Ponedeljak, 22.08.2011.

13:17

Cvetković: Moramo da stegnemo kaiš

Premijer Srbije Mirko Cvetković i delegacija MMF-a konstatovali su da će u narednom periodu biti neophono sprovođenje ušteda na svim nivoima vlasti.

Izvor: Beta

Cvetkoviæ: Moramo da stegnemo kaiš IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

kostass italo

pre 12 godina

Ovog coveka vise nemozes nazvati ni gospodinom.Kad god nesto izjavi procitamo hiljadu komentara i to sve sami negativni verovatno ih i on ili agencija koju je formirao za citanje komentara zna to ali nas uporno i sadisticki nervira tek toliko da ga dugo pamtimo kad nestane. A ja imam predlog za sve citaoce : kad ovaj covek nesto izjavi i postavi se na bilo kom sajtu ta njegova navodna izjava nemojmo da komentarisemo nista ama bas nista nek nema nijedan komentar. To bi mu verujem bila kazna da shvati da je u ovoj Srbiji niko i nista.Probajmo tako moz i da se spasemo napasti.

jovan

pre 12 godina

Da li se jos neko seca da je ovaj covek pre vise od godinu dana izjavio da smo izasli iz krize i da ce gradjani to ubrzo i osetiti? Danas eto treba da stezemo kaise. Kada je davanje besmislenih izjava u pitanju prevazilazi Djelica i Dinkica zajedno.

Valjevac

pre 12 godina

Pitam se da li Mirko čita komentare na ove njegove *** izjave. Da ih čita, verovatno ne bi ništa ni izjavljivao. Voleo bih samo da znam kako on zamišlja to stezanje, kad više nemamo rupa na kajišu. Jedino da bušimo nove, što on i njemu slični sigurno neće. Ne znam samo do kad on misli da stežemo kajiš, kad ovaj narod to čini već 20 godina, što političari nisu. Jedino da svi pomremo od gladi pa da ostanu samo oni. Možda će tada i oni početi da stežu kajiš.

Lepi

pre 12 godina

Gos'n Cvetkovic je apsolutno upravu,mislim zadnjih 20 godina,mi se bahanalisemo,troskarimo,putujemo ma prosto uzivamo,red bi bio da malo i stegnemo kajs.
Izdrzacemo mi ovo stezanje kajsa,ipak smo imali 20 godina utopije.

Aleksandar Todorović

pre 12 godina

Za početak prodajte sve državne limuzine, pa se vozite GSP-om, i vi ste ljudi, osim toga, toliko je privrea loša da je ovom narodu skupo i da vam markice kupuje. ***

Stevan

pre 12 godina

Stegao bih kais ali vise ne mogu. Zato, dajte nam vec jednom te izbore da vam damo otkaz i pokusamo sa drugima. Mozda ce manje boleti.

Миксер

pre 12 godina

О тим уштедама слушам од како сте сели у фотеље. Увек су вам пуна уста штедње државног новца, само што се та штедња увек заломи на леђима сиротиње. У задње три године толико сте народу стегли кајиш да полако почињемо да подсећамо на Етиопљане, док су ваши стомаци све већи. Срамота!

Lesa

pre 12 godina

Zidate mostove od pola milijarde evra, iznajmljujete špijunske satelite (vi ćete nekog da špijunirate!), plaćate sajtove (koje klinci iz komšiluka obore) 50 hiljada evra... I vi ćete da mi pričate o štednji iz vaših limuzina zatamnjenih stakala... Sve vam verujem.

Пантелија Топаловић

pre 12 godina

За 11 година владавине вас и ваших претходника Србија је склопила најмање 10,ако не и више уговора са ММФ-ом и некако ми делује да то нема ама баш никакав утицај на долазак инвеститора у Србију. Проблем сте ви који седите влади, корумпирани политиканти због којих ова земља тапка у месту истих тих 11 година. А у колико у скорије време не дође до промене власти, због презадужености, бићемо странци у сопственој држави.

Svileni

pre 12 godina

Nadam se g. Cvetkoviću da će te krenuti od vlade JP pa sve do agencija da skrešete trošenje novca koju je narod zaradio. Potrebno je krenuti od sebe za primer i onda krenuti da se traži to isto od drugih. Bojim se da od toga nema ništa i da je ovo predizborna izjava i da vam neverujem.

ZoranNS

pre 12 godina

Od 90. godine stalno stežem kaiš, do sada sam izbrojao 59 rupa za ovih 20 godina, ovo je poslednja rupa koju mogu napraviti, tako će mi kaiš obuhvatiti čisto kičmu, jel za ovih 20 godina od stomaka nije ostalo ni "S".

Lola

pre 12 godina

Ajde! Creva mi se s kicmu svalerisu i tako od pamtiveka! A njihovo stezanje kajsa je da ne kupuju kola od 100.000e nego od 90.000, da nemaju plate od 140000 din nego od 110000 din, da nemaju po 2 savetnika sa sekretaricama nego po jednog sa sekretaricom ... Ma njihovo stezanje kajsa je smesno!Narod steze kajs od 1945 na ovamo...E pa nece moci proci! Uskoro!

Dno samog dna...

pre 12 godina

Ma ljudi, bata Mirko je uvek u pravu, najbolji, najpametniji, najvispreniji, najbolji retoricar republike Srbije, najbolji strucnjak i politicar... Jos je pravi dzek, dzentlmen, kadar da misli svojom glavom, otresit, vatrenog i blistavog temperamenta...
Ama nema boljeg za premijera, ali ga mi nista ne razumemo.****

mary

pre 12 godina

Cvetkovicu,otpustite,sestre,bracu,prijateljice,partijske drugove,dakle samo one koje ste bez ikakve veze ugurali na budzet,smanjite za 30%policije,samo one sto idu sa Vama,ukukinuti bodigard obezbedjenja Trivanova,ukinuti sijaset agencija,strucnjaka,pi~arova,sa televizija sa nacionalnim frekvencijama ogroman broj novinara,placati poslanike samo one koji provedu 90% na sednicama neplacati hotelski smestaj poslanicima iz Beograda,dobro propratiti javne nabavke,i sve usmeriti u privredu.Novca ce biti na pretek a veliki broj radnika bi bio zadovoljan.Mora da se radi a ne samo parazirati na budzetu.

Ovako

pre 12 godina

Predlažem stezanje kaiša tako što ćete povećati broj zaposlenih u državnoj upravi, a svima zajedno podići plate. Paradoksalno, ali takvi recepti uvek pale u Srbiji, to čak ni ovima u MMFu nije jasno kako. Zna Mirko.

Tatjana

pre 12 godina

Jaooo, o STEZANJU KAIŠA slušam ceo život: od vremena Broza pa do danas. Preporuke su samo za narod, MI KAIS STEŽEMO "ONI" popuštaju! Kada bi makar smislili originalniju floskolu, očigledno nisu kadri ni to!

zoran58

pre 12 godina

Kakvi komentari. Jednom recju ovo je rasipnicki narod.
Pa naravno da ne mozemo da stegnemo kajis jer nas cekaju mnogobrojne sleve, svadbe, splavovi... a i deci moramo da kupimo najbolji model nike, puma... a naravno i najnoviji model mobilnog telefona, a tek smo se vratili iz Turske. Nacionalna Sramota.

Goran Matić -Split

pre 12 godina

Zar još niste stegnuli, mislim, kaiš? Naša vlast u HR nije bogzna šta, ali brate,da je nama takva vlast k'o vaša,bogami odavno bi se narodu steglo u grlu,a oni ("političari") bi dobili istim tim kaišom po debelim leđima! Lako je njima stezat kaiš od 15ak rupa,ali ajde ti stalno steži onaj od 5! Dobro da vam nisu rekli da vežete gaće konopom!

Anci komanci

pre 12 godina

Da li znate da je budzet za dekorativno osvetljenje mosta - ovog novog kojije inace jezivo skup - 2,5 miliona EUR. Ja nisam mogla da poverujem. ko da steze kais ? Molim?

bocko

pre 12 godina

Koliko je meni poznato covek treba da stedi najvise kad ima,a koliko ja znam ova drzva i narod u njoj,odnosno 90 % gradjana vec 20 godina nema nista,tako da gospodine premijeru nepricaj te vise o koznoj galenteriji

rorry

pre 12 godina

Ovaj isti Cvetkovic je pre dva meseca na ovom istom mestu rekao da je Srbija uspesno izasla iz krize. Znaci kad izadjes iz krize stezi kais, kad udjes u krizu olabavi..

Mislim sta covek da kaze ? Cela vlada, sve partije, pozicija, opozicija, SVI POLITICARI U SRBIJI, vec 20 godina neznaju nista drugo da rade izuzev da lazu i kradu. Levi, desni, demokrate, socijalisti, radikali, liberali, naprednjaci... Sve sami ***

pošteni glasač

pre 12 godina

Formirajte agenciju za stezanje kaiša i zaposlite u nju par hiljada partijaša i rodbine. Em se borite protiv nezaposlenosti em će uticati pozitivno na nas građane da stežemo još više ako treba i kičmu ima da slomimo ali ima da se štedi i tačka.

MirkoUtezačKaiševa

pre 12 godina

Pa pocni Mirko da stežes taj kaiš, to već to pricaš par meseci. Da si počeo kad si prvi put to rekao, već mi nesto ustedeo.

profesor

pre 12 godina

Cemu se smijete gospodine Cvetkovicu,samo je Vama smesno STEGNITE kais za sva javna preduzeca koja finansiraju minus iz budzeta,smanjite budzetskim korisnicima primanja za 10%.vecina naroda nema vise rupa na kaisu vec ste previse stegnuli.

OCELO

pre 12 godina

Izjava premijera je u najmanju ruku depresivna, umesto da Srbija napreduje ona iz dana u dan sve vise i vise nazaduje. I ovako jedva sastavljamo kraj sa krajam.

razocaran

pre 12 godina

ma mozes da pricas i obecavas sta hoces!!!MOJ GLAS STE IZGUBILI!!!Sto ne posaljes ekipu RTS-A u susednu Hrvatsku,da snimi kako izgledaju hrvatski putevi???

milorad jovanović

pre 12 godina

Cvetkoviću,stegni prvo kaiš Palmi,koji nemilice troši narodne pare,pa tek onda traži da to učini narod.kada će Vlada da stegne kaiš najbogatijima u Srbiji,koji su stekli na sumnjiv način bogastrvo.***
Razočarani Mića iz Jagodine

zoricakm

pre 12 godina

Чуј Цвела, да стежемо каиш, па докле, док нам и црева не попуцају. А Цвеле и његови ће свој да отпушта, је ли то поштено?!

Ivana

pre 12 godina

Dok Vlada steže kaiš, samo ne znam na koji način političari na vlasti su nam sve deblji i deblji a đžepovi su im sve veći i puniji. Vlast će sve stezati kaiš narodu.Nama su pod hitno potrebeni izbori, promena političke strategije kao i nove političke ideje. Raspišite izbore pod hitno.

гром

pre 12 godina

Па стегни га већ једном!............................
Нисам нашао речи којима би тебе и комп. описао па ставих тачкице.
Једноставно: више нема речи.
****************************
Смучили сте ми се!

Jelesije Zemljoradnik

pre 12 godina

Izjavi covek nedavno:"Sredili smo Srbiju"-_tacno sada znaci sledi stezanje kaisa.Neznam dokle G-dine Cvetkovicu na kaisu nema mesta za novu rupu pretegli ste i kais i sve ostalo. Koliko vidim Vi i Vase kolege busite kais u suprotnom smeru od nas obicnih gradjana."Srecno" gospodine Predsednice cekam dan kada cete izjaviti nesto ozbiljno u korist naroda.

ivca

pre 12 godina

Pa vi jos niste poceli da stedite nas novac!? Gospode Boze
Nije mi jasno Cvetkovicu sta je toliko bilo smesno na ovom sastanku, blago tebi, tebi je sve lepo i ravno...

Čovek bez stomaka

pre 12 godina

Slažem se. Samo ja sa platom od 20.000 dinara kad ga stegnem pućiće mi kičma, a vi gospodo, sa platama od 200.000 dinara, plus ostala dodatna primanja, imate na kajišu još dvadesetak slobodnih rupa za stezanje.

Skywalker

pre 12 godina

Vise mi je muka od njegovih gluposti. Nisam ni citao tekst, dovoljan mi je bio naslov. Evo sta nam je rekao u maju http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2010&mm=05&dd=18&nav_id=431699

S

pre 12 godina

Pusti te figurativne izjave.Jasno i glasno višak radnika na budžetu i veliki broj agencija i veliki javni troškovi,opštine,domovi zdravlja,kulturni centri.Korupcija,korišćenje državnih dobara u privatne svrhe(ribe iz reke,drva iz šume,pesak i šoder iz vode).Na to niko ne obraća pažnju a okreću se MILIONI.

Vladan

pre 12 godina

Svi koji su na vlasti treba da se solidarisu sa svima koji rade za zagarantovani republicki minimalac. Svima koji su na vlasti, treba da bude bas tolika mesecna zarada. Politikom bi se bavio onaj ko je stvarno patriotski nastrojen i ko misli dobro ovoj zemlji. Gomila koja je u politici samo iz licne koristi bi se sama eliminisala. Vozni park treba da se sastoji iskljucivo od automobila iz Zastavinog programa.

voja

pre 12 godina

Većina građana je odavno stegnula kaiš...nema više rupa!
Stegnite vi kaiš u Vladi Srbije!!!
Formirali ste stotine agencija, zaposlili, NEPOTREBNO, hiljade partijskih aktivista, korupcija cveta...
Hitno otpustiti 10000 - 20000 nepotrebne administracije, saseći korupciju, ugasiti 90% agencija, prestati sa finansiranjem NVO... i biće para, bez rupe u budžetu!

gradjanin

pre 12 godina

Aranzman jeste iz predostroznosti ali ne nas nego stranih profitera.Naplata njihovog profita na grbaci ovog istrosenog naroda nikako ne sme da se dovede u pitanje.Ovo vam je kao rekvizicija, ako nemate sto kila kukuruza da predate idite kupite, odnosno danas ako nemate devizne rezerve za nase profite idite kod MMF pa ih kupite.Mnogo sam zabrinut!!!!

Misha

pre 12 godina

Pogodite ko je Pinokio u desnom kraju donje slike? Mala pomoc? 5 slova a mozda i 6 prvo i drugo D i J nije DJ a nije ni DJokovic? Bivsi tako reci prvi covek srpke nauke a i sire? Rimuje se sa Belic al je vise Crnic?

bandere cekaju

pre 12 godina

A ja bi malko vas da stezem, oko vrata. Zbog zadnjih 20 godina to bi mi bilo najvece zadovoljstvo-svi ste vi ista banda. Ako niste primetili, nesto smo se primirili. Sto znaci, samo se ceka da znak da se skoci.

Boban-SO-025

pre 12 godina

Vreme je g.Cvetkovicu,narod je vec odavno stegao kais na poslednju rupu.Vreme je G.Cvetkovicu da prestanete rasipati nas novac i vreme je da vec jednom krenete sa reci na delo,sve vise nam je muka od vas.

Roki 2

pre 12 godina

Narod je stegao kais da nema dalje, a nisam nesto primetio da bilo ko iz vlasti oskudeva u bilo cemu. Smanjite nepotrebne, silne agencije u kojima ste zaposljavali svoje ljude. Da niste uzimali kredite za sve i svasta, da ste vise paznje posvecivali privredi i poljoprivredi, niko ne bi morao da steze kais. Kako neko moze da kaze da je ova vlada uspesna, kad dolaze ljudi iz MMF-a da nam govore sta moramo da radimo da bi preziveli, kakvi su to nasi strucnjaci i eksperti, ocigledno nikakvi...

Brka

pre 12 godina

Odlicno! Imam par predloga kako da stegenmo kais.
Pa da pocnem:
-smanjite broj poslanika
-smanjite broj agecija, savetnika, uprava
-smanjite plate direktorima javnih preduzeca na odgovarajucu meru
-smanjite malverzacije sa javnim nabavkama na najmanju mogucu meru, posto ne biste mogli bez njih(komisija iz EU je rekla da nestane oko 1 miljarda eura)
-nemojte kupovati poslovne zgrade i automobile u vreme najvece krize
-nemojte uzimati preterano kredite za infrastrukturne projetke i pola uzeti za sebe
Mislim da je dovoljno. Izvinjavam se ako sam nesto propustio.
Moderatori, ovo je predlog a ne kritika.

Mića

pre 12 godina

Nadam se da kad planirate da stežete kaiš mislite na sebe i svoju vladu pošto ste brate totalno raspušteni, galantni kad ste vi u pitanju. Obećavali ste, ne znam koje već god., da prepolovite vašu administraciju itd itd. i šta bi? Zaboravljate da i ovaj narod ima svoje pamćenje a ne kao vaša obećanja samo pred izbore.

Mića

pre 12 godina

Nadam se da kad planirate da stežete kaiš mislite na sebe i svoju vladu pošto ste brate totalno raspušteni, galantni kad ste vi u pitanju. Obećavali ste, ne znam koje već god., da prepolovite vašu administraciju itd itd. i šta bi? Zaboravljate da i ovaj narod ima svoje pamćenje a ne kao vaša obećanja samo pred izbore.

Kosta

pre 12 godina

Čudi me zašto aranžman iz predostrožnosti sa Međunarodnim monetarnim fondom nije veoma važan za Hrvatsku, jer bi stranim investitorima bio potvrda da Hrvatska vodi kredibilnu ekonomsku politiku.

voja

pre 12 godina

Većina građana je odavno stegnula kaiš...nema više rupa!
Stegnite vi kaiš u Vladi Srbije!!!
Formirali ste stotine agencija, zaposlili, NEPOTREBNO, hiljade partijskih aktivista, korupcija cveta...
Hitno otpustiti 10000 - 20000 nepotrebne administracije, saseći korupciju, ugasiti 90% agencija, prestati sa finansiranjem NVO... i biće para, bez rupe u budžetu!

Brka

pre 12 godina

Odlicno! Imam par predloga kako da stegenmo kais.
Pa da pocnem:
-smanjite broj poslanika
-smanjite broj agecija, savetnika, uprava
-smanjite plate direktorima javnih preduzeca na odgovarajucu meru
-smanjite malverzacije sa javnim nabavkama na najmanju mogucu meru, posto ne biste mogli bez njih(komisija iz EU je rekla da nestane oko 1 miljarda eura)
-nemojte kupovati poslovne zgrade i automobile u vreme najvece krize
-nemojte uzimati preterano kredite za infrastrukturne projetke i pola uzeti za sebe
Mislim da je dovoljno. Izvinjavam se ako sam nesto propustio.
Moderatori, ovo je predlog a ne kritika.

bandere cekaju

pre 12 godina

A ja bi malko vas da stezem, oko vrata. Zbog zadnjih 20 godina to bi mi bilo najvece zadovoljstvo-svi ste vi ista banda. Ako niste primetili, nesto smo se primirili. Sto znaci, samo se ceka da znak da se skoci.

ivca

pre 12 godina

Pa vi jos niste poceli da stedite nas novac!? Gospode Boze
Nije mi jasno Cvetkovicu sta je toliko bilo smesno na ovom sastanku, blago tebi, tebi je sve lepo i ravno...

Roki 2

pre 12 godina

Narod je stegao kais da nema dalje, a nisam nesto primetio da bilo ko iz vlasti oskudeva u bilo cemu. Smanjite nepotrebne, silne agencije u kojima ste zaposljavali svoje ljude. Da niste uzimali kredite za sve i svasta, da ste vise paznje posvecivali privredi i poljoprivredi, niko ne bi morao da steze kais. Kako neko moze da kaze da je ova vlada uspesna, kad dolaze ljudi iz MMF-a da nam govore sta moramo da radimo da bi preziveli, kakvi su to nasi strucnjaci i eksperti, ocigledno nikakvi...

Vladan

pre 12 godina

Svi koji su na vlasti treba da se solidarisu sa svima koji rade za zagarantovani republicki minimalac. Svima koji su na vlasti, treba da bude bas tolika mesecna zarada. Politikom bi se bavio onaj ko je stvarno patriotski nastrojen i ko misli dobro ovoj zemlji. Gomila koja je u politici samo iz licne koristi bi se sama eliminisala. Vozni park treba da se sastoji iskljucivo od automobila iz Zastavinog programa.

Čovek bez stomaka

pre 12 godina

Slažem se. Samo ja sa platom od 20.000 dinara kad ga stegnem pućiće mi kičma, a vi gospodo, sa platama od 200.000 dinara, plus ostala dodatna primanja, imate na kajišu još dvadesetak slobodnih rupa za stezanje.

Boban-SO-025

pre 12 godina

Vreme je g.Cvetkovicu,narod je vec odavno stegao kais na poslednju rupu.Vreme je G.Cvetkovicu da prestanete rasipati nas novac i vreme je da vec jednom krenete sa reci na delo,sve vise nam je muka od vas.

Skywalker

pre 12 godina

Vise mi je muka od njegovih gluposti. Nisam ni citao tekst, dovoljan mi je bio naslov. Evo sta nam je rekao u maju http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2010&mm=05&dd=18&nav_id=431699

S

pre 12 godina

Pusti te figurativne izjave.Jasno i glasno višak radnika na budžetu i veliki broj agencija i veliki javni troškovi,opštine,domovi zdravlja,kulturni centri.Korupcija,korišćenje državnih dobara u privatne svrhe(ribe iz reke,drva iz šume,pesak i šoder iz vode).Na to niko ne obraća pažnju a okreću se MILIONI.

Goran Matić -Split

pre 12 godina

Zar još niste stegnuli, mislim, kaiš? Naša vlast u HR nije bogzna šta, ali brate,da je nama takva vlast k'o vaša,bogami odavno bi se narodu steglo u grlu,a oni ("političari") bi dobili istim tim kaišom po debelim leđima! Lako je njima stezat kaiš od 15ak rupa,ali ajde ti stalno steži onaj od 5! Dobro da vam nisu rekli da vežete gaće konopom!

Mića

pre 12 godina

Nadam se da kad planirate da stežete kaiš mislite na sebe i svoju vladu pošto ste brate totalno raspušteni, galantni kad ste vi u pitanju. Obećavali ste, ne znam koje već god., da prepolovite vašu administraciju itd itd. i šta bi? Zaboravljate da i ovaj narod ima svoje pamćenje a ne kao vaša obećanja samo pred izbore.

гром

pre 12 godina

Па стегни га већ једном!............................
Нисам нашао речи којима би тебе и комп. описао па ставих тачкице.
Једноставно: више нема речи.
****************************
Смучили сте ми се!

Anci komanci

pre 12 godina

Da li znate da je budzet za dekorativno osvetljenje mosta - ovog novog kojije inace jezivo skup - 2,5 miliona EUR. Ja nisam mogla da poverujem. ko da steze kais ? Molim?

Ovako

pre 12 godina

Predlažem stezanje kaiša tako što ćete povećati broj zaposlenih u državnoj upravi, a svima zajedno podići plate. Paradoksalno, ali takvi recepti uvek pale u Srbiji, to čak ni ovima u MMFu nije jasno kako. Zna Mirko.

Kosta

pre 12 godina

Čudi me zašto aranžman iz predostrožnosti sa Međunarodnim monetarnim fondom nije veoma važan za Hrvatsku, jer bi stranim investitorima bio potvrda da Hrvatska vodi kredibilnu ekonomsku politiku.

Mića

pre 12 godina

Nadam se da kad planirate da stežete kaiš mislite na sebe i svoju vladu pošto ste brate totalno raspušteni, galantni kad ste vi u pitanju. Obećavali ste, ne znam koje već god., da prepolovite vašu administraciju itd itd. i šta bi? Zaboravljate da i ovaj narod ima svoje pamćenje a ne kao vaša obećanja samo pred izbore.

Misha

pre 12 godina

Pogodite ko je Pinokio u desnom kraju donje slike? Mala pomoc? 5 slova a mozda i 6 prvo i drugo D i J nije DJ a nije ni DJokovic? Bivsi tako reci prvi covek srpke nauke a i sire? Rimuje se sa Belic al je vise Crnic?

rorry

pre 12 godina

Ovaj isti Cvetkovic je pre dva meseca na ovom istom mestu rekao da je Srbija uspesno izasla iz krize. Znaci kad izadjes iz krize stezi kais, kad udjes u krizu olabavi..

Mislim sta covek da kaze ? Cela vlada, sve partije, pozicija, opozicija, SVI POLITICARI U SRBIJI, vec 20 godina neznaju nista drugo da rade izuzev da lazu i kradu. Levi, desni, demokrate, socijalisti, radikali, liberali, naprednjaci... Sve sami ***

Tatjana

pre 12 godina

Jaooo, o STEZANJU KAIŠA slušam ceo život: od vremena Broza pa do danas. Preporuke su samo za narod, MI KAIS STEŽEMO "ONI" popuštaju! Kada bi makar smislili originalniju floskolu, očigledno nisu kadri ni to!

pošteni glasač

pre 12 godina

Formirajte agenciju za stezanje kaiša i zaposlite u nju par hiljada partijaša i rodbine. Em se borite protiv nezaposlenosti em će uticati pozitivno na nas građane da stežemo još više ako treba i kičmu ima da slomimo ali ima da se štedi i tačka.

bocko

pre 12 godina

Koliko je meni poznato covek treba da stedi najvise kad ima,a koliko ja znam ova drzva i narod u njoj,odnosno 90 % gradjana vec 20 godina nema nista,tako da gospodine premijeru nepricaj te vise o koznoj galenteriji

razocaran

pre 12 godina

ma mozes da pricas i obecavas sta hoces!!!MOJ GLAS STE IZGUBILI!!!Sto ne posaljes ekipu RTS-A u susednu Hrvatsku,da snimi kako izgledaju hrvatski putevi???

MirkoUtezačKaiševa

pre 12 godina

Pa pocni Mirko da stežes taj kaiš, to već to pricaš par meseci. Da si počeo kad si prvi put to rekao, već mi nesto ustedeo.

OCELO

pre 12 godina

Izjava premijera je u najmanju ruku depresivna, umesto da Srbija napreduje ona iz dana u dan sve vise i vise nazaduje. I ovako jedva sastavljamo kraj sa krajam.

zoricakm

pre 12 godina

Чуј Цвела, да стежемо каиш, па докле, док нам и црева не попуцају. А Цвеле и његови ће свој да отпушта, је ли то поштено?!

profesor

pre 12 godina

Cemu se smijete gospodine Cvetkovicu,samo je Vama smesno STEGNITE kais za sva javna preduzeca koja finansiraju minus iz budzeta,smanjite budzetskim korisnicima primanja za 10%.vecina naroda nema vise rupa na kaisu vec ste previse stegnuli.

Jelesije Zemljoradnik

pre 12 godina

Izjavi covek nedavno:"Sredili smo Srbiju"-_tacno sada znaci sledi stezanje kaisa.Neznam dokle G-dine Cvetkovicu na kaisu nema mesta za novu rupu pretegli ste i kais i sve ostalo. Koliko vidim Vi i Vase kolege busite kais u suprotnom smeru od nas obicnih gradjana."Srecno" gospodine Predsednice cekam dan kada cete izjaviti nesto ozbiljno u korist naroda.

milorad jovanović

pre 12 godina

Cvetkoviću,stegni prvo kaiš Palmi,koji nemilice troši narodne pare,pa tek onda traži da to učini narod.kada će Vlada da stegne kaiš najbogatijima u Srbiji,koji su stekli na sumnjiv način bogastrvo.***
Razočarani Mića iz Jagodine

Ivana

pre 12 godina

Dok Vlada steže kaiš, samo ne znam na koji način političari na vlasti su nam sve deblji i deblji a đžepovi su im sve veći i puniji. Vlast će sve stezati kaiš narodu.Nama su pod hitno potrebeni izbori, promena političke strategije kao i nove političke ideje. Raspišite izbore pod hitno.

gradjanin

pre 12 godina

Aranzman jeste iz predostroznosti ali ne nas nego stranih profitera.Naplata njihovog profita na grbaci ovog istrosenog naroda nikako ne sme da se dovede u pitanje.Ovo vam je kao rekvizicija, ako nemate sto kila kukuruza da predate idite kupite, odnosno danas ako nemate devizne rezerve za nase profite idite kod MMF pa ih kupite.Mnogo sam zabrinut!!!!

zoran58

pre 12 godina

Kakvi komentari. Jednom recju ovo je rasipnicki narod.
Pa naravno da ne mozemo da stegnemo kajis jer nas cekaju mnogobrojne sleve, svadbe, splavovi... a i deci moramo da kupimo najbolji model nike, puma... a naravno i najnoviji model mobilnog telefona, a tek smo se vratili iz Turske. Nacionalna Sramota.

Lesa

pre 12 godina

Zidate mostove od pola milijarde evra, iznajmljujete špijunske satelite (vi ćete nekog da špijunirate!), plaćate sajtove (koje klinci iz komšiluka obore) 50 hiljada evra... I vi ćete da mi pričate o štednji iz vaših limuzina zatamnjenih stakala... Sve vam verujem.

Svileni

pre 12 godina

Nadam se g. Cvetkoviću da će te krenuti od vlade JP pa sve do agencija da skrešete trošenje novca koju je narod zaradio. Potrebno je krenuti od sebe za primer i onda krenuti da se traži to isto od drugih. Bojim se da od toga nema ništa i da je ovo predizborna izjava i da vam neverujem.

Aleksandar Todorović

pre 12 godina

Za početak prodajte sve državne limuzine, pa se vozite GSP-om, i vi ste ljudi, osim toga, toliko je privrea loša da je ovom narodu skupo i da vam markice kupuje. ***

Lepi

pre 12 godina

Gos'n Cvetkovic je apsolutno upravu,mislim zadnjih 20 godina,mi se bahanalisemo,troskarimo,putujemo ma prosto uzivamo,red bi bio da malo i stegnemo kajs.
Izdrzacemo mi ovo stezanje kajsa,ipak smo imali 20 godina utopije.

Valjevac

pre 12 godina

Pitam se da li Mirko čita komentare na ove njegove *** izjave. Da ih čita, verovatno ne bi ništa ni izjavljivao. Voleo bih samo da znam kako on zamišlja to stezanje, kad više nemamo rupa na kajišu. Jedino da bušimo nove, što on i njemu slični sigurno neće. Ne znam samo do kad on misli da stežemo kajiš, kad ovaj narod to čini već 20 godina, što političari nisu. Jedino da svi pomremo od gladi pa da ostanu samo oni. Možda će tada i oni početi da stežu kajiš.

Миксер

pre 12 godina

О тим уштедама слушам од како сте сели у фотеље. Увек су вам пуна уста штедње државног новца, само што се та штедња увек заломи на леђима сиротиње. У задње три године толико сте народу стегли кајиш да полако почињемо да подсећамо на Етиопљане, док су ваши стомаци све већи. Срамота!

Stevan

pre 12 godina

Stegao bih kais ali vise ne mogu. Zato, dajte nam vec jednom te izbore da vam damo otkaz i pokusamo sa drugima. Mozda ce manje boleti.

ZoranNS

pre 12 godina

Od 90. godine stalno stežem kaiš, do sada sam izbrojao 59 rupa za ovih 20 godina, ovo je poslednja rupa koju mogu napraviti, tako će mi kaiš obuhvatiti čisto kičmu, jel za ovih 20 godina od stomaka nije ostalo ni "S".

mary

pre 12 godina

Cvetkovicu,otpustite,sestre,bracu,prijateljice,partijske drugove,dakle samo one koje ste bez ikakve veze ugurali na budzet,smanjite za 30%policije,samo one sto idu sa Vama,ukukinuti bodigard obezbedjenja Trivanova,ukinuti sijaset agencija,strucnjaka,pi~arova,sa televizija sa nacionalnim frekvencijama ogroman broj novinara,placati poslanike samo one koji provedu 90% na sednicama neplacati hotelski smestaj poslanicima iz Beograda,dobro propratiti javne nabavke,i sve usmeriti u privredu.Novca ce biti na pretek a veliki broj radnika bi bio zadovoljan.Mora da se radi a ne samo parazirati na budzetu.

Lola

pre 12 godina

Ajde! Creva mi se s kicmu svalerisu i tako od pamtiveka! A njihovo stezanje kajsa je da ne kupuju kola od 100.000e nego od 90.000, da nemaju plate od 140000 din nego od 110000 din, da nemaju po 2 savetnika sa sekretaricama nego po jednog sa sekretaricom ... Ma njihovo stezanje kajsa je smesno!Narod steze kajs od 1945 na ovamo...E pa nece moci proci! Uskoro!

Dno samog dna...

pre 12 godina

Ma ljudi, bata Mirko je uvek u pravu, najbolji, najpametniji, najvispreniji, najbolji retoricar republike Srbije, najbolji strucnjak i politicar... Jos je pravi dzek, dzentlmen, kadar da misli svojom glavom, otresit, vatrenog i blistavog temperamenta...
Ama nema boljeg za premijera, ali ga mi nista ne razumemo.****

Пантелија Топаловић

pre 12 godina

За 11 година владавине вас и ваших претходника Србија је склопила најмање 10,ако не и више уговора са ММФ-ом и некако ми делује да то нема ама баш никакав утицај на долазак инвеститора у Србију. Проблем сте ви који седите влади, корумпирани политиканти због којих ова земља тапка у месту истих тих 11 година. А у колико у скорије време не дође до промене власти, због презадужености, бићемо странци у сопственој држави.

jovan

pre 12 godina

Da li se jos neko seca da je ovaj covek pre vise od godinu dana izjavio da smo izasli iz krize i da ce gradjani to ubrzo i osetiti? Danas eto treba da stezemo kaise. Kada je davanje besmislenih izjava u pitanju prevazilazi Djelica i Dinkica zajedno.

kostass italo

pre 12 godina

Ovog coveka vise nemozes nazvati ni gospodinom.Kad god nesto izjavi procitamo hiljadu komentara i to sve sami negativni verovatno ih i on ili agencija koju je formirao za citanje komentara zna to ali nas uporno i sadisticki nervira tek toliko da ga dugo pamtimo kad nestane. A ja imam predlog za sve citaoce : kad ovaj covek nesto izjavi i postavi se na bilo kom sajtu ta njegova navodna izjava nemojmo da komentarisemo nista ama bas nista nek nema nijedan komentar. To bi mu verujem bila kazna da shvati da je u ovoj Srbiji niko i nista.Probajmo tako moz i da se spasemo napasti.

zoran58

pre 12 godina

Kakvi komentari. Jednom recju ovo je rasipnicki narod.
Pa naravno da ne mozemo da stegnemo kajis jer nas cekaju mnogobrojne sleve, svadbe, splavovi... a i deci moramo da kupimo najbolji model nike, puma... a naravno i najnoviji model mobilnog telefona, a tek smo se vratili iz Turske. Nacionalna Sramota.

Kosta

pre 12 godina

Čudi me zašto aranžman iz predostrožnosti sa Međunarodnim monetarnim fondom nije veoma važan za Hrvatsku, jer bi stranim investitorima bio potvrda da Hrvatska vodi kredibilnu ekonomsku politiku.

Misha

pre 12 godina

Pogodite ko je Pinokio u desnom kraju donje slike? Mala pomoc? 5 slova a mozda i 6 prvo i drugo D i J nije DJ a nije ni DJokovic? Bivsi tako reci prvi covek srpke nauke a i sire? Rimuje se sa Belic al je vise Crnic?

milorad jovanović

pre 12 godina

Cvetkoviću,stegni prvo kaiš Palmi,koji nemilice troši narodne pare,pa tek onda traži da to učini narod.kada će Vlada da stegne kaiš najbogatijima u Srbiji,koji su stekli na sumnjiv način bogastrvo.***
Razočarani Mića iz Jagodine

voja

pre 12 godina

Većina građana je odavno stegnula kaiš...nema više rupa!
Stegnite vi kaiš u Vladi Srbije!!!
Formirali ste stotine agencija, zaposlili, NEPOTREBNO, hiljade partijskih aktivista, korupcija cveta...
Hitno otpustiti 10000 - 20000 nepotrebne administracije, saseći korupciju, ugasiti 90% agencija, prestati sa finansiranjem NVO... i biće para, bez rupe u budžetu!

Vladan

pre 12 godina

Svi koji su na vlasti treba da se solidarisu sa svima koji rade za zagarantovani republicki minimalac. Svima koji su na vlasti, treba da bude bas tolika mesecna zarada. Politikom bi se bavio onaj ko je stvarno patriotski nastrojen i ko misli dobro ovoj zemlji. Gomila koja je u politici samo iz licne koristi bi se sama eliminisala. Vozni park treba da se sastoji iskljucivo od automobila iz Zastavinog programa.

Roki 2

pre 12 godina

Narod je stegao kais da nema dalje, a nisam nesto primetio da bilo ko iz vlasti oskudeva u bilo cemu. Smanjite nepotrebne, silne agencije u kojima ste zaposljavali svoje ljude. Da niste uzimali kredite za sve i svasta, da ste vise paznje posvecivali privredi i poljoprivredi, niko ne bi morao da steze kais. Kako neko moze da kaze da je ova vlada uspesna, kad dolaze ljudi iz MMF-a da nam govore sta moramo da radimo da bi preziveli, kakvi su to nasi strucnjaci i eksperti, ocigledno nikakvi...

Brka

pre 12 godina

Odlicno! Imam par predloga kako da stegenmo kais.
Pa da pocnem:
-smanjite broj poslanika
-smanjite broj agecija, savetnika, uprava
-smanjite plate direktorima javnih preduzeca na odgovarajucu meru
-smanjite malverzacije sa javnim nabavkama na najmanju mogucu meru, posto ne biste mogli bez njih(komisija iz EU je rekla da nestane oko 1 miljarda eura)
-nemojte kupovati poslovne zgrade i automobile u vreme najvece krize
-nemojte uzimati preterano kredite za infrastrukturne projetke i pola uzeti za sebe
Mislim da je dovoljno. Izvinjavam se ako sam nesto propustio.
Moderatori, ovo je predlog a ne kritika.

ivca

pre 12 godina

Pa vi jos niste poceli da stedite nas novac!? Gospode Boze
Nije mi jasno Cvetkovicu sta je toliko bilo smesno na ovom sastanku, blago tebi, tebi je sve lepo i ravno...

bandere cekaju

pre 12 godina

A ja bi malko vas da stezem, oko vrata. Zbog zadnjih 20 godina to bi mi bilo najvece zadovoljstvo-svi ste vi ista banda. Ako niste primetili, nesto smo se primirili. Sto znaci, samo se ceka da znak da se skoci.

гром

pre 12 godina

Па стегни га већ једном!............................
Нисам нашао речи којима би тебе и комп. описао па ставих тачкице.
Једноставно: више нема речи.
****************************
Смучили сте ми се!

Čovek bez stomaka

pre 12 godina

Slažem se. Samo ja sa platom od 20.000 dinara kad ga stegnem pućiće mi kičma, a vi gospodo, sa platama od 200.000 dinara, plus ostala dodatna primanja, imate na kajišu još dvadesetak slobodnih rupa za stezanje.

profesor

pre 12 godina

Cemu se smijete gospodine Cvetkovicu,samo je Vama smesno STEGNITE kais za sva javna preduzeca koja finansiraju minus iz budzeta,smanjite budzetskim korisnicima primanja za 10%.vecina naroda nema vise rupa na kaisu vec ste previse stegnuli.

Anci komanci

pre 12 godina

Da li znate da je budzet za dekorativno osvetljenje mosta - ovog novog kojije inace jezivo skup - 2,5 miliona EUR. Ja nisam mogla da poverujem. ko da steze kais ? Molim?

Boban-SO-025

pre 12 godina

Vreme je g.Cvetkovicu,narod je vec odavno stegao kais na poslednju rupu.Vreme je G.Cvetkovicu da prestanete rasipati nas novac i vreme je da vec jednom krenete sa reci na delo,sve vise nam je muka od vas.

Mića

pre 12 godina

Nadam se da kad planirate da stežete kaiš mislite na sebe i svoju vladu pošto ste brate totalno raspušteni, galantni kad ste vi u pitanju. Obećavali ste, ne znam koje već god., da prepolovite vašu administraciju itd itd. i šta bi? Zaboravljate da i ovaj narod ima svoje pamćenje a ne kao vaša obećanja samo pred izbore.

Mića

pre 12 godina

Nadam se da kad planirate da stežete kaiš mislite na sebe i svoju vladu pošto ste brate totalno raspušteni, galantni kad ste vi u pitanju. Obećavali ste, ne znam koje već god., da prepolovite vašu administraciju itd itd. i šta bi? Zaboravljate da i ovaj narod ima svoje pamćenje a ne kao vaša obećanja samo pred izbore.

Skywalker

pre 12 godina

Vise mi je muka od njegovih gluposti. Nisam ni citao tekst, dovoljan mi je bio naslov. Evo sta nam je rekao u maju http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2010&mm=05&dd=18&nav_id=431699

S

pre 12 godina

Pusti te figurativne izjave.Jasno i glasno višak radnika na budžetu i veliki broj agencija i veliki javni troškovi,opštine,domovi zdravlja,kulturni centri.Korupcija,korišćenje državnih dobara u privatne svrhe(ribe iz reke,drva iz šume,pesak i šoder iz vode).Na to niko ne obraća pažnju a okreću se MILIONI.

gradjanin

pre 12 godina

Aranzman jeste iz predostroznosti ali ne nas nego stranih profitera.Naplata njihovog profita na grbaci ovog istrosenog naroda nikako ne sme da se dovede u pitanje.Ovo vam je kao rekvizicija, ako nemate sto kila kukuruza da predate idite kupite, odnosno danas ako nemate devizne rezerve za nase profite idite kod MMF pa ih kupite.Mnogo sam zabrinut!!!!

Jelesije Zemljoradnik

pre 12 godina

Izjavi covek nedavno:"Sredili smo Srbiju"-_tacno sada znaci sledi stezanje kaisa.Neznam dokle G-dine Cvetkovicu na kaisu nema mesta za novu rupu pretegli ste i kais i sve ostalo. Koliko vidim Vi i Vase kolege busite kais u suprotnom smeru od nas obicnih gradjana."Srecno" gospodine Predsednice cekam dan kada cete izjaviti nesto ozbiljno u korist naroda.

zoricakm

pre 12 godina

Чуј Цвела, да стежемо каиш, па докле, док нам и црева не попуцају. А Цвеле и његови ће свој да отпушта, је ли то поштено?!

razocaran

pre 12 godina

ma mozes da pricas i obecavas sta hoces!!!MOJ GLAS STE IZGUBILI!!!Sto ne posaljes ekipu RTS-A u susednu Hrvatsku,da snimi kako izgledaju hrvatski putevi???

Ivana

pre 12 godina

Dok Vlada steže kaiš, samo ne znam na koji način političari na vlasti su nam sve deblji i deblji a đžepovi su im sve veći i puniji. Vlast će sve stezati kaiš narodu.Nama su pod hitno potrebeni izbori, promena političke strategije kao i nove političke ideje. Raspišite izbore pod hitno.

OCELO

pre 12 godina

Izjava premijera je u najmanju ruku depresivna, umesto da Srbija napreduje ona iz dana u dan sve vise i vise nazaduje. I ovako jedva sastavljamo kraj sa krajam.

pošteni glasač

pre 12 godina

Formirajte agenciju za stezanje kaiša i zaposlite u nju par hiljada partijaša i rodbine. Em se borite protiv nezaposlenosti em će uticati pozitivno na nas građane da stežemo još više ako treba i kičmu ima da slomimo ali ima da se štedi i tačka.

rorry

pre 12 godina

Ovaj isti Cvetkovic je pre dva meseca na ovom istom mestu rekao da je Srbija uspesno izasla iz krize. Znaci kad izadjes iz krize stezi kais, kad udjes u krizu olabavi..

Mislim sta covek da kaze ? Cela vlada, sve partije, pozicija, opozicija, SVI POLITICARI U SRBIJI, vec 20 godina neznaju nista drugo da rade izuzev da lazu i kradu. Levi, desni, demokrate, socijalisti, radikali, liberali, naprednjaci... Sve sami ***

MirkoUtezačKaiševa

pre 12 godina

Pa pocni Mirko da stežes taj kaiš, to već to pricaš par meseci. Da si počeo kad si prvi put to rekao, već mi nesto ustedeo.

bocko

pre 12 godina

Koliko je meni poznato covek treba da stedi najvise kad ima,a koliko ja znam ova drzva i narod u njoj,odnosno 90 % gradjana vec 20 godina nema nista,tako da gospodine premijeru nepricaj te vise o koznoj galenteriji

Goran Matić -Split

pre 12 godina

Zar još niste stegnuli, mislim, kaiš? Naša vlast u HR nije bogzna šta, ali brate,da je nama takva vlast k'o vaša,bogami odavno bi se narodu steglo u grlu,a oni ("političari") bi dobili istim tim kaišom po debelim leđima! Lako je njima stezat kaiš od 15ak rupa,ali ajde ti stalno steži onaj od 5! Dobro da vam nisu rekli da vežete gaće konopom!

Tatjana

pre 12 godina

Jaooo, o STEZANJU KAIŠA slušam ceo život: od vremena Broza pa do danas. Preporuke su samo za narod, MI KAIS STEŽEMO "ONI" popuštaju! Kada bi makar smislili originalniju floskolu, očigledno nisu kadri ni to!

Ovako

pre 12 godina

Predlažem stezanje kaiša tako što ćete povećati broj zaposlenih u državnoj upravi, a svima zajedno podići plate. Paradoksalno, ali takvi recepti uvek pale u Srbiji, to čak ni ovima u MMFu nije jasno kako. Zna Mirko.

ZoranNS

pre 12 godina

Od 90. godine stalno stežem kaiš, do sada sam izbrojao 59 rupa za ovih 20 godina, ovo je poslednja rupa koju mogu napraviti, tako će mi kaiš obuhvatiti čisto kičmu, jel za ovih 20 godina od stomaka nije ostalo ni "S".

mary

pre 12 godina

Cvetkovicu,otpustite,sestre,bracu,prijateljice,partijske drugove,dakle samo one koje ste bez ikakve veze ugurali na budzet,smanjite za 30%policije,samo one sto idu sa Vama,ukukinuti bodigard obezbedjenja Trivanova,ukinuti sijaset agencija,strucnjaka,pi~arova,sa televizija sa nacionalnim frekvencijama ogroman broj novinara,placati poslanike samo one koji provedu 90% na sednicama neplacati hotelski smestaj poslanicima iz Beograda,dobro propratiti javne nabavke,i sve usmeriti u privredu.Novca ce biti na pretek a veliki broj radnika bi bio zadovoljan.Mora da se radi a ne samo parazirati na budzetu.

Lola

pre 12 godina

Ajde! Creva mi se s kicmu svalerisu i tako od pamtiveka! A njihovo stezanje kajsa je da ne kupuju kola od 100.000e nego od 90.000, da nemaju plate od 140000 din nego od 110000 din, da nemaju po 2 savetnika sa sekretaricama nego po jednog sa sekretaricom ... Ma njihovo stezanje kajsa je smesno!Narod steze kajs od 1945 na ovamo...E pa nece moci proci! Uskoro!

Dno samog dna...

pre 12 godina

Ma ljudi, bata Mirko je uvek u pravu, najbolji, najpametniji, najvispreniji, najbolji retoricar republike Srbije, najbolji strucnjak i politicar... Jos je pravi dzek, dzentlmen, kadar da misli svojom glavom, otresit, vatrenog i blistavog temperamenta...
Ama nema boljeg za premijera, ali ga mi nista ne razumemo.****

Svileni

pre 12 godina

Nadam se g. Cvetkoviću da će te krenuti od vlade JP pa sve do agencija da skrešete trošenje novca koju je narod zaradio. Potrebno je krenuti od sebe za primer i onda krenuti da se traži to isto od drugih. Bojim se da od toga nema ništa i da je ovo predizborna izjava i da vam neverujem.

Пантелија Топаловић

pre 12 godina

За 11 година владавине вас и ваших претходника Србија је склопила најмање 10,ако не и више уговора са ММФ-ом и некако ми делује да то нема ама баш никакав утицај на долазак инвеститора у Србију. Проблем сте ви који седите влади, корумпирани политиканти због којих ова земља тапка у месту истих тих 11 година. А у колико у скорије време не дође до промене власти, због презадужености, бићемо странци у сопственој држави.

Миксер

pre 12 godina

О тим уштедама слушам од како сте сели у фотеље. Увек су вам пуна уста штедње државног новца, само што се та штедња увек заломи на леђима сиротиње. У задње три године толико сте народу стегли кајиш да полако почињемо да подсећамо на Етиопљане, док су ваши стомаци све већи. Срамота!

Lesa

pre 12 godina

Zidate mostove od pola milijarde evra, iznajmljujete špijunske satelite (vi ćete nekog da špijunirate!), plaćate sajtove (koje klinci iz komšiluka obore) 50 hiljada evra... I vi ćete da mi pričate o štednji iz vaših limuzina zatamnjenih stakala... Sve vam verujem.

Aleksandar Todorović

pre 12 godina

Za početak prodajte sve državne limuzine, pa se vozite GSP-om, i vi ste ljudi, osim toga, toliko je privrea loša da je ovom narodu skupo i da vam markice kupuje. ***

Stevan

pre 12 godina

Stegao bih kais ali vise ne mogu. Zato, dajte nam vec jednom te izbore da vam damo otkaz i pokusamo sa drugima. Mozda ce manje boleti.

Lepi

pre 12 godina

Gos'n Cvetkovic je apsolutno upravu,mislim zadnjih 20 godina,mi se bahanalisemo,troskarimo,putujemo ma prosto uzivamo,red bi bio da malo i stegnemo kajs.
Izdrzacemo mi ovo stezanje kajsa,ipak smo imali 20 godina utopije.

Valjevac

pre 12 godina

Pitam se da li Mirko čita komentare na ove njegove *** izjave. Da ih čita, verovatno ne bi ništa ni izjavljivao. Voleo bih samo da znam kako on zamišlja to stezanje, kad više nemamo rupa na kajišu. Jedino da bušimo nove, što on i njemu slični sigurno neće. Ne znam samo do kad on misli da stežemo kajiš, kad ovaj narod to čini već 20 godina, što političari nisu. Jedino da svi pomremo od gladi pa da ostanu samo oni. Možda će tada i oni početi da stežu kajiš.

jovan

pre 12 godina

Da li se jos neko seca da je ovaj covek pre vise od godinu dana izjavio da smo izasli iz krize i da ce gradjani to ubrzo i osetiti? Danas eto treba da stezemo kaise. Kada je davanje besmislenih izjava u pitanju prevazilazi Djelica i Dinkica zajedno.

kostass italo

pre 12 godina

Ovog coveka vise nemozes nazvati ni gospodinom.Kad god nesto izjavi procitamo hiljadu komentara i to sve sami negativni verovatno ih i on ili agencija koju je formirao za citanje komentara zna to ali nas uporno i sadisticki nervira tek toliko da ga dugo pamtimo kad nestane. A ja imam predlog za sve citaoce : kad ovaj covek nesto izjavi i postavi se na bilo kom sajtu ta njegova navodna izjava nemojmo da komentarisemo nista ama bas nista nek nema nijedan komentar. To bi mu verujem bila kazna da shvati da je u ovoj Srbiji niko i nista.Probajmo tako moz i da se spasemo napasti.