? o cemu ti to pricas? o tome sto imamo nove mostove? nova obdanista? a uskoro i nov metro? ti to smatras sve troskarenjem? htela bih da sednes jedan dan pred ogledalo i da se priupitas "da li ja stvarno mogu da budem odgovoran za stvari koje izlaze iz mojih usta?"

goca

pre 12 godina

Kada bi i ti Vucicu imao takvu predizbornu kampanju tako sto gradis ovu zemlju mozda bih i ja za tebe glasala,a s obzirom na to da ne radis nista osim sto sedis u fotelji i *** druge nema sanse!

Milica

pre 12 godina

Moje misljenje je da je narodu dosta tvojih post-apokalipticnih potopa i slicnih predskazanja koja su daleka od stvarnosti. Ali ajde da stvarno izneses neki problem i predlozis vladi da na neki odredjeni nacin resi problem, pa i da covek kaze da kad dodjes na vlast stvarno ce nam biti bolje. Ne ono sto od tebe dobijamo su ovako polu ispecene tvrdnje sa boga pitaj kakvim izvorima podataka. Opet kazem, moj licni stav je da ne zelim da zivim u drzavi u kojoj ovaj covek ima neka ovlascenja.

Mina

pre 12 godina

Dosta je Aco ali sad je stvarno dosta, da se stvarno sve to desilo nesto bi izaslo ili bi barem taj covek izasao sa nekom tvrdnjom ili optuzbom, a ovako nista, pa mislim stvarno, pocinjem da mislim da se to desilo samo u tvojoj glavi.

tijana

pre 12 godina

"Važno im je da narod vidi da oni kao nešto grade i da tako dobiju izbore",pa Vucicu sto i ti nesto kao ne gradis pa da i ti tako dobijes izbore?!

Ralja

pre 12 godina

Licno sam bio u Ralji kada je dolazio gradonacelnik ni najmanjih nesuglasica nije bilo, okupilo se puno gradjana i atmosfera je bila izuzetno pozitivna...ja zaista ne znam kako ovaj Vucic ima obraza da izjavi ovako nesto!

Nikola_CRDL

pre 12 godina

Ovaj mladic je zalutao,ima tekst od pre mesec dana gde se jasno vidi Vuchicev plan da od Grada Beograda uzima pare za finansiranje stranke.Shto se mene tiche Djilasa bih pustio da dozhivotno bude gradonachelnik.

dobri

pre 12 godina

Vlada ce uciniti sve kako bi ostala na vlasti, jer joj u suprotnom sledi pritvor. Kada nova stranka formira vladu i zapocne istrage, koje ce otkriti gde je novac gradjana, sadasnji ministri nece dobro proci. Toga su svesni i toga se boje. Zato cine sve kako bi obezbedili novac za agresivnu kampanju, koja bi im omogucila jos jedan mandat.

Milica

pre 12 godina

Volela bih da znam kako bi Vucic bilo sta sagradio bez zaduzivanja?Verovatno on ima negde zakopan neki cup pun zlata...Da se nadje za crne dane....

slobodan krstic

pre 12 godina

A jeli Vucicu koliko kostaju gradjane stanovi koje ste ti i Toma (ili je to sad Nikolic) uzeli za sebe???koliko kosta gradjane tvoj jedini do sad obavljani posao poslanika u skupstini???Siris lazi vidim o nekom gusanju gradonacelnika sa gradjanima.Jel to vec pucas visoko ponovo na ministra informisanja???obavesti onda gradjane i kako si na svoj miting u batajnici kasnio 45 minuta a drzao ga 15 kako si tamo pricao batajnicanima kako je njihov najveci problem spanski tramvaj i novi most a ne zasto si im prodao zemljista koja su nize od nadmorske visine pa im fekalije plivaju po dvoristu zimi!!!Nisi se setio da obavestis narod i odakle tebi za onaj skupi auto u kojem si dosao,ili kako SNS kao stranka koja nije ucstvovala na proslim izborima ima sredstva za sve vece i vece prostorije opstnskih odbora???kako je tvoj predsednik opstine zemun uzeo pare od gradjana za uvodjenje kanalizacije a da im pritom nije rekao da su pare vec obezbedjene iz fonda EU???ko ovde laze ,,gospodine,, Vucicu???

golub

pre 12 godina

Srpski seljak i domaćin od onog što zaradi pola ostavi, a pola troši. Kad dođe vreme setve onda se vadi iz slamarice i ulaže, a onaj koji zajmi od komšija i drugih seljaka vrlo brzo mu rasprodaju imanje i propadne. Sami izvucite zaključak o čemu pričam.

cigaja

pre 12 godina

Dozvoliti da se opštine zadužuju kada je cela zemlja zadužena i prezadužena stvarno je ravno ludilu i nema nikakve logike osim da se ova zemlja skroz uništi.

milica

pre 12 godina

Nije uredu da priča ovakve stvari. Postoji ovaj link: http://anti-sns.blogspot.com/2011/01/blog-post.html Pa čak i da je ovo šala, u svakoj šali pola listine.

Beznadežno

pre 12 godina

Pitam se samo koji je motiv danas da se stranke i dalje bore za vlast u Srbiji? Tolika je katastrofa svuda, da se prosto pitam šta još nije popljačkano, na šta su se sada nameračili, gde to još nešto ima da se uzme, a da nije već uzeto? Očigledno je da ima, pošto čisto sumnjam da se iko bori za vlast tek onako da bi kao dobri Samarićanin spasio Srbiju od ove bede. Svi su oni pričali pametno i super, pa kad su se domogli vlasti sve su radili kontra. Voleo bi da verujem da je Vučić nekakav izuzetak, ali pošto je i on već imao priliku da se pokaže siguran sam da nije...
Čestit čovek u Srbiji danas beži od vlasti, a sposoban što dalje iz Srbije...

Srđan

pre 12 godina

Au čoveče za mene je ovo fascinantno... **** Bio sam tada tamo kada je stigao gradonačelnik i bio sam grupom ljudi iz Ralje koja je pratila gradonačelnika sve vreme, ni u jednom trenutku nije nikog odgurnuo a kamoli davio... ja i dalje ne mogu da verujem, ali nbt sada cu ja, a i komšije iz Ralje sigurno znati da za njega necemo glasati...

Sandra

pre 12 godina

Ja znam da se taj napad na tog coveka sto spominje gdin Vucic nije dogodio,jer sam bila prisutna kad je Dragan Djilas bio u poseti Ralji.

Dordje

pre 12 godina

Bio sam na licu mesta na 2 metra od gradonacelnika kada mu je postavljeno pitanje. Gradonacelnik je trazio papire na osnovu kojih moze to da se ispita, a dobio je odgovor da je to procitano u novinama.... GRADONACELNIK NIKOGA NIJE NI PIPNUO NI ODGURNUO!!!!!!!!!!!

Leo

pre 12 godina

Godinama je Vucic bio na vlasti u Zemunu. Pa sta je uradio, bespravnu gradnju i Silerovu ulicu. Hrvatska je koliko puta zaduzenija od Srbije, pa sta. Manje je od Srbije zaduzena Makedonija, pa tamo narod gore zivi. U Mladenovcu se grade sportski tereni, ulice, trotoari, a i pozorisni festival je interesantan, kao i buduci Dom omladine.

Nikola

pre 12 godina

Do 2000 godine je ovaj Vuk bio na vlasti, u vladi Slobodana Milosevica, posle 2000 se zaklinjao u Seselja dok istog nije izdao, sada doruckuje sa Stefanom Fileom, trasira Srbiji put u Jevropu. Vuk dlaku menja ali cud nikada. Vucicu nek te je sramota.

slobodan krstic

pre 12 godina

A jeli Vucicu koliko kostaju gradjane stanovi koje ste ti i Toma (ili je to sad Nikolic) uzeli za sebe???koliko kosta gradjane tvoj jedini do sad obavljani posao poslanika u skupstini???Siris lazi vidim o nekom gusanju gradonacelnika sa gradjanima.Jel to vec pucas visoko ponovo na ministra informisanja???obavesti onda gradjane i kako si na svoj miting u batajnici kasnio 45 minuta a drzao ga 15 kako si tamo pricao batajnicanima kako je njihov najveci problem spanski tramvaj i novi most a ne zasto si im prodao zemljista koja su nize od nadmorske visine pa im fekalije plivaju po dvoristu zimi!!!Nisi se setio da obavestis narod i odakle tebi za onaj skupi auto u kojem si dosao,ili kako SNS kao stranka koja nije ucstvovala na proslim izborima ima sredstva za sve vece i vece prostorije opstnskih odbora???kako je tvoj predsednik opstine zemun uzeo pare od gradjana za uvodjenje kanalizacije a da im pritom nije rekao da su pare vec obezbedjene iz fonda EU???ko ovde laze ,,gospodine,, Vucicu???

Ralja

pre 12 godina

Licno sam bio u Ralji kada je dolazio gradonacelnik ni najmanjih nesuglasica nije bilo, okupilo se puno gradjana i atmosfera je bila izuzetno pozitivna...ja zaista ne znam kako ovaj Vucic ima obraza da izjavi ovako nesto!

Mina

pre 12 godina

Dosta je Aco ali sad je stvarno dosta, da se stvarno sve to desilo nesto bi izaslo ili bi barem taj covek izasao sa nekom tvrdnjom ili optuzbom, a ovako nista, pa mislim stvarno, pocinjem da mislim da se to desilo samo u tvojoj glavi.

milanko

pre 12 godina

Nazalost ovo je jos jedna od predizbornih prica koji iznose naprednjaci, bolje se potrudite da ucinite nesto za ovaj narod, a ne samo da pricate.

Cira

pre 12 godina

Djilasu svako moze da kaze sta misli i covek nema dlake na jeziku. Srbija je ovakvo stanje nasledila od takvih kao sto je Vucic. Izucicemo se mi, ako svi budu sposobni kao Djilas. Hvala ti za kosarkaski klub C.Z.

zlajabgd

pre 12 godina

jel to znaci da se opstinama zemun i vozdovac ne krade, jer su tamo na vlasti SNS kadrovi.Gdine Vucicu dok ste bili na vlasti u Zemunu sa svojom bivsom strankom (SRS), ukrali ste zgradu magistrata na 99 godina.A i sa ovom novom strankom vam lepo ide za vas se nesikiram,uostalom jel znate zasto vukovi ne pasu travu....jel za to postoje ovce..............

dobri

pre 12 godina

Vlada ce uciniti sve kako bi ostala na vlasti, jer joj u suprotnom sledi pritvor. Kada nova stranka formira vladu i zapocne istrage, koje ce otkriti gde je novac gradjana, sadasnji ministri nece dobro proci. Toga su svesni i toga se boje. Zato cine sve kako bi obezbedili novac za agresivnu kampanju, koja bi im omogucila jos jedan mandat.

Nikola_CRDL

pre 12 godina

Ovaj mladic je zalutao,ima tekst od pre mesec dana gde se jasno vidi Vuchicev plan da od Grada Beograda uzima pare za finansiranje stranke.Shto se mene tiche Djilasa bih pustio da dozhivotno bude gradonachelnik.

goca

pre 12 godina

Kada bi i ti Vucicu imao takvu predizbornu kampanju tako sto gradis ovu zemlju mozda bih i ja za tebe glasala,a s obzirom na to da ne radis nista osim sto sedis u fotelji i *** druge nema sanse!

tijana

pre 12 godina

"Važno im je da narod vidi da oni kao nešto grade i da tako dobiju izbore",pa Vucicu sto i ti nesto kao ne gradis pa da i ti tako dobijes izbore?!

Kim

pre 12 godina

Ja zaista ne shvatam kako Vučuć ima obraza da se javi po bilo kom pitanju? Čak i da ima veze sa istinom, relevantan je da kritikuje nekoga isto ko što je i naša reprezentacija fudbalska velesila....

bananica

pre 12 godina

Mislim da Vucic vise ne mora da nas podseca na promasaje I malverzacije vladajuce koalicije. Upoznati smo sa tim cinjenicama I izjasnicemo se na izborima da takvu vladu vise ne zelimo.

Milica

pre 12 godina

Volela bih da znam kako bi Vucic bilo sta sagradio bez zaduzivanja?Verovatno on ima negde zakopan neki cup pun zlata...Da se nadje za crne dane....

tamara

pre 12 godina

Nije tacno da se preko opstina kradu bilo kakve pare!Te pare koje opstine dobijaju idu na asfaltiranje i odzavanje ulica,na ulicnu rasvetu i jos mnoge druge stvari koje su svakoj opstini potrebne.Da se razumes imalo u stvari o kojima pricas bilo bi ti jasno gde taj novac ide.

Алекса

pre 12 godina

Негде прочитах податак да се сваке секунде Србија задужи са нових 110 евра. Не могу а да се не запитам, да ли ова власт има било какву представу о томе у какву невољу уваљује овај недужни и намучени народ? Једини одговор који ми се намеће као реалан јесте да нема, јер ако се овако настави бојим се да ће дешавања у Аргентини пре пар година и сада у Грчкој бити ништа наспрам кризе и хаоса који ће завладати код нас.

Sofija

pre 12 godina

Kasno Vucuc do Kosova stize! Sto bi se narodski reklo, mani se politike, vidis da ti ne ide! Pretvaras svaki potez u mapet show! ;)

milica

pre 12 godina

Nije uredu da priča ovakve stvari. Postoji ovaj link: http://anti-sns.blogspot.com/2011/01/blog-post.html Pa čak i da je ovo šala, u svakoj šali pola listine.

cigaja

pre 12 godina

Dozvoliti da se opštine zadužuju kada je cela zemlja zadužena i prezadužena stvarno je ravno ludilu i nema nikakve logike osim da se ova zemlja skroz uništi.

golub

pre 12 godina

Srpski seljak i domaćin od onog što zaradi pola ostavi, a pola troši. Kad dođe vreme setve onda se vadi iz slamarice i ulaže, a onaj koji zajmi od komšija i drugih seljaka vrlo brzo mu rasprodaju imanje i propadne. Sami izvucite zaključak o čemu pričam.

Veljko

pre 12 godina

Ceo proces finansiranja opstina je transparentan ko prelazenje ulice na semaforu, ali ono sto mene zanima je odakle se vi finansirate kao stranka? mali poljoprivrednici? nadam se da niste ubedjeni u to da vam je neko na to poverovao?

Olivera

pre 12 godina

Posle koga da bude potop? o cemu ti to pricas? o tome sto imamo nove mostove? nova obdanista? a uskoro i nov metro? ti to smatras sve troskarenjem? htela bih da sednes jedan dan pred ogledalo i da se priupitas "da li ja stvarno mogu da budem odgovoran za stvari koje izlaze iz mojih usta?"

Milica

pre 12 godina

Moje misljenje je da je narodu dosta tvojih post-apokalipticnih potopa i slicnih predskazanja koja su daleka od stvarnosti. Ali ajde da stvarno izneses neki problem i predlozis vladi da na neki odredjeni nacin resi problem, pa i da covek kaze da kad dodjes na vlast stvarno ce nam biti bolje. Ne ono sto od tebe dobijamo su ovako polu ispecene tvrdnje sa boga pitaj kakvim izvorima podataka. Opet kazem, moj licni stav je da ne zelim da zivim u drzavi u kojoj ovaj covek ima neka ovlascenja.

Istina

pre 12 godina

Nisam do sada imao nikakvo posebno misljenje o Djilasu, ali juce je bio fini sa nama koji smo se okupili u Ralji. Znam da Vucicu trebaju politicki poeni, ali dokle da ih skuplja na lazima.

Обреновац

pre 12 godina

Назови учинак ове власти за ових дугих, предугих 11 година се може најбоље описати цитирањем наслова једне књиге који гласи : "Године које су појели скакавци".

Chavic N.

pre 12 godina

Molim nekoga ko ima mogucnosti da posalje par vesti o "bezgresnom" Vucicu dok je bio "srpski" radikal. Pa Djilas je med i mleko za Aleksandra Seselj Vucica, koga se inace Voja doktor Seselj, javno odrekao i napisao knjigu o istom.

Makedonac

pre 12 godina

Pa sta je Srbiji sve potrebno, Srbija nije Azerbejdzan pa da vadimo naftu gde hocemo, niti Japan da imamo razvijenu tehnologiju. Narode mi smo zemlja u kojoj nisu reseni odnosi sa susedima, Djilas maximalno daje sebe u poslu gradonacelnika i vadi Srbiju iz blata u koje su nas gurnuli Vucic, Milosevic, Kostunica... Ne budite pakosni, Djilas je dobar Srbin i gradonacelnik.

nindza.postar

pre 12 godina

"....ali posle izbora pročešljaćemo šta su radili", naveo je Vučić"

nadam se samo da će Vam češalj biti gust i da ćete svaku buvu staviti u karantin.

Duki

pre 12 godina

Dakle, bezočnost ove vlasti ide do neslućenih granica. Služe se svim sredstvima samo da se što duže zadrže u svojim foteljama. Prevarama su došli na vlast, nastavili sa prevarama u toku svoje tiranije, a sad opet hoće prevarama da ostanu na vlasti. Pa da li oni misle da smo svi mi baš toliko glupi? Izbori će pokazati gde im je mesto!

Lady D

pre 12 godina

Ova vlast stvarno nema ni obraza ni morala. Na žalost, opet ćemo mi plaćati te njihove ogromne troškove koje će napraviti grčevito se boreći da opet prevarama i bajkama prikupe koji glas za sebe na predstojećim izborima. A napraviće sigurno, jer jedino još mogu nekoga da kupe da glasa za njih.

Srđan

pre 12 godina

Au čoveče za mene je ovo fascinantno... **** Bio sam tada tamo kada je stigao gradonačelnik i bio sam grupom ljudi iz Ralje koja je pratila gradonačelnika sve vreme, ni u jednom trenutku nije nikog odgurnuo a kamoli davio... ja i dalje ne mogu da verujem, ali nbt sada cu ja, a i komšije iz Ralje sigurno znati da za njega necemo glasati...

Sofija

pre 12 godina

Kasno Vucuc do Kosova stize! Sto bi se narodski reklo, mani se politike, vidis da ti ne ide! Pretvaras svaki potez u mapet show! ;)

Sandra

pre 12 godina

Ja znam da se taj napad na tog coveka sto spominje gdin Vucic nije dogodio,jer sam bila prisutna kad je Dragan Djilas bio u poseti Ralji.

Обреновац

pre 12 godina

Назови учинак ове власти за ових дугих, предугих 11 година се може најбоље описати цитирањем наслова једне књиге који гласи : "Године које су појели скакавци".

cigaja

pre 12 godina

Dozvoliti da se opštine zadužuju kada je cela zemlja zadužena i prezadužena stvarno je ravno ludilu i nema nikakve logike osim da se ova zemlja skroz uništi.

dobri

pre 12 godina

Vlada ce uciniti sve kako bi ostala na vlasti, jer joj u suprotnom sledi pritvor. Kada nova stranka formira vladu i zapocne istrage, koje ce otkriti gde je novac gradjana, sadasnji ministri nece dobro proci. Toga su svesni i toga se boje. Zato cine sve kako bi obezbedili novac za agresivnu kampanju, koja bi im omogucila jos jedan mandat.

Nikola

pre 12 godina

Do 2000 godine je ovaj Vuk bio na vlasti, u vladi Slobodana Milosevica, posle 2000 se zaklinjao u Seselja dok istog nije izdao, sada doruckuje sa Stefanom Fileom, trasira Srbiji put u Jevropu. Vuk dlaku menja ali cud nikada. Vucicu nek te je sramota.

Leo

pre 12 godina

Godinama je Vucic bio na vlasti u Zemunu. Pa sta je uradio, bespravnu gradnju i Silerovu ulicu. Hrvatska je koliko puta zaduzenija od Srbije, pa sta. Manje je od Srbije zaduzena Makedonija, pa tamo narod gore zivi. U Mladenovcu se grade sportski tereni, ulice, trotoari, a i pozorisni festival je interesantan, kao i buduci Dom omladine.

Cira

pre 12 godina

Djilasu svako moze da kaze sta misli i covek nema dlake na jeziku. Srbija je ovakvo stanje nasledila od takvih kao sto je Vucic. Izucicemo se mi, ako svi budu sposobni kao Djilas. Hvala ti za kosarkaski klub C.Z.

Kim

pre 12 godina

Ja zaista ne shvatam kako Vučuć ima obraza da se javi po bilo kom pitanju? Čak i da ima veze sa istinom, relevantan je da kritikuje nekoga isto ko što je i naša reprezentacija fudbalska velesila....

zlajabgd

pre 12 godina

jel to znaci da se opstinama zemun i vozdovac ne krade, jer su tamo na vlasti SNS kadrovi.Gdine Vucicu dok ste bili na vlasti u Zemunu sa svojom bivsom strankom (SRS), ukrali ste zgradu magistrata na 99 godina.A i sa ovom novom strankom vam lepo ide za vas se nesikiram,uostalom jel znate zasto vukovi ne pasu travu....jel za to postoje ovce..............

Istina

pre 12 godina

Nisam do sada imao nikakvo posebno misljenje o Djilasu, ali juce je bio fini sa nama koji smo se okupili u Ralji. Znam da Vucicu trebaju politicki poeni, ali dokle da ih skuplja na lazima.

Milica

pre 12 godina

Volela bih da znam kako bi Vucic bilo sta sagradio bez zaduzivanja?Verovatno on ima negde zakopan neki cup pun zlata...Da se nadje za crne dane....

golub

pre 12 godina

Srpski seljak i domaćin od onog što zaradi pola ostavi, a pola troši. Kad dođe vreme setve onda se vadi iz slamarice i ulaže, a onaj koji zajmi od komšija i drugih seljaka vrlo brzo mu rasprodaju imanje i propadne. Sami izvucite zaključak o čemu pričam.

slobodan krstic

pre 12 godina

A jeli Vucicu koliko kostaju gradjane stanovi koje ste ti i Toma (ili je to sad Nikolic) uzeli za sebe???koliko kosta gradjane tvoj jedini do sad obavljani posao poslanika u skupstini???Siris lazi vidim o nekom gusanju gradonacelnika sa gradjanima.Jel to vec pucas visoko ponovo na ministra informisanja???obavesti onda gradjane i kako si na svoj miting u batajnici kasnio 45 minuta a drzao ga 15 kako si tamo pricao batajnicanima kako je njihov najveci problem spanski tramvaj i novi most a ne zasto si im prodao zemljista koja su nize od nadmorske visine pa im fekalije plivaju po dvoristu zimi!!!Nisi se setio da obavestis narod i odakle tebi za onaj skupi auto u kojem si dosao,ili kako SNS kao stranka koja nije ucstvovala na proslim izborima ima sredstva za sve vece i vece prostorije opstnskih odbora???kako je tvoj predsednik opstine zemun uzeo pare od gradjana za uvodjenje kanalizacije a da im pritom nije rekao da su pare vec obezbedjene iz fonda EU???ko ovde laze ,,gospodine,, Vucicu???

Veljko

pre 12 godina

Ceo proces finansiranja opstina je transparentan ko prelazenje ulice na semaforu, ali ono sto mene zanima je odakle se vi finansirate kao stranka? mali poljoprivrednici? nadam se da niste ubedjeni u to da vam je neko na to poverovao?

tamara

pre 12 godina

Nije tacno da se preko opstina kradu bilo kakve pare!Te pare koje opstine dobijaju idu na asfaltiranje i odzavanje ulica,na ulicnu rasvetu i jos mnoge druge stvari koje su svakoj opstini potrebne.Da se razumes imalo u stvari o kojima pricas bilo bi ti jasno gde taj novac ide.

Beznadežno

pre 12 godina

Pitam se samo koji je motiv danas da se stranke i dalje bore za vlast u Srbiji? Tolika je katastrofa svuda, da se prosto pitam šta još nije popljačkano, na šta su se sada nameračili, gde to još nešto ima da se uzme, a da nije već uzeto? Očigledno je da ima, pošto čisto sumnjam da se iko bori za vlast tek onako da bi kao dobri Samarićanin spasio Srbiju od ove bede. Svi su oni pričali pametno i super, pa kad su se domogli vlasti sve su radili kontra. Voleo bi da verujem da je Vučić nekakav izuzetak, ali pošto je i on već imao priliku da se pokaže siguran sam da nije...
Čestit čovek u Srbiji danas beži od vlasti, a sposoban što dalje iz Srbije...

Makedonac

pre 12 godina

Pa sta je Srbiji sve potrebno, Srbija nije Azerbejdzan pa da vadimo naftu gde hocemo, niti Japan da imamo razvijenu tehnologiju. Narode mi smo zemlja u kojoj nisu reseni odnosi sa susedima, Djilas maximalno daje sebe u poslu gradonacelnika i vadi Srbiju iz blata u koje su nas gurnuli Vucic, Milosevic, Kostunica... Ne budite pakosni, Djilas je dobar Srbin i gradonacelnik.

milica

pre 12 godina

Nije uredu da priča ovakve stvari. Postoji ovaj link: http://anti-sns.blogspot.com/2011/01/blog-post.html Pa čak i da je ovo šala, u svakoj šali pola listine.

Ralja

pre 12 godina

Licno sam bio u Ralji kada je dolazio gradonacelnik ni najmanjih nesuglasica nije bilo, okupilo se puno gradjana i atmosfera je bila izuzetno pozitivna...ja zaista ne znam kako ovaj Vucic ima obraza da izjavi ovako nesto!

Nikola_CRDL

pre 12 godina

Ovaj mladic je zalutao,ima tekst od pre mesec dana gde se jasno vidi Vuchicev plan da od Grada Beograda uzima pare za finansiranje stranke.Shto se mene tiche Djilasa bih pustio da dozhivotno bude gradonachelnik.

Olivera

pre 12 godina

Posle koga da bude potop? o cemu ti to pricas? o tome sto imamo nove mostove? nova obdanista? a uskoro i nov metro? ti to smatras sve troskarenjem? htela bih da sednes jedan dan pred ogledalo i da se priupitas "da li ja stvarno mogu da budem odgovoran za stvari koje izlaze iz mojih usta?"

goca

pre 12 godina

Kada bi i ti Vucicu imao takvu predizbornu kampanju tako sto gradis ovu zemlju mozda bih i ja za tebe glasala,a s obzirom na to da ne radis nista osim sto sedis u fotelji i *** druge nema sanse!

tijana

pre 12 godina

"Važno im je da narod vidi da oni kao nešto grade i da tako dobiju izbore",pa Vucicu sto i ti nesto kao ne gradis pa da i ti tako dobijes izbore?!

Milica

pre 12 godina

Moje misljenje je da je narodu dosta tvojih post-apokalipticnih potopa i slicnih predskazanja koja su daleka od stvarnosti. Ali ajde da stvarno izneses neki problem i predlozis vladi da na neki odredjeni nacin resi problem, pa i da covek kaze da kad dodjes na vlast stvarno ce nam biti bolje. Ne ono sto od tebe dobijamo su ovako polu ispecene tvrdnje sa boga pitaj kakvim izvorima podataka. Opet kazem, moj licni stav je da ne zelim da zivim u drzavi u kojoj ovaj covek ima neka ovlascenja.

Mina

pre 12 godina

Dosta je Aco ali sad je stvarno dosta, da se stvarno sve to desilo nesto bi izaslo ili bi barem taj covek izasao sa nekom tvrdnjom ili optuzbom, a ovako nista, pa mislim stvarno, pocinjem da mislim da se to desilo samo u tvojoj glavi.

milanko

pre 12 godina

Nazalost ovo je jos jedna od predizbornih prica koji iznose naprednjaci, bolje se potrudite da ucinite nesto za ovaj narod, a ne samo da pricate.

Dordje

pre 12 godina

Bio sam na licu mesta na 2 metra od gradonacelnika kada mu je postavljeno pitanje. Gradonacelnik je trazio papire na osnovu kojih moze to da se ispita, a dobio je odgovor da je to procitano u novinama.... GRADONACELNIK NIKOGA NIJE NI PIPNUO NI ODGURNUO!!!!!!!!!!!

Алекса

pre 12 godina

Негде прочитах податак да се сваке секунде Србија задужи са нових 110 евра. Не могу а да се не запитам, да ли ова власт има било какву представу о томе у какву невољу уваљује овај недужни и намучени народ? Једини одговор који ми се намеће као реалан јесте да нема, јер ако се овако настави бојим се да ће дешавања у Аргентини пре пар година и сада у Грчкој бити ништа наспрам кризе и хаоса који ће завладати код нас.

nindza.postar

pre 12 godina

"....ali posle izbora pročešljaćemo šta su radili", naveo je Vučić"

nadam se samo da će Vam češalj biti gust i da ćete svaku buvu staviti u karantin.

Duki

pre 12 godina

Dakle, bezočnost ove vlasti ide do neslućenih granica. Služe se svim sredstvima samo da se što duže zadrže u svojim foteljama. Prevarama su došli na vlast, nastavili sa prevarama u toku svoje tiranije, a sad opet hoće prevarama da ostanu na vlasti. Pa da li oni misle da smo svi mi baš toliko glupi? Izbori će pokazati gde im je mesto!

Chavic N.

pre 12 godina

Molim nekoga ko ima mogucnosti da posalje par vesti o "bezgresnom" Vucicu dok je bio "srpski" radikal. Pa Djilas je med i mleko za Aleksandra Seselj Vucica, koga se inace Voja doktor Seselj, javno odrekao i napisao knjigu o istom.

Lady D

pre 12 godina

Ova vlast stvarno nema ni obraza ni morala. Na žalost, opet ćemo mi plaćati te njihove ogromne troškove koje će napraviti grčevito se boreći da opet prevarama i bajkama prikupe koji glas za sebe na predstojećim izborima. A napraviće sigurno, jer jedino još mogu nekoga da kupe da glasa za njih.

bananica

pre 12 godina

Mislim da Vucic vise ne mora da nas podseca na promasaje I malverzacije vladajuce koalicije. Upoznati smo sa tim cinjenicama I izjasnicemo se na izborima da takvu vladu vise ne zelimo.