Sreda, 15.06.2011.

17:09

Beko: Oligarhija sve feudalizovala

Biznismen Milan Beko kaže da je politička oligarhija zauzela, odnosno feudalizovala, sve krupne nacionalne resurse.

Izvor: B92

Beko: Oligarhija sve feudalizovala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Vesperzijan

pre 12 godina

Па да нису они, вероватно би онда мали део попут Вас и Мишковића све држао у рукама. Не ваљате ни ви, дували сте у тикву са овима сада видите да Ђаво и није тако црн те да би бољи партнер био. Но, ето, сада дижете глас када је ваш новчаник у питању. Где овде поменусте народ и тако, неке обичне, гладне и бесне људе ?

dusko

pre 12 godina

Gospodin Beko je uglavnom u pravu, politika i politicari su najgori segment drustva u Srbiji. Vladavinu prava i demokratiju postuju onoliko koliko im odgovara. Privatizacija nige na svetu nije bila postena, kako ce biti u Srbiji, zemlji u kojoj se olako manipulise narodom a ostrasceno se proganjaju svi oni koji su uspesni, koji su nesto postigli, koji znaju svoj posao, u bilo kojoj oblasti. Dokopati se vlasti postaje vrhunski ideal i za to se ne biraju sredstva, razumljivo jer kraduckanje onda postaje razumljivo i opravdano.
duško

sladjana v.

pre 12 godina

Ma, glasacu za tebe ako se kandidujes, postacu tvoj fan - bices moj idol, mame mi. Samo mi objasni, odakle ti prvi milion? Nisi ni lepsi ni pametniji od mene, a ja zivim sa 500 a ti sa 500 miliona EVRA.

Slaki

pre 12 godina

Ovo sto Beko prica najbolje se vidi u tekstu ``Na našoj grbači 30.000 foteljaša`` ,koliko je to ljudi??treba namiriti svakoga??Zalosno...

Miljan Nikolic

pre 12 godina

Stavili su sapu na sve resurse gde ima para,i kradu mnogo.Dobro sto ih je Beko prozvao,i svi treba da ih prozivaju dok ne prestanu i ne odgovaraju za sva krivicna dela koja su ucinili

Filip

pre 12 godina

Neverovatno!? Potpuno preslikana radnja filma "Maratonci trce pocasni krug"! Naravno, navijam za "Topalovice" iako su mnogo losi likovi, ali ipak "benigniji" od raznih "Pitona".

Ik ben Aleksandar

pre 12 godina

za (Ik ben ook Aleksandar, 16. jun 2011 09:26)

U pravu si što se tiče naziva.

A za rečnik - pogledaj najnoviji rečnik srpskog jezika, pa češ videti da piše i Letonija i Latvija.

dO

pre 12 godina

@Ik ben ook Aleksandar

Na srpskom se kaže i Letonija i Latvija. Isključi malo nacionalizam pre nego što se usudiš da ispravljaš druge.

Ik ben ook Aleksandar

pre 12 godina

Za Ik ben Aleksandar:

na srpskom se kaže Letonija. Latvija se kaže na hrvatskom. Otvori malo neki rečnik pre nego što se usudiš da ispravljaš druge.

gordicija

pre 12 godina

Da ti nama Beko lepo kažeš ko je tebi pomogao da stekneš toliki kapital, da ih sve lepo nabrojiš, sam nisi mogao. Izgleda da su ti ti isti okrenuli leđa, ostavili tebe na milost javnosti, a oni i dalje ćute i rade? Ili je to "slučajno" da se skrene pažnja ? Ili je ovo pranje para, kao tebi sada neko nešto da plati a znao si i pokušao to što svi znamo. Pa nije baš ceo Beograd na prodaju. *** Zašto vama ne ispitaju poreklo imovine ? Hoćeš "pravdu" JAVNO RECI KAKO I SA KIM STE I ŠTA RADILI. Ništa više.

Udbica

pre 12 godina

Citam sta postovani citaoci pisu i nemogu da verujem.
Citam sta izjavljuj G.n Beko Beka (necu komentarisati) i nemogu da Verujem.
Citam sta kaze Cosicev drug Tadic (necemo komentarisati,moram reci da zida ali mu kamen ispada iz ruke stalno, a onaj ugaonu mu postavljaju Slobini zidari) i nemogu da verujem.
Razmisljam i ne volim i ne zelim da kazem
Ali Samo Ceda
Mada bih vise voleo Nekog Nikolica ali ne ovog Tomu koji samo zna da kupi sljive, i pece rakiju... Bolji bi bio neki novi drugi Nikolic neki mlad koji voli svoju porodicu ali bar malo i Srbiju...

ZeleniZub

pre 12 godina

Jel ova tribina bila pokusaj pravljenja teorije novca na srpski nacin? Fin neki mladic, svaka mu je ka' Njegoseva...U pravu je, sve stoji sto je rekao, ali ZAISTA nije pristojno da on prica o tome

treba racunati do 10

pre 12 godina

Pa zasto ste se upustili da igrate tango sa oligarhijom?Zasto niste prvo zatrazili od oligarhije da izvrsi restituciju,otvori tajne arhive raznih sluzbi bezbednosti,pa tek posle se angazovali u biznis i trgovinu po Srbiji?

blesav

pre 12 godina

*******

Problem je sto sada ima sve manje resursa gde svoje nezajazljive ambicije sadasnji establishment moze da namiri pa je tako dosao i g. Beko na red...

zorica

pre 12 godina

Da su ti sto sebi tepaju "kapitalisti" firme kupovali da bi u njih dodatno investirali i unapredili poslovanje ne bi doslo do povecanja nezaposlenosti, vec do znacajnog smanjenja. Kako su ih interesovale samo lokacije sad smo tu gde jesmo. Normalno da bi im sad trebalo malo otvaranja, jer ko ce da kupi te stanove i poslovne prostore koje su izgradili. Tu su se izgleda malo zabrojali. Ma, mnogo su se zabrojali, pogotovo kad je Beograd u pitanju.

Srbija je propustila sansu da postane administrativni centar za Jugoistocnu Evropu (mini Brisel), a grabljivcima lokacija je ocito bezobrazluk jaca strana od pameti. U grabezu su zaboravili da se pozabave time da se i u buduce kupce tog atraktivno izgradjenog treba investirati.

Nece stranci pohrliti da kupuju stanove u Beogradu samo zbog toga sto su dobre zurke na splavovima.

Dule BGD

pre 12 godina

Nikad necu znati istinu o tome kako so ko obogatio. To me ni ne interesuje. Interesuje me zasto ja zivim tesko, a placam sve poreze i dazbine na svakom koraku i jedva krpim kraj sa krajem.

Dzoni

pre 12 godina

ovaj covek me sve vise odusevljava,tacno iznosi sve probleme cak ima i resenja za razliku od polticara koji samo pricaju populisticke price

Zoran

pre 12 godina

Nasli se Djilas i Beko pa moralisu. Mogli bi u popove da idu.Jucer sam na televiziji B92 gledao o coveku koji je odlucio da radije unisti krastavac u svome plasteniku nego da radi za djabe da bi drugi uzeo pare. NE TREBA ZALITI ljude koji pristaju da rade za male pare jer sami znaju da vise ne vrede. Kao kad sam upoznavao jednog dobrog inzinjera rodbini iz inostranstva a oni ce meni ako je tako dobar inzinjer sto ne vozi bolja kola. Svako vredi onoliko koliko je placen.

Bojovic

pre 12 godina

Reket ili korupcija, kako god mi to zvali svodi se na isto. Drzava uzima od nas koji nemamo i time puni svoje dzepove. E sa tim imam problem.

Djukic

pre 12 godina

Sve se nadam da ovo sto Beko prica nije tacno... No cim dodje neka nova vlada sa nekim novim likovima, isto ce postupati kao i ova+++++++++++ sad. To je u Srbiji izgleda tako. Spasavaj se ko moze!

mrvica

pre 12 godina

Gospodin Beko je u pravu.Politika je definitivno ojadila ovu drzavu i ona je sredstvo da se dodje do pozicije da se unisti svaki privrednijk koji je na suprotnoj strani.I stalno neka obracunavanja.Zato smo i dosli do ruba propasti.Ova vlast se zdusno borila protiv korupcije i kriminala ali samo u suprotnim taborima,svoje nije ni takla.Sudstvo i zakone su prilagodili sebi tako da je svaki njihov pritisak da se neko uhapsi i predstavi kriminalcem,makar to i nebio,pokriven zakonskim plastom.Gde nam je reformisano pravosudje govori i cinjenica da se i neustavne odluke sprovode u delo,zakon se retroaktivno primenjuje,na ustavne zalbe sud nikada nece odgovoriti jer kad bi se zakon dosledno primenjivao onda bi drzava izgubila mnoge sporove.Reketiranje neposlusnih se u ovoj drzavi podrazumeva tako da gospodin Beko mora da nadje nacin da se dodvori osionim politicarima nebi li ga ostavili na miru.Mislim da je to nemoguce jer je politicki i stranacki interes toliko veliki da ce ovde na kraju morati da odluci srana arbitraza.

Aca

pre 12 godina

Ovo je trebao Tadic da izjavi i da se ogradi od ostalih politicara koji ucestvujuu tome,ali posto on nema petlju ima Milan Beko iako ga niko ne voli,on uvek prica otvoreno i argumentovano,i svi dobro znamo da je ovo sto je izjavio apsolutno tacno!

Aleksandar

pre 12 godina

za (Boza, 15. jun 2011 18:26)

pa nije baš tako, svi to javno govorimo, i to ovde čak i u komentarimma, ali problem je što vlast baš briga za to.

Zika

pre 12 godina

Mora da se nesto sporeckao sa vlastodrzcima pa sada o njima tako. Sto se toga nije setio ranije? Na kratke staze ce neko od dve zaracene strane imati korist. Najbolje bi bilo da obe izgube, profitirace narod.

Da li je sada jasno zašto se desila 1945.?

pre 12 godina

Privatizacija uspela?

A domaći "kapitalisti" sve "kupili" kao strane of šor kompanije, isključivo radi nekretnina.

Mladja

pre 12 godina

I najgora privatizacija je bolja nego drustvena svojina,pa pogledajte samo kolike gubitke prave drzavna preduzeca i jos dodatno ih politicari ostecuju a sve to ide na nasu grbacu

Milun

pre 12 godina

Ima istine i u ovome shto kaze Milan Beko. Politichka oligarhija rekertira sve redom, drze sve medije, pa slusajte samo izjave glavnih lidera, polupretnja do pretnje.

Reketiraju se svi od strane drzavnog aparata, nista ne moze da se uradi ni najmanja sitnica a da se ne podmiti najobichniji drzavni sluzbenik, anesto ozbiljnije, pa zna se adresa u politickom vrhu ili oko tog vrha gde treba da se da dovoljno, da nebi bilo daljih smetnji!

Krivi su i tajkuni ali vlast treba prva da poshruje zakone i ochisti tajkune i prevarante u svojim rdovima, rezim je pun sumnjivih tipova.

klovn

pre 12 godina

nagradno pitanje glasi - da li ce se posle ove izjave da reket ide odozgo na dole oglasiti miljko radosavljevic,specijalni tuzilac za organizovani kriminal ? a odmah i odgovor - NE !!! oglasice se kad uhvate nekog ko je obio tri trafike ... p.s. ovo nije drzava,ovo je cirkus !!!

Dax

pre 12 godina

Nikada drzava nije imala strategiju ni za sta,sve dok je tako vrlo sporo cemo napredovati,pa nas vise gura Evropa nego sto mi sami napredujemo!

pravda

pre 12 godina

Sad se setio kada nije prosao do kraja sa Lukom.Podseticu ga da je kao Dibek jako puno radio sa C-Marketom i Radulovicem.Znam licno ljude koji su nosili kofere sa novcem jos tada.Ali mu je tada to odgovaralo.

Novakovic

pre 12 godina

sta reci kad poslanici naplacuju parkirng na skupstinskoj blagajni iako im je ta usluga besplatna,a ne mogu ni da zamislim sta rade ovi po upravnim odborima i direktori velikih drzavnih preduzeca

Mare

pre 12 godina

Kada ce politicari prestati da pricaju i poceti da se savetuju sa privrednicima i da zajedno prave projekte od drzavnog znacaja!Ni jedni ni drugi to ne mogu sami,mora biti neka strategija

Ik ben Aleksandar

pre 12 godina

za (dobro informisan, 15. jun 2011 17:35):

prvo - u srpskom jeziku se kaže Latvija, Letland je holandski naziv.

drugo - ako je predsednik zakazao izbore da bi rešio korupciju/tajkune - onda se kaže "zbog", a ne "radi korupcije..." jer to znači da je raspisao izbore da bi uveo korupciju.

Dzoni

pre 12 godina

Nije Srbija prva zemlja u kojoj je oligarhija drzi sve u rukama. Ali, u retko kojoj drugoj zemlji je ta oligarhija toliko nesposobna i destruktivna. Nema tu preduzetnika koji nesto stvara, nego se sve svodi na zelenasenje. Da ne pricamo o potupunom zanemarivanju obrazovanja...

Kimi

pre 12 godina

U Srbiji je na sceni otimanje,ovako nije bilo ni za vreme Slobe!Legalni i nelegalni nacini kojima se otezava poslovanje su stvar koja ubija privatan sektor

Bojana

pre 12 godina

Riba uvek smrdi od glave,korupcija je najveca na najvisem nivou,drzavnom,to najbolje pokazuje prodaja NIS-a bez tendera po dogovoru..

pera

pre 12 godina

Srbijom upravljaju interesi pojedinaca,da je drugacije narod bi ziveo pravednije i srecnije.Nema u srbistanu boljeg zivota sve dok narod ne naparavi reda i skine teret sebi sa vrata,domaci i onaj koji su mu dodatno zakacili udruzenim snagama istodelajucih sa strane.Ocistiti zemlju od takvih i svih vidljivih tragova istih.

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

Beko: U Srbiji su svi izloženi reketu>>>>
Ha, ha, e pa Milane delijo, sad si se setio da o tome pričaš kad su te pritisli državni organi i javnost...a kada sam ja 2002/03/04/05 govorio o tome, napisao čak knjigu o tome, kada sam sve nas privatne poslodavce i vlasnike PIB-broja pozvao da se organizujemo u udruženje, koje bi bio parner države Srbije u donošenju zakona i pisanja istih...jok tada ste me svi ignorisali od Drakulića, Miškovića, Kostića, Karića tada. Naravno tada ste svi gore popisani više voleli da se družite sa političkim elitama i da preko njih imate svoj privilegovani status kao pojedinac ili kao privredni subjekt.
Šta hoću da ti kažem gospodine BEKO ?
Pa to, kasno si se setio, to jest zakasnio si da reaguješ, i to si uradio burazeru tek kada si ti lično pogodjen, a nisi reagovao kada je cela grana privatnog preduzetništva bila žrtva toga o čemu ti danas pričaš i upozoravaš.

Mile

pre 12 godina

Vrednost kapitala privatnih preduzeća porasla zahvaljujuci placki drustvene imovine upravo u vremenu kada je Srbija demokratizovana, otvorena i u prisustvu najvećih priliva kapitala, od 2000. godine do danas.

Bora

pre 12 godina

Beko navodi da u poremećenom društvu i društvu sa oskudnim resursima, politika postaje ključni, najvitalniji i najznačajniji finansijski resurs.
I to kaze bivsi ministar za privatizaciju u vladi Mirka Marjanovica.

Veseli

pre 12 godina

@z Sta ti "citas i ne verujes"? Mozda bi ti pasovalo da brani i hvali oligarhiju? Treba da budes uz svakog ko je protiv ove i ovakve vlasti, pa makar to bio Milan Beko.

dobro informisan

pre 12 godina

E Beko ovako stoje stvari po pitanju tajkuna u Srbiji.Letland dozivljava najvecu krizu od samostalnosti pre 20 godina.Letlandski Predsednik Valdis Zatlers je na dobrom putu da objavi tj, zakaze nove izbore i parlamentu ukine mandat,i to samo radi korupcije i velikog uticaja tajkuna na politicki zivot u Letlandu.Parola je "STOP TAJKUNIMA DA PLJACKAJU NASU ZEMLJU".

Boyya

pre 12 godina

Iako je sa mnogo putera na glavi, ovoj vlasti nema većeg komplimenta od onog koji joj, pljujući je, uputi jedan moralni gorostas poput Milana Beka.

Djuradj

pre 12 godina

Nijedan covek ne moze nista sam da uradi,moraju svi da se udruze,ali kako kad ova drzava nema nikakvu strategiju,pogotovo u ekonomiji

Momir

pre 12 godina

Nasa poslovna elita je kriminalnog karaktera.
Nasa politicka elita je koruptivnog karaktera.
Dakle, kakav nacin saradnje mi mozemo ocekivati medju njima?!

Nishlija

pre 12 godina

Istina. I vi predstavnici velikog kapitala, industrijalci imate obavezu da povucete neki potez! Ako cekate da obicni ljudi iz ocaja krenu da menjaju sistem to nece biti dobro. I vama i nama je ovaj sistem dushmanin i trebamo zajedno da se borimo protiv njega. Dajte predlog za pocetak KAKO/ GDE/KADA. Nema se vremena Srbija umire a prica o tome nishta nece promeniti!

Momir

pre 12 godina

Nasa poslovna elita je kriminalnog karaktera.
Nasa politicka elita je koruptivnog karaktera.
Dakle, kakav nacin saradnje mi mozemo ocekivati medju njima?!

Boyya

pre 12 godina

Iako je sa mnogo putera na glavi, ovoj vlasti nema većeg komplimenta od onog koji joj, pljujući je, uputi jedan moralni gorostas poput Milana Beka.

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

Beko: U Srbiji su svi izloženi reketu>>>>
Ha, ha, e pa Milane delijo, sad si se setio da o tome pričaš kad su te pritisli državni organi i javnost...a kada sam ja 2002/03/04/05 govorio o tome, napisao čak knjigu o tome, kada sam sve nas privatne poslodavce i vlasnike PIB-broja pozvao da se organizujemo u udruženje, koje bi bio parner države Srbije u donošenju zakona i pisanja istih...jok tada ste me svi ignorisali od Drakulića, Miškovića, Kostića, Karića tada. Naravno tada ste svi gore popisani više voleli da se družite sa političkim elitama i da preko njih imate svoj privilegovani status kao pojedinac ili kao privredni subjekt.
Šta hoću da ti kažem gospodine BEKO ?
Pa to, kasno si se setio, to jest zakasnio si da reaguješ, i to si uradio burazeru tek kada si ti lično pogodjen, a nisi reagovao kada je cela grana privatnog preduzetništva bila žrtva toga o čemu ti danas pričaš i upozoravaš.

Bora

pre 12 godina

Beko navodi da u poremećenom društvu i društvu sa oskudnim resursima, politika postaje ključni, najvitalniji i najznačajniji finansijski resurs.
I to kaze bivsi ministar za privatizaciju u vladi Mirka Marjanovica.

pravda

pre 12 godina

Sad se setio kada nije prosao do kraja sa Lukom.Podseticu ga da je kao Dibek jako puno radio sa C-Marketom i Radulovicem.Znam licno ljude koji su nosili kofere sa novcem jos tada.Ali mu je tada to odgovaralo.

dobro informisan

pre 12 godina

E Beko ovako stoje stvari po pitanju tajkuna u Srbiji.Letland dozivljava najvecu krizu od samostalnosti pre 20 godina.Letlandski Predsednik Valdis Zatlers je na dobrom putu da objavi tj, zakaze nove izbore i parlamentu ukine mandat,i to samo radi korupcije i velikog uticaja tajkuna na politicki zivot u Letlandu.Parola je "STOP TAJKUNIMA DA PLJACKAJU NASU ZEMLJU".

Novakovic

pre 12 godina

sta reci kad poslanici naplacuju parkirng na skupstinskoj blagajni iako im je ta usluga besplatna,a ne mogu ni da zamislim sta rade ovi po upravnim odborima i direktori velikih drzavnih preduzeca

Nishlija

pre 12 godina

Istina. I vi predstavnici velikog kapitala, industrijalci imate obavezu da povucete neki potez! Ako cekate da obicni ljudi iz ocaja krenu da menjaju sistem to nece biti dobro. I vama i nama je ovaj sistem dushmanin i trebamo zajedno da se borimo protiv njega. Dajte predlog za pocetak KAKO/ GDE/KADA. Nema se vremena Srbija umire a prica o tome nishta nece promeniti!

Dzoni

pre 12 godina

Nije Srbija prva zemlja u kojoj je oligarhija drzi sve u rukama. Ali, u retko kojoj drugoj zemlji je ta oligarhija toliko nesposobna i destruktivna. Nema tu preduzetnika koji nesto stvara, nego se sve svodi na zelenasenje. Da ne pricamo o potupunom zanemarivanju obrazovanja...

pera

pre 12 godina

Srbijom upravljaju interesi pojedinaca,da je drugacije narod bi ziveo pravednije i srecnije.Nema u srbistanu boljeg zivota sve dok narod ne naparavi reda i skine teret sebi sa vrata,domaci i onaj koji su mu dodatno zakacili udruzenim snagama istodelajucih sa strane.Ocistiti zemlju od takvih i svih vidljivih tragova istih.

Mile

pre 12 godina

Vrednost kapitala privatnih preduzeća porasla zahvaljujuci placki drustvene imovine upravo u vremenu kada je Srbija demokratizovana, otvorena i u prisustvu najvećih priliva kapitala, od 2000. godine do danas.

Bojana

pre 12 godina

Riba uvek smrdi od glave,korupcija je najveca na najvisem nivou,drzavnom,to najbolje pokazuje prodaja NIS-a bez tendera po dogovoru..

Ik ben Aleksandar

pre 12 godina

za (dobro informisan, 15. jun 2011 17:35):

prvo - u srpskom jeziku se kaže Latvija, Letland je holandski naziv.

drugo - ako je predsednik zakazao izbore da bi rešio korupciju/tajkune - onda se kaže "zbog", a ne "radi korupcije..." jer to znači da je raspisao izbore da bi uveo korupciju.

Kimi

pre 12 godina

U Srbiji je na sceni otimanje,ovako nije bilo ni za vreme Slobe!Legalni i nelegalni nacini kojima se otezava poslovanje su stvar koja ubija privatan sektor

Dax

pre 12 godina

Nikada drzava nije imala strategiju ni za sta,sve dok je tako vrlo sporo cemo napredovati,pa nas vise gura Evropa nego sto mi sami napredujemo!

ZeleniZub

pre 12 godina

Jel ova tribina bila pokusaj pravljenja teorije novca na srpski nacin? Fin neki mladic, svaka mu je ka' Njegoseva...U pravu je, sve stoji sto je rekao, ali ZAISTA nije pristojno da on prica o tome

gordicija

pre 12 godina

Da ti nama Beko lepo kažeš ko je tebi pomogao da stekneš toliki kapital, da ih sve lepo nabrojiš, sam nisi mogao. Izgleda da su ti ti isti okrenuli leđa, ostavili tebe na milost javnosti, a oni i dalje ćute i rade? Ili je to "slučajno" da se skrene pažnja ? Ili je ovo pranje para, kao tebi sada neko nešto da plati a znao si i pokušao to što svi znamo. Pa nije baš ceo Beograd na prodaju. *** Zašto vama ne ispitaju poreklo imovine ? Hoćeš "pravdu" JAVNO RECI KAKO I SA KIM STE I ŠTA RADILI. Ništa više.

Veseli

pre 12 godina

@z Sta ti "citas i ne verujes"? Mozda bi ti pasovalo da brani i hvali oligarhiju? Treba da budes uz svakog ko je protiv ove i ovakve vlasti, pa makar to bio Milan Beko.

zorica

pre 12 godina

Da su ti sto sebi tepaju "kapitalisti" firme kupovali da bi u njih dodatno investirali i unapredili poslovanje ne bi doslo do povecanja nezaposlenosti, vec do znacajnog smanjenja. Kako su ih interesovale samo lokacije sad smo tu gde jesmo. Normalno da bi im sad trebalo malo otvaranja, jer ko ce da kupi te stanove i poslovne prostore koje su izgradili. Tu su se izgleda malo zabrojali. Ma, mnogo su se zabrojali, pogotovo kad je Beograd u pitanju.

Srbija je propustila sansu da postane administrativni centar za Jugoistocnu Evropu (mini Brisel), a grabljivcima lokacija je ocito bezobrazluk jaca strana od pameti. U grabezu su zaboravili da se pozabave time da se i u buduce kupce tog atraktivno izgradjenog treba investirati.

Nece stranci pohrliti da kupuju stanove u Beogradu samo zbog toga sto su dobre zurke na splavovima.

Dule BGD

pre 12 godina

Nikad necu znati istinu o tome kako so ko obogatio. To me ni ne interesuje. Interesuje me zasto ja zivim tesko, a placam sve poreze i dazbine na svakom koraku i jedva krpim kraj sa krajem.

Djuradj

pre 12 godina

Nijedan covek ne moze nista sam da uradi,moraju svi da se udruze,ali kako kad ova drzava nema nikakvu strategiju,pogotovo u ekonomiji

klovn

pre 12 godina

nagradno pitanje glasi - da li ce se posle ove izjave da reket ide odozgo na dole oglasiti miljko radosavljevic,specijalni tuzilac za organizovani kriminal ? a odmah i odgovor - NE !!! oglasice se kad uhvate nekog ko je obio tri trafike ... p.s. ovo nije drzava,ovo je cirkus !!!

sladjana v.

pre 12 godina

Ma, glasacu za tebe ako se kandidujes, postacu tvoj fan - bices moj idol, mame mi. Samo mi objasni, odakle ti prvi milion? Nisi ni lepsi ni pametniji od mene, a ja zivim sa 500 a ti sa 500 miliona EVRA.

blesav

pre 12 godina

*******

Problem je sto sada ima sve manje resursa gde svoje nezajazljive ambicije sadasnji establishment moze da namiri pa je tako dosao i g. Beko na red...

treba racunati do 10

pre 12 godina

Pa zasto ste se upustili da igrate tango sa oligarhijom?Zasto niste prvo zatrazili od oligarhije da izvrsi restituciju,otvori tajne arhive raznih sluzbi bezbednosti,pa tek posle se angazovali u biznis i trgovinu po Srbiji?

Da li je sada jasno zašto se desila 1945.?

pre 12 godina

Privatizacija uspela?

A domaći "kapitalisti" sve "kupili" kao strane of šor kompanije, isključivo radi nekretnina.

Dzoni

pre 12 godina

ovaj covek me sve vise odusevljava,tacno iznosi sve probleme cak ima i resenja za razliku od polticara koji samo pricaju populisticke price

Djukic

pre 12 godina

Sve se nadam da ovo sto Beko prica nije tacno... No cim dodje neka nova vlada sa nekim novim likovima, isto ce postupati kao i ova+++++++++++ sad. To je u Srbiji izgleda tako. Spasavaj se ko moze!

mrvica

pre 12 godina

Gospodin Beko je u pravu.Politika je definitivno ojadila ovu drzavu i ona je sredstvo da se dodje do pozicije da se unisti svaki privrednijk koji je na suprotnoj strani.I stalno neka obracunavanja.Zato smo i dosli do ruba propasti.Ova vlast se zdusno borila protiv korupcije i kriminala ali samo u suprotnim taborima,svoje nije ni takla.Sudstvo i zakone su prilagodili sebi tako da je svaki njihov pritisak da se neko uhapsi i predstavi kriminalcem,makar to i nebio,pokriven zakonskim plastom.Gde nam je reformisano pravosudje govori i cinjenica da se i neustavne odluke sprovode u delo,zakon se retroaktivno primenjuje,na ustavne zalbe sud nikada nece odgovoriti jer kad bi se zakon dosledno primenjivao onda bi drzava izgubila mnoge sporove.Reketiranje neposlusnih se u ovoj drzavi podrazumeva tako da gospodin Beko mora da nadje nacin da se dodvori osionim politicarima nebi li ga ostavili na miru.Mislim da je to nemoguce jer je politicki i stranacki interes toliko veliki da ce ovde na kraju morati da odluci srana arbitraza.

Filip

pre 12 godina

Neverovatno!? Potpuno preslikana radnja filma "Maratonci trce pocasni krug"! Naravno, navijam za "Topalovice" iako su mnogo losi likovi, ali ipak "benigniji" od raznih "Pitona".

Mare

pre 12 godina

Kada ce politicari prestati da pricaju i poceti da se savetuju sa privrednicima i da zajedno prave projekte od drzavnog znacaja!Ni jedni ni drugi to ne mogu sami,mora biti neka strategija

Mladja

pre 12 godina

I najgora privatizacija je bolja nego drustvena svojina,pa pogledajte samo kolike gubitke prave drzavna preduzeca i jos dodatno ih politicari ostecuju a sve to ide na nasu grbacu

Zika

pre 12 godina

Mora da se nesto sporeckao sa vlastodrzcima pa sada o njima tako. Sto se toga nije setio ranije? Na kratke staze ce neko od dve zaracene strane imati korist. Najbolje bi bilo da obe izgube, profitirace narod.

Zoran

pre 12 godina

Nasli se Djilas i Beko pa moralisu. Mogli bi u popove da idu.Jucer sam na televiziji B92 gledao o coveku koji je odlucio da radije unisti krastavac u svome plasteniku nego da radi za djabe da bi drugi uzeo pare. NE TREBA ZALITI ljude koji pristaju da rade za male pare jer sami znaju da vise ne vrede. Kao kad sam upoznavao jednog dobrog inzinjera rodbini iz inostranstva a oni ce meni ako je tako dobar inzinjer sto ne vozi bolja kola. Svako vredi onoliko koliko je placen.

Udbica

pre 12 godina

Citam sta postovani citaoci pisu i nemogu da verujem.
Citam sta izjavljuj G.n Beko Beka (necu komentarisati) i nemogu da Verujem.
Citam sta kaze Cosicev drug Tadic (necemo komentarisati,moram reci da zida ali mu kamen ispada iz ruke stalno, a onaj ugaonu mu postavljaju Slobini zidari) i nemogu da verujem.
Razmisljam i ne volim i ne zelim da kazem
Ali Samo Ceda
Mada bih vise voleo Nekog Nikolica ali ne ovog Tomu koji samo zna da kupi sljive, i pece rakiju... Bolji bi bio neki novi drugi Nikolic neki mlad koji voli svoju porodicu ali bar malo i Srbiju...

Aca

pre 12 godina

Ovo je trebao Tadic da izjavi i da se ogradi od ostalih politicara koji ucestvujuu tome,ali posto on nema petlju ima Milan Beko iako ga niko ne voli,on uvek prica otvoreno i argumentovano,i svi dobro znamo da je ovo sto je izjavio apsolutno tacno!

Bojovic

pre 12 godina

Reket ili korupcija, kako god mi to zvali svodi se na isto. Drzava uzima od nas koji nemamo i time puni svoje dzepove. E sa tim imam problem.

Milun

pre 12 godina

Ima istine i u ovome shto kaze Milan Beko. Politichka oligarhija rekertira sve redom, drze sve medije, pa slusajte samo izjave glavnih lidera, polupretnja do pretnje.

Reketiraju se svi od strane drzavnog aparata, nista ne moze da se uradi ni najmanja sitnica a da se ne podmiti najobichniji drzavni sluzbenik, anesto ozbiljnije, pa zna se adresa u politickom vrhu ili oko tog vrha gde treba da se da dovoljno, da nebi bilo daljih smetnji!

Krivi su i tajkuni ali vlast treba prva da poshruje zakone i ochisti tajkune i prevarante u svojim rdovima, rezim je pun sumnjivih tipova.

Ik ben ook Aleksandar

pre 12 godina

Za Ik ben Aleksandar:

na srpskom se kaže Letonija. Latvija se kaže na hrvatskom. Otvori malo neki rečnik pre nego što se usudiš da ispravljaš druge.

dO

pre 12 godina

@Ik ben ook Aleksandar

Na srpskom se kaže i Letonija i Latvija. Isključi malo nacionalizam pre nego što se usudiš da ispravljaš druge.

Slaki

pre 12 godina

Ovo sto Beko prica najbolje se vidi u tekstu ``Na našoj grbači 30.000 foteljaša`` ,koliko je to ljudi??treba namiriti svakoga??Zalosno...

Aleksandar

pre 12 godina

za (Boza, 15. jun 2011 18:26)

pa nije baš tako, svi to javno govorimo, i to ovde čak i u komentarimma, ali problem je što vlast baš briga za to.

Ik ben Aleksandar

pre 12 godina

za (Ik ben ook Aleksandar, 16. jun 2011 09:26)

U pravu si što se tiče naziva.

A za rečnik - pogledaj najnoviji rečnik srpskog jezika, pa češ videti da piše i Letonija i Latvija.

dusko

pre 12 godina

Gospodin Beko je uglavnom u pravu, politika i politicari su najgori segment drustva u Srbiji. Vladavinu prava i demokratiju postuju onoliko koliko im odgovara. Privatizacija nige na svetu nije bila postena, kako ce biti u Srbiji, zemlji u kojoj se olako manipulise narodom a ostrasceno se proganjaju svi oni koji su uspesni, koji su nesto postigli, koji znaju svoj posao, u bilo kojoj oblasti. Dokopati se vlasti postaje vrhunski ideal i za to se ne biraju sredstva, razumljivo jer kraduckanje onda postaje razumljivo i opravdano.
duško

Miljan Nikolic

pre 12 godina

Stavili su sapu na sve resurse gde ima para,i kradu mnogo.Dobro sto ih je Beko prozvao,i svi treba da ih prozivaju dok ne prestanu i ne odgovaraju za sva krivicna dela koja su ucinili

Vesperzijan

pre 12 godina

Па да нису они, вероватно би онда мали део попут Вас и Мишковића све држао у рукама. Не ваљате ни ви, дували сте у тикву са овима сада видите да Ђаво и није тако црн те да би бољи партнер био. Но, ето, сада дижете глас када је ваш новчаник у питању. Где овде поменусте народ и тако, неке обичне, гладне и бесне људе ?

Veseli

pre 12 godina

@z Sta ti "citas i ne verujes"? Mozda bi ti pasovalo da brani i hvali oligarhiju? Treba da budes uz svakog ko je protiv ove i ovakve vlasti, pa makar to bio Milan Beko.

Nishlija

pre 12 godina

Istina. I vi predstavnici velikog kapitala, industrijalci imate obavezu da povucete neki potez! Ako cekate da obicni ljudi iz ocaja krenu da menjaju sistem to nece biti dobro. I vama i nama je ovaj sistem dushmanin i trebamo zajedno da se borimo protiv njega. Dajte predlog za pocetak KAKO/ GDE/KADA. Nema se vremena Srbija umire a prica o tome nishta nece promeniti!

Boyya

pre 12 godina

Iako je sa mnogo putera na glavi, ovoj vlasti nema većeg komplimenta od onog koji joj, pljujući je, uputi jedan moralni gorostas poput Milana Beka.

dusko

pre 12 godina

Gospodin Beko je uglavnom u pravu, politika i politicari su najgori segment drustva u Srbiji. Vladavinu prava i demokratiju postuju onoliko koliko im odgovara. Privatizacija nige na svetu nije bila postena, kako ce biti u Srbiji, zemlji u kojoj se olako manipulise narodom a ostrasceno se proganjaju svi oni koji su uspesni, koji su nesto postigli, koji znaju svoj posao, u bilo kojoj oblasti. Dokopati se vlasti postaje vrhunski ideal i za to se ne biraju sredstva, razumljivo jer kraduckanje onda postaje razumljivo i opravdano.
duško

Mare

pre 12 godina

Kada ce politicari prestati da pricaju i poceti da se savetuju sa privrednicima i da zajedno prave projekte od drzavnog znacaja!Ni jedni ni drugi to ne mogu sami,mora biti neka strategija

Zoran

pre 12 godina

Nasli se Djilas i Beko pa moralisu. Mogli bi u popove da idu.Jucer sam na televiziji B92 gledao o coveku koji je odlucio da radije unisti krastavac u svome plasteniku nego da radi za djabe da bi drugi uzeo pare. NE TREBA ZALITI ljude koji pristaju da rade za male pare jer sami znaju da vise ne vrede. Kao kad sam upoznavao jednog dobrog inzinjera rodbini iz inostranstva a oni ce meni ako je tako dobar inzinjer sto ne vozi bolja kola. Svako vredi onoliko koliko je placen.

Dzoni

pre 12 godina

ovaj covek me sve vise odusevljava,tacno iznosi sve probleme cak ima i resenja za razliku od polticara koji samo pricaju populisticke price

dobro informisan

pre 12 godina

E Beko ovako stoje stvari po pitanju tajkuna u Srbiji.Letland dozivljava najvecu krizu od samostalnosti pre 20 godina.Letlandski Predsednik Valdis Zatlers je na dobrom putu da objavi tj, zakaze nove izbore i parlamentu ukine mandat,i to samo radi korupcije i velikog uticaja tajkuna na politicki zivot u Letlandu.Parola je "STOP TAJKUNIMA DA PLJACKAJU NASU ZEMLJU".

mrvica

pre 12 godina

Gospodin Beko je u pravu.Politika je definitivno ojadila ovu drzavu i ona je sredstvo da se dodje do pozicije da se unisti svaki privrednijk koji je na suprotnoj strani.I stalno neka obracunavanja.Zato smo i dosli do ruba propasti.Ova vlast se zdusno borila protiv korupcije i kriminala ali samo u suprotnim taborima,svoje nije ni takla.Sudstvo i zakone su prilagodili sebi tako da je svaki njihov pritisak da se neko uhapsi i predstavi kriminalcem,makar to i nebio,pokriven zakonskim plastom.Gde nam je reformisano pravosudje govori i cinjenica da se i neustavne odluke sprovode u delo,zakon se retroaktivno primenjuje,na ustavne zalbe sud nikada nece odgovoriti jer kad bi se zakon dosledno primenjivao onda bi drzava izgubila mnoge sporove.Reketiranje neposlusnih se u ovoj drzavi podrazumeva tako da gospodin Beko mora da nadje nacin da se dodvori osionim politicarima nebi li ga ostavili na miru.Mislim da je to nemoguce jer je politicki i stranacki interes toliko veliki da ce ovde na kraju morati da odluci srana arbitraza.

Mladja

pre 12 godina

I najgora privatizacija je bolja nego drustvena svojina,pa pogledajte samo kolike gubitke prave drzavna preduzeca i jos dodatno ih politicari ostecuju a sve to ide na nasu grbacu

Udbica

pre 12 godina

Citam sta postovani citaoci pisu i nemogu da verujem.
Citam sta izjavljuj G.n Beko Beka (necu komentarisati) i nemogu da Verujem.
Citam sta kaze Cosicev drug Tadic (necemo komentarisati,moram reci da zida ali mu kamen ispada iz ruke stalno, a onaj ugaonu mu postavljaju Slobini zidari) i nemogu da verujem.
Razmisljam i ne volim i ne zelim da kazem
Ali Samo Ceda
Mada bih vise voleo Nekog Nikolica ali ne ovog Tomu koji samo zna da kupi sljive, i pece rakiju... Bolji bi bio neki novi drugi Nikolic neki mlad koji voli svoju porodicu ali bar malo i Srbiju...

Aca

pre 12 godina

Ovo je trebao Tadic da izjavi i da se ogradi od ostalih politicara koji ucestvujuu tome,ali posto on nema petlju ima Milan Beko iako ga niko ne voli,on uvek prica otvoreno i argumentovano,i svi dobro znamo da je ovo sto je izjavio apsolutno tacno!

Ik ben Aleksandar

pre 12 godina

za (dobro informisan, 15. jun 2011 17:35):

prvo - u srpskom jeziku se kaže Latvija, Letland je holandski naziv.

drugo - ako je predsednik zakazao izbore da bi rešio korupciju/tajkune - onda se kaže "zbog", a ne "radi korupcije..." jer to znači da je raspisao izbore da bi uveo korupciju.

Ik ben ook Aleksandar

pre 12 godina

Za Ik ben Aleksandar:

na srpskom se kaže Letonija. Latvija se kaže na hrvatskom. Otvori malo neki rečnik pre nego što se usudiš da ispravljaš druge.

pravda

pre 12 godina

Sad se setio kada nije prosao do kraja sa Lukom.Podseticu ga da je kao Dibek jako puno radio sa C-Marketom i Radulovicem.Znam licno ljude koji su nosili kofere sa novcem jos tada.Ali mu je tada to odgovaralo.

Miljan Nikolic

pre 12 godina

Stavili su sapu na sve resurse gde ima para,i kradu mnogo.Dobro sto ih je Beko prozvao,i svi treba da ih prozivaju dok ne prestanu i ne odgovaraju za sva krivicna dela koja su ucinili

Momir

pre 12 godina

Nasa poslovna elita je kriminalnog karaktera.
Nasa politicka elita je koruptivnog karaktera.
Dakle, kakav nacin saradnje mi mozemo ocekivati medju njima?!

Bora

pre 12 godina

Beko navodi da u poremećenom društvu i društvu sa oskudnim resursima, politika postaje ključni, najvitalniji i najznačajniji finansijski resurs.
I to kaze bivsi ministar za privatizaciju u vladi Mirka Marjanovica.

sladjana v.

pre 12 godina

Ma, glasacu za tebe ako se kandidujes, postacu tvoj fan - bices moj idol, mame mi. Samo mi objasni, odakle ti prvi milion? Nisi ni lepsi ni pametniji od mene, a ja zivim sa 500 a ti sa 500 miliona EVRA.

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

Beko: U Srbiji su svi izloženi reketu>>>>
Ha, ha, e pa Milane delijo, sad si se setio da o tome pričaš kad su te pritisli državni organi i javnost...a kada sam ja 2002/03/04/05 govorio o tome, napisao čak knjigu o tome, kada sam sve nas privatne poslodavce i vlasnike PIB-broja pozvao da se organizujemo u udruženje, koje bi bio parner države Srbije u donošenju zakona i pisanja istih...jok tada ste me svi ignorisali od Drakulića, Miškovića, Kostića, Karića tada. Naravno tada ste svi gore popisani više voleli da se družite sa političkim elitama i da preko njih imate svoj privilegovani status kao pojedinac ili kao privredni subjekt.
Šta hoću da ti kažem gospodine BEKO ?
Pa to, kasno si se setio, to jest zakasnio si da reaguješ, i to si uradio burazeru tek kada si ti lično pogodjen, a nisi reagovao kada je cela grana privatnog preduzetništva bila žrtva toga o čemu ti danas pričaš i upozoravaš.

Slaki

pre 12 godina

Ovo sto Beko prica najbolje se vidi u tekstu ``Na našoj grbači 30.000 foteljaša`` ,koliko je to ljudi??treba namiriti svakoga??Zalosno...

Mile

pre 12 godina

Vrednost kapitala privatnih preduzeća porasla zahvaljujuci placki drustvene imovine upravo u vremenu kada je Srbija demokratizovana, otvorena i u prisustvu najvećih priliva kapitala, od 2000. godine do danas.

Kimi

pre 12 godina

U Srbiji je na sceni otimanje,ovako nije bilo ni za vreme Slobe!Legalni i nelegalni nacini kojima se otezava poslovanje su stvar koja ubija privatan sektor

gordicija

pre 12 godina

Da ti nama Beko lepo kažeš ko je tebi pomogao da stekneš toliki kapital, da ih sve lepo nabrojiš, sam nisi mogao. Izgleda da su ti ti isti okrenuli leđa, ostavili tebe na milost javnosti, a oni i dalje ćute i rade? Ili je to "slučajno" da se skrene pažnja ? Ili je ovo pranje para, kao tebi sada neko nešto da plati a znao si i pokušao to što svi znamo. Pa nije baš ceo Beograd na prodaju. *** Zašto vama ne ispitaju poreklo imovine ? Hoćeš "pravdu" JAVNO RECI KAKO I SA KIM STE I ŠTA RADILI. Ništa više.

blesav

pre 12 godina

*******

Problem je sto sada ima sve manje resursa gde svoje nezajazljive ambicije sadasnji establishment moze da namiri pa je tako dosao i g. Beko na red...

Dax

pre 12 godina

Nikada drzava nije imala strategiju ni za sta,sve dok je tako vrlo sporo cemo napredovati,pa nas vise gura Evropa nego sto mi sami napredujemo!

klovn

pre 12 godina

nagradno pitanje glasi - da li ce se posle ove izjave da reket ide odozgo na dole oglasiti miljko radosavljevic,specijalni tuzilac za organizovani kriminal ? a odmah i odgovor - NE !!! oglasice se kad uhvate nekog ko je obio tri trafike ... p.s. ovo nije drzava,ovo je cirkus !!!

treba racunati do 10

pre 12 godina

Pa zasto ste se upustili da igrate tango sa oligarhijom?Zasto niste prvo zatrazili od oligarhije da izvrsi restituciju,otvori tajne arhive raznih sluzbi bezbednosti,pa tek posle se angazovali u biznis i trgovinu po Srbiji?

ZeleniZub

pre 12 godina

Jel ova tribina bila pokusaj pravljenja teorije novca na srpski nacin? Fin neki mladic, svaka mu je ka' Njegoseva...U pravu je, sve stoji sto je rekao, ali ZAISTA nije pristojno da on prica o tome

Djuradj

pre 12 godina

Nijedan covek ne moze nista sam da uradi,moraju svi da se udruze,ali kako kad ova drzava nema nikakvu strategiju,pogotovo u ekonomiji

pera

pre 12 godina

Srbijom upravljaju interesi pojedinaca,da je drugacije narod bi ziveo pravednije i srecnije.Nema u srbistanu boljeg zivota sve dok narod ne naparavi reda i skine teret sebi sa vrata,domaci i onaj koji su mu dodatno zakacili udruzenim snagama istodelajucih sa strane.Ocistiti zemlju od takvih i svih vidljivih tragova istih.

Da li je sada jasno zašto se desila 1945.?

pre 12 godina

Privatizacija uspela?

A domaći "kapitalisti" sve "kupili" kao strane of šor kompanije, isključivo radi nekretnina.

Milun

pre 12 godina

Ima istine i u ovome shto kaze Milan Beko. Politichka oligarhija rekertira sve redom, drze sve medije, pa slusajte samo izjave glavnih lidera, polupretnja do pretnje.

Reketiraju se svi od strane drzavnog aparata, nista ne moze da se uradi ni najmanja sitnica a da se ne podmiti najobichniji drzavni sluzbenik, anesto ozbiljnije, pa zna se adresa u politickom vrhu ili oko tog vrha gde treba da se da dovoljno, da nebi bilo daljih smetnji!

Krivi su i tajkuni ali vlast treba prva da poshruje zakone i ochisti tajkune i prevarante u svojim rdovima, rezim je pun sumnjivih tipova.

dO

pre 12 godina

@Ik ben ook Aleksandar

Na srpskom se kaže i Letonija i Latvija. Isključi malo nacionalizam pre nego što se usudiš da ispravljaš druge.

Bojana

pre 12 godina

Riba uvek smrdi od glave,korupcija je najveca na najvisem nivou,drzavnom,to najbolje pokazuje prodaja NIS-a bez tendera po dogovoru..

Zika

pre 12 godina

Mora da se nesto sporeckao sa vlastodrzcima pa sada o njima tako. Sto se toga nije setio ranije? Na kratke staze ce neko od dve zaracene strane imati korist. Najbolje bi bilo da obe izgube, profitirace narod.

zorica

pre 12 godina

Da su ti sto sebi tepaju "kapitalisti" firme kupovali da bi u njih dodatno investirali i unapredili poslovanje ne bi doslo do povecanja nezaposlenosti, vec do znacajnog smanjenja. Kako su ih interesovale samo lokacije sad smo tu gde jesmo. Normalno da bi im sad trebalo malo otvaranja, jer ko ce da kupi te stanove i poslovne prostore koje su izgradili. Tu su se izgleda malo zabrojali. Ma, mnogo su se zabrojali, pogotovo kad je Beograd u pitanju.

Srbija je propustila sansu da postane administrativni centar za Jugoistocnu Evropu (mini Brisel), a grabljivcima lokacija je ocito bezobrazluk jaca strana od pameti. U grabezu su zaboravili da se pozabave time da se i u buduce kupce tog atraktivno izgradjenog treba investirati.

Nece stranci pohrliti da kupuju stanove u Beogradu samo zbog toga sto su dobre zurke na splavovima.

Ik ben Aleksandar

pre 12 godina

za (Ik ben ook Aleksandar, 16. jun 2011 09:26)

U pravu si što se tiče naziva.

A za rečnik - pogledaj najnoviji rečnik srpskog jezika, pa češ videti da piše i Letonija i Latvija.

Filip

pre 12 godina

Neverovatno!? Potpuno preslikana radnja filma "Maratonci trce pocasni krug"! Naravno, navijam za "Topalovice" iako su mnogo losi likovi, ali ipak "benigniji" od raznih "Pitona".

Dzoni

pre 12 godina

Nije Srbija prva zemlja u kojoj je oligarhija drzi sve u rukama. Ali, u retko kojoj drugoj zemlji je ta oligarhija toliko nesposobna i destruktivna. Nema tu preduzetnika koji nesto stvara, nego se sve svodi na zelenasenje. Da ne pricamo o potupunom zanemarivanju obrazovanja...

Novakovic

pre 12 godina

sta reci kad poslanici naplacuju parkirng na skupstinskoj blagajni iako im je ta usluga besplatna,a ne mogu ni da zamislim sta rade ovi po upravnim odborima i direktori velikih drzavnih preduzeca

Aleksandar

pre 12 godina

za (Boza, 15. jun 2011 18:26)

pa nije baš tako, svi to javno govorimo, i to ovde čak i u komentarimma, ali problem je što vlast baš briga za to.

Djukic

pre 12 godina

Sve se nadam da ovo sto Beko prica nije tacno... No cim dodje neka nova vlada sa nekim novim likovima, isto ce postupati kao i ova+++++++++++ sad. To je u Srbiji izgleda tako. Spasavaj se ko moze!

Bojovic

pre 12 godina

Reket ili korupcija, kako god mi to zvali svodi se na isto. Drzava uzima od nas koji nemamo i time puni svoje dzepove. E sa tim imam problem.

Dule BGD

pre 12 godina

Nikad necu znati istinu o tome kako so ko obogatio. To me ni ne interesuje. Interesuje me zasto ja zivim tesko, a placam sve poreze i dazbine na svakom koraku i jedva krpim kraj sa krajem.

Vesperzijan

pre 12 godina

Па да нису они, вероватно би онда мали део попут Вас и Мишковића све држао у рукама. Не ваљате ни ви, дували сте у тикву са овима сада видите да Ђаво и није тако црн те да би бољи партнер био. Но, ето, сада дижете глас када је ваш новчаник у питању. Где овде поменусте народ и тако, неке обичне, гладне и бесне људе ?