Subota, 03.09.2011.

17:14

Tadić: Ne u fotelje, nađite rešenje

Predsednik Srbije Boris Tadić je na sednici Glavnog odbora DS pozvao sve predstavnike DS-a u vlasti da reše problem nedovoljne ekonomske koordinacije.

Izvor: Beta

Tadiæ: Ne u fotelje, naðite rešenje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Kubba

pre 12 godina

Ooooj narode moj!!!
Pojavio se novi brend namaza u Srbiji zvan "kordinacija" pa isti mozete maziti na budjav lebac.
Molim tvorce ovog namaza da mu cena bude pristupacna za vecinu potrosaca.

rade trunic

pre 12 godina

Gospodine Tadicu da VAS obavestim da vasi glasovi i glasovi Dacicevog SPS-a idu sigurno LDP-u(ostvarice ubedljivo najbolji rezultat do sada),odlaze vasi glasovi i SNS-u(dobice jos vise glasova na predstojecim izborima),ponovo ce se na politicku scenu vratiti i DSS,zahvaljujuci vasim glasacima itd...
Ovo vam govori covek koji dugo prati politiku i nije stranacki ostrascen,zaludjen,nisam clan nijedne stranke,a nemam ni materijalne koristi od stranaka...
Gospodine Tadicu,kako narodu namazati oci izmetom u pet do 12... ...NIKAKO... ...i ludi i slepi znaju za "koferce",za"zirafu",za luku,culi su i za Miskovica i za Beka i za Kostica i ostale tajkune ili kako bi ja to voleo da kazem LOPOVCINE(MOJE DEMOKRATSKO MISLJENJE)... ...svi znaju i sve znaju,cak i oni na periferiji sela gospodine Tadicu...

realista

pre 12 godina

Kako Nemci i Japanci mogu da rese sve probleme, a vasa Vlada za sve ove godine nije nista konkretno pozitivno uradila i pored toga sto kazete da je "iza sebe ostavila velike rezultate"?

Rezultati su nam poznati, ali nisu pozitivni.

vlada-so

pre 12 godina

Kao dugogodišnji član ds-a i trendseter razočaraog opljačkanog puka,preporučujem mojim uhlebljenim kolegama da ako misle da pobedimo na izborima,počnu da hapse gamad koji su opljačkali,rasterali,na biro poslali hiljade radnika..Neka počnu od okruga koji je najbliži eu,tj.zbo.Poljoprivredni kombinati,panonka,bane(ovo pogotovo),istra,poljostroj...
p.s.da se može po evropskim standardima evo primer,neki majmun proglasio likvidaciju u četvrtak u 17h,u ponedeljak već oglašeno u službenom glasniku i na oglasnoj tabli nekadašnjeg bravarskog giganta.

tajkuncic pun kao brod

pre 12 godina

“Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije"

Evo ja ne zelim da se resimo problema u ekonomskom i administartivnom sektoru.Meni odgovara drzavni kapitalizam,odgovarami da se drzava i njena nesposobna administracija svuda uplice i zadovoljava da im se izbacuju koskice da se glodju oko njih reketsi,odgovarami i da su sluzbenici za borbu protiv ekonomskog kriminala pod uticajem politicke reketaske oligarhije,pa tako ja lepo otimam za sebe sto vise,a to da li ce Srbija opstati ili ne i da li ce postajati CEFTA ili pristupiti Srbija EU,u opste ne zanima,vec otimam,uzimam i sklanjam novac po egzoticnim ostrvima,i svakoga ubedjujem da je "Kosovo Srbija"!Odgovarlomi je kada je Slobo bio na vlasti,odgovarami i sad ova vlast,odgovarla bih mi i Sadamova,Gadafijeva vlast,kao i Asadova,moze i do skorasnja Grcka vlast,dokle ne puknu,posle nanovo s novom garniturom i sve racune placju gradjani.

kolesar

pre 12 godina

Koliko članova DS-a od 188.845 registrovanih je na državnim jaslama? Od državne uprave, poslaničkih klupa, javnih preduzeća...sve do školstva i zdravstva.

pravda

pre 12 godina

Na zalost predsednice, ispada da su rezultato od promena vlasti od 2000 god na ovamo katastrofalni.Nista nije reseno cak su najvaznije stvari pogorsane.Korupcija-jos veca,privatizacija- cista pljacka,afere-nijedna do kraja resena a akteri neki cak oslobodjeni (Janjusevic,Kolesar,afere secer,koferce,stecajna mafija,vakcine,Luka,Novosti,Knjaz....itd)Kosovo gubimo svaki dan,Evropa o kojoj ste nam lagali da je tu, samo vas ceka nije ni blizu.Stekao sam utisak da ziveci u sistemu Broza sam bio u najorganizovanijoj drzavi.Milosevicev sistem je to pokusao da nastavi ali je izmaklo kontroli i sada smo od 2000 god u potpunom kolapsu.Unistena privreda,korupcija najgora do sada,kriminal na zavidnom nivou,nezaposlenih koliko hoces,...itd.Prosto receno idemo u nazad.Jos se ne vidi svetlo na kraju tunela i prestanite sa lazima i obmanama,jer je to signal da zelite izbore pre proleca dok jos imate neki rejting.

Obespareni_rasparani

pre 12 godina

"....Zadatak vam (IM) je da nađete kako nešto može. Zadatak vam je da pronađete put za život" ?!?! Neverovatno!!! Dajte nam vase mehanizme, a mi ostali znamo kako moze! U potpisu: Diplomirani ekonomisti koji su ostali bez posla, voljom vasih iz fotelja a mimo Zakona, i ceo tim mladih i nezaposlenih kolega!

mikis

pre 12 godina

Interesantno je to kako se, odmah nakon posete Angele Merker, promenila Tadiceva retorika. Ona je bila surovo otvorena i rekla nam ono sto S V I znamo, a ovi nasi nisu hteli i smeli da, iz populistickih razloga, to obnaroduju. Kasno!!!!!!!!!

mikis

pre 12 godina

Strasno me iritila sto Tadic sa svoje pozicije agituje za DS. Predsednik Srbije je izgleda zaboravio na kojoj je funkciji, ustvari pokazuje sta mu je vaznije: pozicija njegove stranke, a ne narod Srbije, koji ga je izabrao na taj polozaj. DS moj glas vise nece dobiti.

Mr. Bitter

pre 12 godina

Nije valjda, "rastao sam u saksiji" pa ne znam da je ta priča zbog izbora. Pa to je trebao da vam bude GLAVNI posao od pre 3 godine do danas.

Pa šta ste vi radili tolike godine ??? Bavili se hvatanjem 2-3 haška optuženika, nekim papirološkim Kosovom, rastom plata u javnom sektoru, zapošljavanjem rodbine i prijatelja, kako da se naizgled borite protiv korupcije i kako da policija ne pretuče previše "jadne i ugrožene navijače"...

Pa loše ste radili i malo ste radili !!! Ne vidim tragove neprospavanih noći i brigu na licima ministara, naprotiv deluju baš "sveže i očuvano", pa ih, molim vas, bar obavestite da nam zemlja propada.

Zoran M.

pre 12 godina

ja kao član Ds sam predlagao predsedniku opštine više puta na sastancima neke dobre ideje za građane Srbije, al ne vredi...niko te ne sluša jer su se po Opštinama ubacili u fotelje oni koji neće da rade a oni koji su i radili su tražili premeštaje u neke druge sektore samo da ne gledaju ove neradnike.

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

TADIĆ “Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije", objasnio je Tadić.

-Sada je vreme kažete, baš sada kada su izbori na vidiku, inače da su izbori završeni vašom pobedom juče, to ne bi bilo ni tema ni SADA ni nikada. *** Evo ovaj moj komentar neka vas podseti da ima nas koji pamtimo ko SLONovi i pamtićemo sve te vaše skandalozne i neozbiljne izjave. *****

Pera

pre 12 godina

Malo je toga reseno a dokaz za to je kako zivimo i ko dobro zivi.Na stranu tajkuni i kriminalci ali medju ostalima ima velikih razlika.Ko danas u Srbiji moze dobro da zivi od svoje plate - vojska,pre svega oficiri, policija,doktori,direktori i zamenici direktora u javnim preduzecima i to je to.Jel se zaustavio talas odlaska mladih u Beograd i inostranstvo-nije,jel se zaustavilo zaposljavanje po rodbinskoj,stranackoj i prijateljskoj osnovi-nije,jel moze posten,mlad covek da dodje do posla u struci -mnogo tesko,znaci sve u svemu mnogo se lose radilo.

vlada bagić

pre 12 godina

Trebalo je da prodje čitava decenija pa da se sete zašto smo ih birali! Ali osnovni problem je u tome što su sve te probleme uglavnom i napravili isti oni koji bi sada da ih rešavaju!Da se ipak niste malo kasno setili, posle sledećeih izbora bićete tačno tamo gde ste odavno već zaslužili!

Bojan

pre 12 godina

“Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije"

To ste trebali da uradite pre 3 godine. Sada je vreme da nestanete sa politicke scene.

DEKI BGD

pre 12 godina

Gospodine predsedniče, treba izaći iz rashlađenih limuzina, samo malo prošetati po gradovima, varošicama, selima i videti kako se živi. Treba otići na bilo koju buvlju pijacu i videti šta narod sve pokušava da proda, kako bi uspeo da preživi.
Ovako nije bilo pre tri godine, bilo je bolje.
A šta ste uradili za vreme Vašeg mandata, videćete na narednim izborima.

Nemanja

pre 12 godina

Čudi me da ste kada ne treba vrlo kordinisani i revnosni.
Tzv. papagajski grb iz 2010 je najbolji primer.
Narod ga neće, državu puno košta, nije po slovu zakona, estetski je nakazan i smešan, heraldički germanizovan...ali neko na njemu dooooobro zarađuje.
Desilo vam se ono najstrašnije kao jednoj stranci koja drži (barem verbalno) do demokratije. Izgubili ste kontakt sa realnošću, ali potpuno. To je recept za izbornu katastrofu.

nensi

pre 12 godina

E, lepo im je rekao, setio se u 12 i pet. Kasno je, prekasno moj predsednice. I pored svega moj si izbor, ali na izbore necu izaci. I onako cete se vi dogovoriti izmedju sebe ko ce vladati. Sta ce vam narod. Ajd u zdravlju .

veljko

pre 12 godina

evo samo jedno pitanje. Zasto pola vojvodine nema kanalizaciju...Samo jedan razlog, iako je uplacivan samodoprinos ( ma sta to bilo) jedno 30 godina. Dakle, samo jedan razlog...

Dejan Stanić

pre 12 godina

G.Predsedniče: rade oni,rade i po dva posla u isto vreme... Evo npr. za instruktore za popis 2011. sve su kadrovi DS(stalno zaposleni u administracijama i opštinama) Specijalan pozdrav za novosadski DS!

Čivijaš

pre 12 godina

Gde god se predstavnici DS-a nalaze u administraciji, vlada anarhija i opšte nezadovoljstvo građana, izneverenih ideologijom koja je dovela do jedne od najvećih moralnih kriza 21.veka.

mik

pre 12 godina

Pa eto pomozite prof. Djinovicu da izveze lavandu u CRO. Nemojte samo da blagosiljate one koji beskrupulozno kupuju nase firme, gase ih, a onda uvoze svoje proizvode. Pomozite nase izvoznike, pomozite svojoj zemlji i narodu! Ne trosite reci uzalud ako ne mozete nista da uradite.

Stefan

pre 12 godina

Istina je kad god treba nesto da se zavrsi, sluzbenici samo znaju da kazu zasto to ne moze. Pri samoj pomisli da mi treba neki dokument me zaboli glava. Iskreno posmatram sve koje rade u drzavnoj administraciji kao ljude kojima je Tadic sef i mogu da kazem da nista nije uradio da se stav sluzbenika prema strankama poboljsa. Nikad mi se nijedan sluzbenik nije javio ili docekao sa ``Dobar dan, kako mogu da Vam pomognem``. Preovladjujuci stav je sto si dosao i sta me zoves.

Раџа

pre 12 godina

Каже нису мислили да ћемо живети у благостању, већ да је прилика да реше неке проблеме који се деценијама не решавају... Па вас кад би пустили да владате и још коју деценију и даље ништа не бисте урадили. Срамота да овако нешто прича а држе власт на свим нивоима већ годинама а нам све горе и горе.

Mikica

pre 12 godina

"Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije", objasnio je Tadić". Pa šta ste Vi i Vaše stranačke kolege radili do sada? Niste juče došli na vlast!

svetlanast.

pre 12 godina

od 2006.godine japan je dobio 6.premijera.
nijedan nije "potrajao" duze od godinu dana.
smene i ostavke ne "bole" ali su lekovite.
ko od ministara u vladi srbije ima rezultate kojima bi mogao da se pohvali.
nijedan.
ko je napravio greske zbog kojih bi trebalo da bude smenjen.
samo oni koji nisu nista ni uradili.

gost

pre 12 godina

Velike reči, veliki rezultati iza vas i premijera, velika dela koja su urađena ili tek treba da budu urađena samo govore koliko živite u iracionalnom svetu bez veze sa stvarnošću i sa naradom u Srbiji.
Vi i vaša interesna grupa živite u svom paralelnom svetu i mi sa vama nemamo ideoloških dodirnih tačaka više, nažalost. Pitanje je smo koliku ste interesnu grupu stvorili za sledeće izbore. Mislim na sve vas zajedno od 5 oktobra na ovamo i ove pre vas. Za mene nema razlike između vas pre i posle 5 oktobra, vi svi ste jedno isto interesno društvo podeljeno u manje interesne grupe da bi lakše vladali u Srbiji.

Goran

pre 12 godina

Naš strateški cilj, pa prema tome i naša vizija, može se formulisati u samo jednoj rečenici: osposobiti Srbiju za 21. vek. U ovoj rečenici sadržani su svi zadaci, svi izazovi, šanse i teškoće (...).”
Djindjic

deja22@yahoo.com

pre 12 godina

Resenje je da vam narod u Srbiji vidi ledja. Otisao sam iz Srbije 2004 kada god dodjem sve je gore i gore. Stvarno ne znam dokle ce nas narod da trpi sve ovo sto mu rade.

MilanR

pre 12 godina

...Ali je važno da protokom vremena socijalni standard raste - a to nije slučaj, nego je sve teže i teže. Možda je Vlada postigla neke rezultate, ali građani bi da imaju danas veću kupovnu moć nego juče i da žive lakše - a to, kao što znamo, nije slučaj.

Takođe, niko ne očekuje da se u ekonomskom smislu reši sve, nego pre svega ZAPOSLENOST!

Na Havaje idite o svom trošku

pre 12 godina

Nađite 350 miliona evra razlike u ceni mosta preko Ade koji je fakturisan preko 400 miliona. Znamo da on košta 60 miliona, da je na pogrešnom mestu zbog Belvila i da ima neodgovarajuća komplikovana uključenja umesto uobičajenih koja su predložena.
Taj novac uložiti u potreban most na gornjem špicu Ade, nastavak Ibarske magistrale koji je običan gredni i ekološki. Ostaje puno za mnogo drugih poslova po Srbiji koji čekaju.

Aleksej

pre 12 godina

“Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije" Alooooooo, gde ste bili prethodnih godina???? Sad ste se setili.. ******

strucnjak

pre 12 godina

Postovani PREDSEDNICE,

oni bi radili kada bi znali, nasli bi resenja kada bi znali, projekte i ugovore bi realizovali kada bi znali.

Znanje je njihov PROBLEM, zato nama zaposlenima(STRUCNJACIMA) i nije dozvoljeno da se stavri i ugovori pokrenu jer oni su ti kojima je ZNANJE PROBLEM.

Srdacan pozdrav,

STRUCNJACI BEOGRADA

ps Mi imamo resenja za PERKINGE U BEOGRADU

Nemanja

pre 12 godina

Čudi me da ste kada ne treba vrlo kordinisani i revnosni.
Tzv. papagajski grb iz 2010 je najbolji primer.
Narod ga neće, državu puno košta, nije po slovu zakona, estetski je nakazan i smešan, heraldički germanizovan...ali neko na njemu dooooobro zarađuje.
Desilo vam se ono najstrašnije kao jednoj stranci koja drži (barem verbalno) do demokratije. Izgubili ste kontakt sa realnošću, ali potpuno. To je recept za izbornu katastrofu.

DEKI BGD

pre 12 godina

Gospodine predsedniče, treba izaći iz rashlađenih limuzina, samo malo prošetati po gradovima, varošicama, selima i videti kako se živi. Treba otići na bilo koju buvlju pijacu i videti šta narod sve pokušava da proda, kako bi uspeo da preživi.
Ovako nije bilo pre tri godine, bilo je bolje.
A šta ste uradili za vreme Vašeg mandata, videćete na narednim izborima.

Bojan

pre 12 godina

“Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije"

To ste trebali da uradite pre 3 godine. Sada je vreme da nestanete sa politicke scene.

Zoran M.

pre 12 godina

ja kao član Ds sam predlagao predsedniku opštine više puta na sastancima neke dobre ideje za građane Srbije, al ne vredi...niko te ne sluša jer su se po Opštinama ubacili u fotelje oni koji neće da rade a oni koji su i radili su tražili premeštaje u neke druge sektore samo da ne gledaju ove neradnike.

Na Havaje idite o svom trošku

pre 12 godina

Nađite 350 miliona evra razlike u ceni mosta preko Ade koji je fakturisan preko 400 miliona. Znamo da on košta 60 miliona, da je na pogrešnom mestu zbog Belvila i da ima neodgovarajuća komplikovana uključenja umesto uobičajenih koja su predložena.
Taj novac uložiti u potreban most na gornjem špicu Ade, nastavak Ibarske magistrale koji je običan gredni i ekološki. Ostaje puno za mnogo drugih poslova po Srbiji koji čekaju.

gost

pre 12 godina

Velike reči, veliki rezultati iza vas i premijera, velika dela koja su urađena ili tek treba da budu urađena samo govore koliko živite u iracionalnom svetu bez veze sa stvarnošću i sa naradom u Srbiji.
Vi i vaša interesna grupa živite u svom paralelnom svetu i mi sa vama nemamo ideoloških dodirnih tačaka više, nažalost. Pitanje je smo koliku ste interesnu grupu stvorili za sledeće izbore. Mislim na sve vas zajedno od 5 oktobra na ovamo i ove pre vas. Za mene nema razlike između vas pre i posle 5 oktobra, vi svi ste jedno isto interesno društvo podeljeno u manje interesne grupe da bi lakše vladali u Srbiji.

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

TADIĆ “Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije", objasnio je Tadić.

-Sada je vreme kažete, baš sada kada su izbori na vidiku, inače da su izbori završeni vašom pobedom juče, to ne bi bilo ni tema ni SADA ni nikada. *** Evo ovaj moj komentar neka vas podseti da ima nas koji pamtimo ko SLONovi i pamtićemo sve te vaše skandalozne i neozbiljne izjave. *****

deja22@yahoo.com

pre 12 godina

Resenje je da vam narod u Srbiji vidi ledja. Otisao sam iz Srbije 2004 kada god dodjem sve je gore i gore. Stvarno ne znam dokle ce nas narod da trpi sve ovo sto mu rade.

mik

pre 12 godina

Pa eto pomozite prof. Djinovicu da izveze lavandu u CRO. Nemojte samo da blagosiljate one koji beskrupulozno kupuju nase firme, gase ih, a onda uvoze svoje proizvode. Pomozite nase izvoznike, pomozite svojoj zemlji i narodu! Ne trosite reci uzalud ako ne mozete nista da uradite.

Раџа

pre 12 godina

Каже нису мислили да ћемо живети у благостању, већ да је прилика да реше неке проблеме који се деценијама не решавају... Па вас кад би пустили да владате и још коју деценију и даље ништа не бисте урадили. Срамота да овако нешто прича а држе власт на свим нивоима већ годинама а нам све горе и горе.

Čivijaš

pre 12 godina

Gde god se predstavnici DS-a nalaze u administraciji, vlada anarhija i opšte nezadovoljstvo građana, izneverenih ideologijom koja je dovela do jedne od najvećih moralnih kriza 21.veka.

Dejan Stanić

pre 12 godina

G.Predsedniče: rade oni,rade i po dva posla u isto vreme... Evo npr. za instruktore za popis 2011. sve su kadrovi DS(stalno zaposleni u administracijama i opštinama) Specijalan pozdrav za novosadski DS!

vlada bagić

pre 12 godina

Trebalo je da prodje čitava decenija pa da se sete zašto smo ih birali! Ali osnovni problem je u tome što su sve te probleme uglavnom i napravili isti oni koji bi sada da ih rešavaju!Da se ipak niste malo kasno setili, posle sledećeih izbora bićete tačno tamo gde ste odavno već zaslužili!

Stefan

pre 12 godina

Istina je kad god treba nesto da se zavrsi, sluzbenici samo znaju da kazu zasto to ne moze. Pri samoj pomisli da mi treba neki dokument me zaboli glava. Iskreno posmatram sve koje rade u drzavnoj administraciji kao ljude kojima je Tadic sef i mogu da kazem da nista nije uradio da se stav sluzbenika prema strankama poboljsa. Nikad mi se nijedan sluzbenik nije javio ili docekao sa ``Dobar dan, kako mogu da Vam pomognem``. Preovladjujuci stav je sto si dosao i sta me zoves.

Mikica

pre 12 godina

"Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije", objasnio je Tadić". Pa šta ste Vi i Vaše stranačke kolege radili do sada? Niste juče došli na vlast!

veljko

pre 12 godina

evo samo jedno pitanje. Zasto pola vojvodine nema kanalizaciju...Samo jedan razlog, iako je uplacivan samodoprinos ( ma sta to bilo) jedno 30 godina. Dakle, samo jedan razlog...

Pera

pre 12 godina

Malo je toga reseno a dokaz za to je kako zivimo i ko dobro zivi.Na stranu tajkuni i kriminalci ali medju ostalima ima velikih razlika.Ko danas u Srbiji moze dobro da zivi od svoje plate - vojska,pre svega oficiri, policija,doktori,direktori i zamenici direktora u javnim preduzecima i to je to.Jel se zaustavio talas odlaska mladih u Beograd i inostranstvo-nije,jel se zaustavilo zaposljavanje po rodbinskoj,stranackoj i prijateljskoj osnovi-nije,jel moze posten,mlad covek da dodje do posla u struci -mnogo tesko,znaci sve u svemu mnogo se lose radilo.

strucnjak

pre 12 godina

Postovani PREDSEDNICE,

oni bi radili kada bi znali, nasli bi resenja kada bi znali, projekte i ugovore bi realizovali kada bi znali.

Znanje je njihov PROBLEM, zato nama zaposlenima(STRUCNJACIMA) i nije dozvoljeno da se stavri i ugovori pokrenu jer oni su ti kojima je ZNANJE PROBLEM.

Srdacan pozdrav,

STRUCNJACI BEOGRADA

ps Mi imamo resenja za PERKINGE U BEOGRADU

svetlanast.

pre 12 godina

od 2006.godine japan je dobio 6.premijera.
nijedan nije "potrajao" duze od godinu dana.
smene i ostavke ne "bole" ali su lekovite.
ko od ministara u vladi srbije ima rezultate kojima bi mogao da se pohvali.
nijedan.
ko je napravio greske zbog kojih bi trebalo da bude smenjen.
samo oni koji nisu nista ni uradili.

nensi

pre 12 godina

E, lepo im je rekao, setio se u 12 i pet. Kasno je, prekasno moj predsednice. I pored svega moj si izbor, ali na izbore necu izaci. I onako cete se vi dogovoriti izmedju sebe ko ce vladati. Sta ce vam narod. Ajd u zdravlju .

Aleksej

pre 12 godina

“Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije" Alooooooo, gde ste bili prethodnih godina???? Sad ste se setili.. ******

Mr. Bitter

pre 12 godina

Nije valjda, "rastao sam u saksiji" pa ne znam da je ta priča zbog izbora. Pa to je trebao da vam bude GLAVNI posao od pre 3 godine do danas.

Pa šta ste vi radili tolike godine ??? Bavili se hvatanjem 2-3 haška optuženika, nekim papirološkim Kosovom, rastom plata u javnom sektoru, zapošljavanjem rodbine i prijatelja, kako da se naizgled borite protiv korupcije i kako da policija ne pretuče previše "jadne i ugrožene navijače"...

Pa loše ste radili i malo ste radili !!! Ne vidim tragove neprospavanih noći i brigu na licima ministara, naprotiv deluju baš "sveže i očuvano", pa ih, molim vas, bar obavestite da nam zemlja propada.

mikis

pre 12 godina

Strasno me iritila sto Tadic sa svoje pozicije agituje za DS. Predsednik Srbije je izgleda zaboravio na kojoj je funkciji, ustvari pokazuje sta mu je vaznije: pozicija njegove stranke, a ne narod Srbije, koji ga je izabrao na taj polozaj. DS moj glas vise nece dobiti.

Goran

pre 12 godina

Naš strateški cilj, pa prema tome i naša vizija, može se formulisati u samo jednoj rečenici: osposobiti Srbiju za 21. vek. U ovoj rečenici sadržani su svi zadaci, svi izazovi, šanse i teškoće (...).”
Djindjic

mikis

pre 12 godina

Interesantno je to kako se, odmah nakon posete Angele Merker, promenila Tadiceva retorika. Ona je bila surovo otvorena i rekla nam ono sto S V I znamo, a ovi nasi nisu hteli i smeli da, iz populistickih razloga, to obnaroduju. Kasno!!!!!!!!!

kolesar

pre 12 godina

Koliko članova DS-a od 188.845 registrovanih je na državnim jaslama? Od državne uprave, poslaničkih klupa, javnih preduzeća...sve do školstva i zdravstva.

Obespareni_rasparani

pre 12 godina

"....Zadatak vam (IM) je da nađete kako nešto može. Zadatak vam je da pronađete put za život" ?!?! Neverovatno!!! Dajte nam vase mehanizme, a mi ostali znamo kako moze! U potpisu: Diplomirani ekonomisti koji su ostali bez posla, voljom vasih iz fotelja a mimo Zakona, i ceo tim mladih i nezaposlenih kolega!

pravda

pre 12 godina

Na zalost predsednice, ispada da su rezultato od promena vlasti od 2000 god na ovamo katastrofalni.Nista nije reseno cak su najvaznije stvari pogorsane.Korupcija-jos veca,privatizacija- cista pljacka,afere-nijedna do kraja resena a akteri neki cak oslobodjeni (Janjusevic,Kolesar,afere secer,koferce,stecajna mafija,vakcine,Luka,Novosti,Knjaz....itd)Kosovo gubimo svaki dan,Evropa o kojoj ste nam lagali da je tu, samo vas ceka nije ni blizu.Stekao sam utisak da ziveci u sistemu Broza sam bio u najorganizovanijoj drzavi.Milosevicev sistem je to pokusao da nastavi ali je izmaklo kontroli i sada smo od 2000 god u potpunom kolapsu.Unistena privreda,korupcija najgora do sada,kriminal na zavidnom nivou,nezaposlenih koliko hoces,...itd.Prosto receno idemo u nazad.Jos se ne vidi svetlo na kraju tunela i prestanite sa lazima i obmanama,jer je to signal da zelite izbore pre proleca dok jos imate neki rejting.

rade trunic

pre 12 godina

Gospodine Tadicu da VAS obavestim da vasi glasovi i glasovi Dacicevog SPS-a idu sigurno LDP-u(ostvarice ubedljivo najbolji rezultat do sada),odlaze vasi glasovi i SNS-u(dobice jos vise glasova na predstojecim izborima),ponovo ce se na politicku scenu vratiti i DSS,zahvaljujuci vasim glasacima itd...
Ovo vam govori covek koji dugo prati politiku i nije stranacki ostrascen,zaludjen,nisam clan nijedne stranke,a nemam ni materijalne koristi od stranaka...
Gospodine Tadicu,kako narodu namazati oci izmetom u pet do 12... ...NIKAKO... ...i ludi i slepi znaju za "koferce",za"zirafu",za luku,culi su i za Miskovica i za Beka i za Kostica i ostale tajkune ili kako bi ja to voleo da kazem LOPOVCINE(MOJE DEMOKRATSKO MISLJENJE)... ...svi znaju i sve znaju,cak i oni na periferiji sela gospodine Tadicu...

MilanR

pre 12 godina

...Ali je važno da protokom vremena socijalni standard raste - a to nije slučaj, nego je sve teže i teže. Možda je Vlada postigla neke rezultate, ali građani bi da imaju danas veću kupovnu moć nego juče i da žive lakše - a to, kao što znamo, nije slučaj.

Takođe, niko ne očekuje da se u ekonomskom smislu reši sve, nego pre svega ZAPOSLENOST!

vlada-so

pre 12 godina

Kao dugogodišnji član ds-a i trendseter razočaraog opljačkanog puka,preporučujem mojim uhlebljenim kolegama da ako misle da pobedimo na izborima,počnu da hapse gamad koji su opljačkali,rasterali,na biro poslali hiljade radnika..Neka počnu od okruga koji je najbliži eu,tj.zbo.Poljoprivredni kombinati,panonka,bane(ovo pogotovo),istra,poljostroj...
p.s.da se može po evropskim standardima evo primer,neki majmun proglasio likvidaciju u četvrtak u 17h,u ponedeljak već oglašeno u službenom glasniku i na oglasnoj tabli nekadašnjeg bravarskog giganta.

realista

pre 12 godina

Kako Nemci i Japanci mogu da rese sve probleme, a vasa Vlada za sve ove godine nije nista konkretno pozitivno uradila i pored toga sto kazete da je "iza sebe ostavila velike rezultate"?

Rezultati su nam poznati, ali nisu pozitivni.

tajkuncic pun kao brod

pre 12 godina

“Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije"

Evo ja ne zelim da se resimo problema u ekonomskom i administartivnom sektoru.Meni odgovara drzavni kapitalizam,odgovarami da se drzava i njena nesposobna administracija svuda uplice i zadovoljava da im se izbacuju koskice da se glodju oko njih reketsi,odgovarami i da su sluzbenici za borbu protiv ekonomskog kriminala pod uticajem politicke reketaske oligarhije,pa tako ja lepo otimam za sebe sto vise,a to da li ce Srbija opstati ili ne i da li ce postajati CEFTA ili pristupiti Srbija EU,u opste ne zanima,vec otimam,uzimam i sklanjam novac po egzoticnim ostrvima,i svakoga ubedjujem da je "Kosovo Srbija"!Odgovarlomi je kada je Slobo bio na vlasti,odgovarami i sad ova vlast,odgovarla bih mi i Sadamova,Gadafijeva vlast,kao i Asadova,moze i do skorasnja Grcka vlast,dokle ne puknu,posle nanovo s novom garniturom i sve racune placju gradjani.

Kubba

pre 12 godina

Ooooj narode moj!!!
Pojavio se novi brend namaza u Srbiji zvan "kordinacija" pa isti mozete maziti na budjav lebac.
Molim tvorce ovog namaza da mu cena bude pristupacna za vecinu potrosaca.

Nemanja

pre 12 godina

Čudi me da ste kada ne treba vrlo kordinisani i revnosni.
Tzv. papagajski grb iz 2010 je najbolji primer.
Narod ga neće, državu puno košta, nije po slovu zakona, estetski je nakazan i smešan, heraldički germanizovan...ali neko na njemu dooooobro zarađuje.
Desilo vam se ono najstrašnije kao jednoj stranci koja drži (barem verbalno) do demokratije. Izgubili ste kontakt sa realnošću, ali potpuno. To je recept za izbornu katastrofu.

nensi

pre 12 godina

E, lepo im je rekao, setio se u 12 i pet. Kasno je, prekasno moj predsednice. I pored svega moj si izbor, ali na izbore necu izaci. I onako cete se vi dogovoriti izmedju sebe ko ce vladati. Sta ce vam narod. Ajd u zdravlju .

Bojan

pre 12 godina

“Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije"

To ste trebali da uradite pre 3 godine. Sada je vreme da nestanete sa politicke scene.

Na Havaje idite o svom trošku

pre 12 godina

Nađite 350 miliona evra razlike u ceni mosta preko Ade koji je fakturisan preko 400 miliona. Znamo da on košta 60 miliona, da je na pogrešnom mestu zbog Belvila i da ima neodgovarajuća komplikovana uključenja umesto uobičajenih koja su predložena.
Taj novac uložiti u potreban most na gornjem špicu Ade, nastavak Ibarske magistrale koji je običan gredni i ekološki. Ostaje puno za mnogo drugih poslova po Srbiji koji čekaju.

Čivijaš

pre 12 godina

Gde god se predstavnici DS-a nalaze u administraciji, vlada anarhija i opšte nezadovoljstvo građana, izneverenih ideologijom koja je dovela do jedne od najvećih moralnih kriza 21.veka.

veljko

pre 12 godina

evo samo jedno pitanje. Zasto pola vojvodine nema kanalizaciju...Samo jedan razlog, iako je uplacivan samodoprinos ( ma sta to bilo) jedno 30 godina. Dakle, samo jedan razlog...

mik

pre 12 godina

Pa eto pomozite prof. Djinovicu da izveze lavandu u CRO. Nemojte samo da blagosiljate one koji beskrupulozno kupuju nase firme, gase ih, a onda uvoze svoje proizvode. Pomozite nase izvoznike, pomozite svojoj zemlji i narodu! Ne trosite reci uzalud ako ne mozete nista da uradite.

vlada bagić

pre 12 godina

Trebalo je da prodje čitava decenija pa da se sete zašto smo ih birali! Ali osnovni problem je u tome što su sve te probleme uglavnom i napravili isti oni koji bi sada da ih rešavaju!Da se ipak niste malo kasno setili, posle sledećeih izbora bićete tačno tamo gde ste odavno već zaslužili!

rade trunic

pre 12 godina

Gospodine Tadicu da VAS obavestim da vasi glasovi i glasovi Dacicevog SPS-a idu sigurno LDP-u(ostvarice ubedljivo najbolji rezultat do sada),odlaze vasi glasovi i SNS-u(dobice jos vise glasova na predstojecim izborima),ponovo ce se na politicku scenu vratiti i DSS,zahvaljujuci vasim glasacima itd...
Ovo vam govori covek koji dugo prati politiku i nije stranacki ostrascen,zaludjen,nisam clan nijedne stranke,a nemam ni materijalne koristi od stranaka...
Gospodine Tadicu,kako narodu namazati oci izmetom u pet do 12... ...NIKAKO... ...i ludi i slepi znaju za "koferce",za"zirafu",za luku,culi su i za Miskovica i za Beka i za Kostica i ostale tajkune ili kako bi ja to voleo da kazem LOPOVCINE(MOJE DEMOKRATSKO MISLJENJE)... ...svi znaju i sve znaju,cak i oni na periferiji sela gospodine Tadicu...

deja22@yahoo.com

pre 12 godina

Resenje je da vam narod u Srbiji vidi ledja. Otisao sam iz Srbije 2004 kada god dodjem sve je gore i gore. Stvarno ne znam dokle ce nas narod da trpi sve ovo sto mu rade.

Dejan Stanić

pre 12 godina

G.Predsedniče: rade oni,rade i po dva posla u isto vreme... Evo npr. za instruktore za popis 2011. sve su kadrovi DS(stalno zaposleni u administracijama i opštinama) Specijalan pozdrav za novosadski DS!

DEKI BGD

pre 12 godina

Gospodine predsedniče, treba izaći iz rashlađenih limuzina, samo malo prošetati po gradovima, varošicama, selima i videti kako se živi. Treba otići na bilo koju buvlju pijacu i videti šta narod sve pokušava da proda, kako bi uspeo da preživi.
Ovako nije bilo pre tri godine, bilo je bolje.
A šta ste uradili za vreme Vašeg mandata, videćete na narednim izborima.

Pera

pre 12 godina

Malo je toga reseno a dokaz za to je kako zivimo i ko dobro zivi.Na stranu tajkuni i kriminalci ali medju ostalima ima velikih razlika.Ko danas u Srbiji moze dobro da zivi od svoje plate - vojska,pre svega oficiri, policija,doktori,direktori i zamenici direktora u javnim preduzecima i to je to.Jel se zaustavio talas odlaska mladih u Beograd i inostranstvo-nije,jel se zaustavilo zaposljavanje po rodbinskoj,stranackoj i prijateljskoj osnovi-nije,jel moze posten,mlad covek da dodje do posla u struci -mnogo tesko,znaci sve u svemu mnogo se lose radilo.

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

TADIĆ “Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije", objasnio je Tadić.

-Sada je vreme kažete, baš sada kada su izbori na vidiku, inače da su izbori završeni vašom pobedom juče, to ne bi bilo ni tema ni SADA ni nikada. *** Evo ovaj moj komentar neka vas podseti da ima nas koji pamtimo ko SLONovi i pamtićemo sve te vaše skandalozne i neozbiljne izjave. *****

Zoran M.

pre 12 godina

ja kao član Ds sam predlagao predsedniku opštine više puta na sastancima neke dobre ideje za građane Srbije, al ne vredi...niko te ne sluša jer su se po Opštinama ubacili u fotelje oni koji neće da rade a oni koji su i radili su tražili premeštaje u neke druge sektore samo da ne gledaju ove neradnike.

Aleksej

pre 12 godina

“Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije" Alooooooo, gde ste bili prethodnih godina???? Sad ste se setili.. ******

Mikica

pre 12 godina

"Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije", objasnio je Tadić". Pa šta ste Vi i Vaše stranačke kolege radili do sada? Niste juče došli na vlast!

gost

pre 12 godina

Velike reči, veliki rezultati iza vas i premijera, velika dela koja su urađena ili tek treba da budu urađena samo govore koliko živite u iracionalnom svetu bez veze sa stvarnošću i sa naradom u Srbiji.
Vi i vaša interesna grupa živite u svom paralelnom svetu i mi sa vama nemamo ideoloških dodirnih tačaka više, nažalost. Pitanje je smo koliku ste interesnu grupu stvorili za sledeće izbore. Mislim na sve vas zajedno od 5 oktobra na ovamo i ove pre vas. Za mene nema razlike između vas pre i posle 5 oktobra, vi svi ste jedno isto interesno društvo podeljeno u manje interesne grupe da bi lakše vladali u Srbiji.

Goran

pre 12 godina

Naš strateški cilj, pa prema tome i naša vizija, može se formulisati u samo jednoj rečenici: osposobiti Srbiju za 21. vek. U ovoj rečenici sadržani su svi zadaci, svi izazovi, šanse i teškoće (...).”
Djindjic

Раџа

pre 12 godina

Каже нису мислили да ћемо живети у благостању, већ да је прилика да реше неке проблеме који се деценијама не решавају... Па вас кад би пустили да владате и још коју деценију и даље ништа не бисте урадили. Срамота да овако нешто прича а држе власт на свим нивоима већ годинама а нам све горе и горе.

Stefan

pre 12 godina

Istina je kad god treba nesto da se zavrsi, sluzbenici samo znaju da kazu zasto to ne moze. Pri samoj pomisli da mi treba neki dokument me zaboli glava. Iskreno posmatram sve koje rade u drzavnoj administraciji kao ljude kojima je Tadic sef i mogu da kazem da nista nije uradio da se stav sluzbenika prema strankama poboljsa. Nikad mi se nijedan sluzbenik nije javio ili docekao sa ``Dobar dan, kako mogu da Vam pomognem``. Preovladjujuci stav je sto si dosao i sta me zoves.

Mr. Bitter

pre 12 godina

Nije valjda, "rastao sam u saksiji" pa ne znam da je ta priča zbog izbora. Pa to je trebao da vam bude GLAVNI posao od pre 3 godine do danas.

Pa šta ste vi radili tolike godine ??? Bavili se hvatanjem 2-3 haška optuženika, nekim papirološkim Kosovom, rastom plata u javnom sektoru, zapošljavanjem rodbine i prijatelja, kako da se naizgled borite protiv korupcije i kako da policija ne pretuče previše "jadne i ugrožene navijače"...

Pa loše ste radili i malo ste radili !!! Ne vidim tragove neprospavanih noći i brigu na licima ministara, naprotiv deluju baš "sveže i očuvano", pa ih, molim vas, bar obavestite da nam zemlja propada.

mikis

pre 12 godina

Interesantno je to kako se, odmah nakon posete Angele Merker, promenila Tadiceva retorika. Ona je bila surovo otvorena i rekla nam ono sto S V I znamo, a ovi nasi nisu hteli i smeli da, iz populistickih razloga, to obnaroduju. Kasno!!!!!!!!!

mikis

pre 12 godina

Strasno me iritila sto Tadic sa svoje pozicije agituje za DS. Predsednik Srbije je izgleda zaboravio na kojoj je funkciji, ustvari pokazuje sta mu je vaznije: pozicija njegove stranke, a ne narod Srbije, koji ga je izabrao na taj polozaj. DS moj glas vise nece dobiti.

pravda

pre 12 godina

Na zalost predsednice, ispada da su rezultato od promena vlasti od 2000 god na ovamo katastrofalni.Nista nije reseno cak su najvaznije stvari pogorsane.Korupcija-jos veca,privatizacija- cista pljacka,afere-nijedna do kraja resena a akteri neki cak oslobodjeni (Janjusevic,Kolesar,afere secer,koferce,stecajna mafija,vakcine,Luka,Novosti,Knjaz....itd)Kosovo gubimo svaki dan,Evropa o kojoj ste nam lagali da je tu, samo vas ceka nije ni blizu.Stekao sam utisak da ziveci u sistemu Broza sam bio u najorganizovanijoj drzavi.Milosevicev sistem je to pokusao da nastavi ali je izmaklo kontroli i sada smo od 2000 god u potpunom kolapsu.Unistena privreda,korupcija najgora do sada,kriminal na zavidnom nivou,nezaposlenih koliko hoces,...itd.Prosto receno idemo u nazad.Jos se ne vidi svetlo na kraju tunela i prestanite sa lazima i obmanama,jer je to signal da zelite izbore pre proleca dok jos imate neki rejting.

kolesar

pre 12 godina

Koliko članova DS-a od 188.845 registrovanih je na državnim jaslama? Od državne uprave, poslaničkih klupa, javnih preduzeća...sve do školstva i zdravstva.

strucnjak

pre 12 godina

Postovani PREDSEDNICE,

oni bi radili kada bi znali, nasli bi resenja kada bi znali, projekte i ugovore bi realizovali kada bi znali.

Znanje je njihov PROBLEM, zato nama zaposlenima(STRUCNJACIMA) i nije dozvoljeno da se stavri i ugovori pokrenu jer oni su ti kojima je ZNANJE PROBLEM.

Srdacan pozdrav,

STRUCNJACI BEOGRADA

ps Mi imamo resenja za PERKINGE U BEOGRADU

MilanR

pre 12 godina

...Ali je važno da protokom vremena socijalni standard raste - a to nije slučaj, nego je sve teže i teže. Možda je Vlada postigla neke rezultate, ali građani bi da imaju danas veću kupovnu moć nego juče i da žive lakše - a to, kao što znamo, nije slučaj.

Takođe, niko ne očekuje da se u ekonomskom smislu reši sve, nego pre svega ZAPOSLENOST!

svetlanast.

pre 12 godina

od 2006.godine japan je dobio 6.premijera.
nijedan nije "potrajao" duze od godinu dana.
smene i ostavke ne "bole" ali su lekovite.
ko od ministara u vladi srbije ima rezultate kojima bi mogao da se pohvali.
nijedan.
ko je napravio greske zbog kojih bi trebalo da bude smenjen.
samo oni koji nisu nista ni uradili.

Obespareni_rasparani

pre 12 godina

"....Zadatak vam (IM) je da nađete kako nešto može. Zadatak vam je da pronađete put za život" ?!?! Neverovatno!!! Dajte nam vase mehanizme, a mi ostali znamo kako moze! U potpisu: Diplomirani ekonomisti koji su ostali bez posla, voljom vasih iz fotelja a mimo Zakona, i ceo tim mladih i nezaposlenih kolega!

tajkuncic pun kao brod

pre 12 godina

“Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije"

Evo ja ne zelim da se resimo problema u ekonomskom i administartivnom sektoru.Meni odgovara drzavni kapitalizam,odgovarami da se drzava i njena nesposobna administracija svuda uplice i zadovoljava da im se izbacuju koskice da se glodju oko njih reketsi,odgovarami i da su sluzbenici za borbu protiv ekonomskog kriminala pod uticajem politicke reketaske oligarhije,pa tako ja lepo otimam za sebe sto vise,a to da li ce Srbija opstati ili ne i da li ce postajati CEFTA ili pristupiti Srbija EU,u opste ne zanima,vec otimam,uzimam i sklanjam novac po egzoticnim ostrvima,i svakoga ubedjujem da je "Kosovo Srbija"!Odgovarlomi je kada je Slobo bio na vlasti,odgovarami i sad ova vlast,odgovarla bih mi i Sadamova,Gadafijeva vlast,kao i Asadova,moze i do skorasnja Grcka vlast,dokle ne puknu,posle nanovo s novom garniturom i sve racune placju gradjani.

vlada-so

pre 12 godina

Kao dugogodišnji član ds-a i trendseter razočaraog opljačkanog puka,preporučujem mojim uhlebljenim kolegama da ako misle da pobedimo na izborima,počnu da hapse gamad koji su opljačkali,rasterali,na biro poslali hiljade radnika..Neka počnu od okruga koji je najbliži eu,tj.zbo.Poljoprivredni kombinati,panonka,bane(ovo pogotovo),istra,poljostroj...
p.s.da se može po evropskim standardima evo primer,neki majmun proglasio likvidaciju u četvrtak u 17h,u ponedeljak već oglašeno u službenom glasniku i na oglasnoj tabli nekadašnjeg bravarskog giganta.

realista

pre 12 godina

Kako Nemci i Japanci mogu da rese sve probleme, a vasa Vlada za sve ove godine nije nista konkretno pozitivno uradila i pored toga sto kazete da je "iza sebe ostavila velike rezultate"?

Rezultati su nam poznati, ali nisu pozitivni.

Kubba

pre 12 godina

Ooooj narode moj!!!
Pojavio se novi brend namaza u Srbiji zvan "kordinacija" pa isti mozete maziti na budjav lebac.
Molim tvorce ovog namaza da mu cena bude pristupacna za vecinu potrosaca.