Ponedeljak, 11.04.2011.

12:31

Tadić: Garantujem najbolje uslove

Predstavnici kuvajtskog biznisa izrazili su spremnost da srpske kompanije uključe u vladine projekte u vrednosti od preko milijardu dolara.

Izvor: Tanjug

Tadiæ: Garantujem najbolje uslove IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Lela Simic

pre 13 godina

Taki nije djaba u zemlji Srbiji,koju nema kada nisu ispljuvali i koristili za svoje prljave radnje,zajedno sa ovim ostatkom naroda i nase nezasticene dece,tako da sve njih i njihove privredne i ekonomske ponude treba ignorisati jer koji vrag muti radnje oni su mu prijatelji.

ivann

pre 13 godina

Cujem da se neko ovde brine da SNS unajmljuje ljude da pisu komentare?! Isto i ja mogu da zakljucim da je gospodin ,ciji je ovo komentar, iz redova DS.
Gospodine, a i ostali koji imaju slicno misljenje, ja nisam obozavalac Tome Nikolica , sta vise , mrzim ga da ocima ne mogu da ga vidim, kao i Kostunicu, ali sto ne mogu da smislim Tadica i nista mu ne verujem , ne mozete ni da zamislite !!!

sasa jokic

pre 13 godina

Ja evo potpisujem da ce Misko da ih oberucke doceka u zoni poljoprivrede! Pa On toliko voli konkurenciju, a sto voli da pomogne......!

SMM

pre 13 godina

E pa svi vi smaraci i pljuvaci eto vam Tome, Velje Ilica (i kuma Branka Jocica), sve Karice i Aleksandra Vulina pa glasajte za njih!!!

Aleksa

pre 13 godina

Glasao sam al ni ja više neću za vas DS. Umesto da bolje živimo vama su usta puna EU. Da bolji život dolazi sa EU Mađarska i većina istočnih zemalja ne bi grcala u jadu i bedi.

Branko

pre 13 godina

Bolje bi bilo da nisi ništa garantovao. Možda bi Kuvajćani i dali neku paru a ovko kad vide ko im garantuje (predsednik koji nije ispunio nijedno predizborno obećanje)ništa od posla.

misko

pre 13 godina

Tadić je na Biznis forumu zaključio da su “mir i stabilnost fundamentalni interes i Srbije i Kuvajta” i Kuvajćanima poručio da će “u Srbiji uvek imati prijatelje, kao što su imali i u prošlosti”.

Ovako si govorio i Gadafiju samo što si ti sada Sarkozijev potrčko, on te je i poslao u Kuvajt.

Ni po babu, ni po stricevima

pre 13 godina

“Daću podršku svakom vašem privredniku i investitoru i garantujem, kao predsednik republike, da ćete u Srbiji imati najbolje moguće uslove poslovanja”
A sta bi sa Kinezima? Ispaliste ih za 7 miliona na brzaka. Il' je to sica para pa se ne racuna? Ma kakav biznis, beste ako niste Rusi!

Alija

pre 13 godina

Vrlo uvjerljivo od Tadića. Kuvajt = muslimani+najžešći saveznik Amerika. A u Srbiji čim je frka plane džamija i američka ambasada.

victoria

pre 13 godina

Pa gospodine presednice kome vi garantujete ,garanyovali ste i da ce u srbiji biti bolje a sta ste sa srbijom uradili,sve prodali ,i sve usnistili,narod nema novca ni za hleb i mleko ,pola njoh nemoze ni kod lekara da ode jer nema overenu knjizicu ...ma sta pricas daj nekome drugom da vodi zemlju kad vec ti neznas ,samo slusas sta ti ovi sa zapada kazu.......dosta si unisto daj da neko dodje da vidimo moze li sve ovo da sredi...srbiji treba bolje sutra a sa tobom to nije moguce...

Boris

pre 13 godina

Garantujem da cete dobiti gradjevinsku dozvolu najvise za dve godine, Dulic je znacajno unapredio procedure.
Garantujem srpskim privrednicima da ce imati najgore uslove poslovanja!

*Rade*

pre 13 godina

Ko još veruje garancijama Tadića? Tiajnaioć mu je glavni propagator i dali još komentarisati. Valjda nisu Kuvajćani doliko naivni. Nego proveri Tadiću da li ti je raćun u Crnoj Gori blokiran .

kiza

pre 13 godina

"a čija je ukupna vrednost više od milijardu dolara. "

Milijarda dolara i nije bas ambiciozna za pojmove zemalja iz tog regiona, pogotovo ako kao sto pise se odnosi na "gradju luka, gradova, i velikih infrastructurnih projekata".

Pre ce biti da se radi o 100-nama milijardi.

Kuvajt od nafte godisnje "ubere" od izvoza nafte preko 70 milijardi dolara.

Nadam se da cemo da dobijemo poslove u vrednosti bar te "skromne" jedne milijarde sto je za nas super (nadam se u agraru, da se i taj nas 'vecni talenat' pomakne sa mrtve tacke)

dana

pre 13 godina

“Daću podršku svakom vašem privredniku i investitoru i garantujem, kao predsednik republike, da ćete u Srbiji imati najbolje moguće uslove poslovanja”. On nema pojma o demokratiji. Prica kao naobicniji populista. Govori su mu prepuni fraza, nikad necete od njega cuti nesto sto se moze citirati.Ja se nadam da on nece dugo jos biti tu gde je. Tesko ga je svariti!!!

dr house

pre 13 godina

Prazne priče,nadam se uskoro bivši predsedniče !!! Izgleda preslušavate Titove trake , u istom stilu su i vaše izjave !...Samo prazne priče!

M. Н. Лазар

pre 13 godina

Ало, лијепи Тадићу!
Кувајћанима је јефтиније, да купе нове и савременије тенкове, него да плате наше ремонте.
Ти си био министар одбране, војци чији камиони (ТАМ, ФАП и остали) нису офарбани 35 година, а причаш о извозу војне технологије!
А, сада лично; који је то спасилачки модел FIAT-a, за Србију?
Како се избори приблишавају, ти све више булазниш.
Жал' Боже пара које трошиш на путовања.

posmatrac

pre 13 godina

i ja ne volim precednika ali je upecatljivo kako sns angazuje ljude za ove komentare.briga me za tadica ali znam da ovi sto se pale da ce da naprave revoluciju trena da znaju ea nismo zaboravili vlast dss-a i ns-a a sns je tu i zeli vlast ali moli boga da je ne dobije.ovo s kuvajtom je ok al ce se desiti nikad.e sad sto se tadica tice on je samo rekao da garantuje uslove a kako ce se drzava ili ko god ponasati posle toga to svi znamo.dozvolice strancima da kupe sve i da ne placaju radnike i trebace im par godina da to rese(problem kao npr u Juri sa koreancima u Raci)onda ce da kaze da tu drzava ne moze nista isl.svi ste isti a Tomi predlazem da prvo nabavi diplomu nekog fakulteta pa da onda prica o ekonomiji.on ce se zalagati za saradnju sa azerbejdzanom i irakom mozda i sa kubom a trebao bi i engleski da nauci da bi branio kosovo u UNjadna li je nasa srbijica...

ponavljac

pre 13 godina

predsednice, ja kad vas slusam uvek pomislim da bih jako voleo da upoznam nekog vaseg bivseg djaka (samo da nije vuk jeremice, hvala) cisto da ga pitam kakav ste vi bili profa i jel nesto naucio kod vas na casu psihilogije...gledajuci vas na mestu predsednika, meni delujete sasvim neubedljivo, da ne upotrebim neku tezu rec (citaj psovku)...

Igor

pre 13 godina

Da je Tadic bio predsednik od 90 te ne bilo ratova i sankcija i zivelo bi se danas mnogo bolje al doso je suvise kasno kad je sve vec bilo unisteno, tako da nije on kriv za ovakvo stanje.DZabe on gura kamen uzbrdo kad ostali vuku nizbrdo.Pozdravljam saradnju sa Kuvajtom.

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Ako Tadic ima "srece" da ga u Kuvajtu ne poznaju kao sto ga poznaju gradjani Srbije ili ovi iz blizih zemalja, onda je mozda i moguce da mu poveruju na rec tj. u njegove "garancije" ?
Ja ga licno necu "ofirati" zbog gradjana Srbije iako mi moj moral nalaze da Kuvajtu "skrenem paznju" na to da Tadiceve garancije "vrede" kao i svako bla, bla bilo kog "sarlatana" koji vidi "sansu" da izvozi najskuplji keompir na Svetu u Kuvajt ? "Srbija nije u stanju sebe da prehrani a Tadic godinama vidi potencijal u poljoprivredi ?

srdjan

pre 13 godina

bravo predsednice!

sporazum ovakvog obima mogao bi da znaci neophodan incijalni cim za srpsku ekonomiju. ko je pametan, trazice priliku da radi sa Bliskim (nama sve blizim) Istokom

Andrej77

pre 13 godina

@Vracaj se u zemlju da vidis uslove koje ti je postavio narod!!!
(Igorko, 11. april 2011 12:47)


Koji narod.. mislis Karicevi i SNS simpatizeri, hvala bogu jos vas je manje od 50% a kada predjete taj broj ja selim porodicu negde daleko!

Marija

pre 13 godina

Kome gospodine predsedniče da ponudite kada vam niko ništa ne veruje. U svetu smo ocrnjeni kao najgora zemlja po pitanju korupcije i dobijanja dozvola radi razvoja biznisa. I sad će Kuvajt da veruje Tadiću a ne "DOING BUSSINES REPORT"!!!

Андрија Кокановић

pre 13 godina

Честитам нашем државном врху на овом великом послу!

Заиста, сада све ове године пропадања, довођења сопственог народа на руб егзистенције имају смисла - можемо се такмичити са осталим земљама не оваквим тендерима јер је народ спреман да ради и за корицу од хлеба! Јефтина радна снага привлачи велике инвестиције.

Још једном, све похвале ДС-у на сјајној тактици у последњих 10 година која је довела до закључења овог великог посла. Наставите овако и инвеститори ће нагрнути јер ћемо за хлеб и млеко да радимо.

"Uspesni" privrednik

pre 13 godina

Samo izvolite biznismeni iz svih krajeva sveta dodjite u srbiju da ulazete, jer je ovde neverovatna prilika za biznis! Ovde privatnici pucaju od posla, ovde ste zasticeni od neplatisa, ovde vam razne inspekcije tolerisu sve, ovde drzava ima sluha za privrednike, ovde zakoni i sudstvo brane cast postenih privrednika.....Samo moram da napomenem jednu sitnicu, da bi ste uzivali u svemu navedenom morate biti clan stranke, da podmicujete vlast, da finansirate stranke, jer kod nas su uspesni samo tajkuni i kontraverzni biznismeni, a ja ostale privrednike ne ubrajam u ovaj milje! Verovatno je Tadic to zaboravio da Vam napomene, do duse sta pa pomenuti mi predsednik uopste zna o privredi!

Ljuba

pre 13 godina

Moje pitanje , koliko dugo mislite da cete biti na polozaju Predsednika?. Iako sam glasao za vas , razocarali ste ogromnu vecinu gradjana I treba da da napustite tu funkciju. Sacuvajte bar malo dostojanstva.

Jovan

pre 13 godina

Evo na englsekom kada ne čuješ glas naroda. Možda su u čestoj komunikaciji sa strancima kao Šojić.

Please, find the compass. You forget it.

Razočarana

pre 13 godina

Predsedničeeeeee,
Neeeemooojte višeeeee da obećavate. Doveli ste nas do prosjačkog štapa, BRE! DO PROSJAČKOG ŠTAPAAAA. Nema više ni posla, ni para, ni šanse, ni nade, ni vere, ni vaših slatkorečivih priča. Ovo je strašno, na šta nam liči zemlja i njeni građani. Tumaramo ulicama za poslom, za načinima da uštedimo nešto što nemamo, da preguramo mesec. Neeemojte višeeee!!!

sad su krenuli i po inostranstvu da nas brukaju

pre 13 godina

Da bi neko nešto garantovao treba prvo da ima kredibilitet, a ti ga Tadiću sigurno nemaš.

Zbog toga samo strancima koji te ne znaju možeš još nešto da obećavaš, u Srbiji već svi znaju koliko tvoja obećanja (ne) vrede.

cccc....

pre 13 godina

Sta je predsednice ispljuvao si Gadafija , pa si skontao da treba nafte posto su braca Rusi zavrnuli slavinu , a pritom ste im poklonili NIS . Sad je Kuvajt dobar . Nesvatite pogresno , pametno je ovo ,ali da nebude G6 uslovi , placanje , taljenje i ostalo . Da ste bili pametniji , kucali bi oni na nasa vrata , a ne mi na njihova i bolje bi smo prosli , uz opasku da neznamo ni da li je ovo uopste istinioto , pametno i isplativo , kao i sve sto je bilo do sad i ako mislim da folirate kao sto ste folirali za 10 mlrd. evrica koje je satro doneo Putin .

FOLIRANTI I MARKETING kojim samo glupan u ovoj bedi moze da poveruje .

betmen

pre 13 godina

NADAM SE DA OVI IZ KUVAJTA NEĆE NASESTI NA NJEGOVA OBEĆANJA, KAO ŠTO SMO MI NASELI!

I ŠTA TO I U ČIJE IME ON OBEĆAVA! ZNA SE ŠTA JE PREDSEDNIKOV POSAO, KAO DA JE MALO ISKOČIO IZ OKVIRA!

Aleksandar

pre 13 godina

“Daću podršku svakom vašem privredniku i investitoru i garantujem, kao predsednik republike, da ćete u Srbiji imati najbolje moguće uslove poslovanja”

A šta je sa nama koji živimo i radimo u ovoj zemlji?
Podrške i garancije ne važe, je li?

Aleksandar

pre 13 godina

“Daću podršku svakom vašem privredniku i investitoru i garantujem, kao predsednik republike, da ćete u Srbiji imati najbolje moguće uslove poslovanja”

A šta je sa nama koji živimo i radimo u ovoj zemlji?
Podrške i garancije ne važe, je li?

Андрија Кокановић

pre 13 godina

Честитам нашем државном врху на овом великом послу!

Заиста, сада све ове године пропадања, довођења сопственог народа на руб егзистенције имају смисла - можемо се такмичити са осталим земљама не оваквим тендерима јер је народ спреман да ради и за корицу од хлеба! Јефтина радна снага привлачи велике инвестиције.

Још једном, све похвале ДС-у на сјајној тактици у последњих 10 година која је довела до закључења овог великог посла. Наставите овако и инвеститори ће нагрнути јер ћемо за хлеб и млеко да радимо.

cccc....

pre 13 godina

Sta je predsednice ispljuvao si Gadafija , pa si skontao da treba nafte posto su braca Rusi zavrnuli slavinu , a pritom ste im poklonili NIS . Sad je Kuvajt dobar . Nesvatite pogresno , pametno je ovo ,ali da nebude G6 uslovi , placanje , taljenje i ostalo . Da ste bili pametniji , kucali bi oni na nasa vrata , a ne mi na njihova i bolje bi smo prosli , uz opasku da neznamo ni da li je ovo uopste istinioto , pametno i isplativo , kao i sve sto je bilo do sad i ako mislim da folirate kao sto ste folirali za 10 mlrd. evrica koje je satro doneo Putin .

FOLIRANTI I MARKETING kojim samo glupan u ovoj bedi moze da poveruje .

Marija

pre 13 godina

Kome gospodine predsedniče da ponudite kada vam niko ništa ne veruje. U svetu smo ocrnjeni kao najgora zemlja po pitanju korupcije i dobijanja dozvola radi razvoja biznisa. I sad će Kuvajt da veruje Tadiću a ne "DOING BUSSINES REPORT"!!!

sad su krenuli i po inostranstvu da nas brukaju

pre 13 godina

Da bi neko nešto garantovao treba prvo da ima kredibilitet, a ti ga Tadiću sigurno nemaš.

Zbog toga samo strancima koji te ne znaju možeš još nešto da obećavaš, u Srbiji već svi znaju koliko tvoja obećanja (ne) vrede.

betmen

pre 13 godina

NADAM SE DA OVI IZ KUVAJTA NEĆE NASESTI NA NJEGOVA OBEĆANJA, KAO ŠTO SMO MI NASELI!

I ŠTA TO I U ČIJE IME ON OBEĆAVA! ZNA SE ŠTA JE PREDSEDNIKOV POSAO, KAO DA JE MALO ISKOČIO IZ OKVIRA!

"Uspesni" privrednik

pre 13 godina

Samo izvolite biznismeni iz svih krajeva sveta dodjite u srbiju da ulazete, jer je ovde neverovatna prilika za biznis! Ovde privatnici pucaju od posla, ovde ste zasticeni od neplatisa, ovde vam razne inspekcije tolerisu sve, ovde drzava ima sluha za privrednike, ovde zakoni i sudstvo brane cast postenih privrednika.....Samo moram da napomenem jednu sitnicu, da bi ste uzivali u svemu navedenom morate biti clan stranke, da podmicujete vlast, da finansirate stranke, jer kod nas su uspesni samo tajkuni i kontraverzni biznismeni, a ja ostale privrednike ne ubrajam u ovaj milje! Verovatno je Tadic to zaboravio da Vam napomene, do duse sta pa pomenuti mi predsednik uopste zna o privredi!

Ljuba

pre 13 godina

Moje pitanje , koliko dugo mislite da cete biti na polozaju Predsednika?. Iako sam glasao za vas , razocarali ste ogromnu vecinu gradjana I treba da da napustite tu funkciju. Sacuvajte bar malo dostojanstva.

Jovan

pre 13 godina

Evo na englsekom kada ne čuješ glas naroda. Možda su u čestoj komunikaciji sa strancima kao Šojić.

Please, find the compass. You forget it.

srdjan

pre 13 godina

bravo predsednice!

sporazum ovakvog obima mogao bi da znaci neophodan incijalni cim za srpsku ekonomiju. ko je pametan, trazice priliku da radi sa Bliskim (nama sve blizim) Istokom

ivann

pre 13 godina

Cujem da se neko ovde brine da SNS unajmljuje ljude da pisu komentare?! Isto i ja mogu da zakljucim da je gospodin ,ciji je ovo komentar, iz redova DS.
Gospodine, a i ostali koji imaju slicno misljenje, ja nisam obozavalac Tome Nikolica , sta vise , mrzim ga da ocima ne mogu da ga vidim, kao i Kostunicu, ali sto ne mogu da smislim Tadica i nista mu ne verujem , ne mozete ni da zamislite !!!

Alija

pre 13 godina

Vrlo uvjerljivo od Tadića. Kuvajt = muslimani+najžešći saveznik Amerika. A u Srbiji čim je frka plane džamija i američka ambasada.

Branko

pre 13 godina

Bolje bi bilo da nisi ništa garantovao. Možda bi Kuvajćani i dali neku paru a ovko kad vide ko im garantuje (predsednik koji nije ispunio nijedno predizborno obećanje)ništa od posla.

misko

pre 13 godina

Tadić je na Biznis forumu zaključio da su “mir i stabilnost fundamentalni interes i Srbije i Kuvajta” i Kuvajćanima poručio da će “u Srbiji uvek imati prijatelje, kao što su imali i u prošlosti”.

Ovako si govorio i Gadafiju samo što si ti sada Sarkozijev potrčko, on te je i poslao u Kuvajt.

victoria

pre 13 godina

Pa gospodine presednice kome vi garantujete ,garanyovali ste i da ce u srbiji biti bolje a sta ste sa srbijom uradili,sve prodali ,i sve usnistili,narod nema novca ni za hleb i mleko ,pola njoh nemoze ni kod lekara da ode jer nema overenu knjizicu ...ma sta pricas daj nekome drugom da vodi zemlju kad vec ti neznas ,samo slusas sta ti ovi sa zapada kazu.......dosta si unisto daj da neko dodje da vidimo moze li sve ovo da sredi...srbiji treba bolje sutra a sa tobom to nije moguce...

Ni po babu, ni po stricevima

pre 13 godina

“Daću podršku svakom vašem privredniku i investitoru i garantujem, kao predsednik republike, da ćete u Srbiji imati najbolje moguće uslove poslovanja”
A sta bi sa Kinezima? Ispaliste ih za 7 miliona na brzaka. Il' je to sica para pa se ne racuna? Ma kakav biznis, beste ako niste Rusi!

dana

pre 13 godina

“Daću podršku svakom vašem privredniku i investitoru i garantujem, kao predsednik republike, da ćete u Srbiji imati najbolje moguće uslove poslovanja”. On nema pojma o demokratiji. Prica kao naobicniji populista. Govori su mu prepuni fraza, nikad necete od njega cuti nesto sto se moze citirati.Ja se nadam da on nece dugo jos biti tu gde je. Tesko ga je svariti!!!

M. Н. Лазар

pre 13 godina

Ало, лијепи Тадићу!
Кувајћанима је јефтиније, да купе нове и савременије тенкове, него да плате наше ремонте.
Ти си био министар одбране, војци чији камиони (ТАМ, ФАП и остали) нису офарбани 35 година, а причаш о извозу војне технологије!
А, сада лично; који је то спасилачки модел FIAT-a, за Србију?
Како се избори приблишавају, ти све више булазниш.
Жал' Боже пара које трошиш на путовања.

Boris

pre 13 godina

Garantujem da cete dobiti gradjevinsku dozvolu najvise za dve godine, Dulic je znacajno unapredio procedure.
Garantujem srpskim privrednicima da ce imati najgore uslove poslovanja!

Aleksa

pre 13 godina

Glasao sam al ni ja više neću za vas DS. Umesto da bolje živimo vama su usta puna EU. Da bolji život dolazi sa EU Mađarska i većina istočnih zemalja ne bi grcala u jadu i bedi.

Andrej77

pre 13 godina

@Vracaj se u zemlju da vidis uslove koje ti je postavio narod!!!
(Igorko, 11. april 2011 12:47)


Koji narod.. mislis Karicevi i SNS simpatizeri, hvala bogu jos vas je manje od 50% a kada predjete taj broj ja selim porodicu negde daleko!

dr house

pre 13 godina

Prazne priče,nadam se uskoro bivši predsedniče !!! Izgleda preslušavate Titove trake , u istom stilu su i vaše izjave !...Samo prazne priče!

ponavljac

pre 13 godina

predsednice, ja kad vas slusam uvek pomislim da bih jako voleo da upoznam nekog vaseg bivseg djaka (samo da nije vuk jeremice, hvala) cisto da ga pitam kakav ste vi bili profa i jel nesto naucio kod vas na casu psihilogije...gledajuci vas na mestu predsednika, meni delujete sasvim neubedljivo, da ne upotrebim neku tezu rec (citaj psovku)...

Igor

pre 13 godina

Da je Tadic bio predsednik od 90 te ne bilo ratova i sankcija i zivelo bi se danas mnogo bolje al doso je suvise kasno kad je sve vec bilo unisteno, tako da nije on kriv za ovakvo stanje.DZabe on gura kamen uzbrdo kad ostali vuku nizbrdo.Pozdravljam saradnju sa Kuvajtom.

*Rade*

pre 13 godina

Ko još veruje garancijama Tadića? Tiajnaioć mu je glavni propagator i dali još komentarisati. Valjda nisu Kuvajćani doliko naivni. Nego proveri Tadiću da li ti je raćun u Crnoj Gori blokiran .

Razočarana

pre 13 godina

Predsedničeeeeee,
Neeeemooojte višeeeee da obećavate. Doveli ste nas do prosjačkog štapa, BRE! DO PROSJAČKOG ŠTAPAAAA. Nema više ni posla, ni para, ni šanse, ni nade, ni vere, ni vaših slatkorečivih priča. Ovo je strašno, na šta nam liči zemlja i njeni građani. Tumaramo ulicama za poslom, za načinima da uštedimo nešto što nemamo, da preguramo mesec. Neeemojte višeeee!!!

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Ako Tadic ima "srece" da ga u Kuvajtu ne poznaju kao sto ga poznaju gradjani Srbije ili ovi iz blizih zemalja, onda je mozda i moguce da mu poveruju na rec tj. u njegove "garancije" ?
Ja ga licno necu "ofirati" zbog gradjana Srbije iako mi moj moral nalaze da Kuvajtu "skrenem paznju" na to da Tadiceve garancije "vrede" kao i svako bla, bla bilo kog "sarlatana" koji vidi "sansu" da izvozi najskuplji keompir na Svetu u Kuvajt ? "Srbija nije u stanju sebe da prehrani a Tadic godinama vidi potencijal u poljoprivredi ?

kiza

pre 13 godina

"a čija je ukupna vrednost više od milijardu dolara. "

Milijarda dolara i nije bas ambiciozna za pojmove zemalja iz tog regiona, pogotovo ako kao sto pise se odnosi na "gradju luka, gradova, i velikih infrastructurnih projekata".

Pre ce biti da se radi o 100-nama milijardi.

Kuvajt od nafte godisnje "ubere" od izvoza nafte preko 70 milijardi dolara.

Nadam se da cemo da dobijemo poslove u vrednosti bar te "skromne" jedne milijarde sto je za nas super (nadam se u agraru, da se i taj nas 'vecni talenat' pomakne sa mrtve tacke)

sasa jokic

pre 13 godina

Ja evo potpisujem da ce Misko da ih oberucke doceka u zoni poljoprivrede! Pa On toliko voli konkurenciju, a sto voli da pomogne......!

posmatrac

pre 13 godina

i ja ne volim precednika ali je upecatljivo kako sns angazuje ljude za ove komentare.briga me za tadica ali znam da ovi sto se pale da ce da naprave revoluciju trena da znaju ea nismo zaboravili vlast dss-a i ns-a a sns je tu i zeli vlast ali moli boga da je ne dobije.ovo s kuvajtom je ok al ce se desiti nikad.e sad sto se tadica tice on je samo rekao da garantuje uslove a kako ce se drzava ili ko god ponasati posle toga to svi znamo.dozvolice strancima da kupe sve i da ne placaju radnike i trebace im par godina da to rese(problem kao npr u Juri sa koreancima u Raci)onda ce da kaze da tu drzava ne moze nista isl.svi ste isti a Tomi predlazem da prvo nabavi diplomu nekog fakulteta pa da onda prica o ekonomiji.on ce se zalagati za saradnju sa azerbejdzanom i irakom mozda i sa kubom a trebao bi i engleski da nauci da bi branio kosovo u UNjadna li je nasa srbijica...

SMM

pre 13 godina

E pa svi vi smaraci i pljuvaci eto vam Tome, Velje Ilica (i kuma Branka Jocica), sve Karice i Aleksandra Vulina pa glasajte za njih!!!

Lela Simic

pre 13 godina

Taki nije djaba u zemlji Srbiji,koju nema kada nisu ispljuvali i koristili za svoje prljave radnje,zajedno sa ovim ostatkom naroda i nase nezasticene dece,tako da sve njih i njihove privredne i ekonomske ponude treba ignorisati jer koji vrag muti radnje oni su mu prijatelji.

srdjan

pre 13 godina

bravo predsednice!

sporazum ovakvog obima mogao bi da znaci neophodan incijalni cim za srpsku ekonomiju. ko je pametan, trazice priliku da radi sa Bliskim (nama sve blizim) Istokom

SMM

pre 13 godina

E pa svi vi smaraci i pljuvaci eto vam Tome, Velje Ilica (i kuma Branka Jocica), sve Karice i Aleksandra Vulina pa glasajte za njih!!!

Aleksandar

pre 13 godina

“Daću podršku svakom vašem privredniku i investitoru i garantujem, kao predsednik republike, da ćete u Srbiji imati najbolje moguće uslove poslovanja”

A šta je sa nama koji živimo i radimo u ovoj zemlji?
Podrške i garancije ne važe, je li?

cccc....

pre 13 godina

Sta je predsednice ispljuvao si Gadafija , pa si skontao da treba nafte posto su braca Rusi zavrnuli slavinu , a pritom ste im poklonili NIS . Sad je Kuvajt dobar . Nesvatite pogresno , pametno je ovo ,ali da nebude G6 uslovi , placanje , taljenje i ostalo . Da ste bili pametniji , kucali bi oni na nasa vrata , a ne mi na njihova i bolje bi smo prosli , uz opasku da neznamo ni da li je ovo uopste istinioto , pametno i isplativo , kao i sve sto je bilo do sad i ako mislim da folirate kao sto ste folirali za 10 mlrd. evrica koje je satro doneo Putin .

FOLIRANTI I MARKETING kojim samo glupan u ovoj bedi moze da poveruje .

Андрија Кокановић

pre 13 godina

Честитам нашем државном врху на овом великом послу!

Заиста, сада све ове године пропадања, довођења сопственог народа на руб егзистенције имају смисла - можемо се такмичити са осталим земљама не оваквим тендерима јер је народ спреман да ради и за корицу од хлеба! Јефтина радна снага привлачи велике инвестиције.

Још једном, све похвале ДС-у на сјајној тактици у последњих 10 година која је довела до закључења овог великог посла. Наставите овако и инвеститори ће нагрнути јер ћемо за хлеб и млеко да радимо.

betmen

pre 13 godina

NADAM SE DA OVI IZ KUVAJTA NEĆE NASESTI NA NJEGOVA OBEĆANJA, KAO ŠTO SMO MI NASELI!

I ŠTA TO I U ČIJE IME ON OBEĆAVA! ZNA SE ŠTA JE PREDSEDNIKOV POSAO, KAO DA JE MALO ISKOČIO IZ OKVIRA!

Ljuba

pre 13 godina

Moje pitanje , koliko dugo mislite da cete biti na polozaju Predsednika?. Iako sam glasao za vas , razocarali ste ogromnu vecinu gradjana I treba da da napustite tu funkciju. Sacuvajte bar malo dostojanstva.

Igor

pre 13 godina

Da je Tadic bio predsednik od 90 te ne bilo ratova i sankcija i zivelo bi se danas mnogo bolje al doso je suvise kasno kad je sve vec bilo unisteno, tako da nije on kriv za ovakvo stanje.DZabe on gura kamen uzbrdo kad ostali vuku nizbrdo.Pozdravljam saradnju sa Kuvajtom.

Marija

pre 13 godina

Kome gospodine predsedniče da ponudite kada vam niko ništa ne veruje. U svetu smo ocrnjeni kao najgora zemlja po pitanju korupcije i dobijanja dozvola radi razvoja biznisa. I sad će Kuvajt da veruje Tadiću a ne "DOING BUSSINES REPORT"!!!

sad su krenuli i po inostranstvu da nas brukaju

pre 13 godina

Da bi neko nešto garantovao treba prvo da ima kredibilitet, a ti ga Tadiću sigurno nemaš.

Zbog toga samo strancima koji te ne znaju možeš još nešto da obećavaš, u Srbiji već svi znaju koliko tvoja obećanja (ne) vrede.

"Uspesni" privrednik

pre 13 godina

Samo izvolite biznismeni iz svih krajeva sveta dodjite u srbiju da ulazete, jer je ovde neverovatna prilika za biznis! Ovde privatnici pucaju od posla, ovde ste zasticeni od neplatisa, ovde vam razne inspekcije tolerisu sve, ovde drzava ima sluha za privrednike, ovde zakoni i sudstvo brane cast postenih privrednika.....Samo moram da napomenem jednu sitnicu, da bi ste uzivali u svemu navedenom morate biti clan stranke, da podmicujete vlast, da finansirate stranke, jer kod nas su uspesni samo tajkuni i kontraverzni biznismeni, a ja ostale privrednike ne ubrajam u ovaj milje! Verovatno je Tadic to zaboravio da Vam napomene, do duse sta pa pomenuti mi predsednik uopste zna o privredi!

Jovan

pre 13 godina

Evo na englsekom kada ne čuješ glas naroda. Možda su u čestoj komunikaciji sa strancima kao Šojić.

Please, find the compass. You forget it.

Andrej77

pre 13 godina

@Vracaj se u zemlju da vidis uslove koje ti je postavio narod!!!
(Igorko, 11. april 2011 12:47)


Koji narod.. mislis Karicevi i SNS simpatizeri, hvala bogu jos vas je manje od 50% a kada predjete taj broj ja selim porodicu negde daleko!

posmatrac

pre 13 godina

i ja ne volim precednika ali je upecatljivo kako sns angazuje ljude za ove komentare.briga me za tadica ali znam da ovi sto se pale da ce da naprave revoluciju trena da znaju ea nismo zaboravili vlast dss-a i ns-a a sns je tu i zeli vlast ali moli boga da je ne dobije.ovo s kuvajtom je ok al ce se desiti nikad.e sad sto se tadica tice on je samo rekao da garantuje uslove a kako ce se drzava ili ko god ponasati posle toga to svi znamo.dozvolice strancima da kupe sve i da ne placaju radnike i trebace im par godina da to rese(problem kao npr u Juri sa koreancima u Raci)onda ce da kaze da tu drzava ne moze nista isl.svi ste isti a Tomi predlazem da prvo nabavi diplomu nekog fakulteta pa da onda prica o ekonomiji.on ce se zalagati za saradnju sa azerbejdzanom i irakom mozda i sa kubom a trebao bi i engleski da nauci da bi branio kosovo u UNjadna li je nasa srbijica...

Ni po babu, ni po stricevima

pre 13 godina

“Daću podršku svakom vašem privredniku i investitoru i garantujem, kao predsednik republike, da ćete u Srbiji imati najbolje moguće uslove poslovanja”
A sta bi sa Kinezima? Ispaliste ih za 7 miliona na brzaka. Il' je to sica para pa se ne racuna? Ma kakav biznis, beste ako niste Rusi!

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Ako Tadic ima "srece" da ga u Kuvajtu ne poznaju kao sto ga poznaju gradjani Srbije ili ovi iz blizih zemalja, onda je mozda i moguce da mu poveruju na rec tj. u njegove "garancije" ?
Ja ga licno necu "ofirati" zbog gradjana Srbije iako mi moj moral nalaze da Kuvajtu "skrenem paznju" na to da Tadiceve garancije "vrede" kao i svako bla, bla bilo kog "sarlatana" koji vidi "sansu" da izvozi najskuplji keompir na Svetu u Kuvajt ? "Srbija nije u stanju sebe da prehrani a Tadic godinama vidi potencijal u poljoprivredi ?

kiza

pre 13 godina

"a čija je ukupna vrednost više od milijardu dolara. "

Milijarda dolara i nije bas ambiciozna za pojmove zemalja iz tog regiona, pogotovo ako kao sto pise se odnosi na "gradju luka, gradova, i velikih infrastructurnih projekata".

Pre ce biti da se radi o 100-nama milijardi.

Kuvajt od nafte godisnje "ubere" od izvoza nafte preko 70 milijardi dolara.

Nadam se da cemo da dobijemo poslove u vrednosti bar te "skromne" jedne milijarde sto je za nas super (nadam se u agraru, da se i taj nas 'vecni talenat' pomakne sa mrtve tacke)

Aleksa

pre 13 godina

Glasao sam al ni ja više neću za vas DS. Umesto da bolje živimo vama su usta puna EU. Da bolji život dolazi sa EU Mađarska i većina istočnih zemalja ne bi grcala u jadu i bedi.

Razočarana

pre 13 godina

Predsedničeeeeee,
Neeeemooojte višeeeee da obećavate. Doveli ste nas do prosjačkog štapa, BRE! DO PROSJAČKOG ŠTAPAAAA. Nema više ni posla, ni para, ni šanse, ni nade, ni vere, ni vaših slatkorečivih priča. Ovo je strašno, na šta nam liči zemlja i njeni građani. Tumaramo ulicama za poslom, za načinima da uštedimo nešto što nemamo, da preguramo mesec. Neeemojte višeeee!!!

dana

pre 13 godina

“Daću podršku svakom vašem privredniku i investitoru i garantujem, kao predsednik republike, da ćete u Srbiji imati najbolje moguće uslove poslovanja”. On nema pojma o demokratiji. Prica kao naobicniji populista. Govori su mu prepuni fraza, nikad necete od njega cuti nesto sto se moze citirati.Ja se nadam da on nece dugo jos biti tu gde je. Tesko ga je svariti!!!

M. Н. Лазар

pre 13 godina

Ало, лијепи Тадићу!
Кувајћанима је јефтиније, да купе нове и савременије тенкове, него да плате наше ремонте.
Ти си био министар одбране, војци чији камиони (ТАМ, ФАП и остали) нису офарбани 35 година, а причаш о извозу војне технологије!
А, сада лично; који је то спасилачки модел FIAT-a, за Србију?
Како се избори приблишавају, ти све више булазниш.
Жал' Боже пара које трошиш на путовања.

ponavljac

pre 13 godina

predsednice, ja kad vas slusam uvek pomislim da bih jako voleo da upoznam nekog vaseg bivseg djaka (samo da nije vuk jeremice, hvala) cisto da ga pitam kakav ste vi bili profa i jel nesto naucio kod vas na casu psihilogije...gledajuci vas na mestu predsednika, meni delujete sasvim neubedljivo, da ne upotrebim neku tezu rec (citaj psovku)...

dr house

pre 13 godina

Prazne priče,nadam se uskoro bivši predsedniče !!! Izgleda preslušavate Titove trake , u istom stilu su i vaše izjave !...Samo prazne priče!

Boris

pre 13 godina

Garantujem da cete dobiti gradjevinsku dozvolu najvise za dve godine, Dulic je znacajno unapredio procedure.
Garantujem srpskim privrednicima da ce imati najgore uslove poslovanja!

*Rade*

pre 13 godina

Ko još veruje garancijama Tadića? Tiajnaioć mu je glavni propagator i dali još komentarisati. Valjda nisu Kuvajćani doliko naivni. Nego proveri Tadiću da li ti je raćun u Crnoj Gori blokiran .

Alija

pre 13 godina

Vrlo uvjerljivo od Tadića. Kuvajt = muslimani+najžešći saveznik Amerika. A u Srbiji čim je frka plane džamija i američka ambasada.

Branko

pre 13 godina

Bolje bi bilo da nisi ništa garantovao. Možda bi Kuvajćani i dali neku paru a ovko kad vide ko im garantuje (predsednik koji nije ispunio nijedno predizborno obećanje)ništa od posla.

misko

pre 13 godina

Tadić je na Biznis forumu zaključio da su “mir i stabilnost fundamentalni interes i Srbije i Kuvajta” i Kuvajćanima poručio da će “u Srbiji uvek imati prijatelje, kao što su imali i u prošlosti”.

Ovako si govorio i Gadafiju samo što si ti sada Sarkozijev potrčko, on te je i poslao u Kuvajt.

victoria

pre 13 godina

Pa gospodine presednice kome vi garantujete ,garanyovali ste i da ce u srbiji biti bolje a sta ste sa srbijom uradili,sve prodali ,i sve usnistili,narod nema novca ni za hleb i mleko ,pola njoh nemoze ni kod lekara da ode jer nema overenu knjizicu ...ma sta pricas daj nekome drugom da vodi zemlju kad vec ti neznas ,samo slusas sta ti ovi sa zapada kazu.......dosta si unisto daj da neko dodje da vidimo moze li sve ovo da sredi...srbiji treba bolje sutra a sa tobom to nije moguce...

sasa jokic

pre 13 godina

Ja evo potpisujem da ce Misko da ih oberucke doceka u zoni poljoprivrede! Pa On toliko voli konkurenciju, a sto voli da pomogne......!

ivann

pre 13 godina

Cujem da se neko ovde brine da SNS unajmljuje ljude da pisu komentare?! Isto i ja mogu da zakljucim da je gospodin ,ciji je ovo komentar, iz redova DS.
Gospodine, a i ostali koji imaju slicno misljenje, ja nisam obozavalac Tome Nikolica , sta vise , mrzim ga da ocima ne mogu da ga vidim, kao i Kostunicu, ali sto ne mogu da smislim Tadica i nista mu ne verujem , ne mozete ni da zamislite !!!

Lela Simic

pre 13 godina

Taki nije djaba u zemlji Srbiji,koju nema kada nisu ispljuvali i koristili za svoje prljave radnje,zajedno sa ovim ostatkom naroda i nase nezasticene dece,tako da sve njih i njihove privredne i ekonomske ponude treba ignorisati jer koji vrag muti radnje oni su mu prijatelji.