Sreda, 05.10.2011.

12:12

Ima li još dobrotvora kao Mišković?

Velike privatne kompanije u Srbiji ostvaruje milione evra prihoda godišnje, ali je među njima malo onih koji se odriču dela dobiti za humanitarne svrhe.

Izvor: Danas

Ima li još dobrotvora kao Miškoviæ? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Borko

pre 12 godina

Hahahahahahahahaha
"prodao je firmu . . . to je najveca investicija ove godine"
hahahhahhahahahahahah!!!!!
Pa, kakva je to investicija? Znas li ti, covece, sta su investicije?
Ako si sarkastican, svaka cast! hahahhahahahahaha

Де ли је Север

pre 12 godina

Једино у земљи Србији компанија која већини својих радника исплаћује минималац, а да о онима који су отпуштени због кризе и не говоримо,може да се јавности представља као добротвор!
Питам се само ко Мишковићу и сличнима њему дозвољава да од нас праве идиоте!

zaza

pre 12 godina

Misko je ove godine pokazao svima kakav je biznsmen,prodao je svoju firmu za ozbiljan novac,to je najveca investicija ove godine a bogami i par odina unazad, a sad pokazuje i dustveno odgovorno poslovanje!Ja mogu samo da kazem svaka cast!

Zoran

pre 12 godina

Zasto ovoliko negativnih komentara na pozitivnu vest,ja mislim da je mnogima u nasoj zemlji potrebna pomoc i da ne smemo sebi da dozvolimo da se ovakve stari na negativan nacin komentarisu.

Mira

pre 12 godina

Po kom osnovu je "Delta" domaca firma?! Registrovani su na Kipru i tamo PLACAJU POREZ. Zaposleni (osim onih na vrhu hijerarhije), imaju minimalne plate, maksimalno radno vreme i odgovornost. Dobavljacima se ne placa, marze su ogromne. I to je VEELIKI dobrotvor. Sramno i zalosno o tome uopste govoriti.

Ana

pre 12 godina

Jure Bajec:" . . .da se uvede konkurencija" LOL
Svi znamo kako je "Svemocni Miki" sticao i uvecavao bogatstvo, kao sto znamo da Kristijan Golubovic ima zanimljiv hobi-voli da crta. Sto retko koji kriminalac radi, a veoma je to lepo, znate. Dobrotvora nikad dosta.

Marko

pre 12 godina

Ovakvih dobrotovora kao što je Mišković puna je Srbija,koliko je Mišković zatvorio preduzeca da bi se ona obogatio ,i sada je kao on dobortvor,da je ovo pravna drzava takav dobrotvor bi odavno bio u zatvoru,pa prvo za C-market bi zaglavio ćorku,za to postoje dokazi da ide u zatvor,ali pošto smo mi banana država ,ovakvi ljudi su nam dobrotvori,strašno.Pitam se samo da li će onaj Kene ,koji je u kućnom pritvoru da dobije još jedan kućni pritvor,pošto je uhapšen u Aferi Kolubara,sve su to Srpski dobročinitelji.

citalac

pre 12 godina

prvo ste ga pljuvali,pa kada se vise ne reklamira kod vas,poceli ste ulizivacku politiku.tak da je tesko reci ko je gori on ili vi

On ce da nam oprosti sto nas je pokrao

pre 12 godina

Ovaj naslov dovoljno govori u kakvom smo ambisu ili brlogu. Jedan tajkun koji je mahinacijama, monopolom, politickim vezama i finansiranjem politickih stranaka prigrabio nenormalno bogatstvo sada odjednom postaje dobrotvor koji ce godisnje dati jedan deseti deo onoga sto "zaradi". U redu je to sto se ipak setio da nesto vrati, ali u normanim zemljama time ne bi kupio alibi i oprost zbog svojih mutnih radnji kojima je i steko mogucnost da sada poklanja jedan mizerni deo. Uredjena pravna drzava bi mu oduzela sve zasta se utvrdi da je stekao nezakonito i strpala ga u zatvor. Mozda je u pitanju bojazan od aktuelnih predizbornih hapsenja, pa se covek koji moze da kupi sve pa i medijsku masineriju radi spinovanja, odjednom preko noci pretvorio iz mrskog tajkuna u dobrotvora?

mile

pre 12 godina

pa kako vas novinare nije sramota do juce ste ga hapsili i pljuvali po njemu posto je prilicno jasan sistem rada tog coveka da ne govorimo o dugovanjima dobavljacima i izgradnji carstva o tudjem trosku a da ne govorimo o politickoj podrsci ovaj narod ima stvarno kratko pamcenje
u normalnim zemljama se sposobni ljdi obogate kroz decenije a nasi koji su mnogo sposobniji cas posla sramota i sada on dobrotvor ajte molim vas.

Jovo Kalinic

pre 12 godina

Mislim stvarno...ako je Mišković humanitarac i filantrop onda je i Staljin filozof i humanista. A do skoro njegovi radnici rade za bednu platu. Ali eto dao čovek neku crkavicu od svog bogatstva i preko noći postade humanitarac,donator i šta sve ne...

shonex

pre 12 godina

Sa druge strane svako ko je u ovim vodama zna da svi ti fondovi, nvo i ostale slicne organizacije/agnecije su nista drugo nego zakonit nacin da se operu pare...kad bi se zagrebalo malo ispod povrsine brzo bi se uvidelo koliko je tih para stvarno zavrsilo u rukama onih kojima su bile namenjene a koliko je oprano i pretvoreno u kesh!!!! Mislim da bi se javnost shokirala kada bi saznala prave istine koje stoje iza ovakvih fondova...

Jos nesto

pre 12 godina

Zaboravih da pitam - ista ta Delta jos uvek duguje oko 400 miliona evra dobavljacima - znaci 'gazda' (ali gazda sa tudjim parama) Miskovic je lepo mogao da oroci u banci tih 400mil evra (40 milijardi dinara) koje nije platio i da sad od kamate 'poklanja' Srbiji, da bi bio 'odgovoran'.
Ustvari, od toga je kamata za 1 godinu 3 miliona, a on poklanja toliko za 3 godine.

Milan Krstić

pre 12 godina

Dozvolite mi da iskoristim sistem...da se nafatiram par stotina miliona evra a ja ću posle državi pokloniti 100 miliona...i eto ja kao dobrotvor...

Amos

pre 12 godina

A za 20 godina koliko postoji Delta, OTETO je koliko milijardi evra od gradjana Srbije?
A koliko je vas gazda zaradio ili - koliko je sebi kuca sazidao dok je bio direktor u potpuno drzavnoj firmi - Zupi? A kolika mu je bila plata dok je radio u njoj?
Toliko pitanja u zemlji Srbiji...

Dragan

pre 12 godina

HA HA HA.... Samo iz Zvezde je isisano više od 20 miliona evra! A gde su tek ostali...
Kako kaže Kusta za ovakve: uzme ti novčanik, pa te vodi na večeru!!!

fgaaa

pre 12 godina

Ovo kao Bil Gejts.

Kad si najveći lopov naravno da ti ostane najviše i da udeliš u dobrotvorne svrhe i da malo opereš ime. I dobiješ poreske olakšice.

Amos

pre 12 godina

A za 20 godina koliko postoji Delta, OTETO je koliko milijardi evra od gradjana Srbije?
A koliko je vas gazda zaradio ili - koliko je sebi kuca sazidao dok je bio direktor u potpuno drzavnoj firmi - Zupi? A kolika mu je bila plata dok je radio u njoj?
Toliko pitanja u zemlji Srbiji...

Zoki

pre 12 godina

I to baš sada pred izbore postade on žešći dobrotvor, jeste, sigurno.
Plus ovi ostali privrednici, što su se sami, ''dobrovoljno'' javili da i oni pomognu - čitaj: Otkup slobode!
Sa sve privatnim Miškovićevim glasnogovornikom Žarkovićem u upravnom odboru....malo je komično, malo je tužno,

Bobo

pre 12 godina

HAHAHAHA, Miskovic najveci dobrotvor, da ali juce!
To sto je neka iz njegove kompanije i sa njegovog platnog spiska rekla tako ne mora da znaci da je istina, ima li negde zvanicnih podataka? Nece sigurno da kaze da nisu!
Mada sa druge strane koliko se nafatirao i plivao u svim rezimima, apslolutni i neprikosnoveni vlasnik Srbije i red je i nesto da vrati narodu.
Sve je ovde javna tajna! Kod nas se sve zna a sudi se po pravilu 10 godina kasnije, sacekacu te godine da prodju, nije mi tesko... I za njega i Dinkica i sve ostale...

Aca

pre 12 godina

Ovde, u Kanadi, nema. Bogati i srednji sloj daju u humanitarne svrhe daleko vise (u odnosu na bogatstvo) nego u Srbiji, ali takvih kao Miskovic nema na slobodi.

Eleonora Rajić

pre 12 godina

Zaista srceparajuće! Da li je Mišković tako human i prema svojim radnicima?
Naravno da nije. Niko neće da piše koliku platu imaju i koliko rade. Slobodni dani, topli obrok, regres?
Sreća naša da nema više ovako "humanih" ljudi!

Glas iz Palmoticeve

pre 12 godina

Verovatno bi vas clanak trebao da ima saljivu notu! Dobrotvor...???!!!
Umesto da poreklo njegove imovine bude predmet istrage specijalnih i ostalih istraznih organa sada je covek postao dobrotvor.
Ovde nije samo u pitanju kratko pamcenje nego je sve ovo sto se desava odraz totalne korupcije od strane Miskovica - od politicara, preko istraznih organa, policije, sudstva do ...po svemu sudeci i nekada nezavisnih medija javnog informisanja.
Svaka cast.

ivan lazic

pre 12 godina

koliko vam je platio za ovaj tekst.....cuj donator...prvo uzme sve od drzave na osnovu poznanstava sa bratijom i onda joj vraca na kasicicu i on je sad donator...ne ocekujem da objavite komentar

Milan

pre 12 godina

Ja stvarno volim b92 , ali ovo mi deluje kao pokusaj da od nas pravite kretane , izvinite , molim vas nemojte vise ovako da mi vredjate pamet , sa ovakvim ironijama od tekstova. Svi znamo ko je Miskovic i nemora niko da nam maze oci njegovim "humanitarnim" onanisanjima , kako bi smo svi zaboravili : Luku beograd , Geneks , Vikiliksove depese , ofsor cereke , setre , mame i mamine mame kompanije na Kipru , 90/te godine i muljacine belosvecke svih vrsta sa carinama i kursevima , pa vakcine , pa belvil , pa putarske firme , pa porez od Delleza , pa nema kraja spisku muljacina iza kojih soji ovaj covek . Ako posle svega on neide u zatvor , bar prekinite da nem njega umesto prsta gurate u oko , molim vas .

Mikele

pre 12 godina

Ja licno ne bih uzeo jedan njegov dinar ni za lek kad bi mi trebalo.Ova i predhodne nesposobne i korumpirane vlasti su mu je omogucile da se na nezakonit nacin enormno obogati.Dovoljno bi bilo samo da se uporedi vrednost njegove imovine u zemlji i inostransvu sa visinom poreza koji je on platio od osnivanja prve firme pa do danasnjih i sve bi ocas bilo gotovo.Pa ni Al Kapone nije pao zbog ubistva vec zbog utaje poreza ili je on jaci od drzave.

Bojan

pre 12 godina

Ovo dobrotvor stavite pod znacima navoda. Svi mi znamo ko je doticni "biznismen"! Oduzeti mu sve, pa tek onda u humanitarne svrhe. Ovo ne treba ni pominjati, vredjate inteligenciju naroda.

jadno

pre 12 godina

„Za četiri godine koliko postoji Delta fondacija donirano je oko pet miliona evra,“

Imajući u vidu kapital, obrt i profit kojim Delta raspolaže, iznošenje ove sume kao nečeg velikog je uvreda za svakog informisanog. Da godišnje daju bar 50 miliona evra bilo bi prihvatljivo, ali 5 miliona za 4 godine je smešno malo. Toliko na zapadu godišnje daju imućniji pojedinci, a ne korporacije.

Mirko_NS

pre 12 godina

Neka Misko pokaze drustvenu odgovornost tako sto ce posteno platiti svoje zaposlene i dobavljace, a ne ovako od onoga sto je zakinuo drugima glumi "dobrotvora"...

Mirko_NS

pre 12 godina

Neka Misko pokaze drustvenu odgovornost tako sto ce posteno platiti svoje zaposlene i dobavljace, a ne ovako od onoga sto je zakinuo drugima glumi "dobrotvora"...

Bojan

pre 12 godina

Ovo dobrotvor stavite pod znacima navoda. Svi mi znamo ko je doticni "biznismen"! Oduzeti mu sve, pa tek onda u humanitarne svrhe. Ovo ne treba ni pominjati, vredjate inteligenciju naroda.

Aca

pre 12 godina

Ovde, u Kanadi, nema. Bogati i srednji sloj daju u humanitarne svrhe daleko vise (u odnosu na bogatstvo) nego u Srbiji, ali takvih kao Miskovic nema na slobodi.

jadno

pre 12 godina

„Za četiri godine koliko postoji Delta fondacija donirano je oko pet miliona evra,“

Imajući u vidu kapital, obrt i profit kojim Delta raspolaže, iznošenje ove sume kao nečeg velikog je uvreda za svakog informisanog. Da godišnje daju bar 50 miliona evra bilo bi prihvatljivo, ali 5 miliona za 4 godine je smešno malo. Toliko na zapadu godišnje daju imućniji pojedinci, a ne korporacije.

Mira

pre 12 godina

Po kom osnovu je "Delta" domaca firma?! Registrovani su na Kipru i tamo PLACAJU POREZ. Zaposleni (osim onih na vrhu hijerarhije), imaju minimalne plate, maksimalno radno vreme i odgovornost. Dobavljacima se ne placa, marze su ogromne. I to je VEELIKI dobrotvor. Sramno i zalosno o tome uopste govoriti.

Eleonora Rajić

pre 12 godina

Zaista srceparajuće! Da li je Mišković tako human i prema svojim radnicima?
Naravno da nije. Niko neće da piše koliku platu imaju i koliko rade. Slobodni dani, topli obrok, regres?
Sreća naša da nema više ovako "humanih" ljudi!

Milan

pre 12 godina

Ja stvarno volim b92 , ali ovo mi deluje kao pokusaj da od nas pravite kretane , izvinite , molim vas nemojte vise ovako da mi vredjate pamet , sa ovakvim ironijama od tekstova. Svi znamo ko je Miskovic i nemora niko da nam maze oci njegovim "humanitarnim" onanisanjima , kako bi smo svi zaboravili : Luku beograd , Geneks , Vikiliksove depese , ofsor cereke , setre , mame i mamine mame kompanije na Kipru , 90/te godine i muljacine belosvecke svih vrsta sa carinama i kursevima , pa vakcine , pa belvil , pa putarske firme , pa porez od Delleza , pa nema kraja spisku muljacina iza kojih soji ovaj covek . Ako posle svega on neide u zatvor , bar prekinite da nem njega umesto prsta gurate u oko , molim vas .

Glas iz Palmoticeve

pre 12 godina

Verovatno bi vas clanak trebao da ima saljivu notu! Dobrotvor...???!!!
Umesto da poreklo njegove imovine bude predmet istrage specijalnih i ostalih istraznih organa sada je covek postao dobrotvor.
Ovde nije samo u pitanju kratko pamcenje nego je sve ovo sto se desava odraz totalne korupcije od strane Miskovica - od politicara, preko istraznih organa, policije, sudstva do ...po svemu sudeci i nekada nezavisnih medija javnog informisanja.
Svaka cast.

Marko

pre 12 godina

Ovakvih dobrotovora kao što je Mišković puna je Srbija,koliko je Mišković zatvorio preduzeca da bi se ona obogatio ,i sada je kao on dobortvor,da je ovo pravna drzava takav dobrotvor bi odavno bio u zatvoru,pa prvo za C-market bi zaglavio ćorku,za to postoje dokazi da ide u zatvor,ali pošto smo mi banana država ,ovakvi ljudi su nam dobrotvori,strašno.Pitam se samo da li će onaj Kene ,koji je u kućnom pritvoru da dobije još jedan kućni pritvor,pošto je uhapšen u Aferi Kolubara,sve su to Srpski dobročinitelji.

Milan Krstić

pre 12 godina

Dozvolite mi da iskoristim sistem...da se nafatiram par stotina miliona evra a ja ću posle državi pokloniti 100 miliona...i eto ja kao dobrotvor...

Dragan

pre 12 godina

HA HA HA.... Samo iz Zvezde je isisano više od 20 miliona evra! A gde su tek ostali...
Kako kaže Kusta za ovakve: uzme ti novčanik, pa te vodi na večeru!!!

Ana

pre 12 godina

Jure Bajec:" . . .da se uvede konkurencija" LOL
Svi znamo kako je "Svemocni Miki" sticao i uvecavao bogatstvo, kao sto znamo da Kristijan Golubovic ima zanimljiv hobi-voli da crta. Sto retko koji kriminalac radi, a veoma je to lepo, znate. Dobrotvora nikad dosta.

Amos

pre 12 godina

A za 20 godina koliko postoji Delta, OTETO je koliko milijardi evra od gradjana Srbije?
A koliko je vas gazda zaradio ili - koliko je sebi kuca sazidao dok je bio direktor u potpuno drzavnoj firmi - Zupi? A kolika mu je bila plata dok je radio u njoj?
Toliko pitanja u zemlji Srbiji...

Jos nesto

pre 12 godina

Zaboravih da pitam - ista ta Delta jos uvek duguje oko 400 miliona evra dobavljacima - znaci 'gazda' (ali gazda sa tudjim parama) Miskovic je lepo mogao da oroci u banci tih 400mil evra (40 milijardi dinara) koje nije platio i da sad od kamate 'poklanja' Srbiji, da bi bio 'odgovoran'.
Ustvari, od toga je kamata za 1 godinu 3 miliona, a on poklanja toliko za 3 godine.

Jovo Kalinic

pre 12 godina

Mislim stvarno...ako je Mišković humanitarac i filantrop onda je i Staljin filozof i humanista. A do skoro njegovi radnici rade za bednu platu. Ali eto dao čovek neku crkavicu od svog bogatstva i preko noći postade humanitarac,donator i šta sve ne...

On ce da nam oprosti sto nas je pokrao

pre 12 godina

Ovaj naslov dovoljno govori u kakvom smo ambisu ili brlogu. Jedan tajkun koji je mahinacijama, monopolom, politickim vezama i finansiranjem politickih stranaka prigrabio nenormalno bogatstvo sada odjednom postaje dobrotvor koji ce godisnje dati jedan deseti deo onoga sto "zaradi". U redu je to sto se ipak setio da nesto vrati, ali u normanim zemljama time ne bi kupio alibi i oprost zbog svojih mutnih radnji kojima je i steko mogucnost da sada poklanja jedan mizerni deo. Uredjena pravna drzava bi mu oduzela sve zasta se utvrdi da je stekao nezakonito i strpala ga u zatvor. Mozda je u pitanju bojazan od aktuelnih predizbornih hapsenja, pa se covek koji moze da kupi sve pa i medijsku masineriju radi spinovanja, odjednom preko noci pretvorio iz mrskog tajkuna u dobrotvora?

shonex

pre 12 godina

Sa druge strane svako ko je u ovim vodama zna da svi ti fondovi, nvo i ostale slicne organizacije/agnecije su nista drugo nego zakonit nacin da se operu pare...kad bi se zagrebalo malo ispod povrsine brzo bi se uvidelo koliko je tih para stvarno zavrsilo u rukama onih kojima su bile namenjene a koliko je oprano i pretvoreno u kesh!!!! Mislim da bi se javnost shokirala kada bi saznala prave istine koje stoje iza ovakvih fondova...

mile

pre 12 godina

pa kako vas novinare nije sramota do juce ste ga hapsili i pljuvali po njemu posto je prilicno jasan sistem rada tog coveka da ne govorimo o dugovanjima dobavljacima i izgradnji carstva o tudjem trosku a da ne govorimo o politickoj podrsci ovaj narod ima stvarno kratko pamcenje
u normalnim zemljama se sposobni ljdi obogate kroz decenije a nasi koji su mnogo sposobniji cas posla sramota i sada on dobrotvor ajte molim vas.

citalac

pre 12 godina

prvo ste ga pljuvali,pa kada se vise ne reklamira kod vas,poceli ste ulizivacku politiku.tak da je tesko reci ko je gori on ili vi

Mikele

pre 12 godina

Ja licno ne bih uzeo jedan njegov dinar ni za lek kad bi mi trebalo.Ova i predhodne nesposobne i korumpirane vlasti su mu je omogucile da se na nezakonit nacin enormno obogati.Dovoljno bi bilo samo da se uporedi vrednost njegove imovine u zemlji i inostransvu sa visinom poreza koji je on platio od osnivanja prve firme pa do danasnjih i sve bi ocas bilo gotovo.Pa ni Al Kapone nije pao zbog ubistva vec zbog utaje poreza ili je on jaci od drzave.

Amos

pre 12 godina

A za 20 godina koliko postoji Delta, OTETO je koliko milijardi evra od gradjana Srbije?
A koliko je vas gazda zaradio ili - koliko je sebi kuca sazidao dok je bio direktor u potpuno drzavnoj firmi - Zupi? A kolika mu je bila plata dok je radio u njoj?
Toliko pitanja u zemlji Srbiji...

fgaaa

pre 12 godina

Ovo kao Bil Gejts.

Kad si najveći lopov naravno da ti ostane najviše i da udeliš u dobrotvorne svrhe i da malo opereš ime. I dobiješ poreske olakšice.

ivan lazic

pre 12 godina

koliko vam je platio za ovaj tekst.....cuj donator...prvo uzme sve od drzave na osnovu poznanstava sa bratijom i onda joj vraca na kasicicu i on je sad donator...ne ocekujem da objavite komentar

Bobo

pre 12 godina

HAHAHAHA, Miskovic najveci dobrotvor, da ali juce!
To sto je neka iz njegove kompanije i sa njegovog platnog spiska rekla tako ne mora da znaci da je istina, ima li negde zvanicnih podataka? Nece sigurno da kaze da nisu!
Mada sa druge strane koliko se nafatirao i plivao u svim rezimima, apslolutni i neprikosnoveni vlasnik Srbije i red je i nesto da vrati narodu.
Sve je ovde javna tajna! Kod nas se sve zna a sudi se po pravilu 10 godina kasnije, sacekacu te godine da prodju, nije mi tesko... I za njega i Dinkica i sve ostale...

Zoki

pre 12 godina

I to baš sada pred izbore postade on žešći dobrotvor, jeste, sigurno.
Plus ovi ostali privrednici, što su se sami, ''dobrovoljno'' javili da i oni pomognu - čitaj: Otkup slobode!
Sa sve privatnim Miškovićevim glasnogovornikom Žarkovićem u upravnom odboru....malo je komično, malo je tužno,

Borko

pre 12 godina

Hahahahahahahahaha
"prodao je firmu . . . to je najveca investicija ove godine"
hahahhahhahahahahahah!!!!!
Pa, kakva je to investicija? Znas li ti, covece, sta su investicije?
Ako si sarkastican, svaka cast! hahahhahahahahaha

Де ли је Север

pre 12 godina

Једино у земљи Србији компанија која већини својих радника исплаћује минималац, а да о онима који су отпуштени због кризе и не говоримо,може да се јавности представља као добротвор!
Питам се само ко Мишковићу и сличнима њему дозвољава да од нас праве идиоте!

zaza

pre 12 godina

Misko je ove godine pokazao svima kakav je biznsmen,prodao je svoju firmu za ozbiljan novac,to je najveca investicija ove godine a bogami i par odina unazad, a sad pokazuje i dustveno odgovorno poslovanje!Ja mogu samo da kazem svaka cast!

Zoran

pre 12 godina

Zasto ovoliko negativnih komentara na pozitivnu vest,ja mislim da je mnogima u nasoj zemlji potrebna pomoc i da ne smemo sebi da dozvolimo da se ovakve stari na negativan nacin komentarisu.

Zoran

pre 12 godina

Zasto ovoliko negativnih komentara na pozitivnu vest,ja mislim da je mnogima u nasoj zemlji potrebna pomoc i da ne smemo sebi da dozvolimo da se ovakve stari na negativan nacin komentarisu.

jadno

pre 12 godina

„Za četiri godine koliko postoji Delta fondacija donirano je oko pet miliona evra,“

Imajući u vidu kapital, obrt i profit kojim Delta raspolaže, iznošenje ove sume kao nečeg velikog je uvreda za svakog informisanog. Da godišnje daju bar 50 miliona evra bilo bi prihvatljivo, ali 5 miliona za 4 godine je smešno malo. Toliko na zapadu godišnje daju imućniji pojedinci, a ne korporacije.

zaza

pre 12 godina

Misko je ove godine pokazao svima kakav je biznsmen,prodao je svoju firmu za ozbiljan novac,to je najveca investicija ove godine a bogami i par odina unazad, a sad pokazuje i dustveno odgovorno poslovanje!Ja mogu samo da kazem svaka cast!

Bojan

pre 12 godina

Ovo dobrotvor stavite pod znacima navoda. Svi mi znamo ko je doticni "biznismen"! Oduzeti mu sve, pa tek onda u humanitarne svrhe. Ovo ne treba ni pominjati, vredjate inteligenciju naroda.

Mirko_NS

pre 12 godina

Neka Misko pokaze drustvenu odgovornost tako sto ce posteno platiti svoje zaposlene i dobavljace, a ne ovako od onoga sto je zakinuo drugima glumi "dobrotvora"...

citalac

pre 12 godina

prvo ste ga pljuvali,pa kada se vise ne reklamira kod vas,poceli ste ulizivacku politiku.tak da je tesko reci ko je gori on ili vi

Ana

pre 12 godina

Jure Bajec:" . . .da se uvede konkurencija" LOL
Svi znamo kako je "Svemocni Miki" sticao i uvecavao bogatstvo, kao sto znamo da Kristijan Golubovic ima zanimljiv hobi-voli da crta. Sto retko koji kriminalac radi, a veoma je to lepo, znate. Dobrotvora nikad dosta.

Mira

pre 12 godina

Po kom osnovu je "Delta" domaca firma?! Registrovani su na Kipru i tamo PLACAJU POREZ. Zaposleni (osim onih na vrhu hijerarhije), imaju minimalne plate, maksimalno radno vreme i odgovornost. Dobavljacima se ne placa, marze su ogromne. I to je VEELIKI dobrotvor. Sramno i zalosno o tome uopste govoriti.

Milan

pre 12 godina

Ja stvarno volim b92 , ali ovo mi deluje kao pokusaj da od nas pravite kretane , izvinite , molim vas nemojte vise ovako da mi vredjate pamet , sa ovakvim ironijama od tekstova. Svi znamo ko je Miskovic i nemora niko da nam maze oci njegovim "humanitarnim" onanisanjima , kako bi smo svi zaboravili : Luku beograd , Geneks , Vikiliksove depese , ofsor cereke , setre , mame i mamine mame kompanije na Kipru , 90/te godine i muljacine belosvecke svih vrsta sa carinama i kursevima , pa vakcine , pa belvil , pa putarske firme , pa porez od Delleza , pa nema kraja spisku muljacina iza kojih soji ovaj covek . Ako posle svega on neide u zatvor , bar prekinite da nem njega umesto prsta gurate u oko , molim vas .

On ce da nam oprosti sto nas je pokrao

pre 12 godina

Ovaj naslov dovoljno govori u kakvom smo ambisu ili brlogu. Jedan tajkun koji je mahinacijama, monopolom, politickim vezama i finansiranjem politickih stranaka prigrabio nenormalno bogatstvo sada odjednom postaje dobrotvor koji ce godisnje dati jedan deseti deo onoga sto "zaradi". U redu je to sto se ipak setio da nesto vrati, ali u normanim zemljama time ne bi kupio alibi i oprost zbog svojih mutnih radnji kojima je i steko mogucnost da sada poklanja jedan mizerni deo. Uredjena pravna drzava bi mu oduzela sve zasta se utvrdi da je stekao nezakonito i strpala ga u zatvor. Mozda je u pitanju bojazan od aktuelnih predizbornih hapsenja, pa se covek koji moze da kupi sve pa i medijsku masineriju radi spinovanja, odjednom preko noci pretvorio iz mrskog tajkuna u dobrotvora?

Milan Krstić

pre 12 godina

Dozvolite mi da iskoristim sistem...da se nafatiram par stotina miliona evra a ja ću posle državi pokloniti 100 miliona...i eto ja kao dobrotvor...

Eleonora Rajić

pre 12 godina

Zaista srceparajuće! Da li je Mišković tako human i prema svojim radnicima?
Naravno da nije. Niko neće da piše koliku platu imaju i koliko rade. Slobodni dani, topli obrok, regres?
Sreća naša da nema više ovako "humanih" ljudi!

Glas iz Palmoticeve

pre 12 godina

Verovatno bi vas clanak trebao da ima saljivu notu! Dobrotvor...???!!!
Umesto da poreklo njegove imovine bude predmet istrage specijalnih i ostalih istraznih organa sada je covek postao dobrotvor.
Ovde nije samo u pitanju kratko pamcenje nego je sve ovo sto se desava odraz totalne korupcije od strane Miskovica - od politicara, preko istraznih organa, policije, sudstva do ...po svemu sudeci i nekada nezavisnih medija javnog informisanja.
Svaka cast.

Aca

pre 12 godina

Ovde, u Kanadi, nema. Bogati i srednji sloj daju u humanitarne svrhe daleko vise (u odnosu na bogatstvo) nego u Srbiji, ali takvih kao Miskovic nema na slobodi.

ivan lazic

pre 12 godina

koliko vam je platio za ovaj tekst.....cuj donator...prvo uzme sve od drzave na osnovu poznanstava sa bratijom i onda joj vraca na kasicicu i on je sad donator...ne ocekujem da objavite komentar

Bobo

pre 12 godina

HAHAHAHA, Miskovic najveci dobrotvor, da ali juce!
To sto je neka iz njegove kompanije i sa njegovog platnog spiska rekla tako ne mora da znaci da je istina, ima li negde zvanicnih podataka? Nece sigurno da kaze da nisu!
Mada sa druge strane koliko se nafatirao i plivao u svim rezimima, apslolutni i neprikosnoveni vlasnik Srbije i red je i nesto da vrati narodu.
Sve je ovde javna tajna! Kod nas se sve zna a sudi se po pravilu 10 godina kasnije, sacekacu te godine da prodju, nije mi tesko... I za njega i Dinkica i sve ostale...

Zoki

pre 12 godina

I to baš sada pred izbore postade on žešći dobrotvor, jeste, sigurno.
Plus ovi ostali privrednici, što su se sami, ''dobrovoljno'' javili da i oni pomognu - čitaj: Otkup slobode!
Sa sve privatnim Miškovićevim glasnogovornikom Žarkovićem u upravnom odboru....malo je komično, malo je tužno,

Jovo Kalinic

pre 12 godina

Mislim stvarno...ako je Mišković humanitarac i filantrop onda je i Staljin filozof i humanista. A do skoro njegovi radnici rade za bednu platu. Ali eto dao čovek neku crkavicu od svog bogatstva i preko noći postade humanitarac,donator i šta sve ne...

Amos

pre 12 godina

A za 20 godina koliko postoji Delta, OTETO je koliko milijardi evra od gradjana Srbije?
A koliko je vas gazda zaradio ili - koliko je sebi kuca sazidao dok je bio direktor u potpuno drzavnoj firmi - Zupi? A kolika mu je bila plata dok je radio u njoj?
Toliko pitanja u zemlji Srbiji...

Amos

pre 12 godina

A za 20 godina koliko postoji Delta, OTETO je koliko milijardi evra od gradjana Srbije?
A koliko je vas gazda zaradio ili - koliko je sebi kuca sazidao dok je bio direktor u potpuno drzavnoj firmi - Zupi? A kolika mu je bila plata dok je radio u njoj?
Toliko pitanja u zemlji Srbiji...

Dragan

pre 12 godina

HA HA HA.... Samo iz Zvezde je isisano više od 20 miliona evra! A gde su tek ostali...
Kako kaže Kusta za ovakve: uzme ti novčanik, pa te vodi na večeru!!!

Jos nesto

pre 12 godina

Zaboravih da pitam - ista ta Delta jos uvek duguje oko 400 miliona evra dobavljacima - znaci 'gazda' (ali gazda sa tudjim parama) Miskovic je lepo mogao da oroci u banci tih 400mil evra (40 milijardi dinara) koje nije platio i da sad od kamate 'poklanja' Srbiji, da bi bio 'odgovoran'.
Ustvari, od toga je kamata za 1 godinu 3 miliona, a on poklanja toliko za 3 godine.

fgaaa

pre 12 godina

Ovo kao Bil Gejts.

Kad si najveći lopov naravno da ti ostane najviše i da udeliš u dobrotvorne svrhe i da malo opereš ime. I dobiješ poreske olakšice.

shonex

pre 12 godina

Sa druge strane svako ko je u ovim vodama zna da svi ti fondovi, nvo i ostale slicne organizacije/agnecije su nista drugo nego zakonit nacin da se operu pare...kad bi se zagrebalo malo ispod povrsine brzo bi se uvidelo koliko je tih para stvarno zavrsilo u rukama onih kojima su bile namenjene a koliko je oprano i pretvoreno u kesh!!!! Mislim da bi se javnost shokirala kada bi saznala prave istine koje stoje iza ovakvih fondova...

mile

pre 12 godina

pa kako vas novinare nije sramota do juce ste ga hapsili i pljuvali po njemu posto je prilicno jasan sistem rada tog coveka da ne govorimo o dugovanjima dobavljacima i izgradnji carstva o tudjem trosku a da ne govorimo o politickoj podrsci ovaj narod ima stvarno kratko pamcenje
u normalnim zemljama se sposobni ljdi obogate kroz decenije a nasi koji su mnogo sposobniji cas posla sramota i sada on dobrotvor ajte molim vas.

Marko

pre 12 godina

Ovakvih dobrotovora kao što je Mišković puna je Srbija,koliko je Mišković zatvorio preduzeca da bi se ona obogatio ,i sada je kao on dobortvor,da je ovo pravna drzava takav dobrotvor bi odavno bio u zatvoru,pa prvo za C-market bi zaglavio ćorku,za to postoje dokazi da ide u zatvor,ali pošto smo mi banana država ,ovakvi ljudi su nam dobrotvori,strašno.Pitam se samo da li će onaj Kene ,koji je u kućnom pritvoru da dobije još jedan kućni pritvor,pošto je uhapšen u Aferi Kolubara,sve su to Srpski dobročinitelji.

Mikele

pre 12 godina

Ja licno ne bih uzeo jedan njegov dinar ni za lek kad bi mi trebalo.Ova i predhodne nesposobne i korumpirane vlasti su mu je omogucile da se na nezakonit nacin enormno obogati.Dovoljno bi bilo samo da se uporedi vrednost njegove imovine u zemlji i inostransvu sa visinom poreza koji je on platio od osnivanja prve firme pa do danasnjih i sve bi ocas bilo gotovo.Pa ni Al Kapone nije pao zbog ubistva vec zbog utaje poreza ili je on jaci od drzave.

Де ли је Север

pre 12 godina

Једино у земљи Србији компанија која већини својих радника исплаћује минималац, а да о онима који су отпуштени због кризе и не говоримо,може да се јавности представља као добротвор!
Питам се само ко Мишковићу и сличнима њему дозвољава да од нас праве идиоте!

Borko

pre 12 godina

Hahahahahahahahaha
"prodao je firmu . . . to je najveca investicija ove godine"
hahahhahhahahahahahah!!!!!
Pa, kakva je to investicija? Znas li ti, covece, sta su investicije?
Ako si sarkastican, svaka cast! hahahhahahahahaha