Ponedeljak, 11.04.2011.

00:03

Palma: Nije dobro, ali može i gore

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma kaže da bi sa bilo kojom drugom vladom, građanima bilo još gore.

Izvor: Novosti

Palma: Nije dobro, ali može i gore IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Dusan Silni

pre 13 godina

Bucko,uverili smo se mi zadnjih 10 godina da i od gorega ima gore nisu nam potrebna tvoja uveravanja.Menjaćemo vas svaka tri meseca ako treba, uvešće mo ako bude trebalo i nekog nemačkog seljaka da prokletu avliju dovede u red poštovanih zemalja i naroda.Dosta nam je vaše demokratije, hoćemo promene da nas savest ne grize,hoćemo da živimo bre a ne da tuma ramo po kontejnerima i skačemo sa krovova gospodine.Dosta ste jahali srbijansku zatucanu sirotinju i više nećete jer je došlo vreme za podvl ačenje crte i ispostavljanje računa naroda koji ste ojadili zadnjih deset godina.

Zirafin drug, Slon

pre 13 godina

Tako je gospodine Markovicu, pustite ove i uzmite i slona za ful kolekciju.
3 meseca je dovoljan vremenski period da se nabavi jedan.

mira j kumodraz 2

pre 13 godina

Tri meseca izgubiti je smesno naspram 10 godina koje smo izgubili zbog vas! Ta tri meseca nama znace mnogo...Ta tri meseca ce nam promeniti buducnost na bolje!

zoran

pre 13 godina

pa ajde vise dovedite neko ko zna bolje,dosta nam je vise ovih sto neznaju nista,a tebe palma treba da bude sramota da dajes takve izjave,zasto nisi rekao nije dobro ali moze bolje a ne da kazes moze gore,sta si time hteo da kazes da ovi sad sto su treba vecno da ostanu na vlasti i da narod zivi kao kucici,kao sto sad zivi,sram te bilo

An gor 1

pre 13 godina

Mozart se probudio??! Ovaj lik je tipican Sojic,trebalo bi ga posmatrati vise kao socioloski fenomen,nemam pojma na koju on foru langira mucenike iz Jagodine?!
Eeee,Kolubaro...

Mihajlo Jovanovic

pre 13 godina

G. Nikolic i g. Kostunica su Palmini omiljeni opozicionari. Zato sto bi SNS vodila istu politiku kao i (Jeremiceva struja) DS, a DSS su mu ortaci iz akcije "Kolubara".

U tom drustvu, g. Palma dodje kao prirodni treci koalicioni partner.

Ne znam da li je evropska Srbija zaista izgubila svaku sansu, ALI ako jeste, to je zato sto se g. Palma borio za "srpsku evropsku viziju".

Zivela Kolubara!
hvala.

moskri

pre 13 godina

ma opusteno, bice bolje u subotu, na zurci koju palma sprema za svoje pajtose sa sve onih 30 devojaka koje je zaposlio u zoo vrtu....novi berluskoni...a i moze mu se...a ti narode isplaci kisu..

pomoravlje

pre 13 godina

Ovakvi likovi i njegovo ogruzenje su PROPAST SRBIJE, svi u paketu!Menjacemo sve dok ne dodju na vlast neki posteni ljedi i zene koji najpre vole Srbiju, svoju porodicu i sve gradjane Srbije a NE SAMO SVOJ DZEP!

nusic

pre 13 godina

Samo Igumane idi i za manastir ne brini. Skini te nam se sa ledja, dosta nam je vas. Kako te bre nije sramota da tako kazes. Crni ti pa znas li ti sta radis i da ces za to jednog dana ici u zatvor. Nicija sveca ne gori do zore. Pravda ce biti ispunjena kad tad.

Ivana

pre 13 godina

Bitno je da se vlast menja, da izaberemo ono što je najbolje za nas.Vlast se kod nas ne menja. Menja se na sakih deset godina.Palma je na vlasti već 20 godina.Vladajućoj koaliciji je jedino stalo do ličnog interesa i da se što duže zadrži.Raspišite izbore pod hitno.Miting će se održati 16 aprila na miran i demokratski način.Izađimo na ulice izborimo se za izbore.Samo izbori donose stvarne promene.

Јеремија

pre 13 godina

Ој Србијо међ палмама,како ти је Србијо док ти Бетовен и Моцарт свирају,како живиш и да ли се радујеш мила земљо,док у теби жирафе мирно пасу а прасићи о бољитку рокћу!?

uvek moze gore

pre 13 godina

Ne sumnjam ja da mozete vi i gore. Imate potencijala, to je neosporno, samo necete odmah da nas satrete, nego nas postepeno gusite.

dejan

pre 13 godina

O da... moze gore!!!!

evo recimo... plata ti 30 maraka a benzin 2,5 marke, i ti bi da kupis... ali nema jer jos nije stiglo bure iz Rumunije!

pa onda... hteo bi da okupas dete, ali restrikcija je, struja stize tek za osam sati, nema tople vode!

Ili recimo, zvoni ti neko na vrata u 5 izjutra, kad ono vojna policija da te mobilise za front ili jos gore da ti javi da ti je poginuo sin!

ili recimo, treba otac da ti se operise, ali nema konca u bolnici!

I tako dalje...

Moze gore moze!!!!

Mada dame i gospodo... sve ste vi to za ovih 20 godina izabrali... I Palmu i Cobeta i Voju i BoTu i Velju... nemojte sad da kumkumavcite!

Jeste li se ikada zapitali gde nestadose pametni i posteni???

OBRAZOVAN i KULTURAN

pre 13 godina

Сви политичари морају да схвате да већина образованих грађана Србије, којима је доста КОМУНИСТИЧКОГ ЦЕНТРАЛИЗМА са АУТОНОМИЈОМ Војводине по уставу из 74.г. (КОСМЕТ је већ потпуно реализовао своју аутономност=независност), желе следеће:

1).ХИЉАДЕ НОВИХ РАДНИХ МЕСТА пре свега јужно од Београда , и свима ВЕЋЕ ПЛАТЕ..

2).ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЈУ – да би сви грађани живели РАВНОПРАВНО (као у Београду и Војводини), општине морају имати своју локалну ;.

3).РАВНОПРАВНУ РЕГИОНАЛИЗАЦИЈУ – тј Србија мора имати више СЛИЧНИХ ПОКРАЈИНА, БЕЗ ДРЖАВНЕ АУТОНОМИЈЕ (Војвод, Бгд, Дринско-Ибарска, Дунавско-Моравска, Јужноморавска,) а КОСМЕТ специјални статус (суштинска аутоноимија, з4,...);

4). НА КЉУЧНА МЕСТА у државној управи именовати ПОШТЕНЕ, СТРУЧНЕ, МОРАЛНЕ, ванстраначке кандидате..

5). УХАПСИТИ ЈЕДНОГ ТАЈКУНА за опомену другима, и дати до знања да НИКО НИЈЕ ИЗНАД СРБИЈЕ…

6). Договор са Карађорђевићима ко ће имати Протоколарну улогу Краља, како би Србија постала ПАРЛАМЕНТАРНА МОНАРХИЈА;.

7).Сменити Ацу Тијанића и друге титиће, а за директора РТС поставити ОБРАЗОВАНОГ и КУЛТУРНОГ ванстраначког..
8)...

Sasa

pre 13 godina

Kad je covek mnogo dugo na vlasti izgubi kmompas nacisto.Da bi ove stranke koje su sada navlasti dobile izbore morace cudo da se desi pa da neko ko nema direktno veze i korist od njih glasa ponovo za njih.

Slavisha

pre 13 godina

Ej, ko ti drma kavez, pa se javljaš sa "biće gore ako ne glasate za nas!". To više ne pali! Jedva čekam izbore i glčasaću za one druge, pa makar na listi drugih bio i Andrija Artuković. Ovo mora da prestane, a gore sigurno neće biti!

sapatnik

pre 13 godina

Jel moze neko da zamisli da sede Mirko i Dragan u kabinetu, piju viski bleje i onda...
Mirko: E, Dragance, ona moja prva tacka programa...znas ona ...Bolji zivot odmah, e zamisli, ispade mnogo glupa....ajde molim te ti izadji pa kazi nesto gluplje...cisto da tebe narod malo za.........
Dragan: Ma, decko...nikakav problem...

Ivan Marjanovic

pre 13 godina

Trebali bi potpuno da ignorisemo sve politicare. Samim ti sto pridajemo paznju i reagujemo na svaku njohovu, ma kako ne inteligentnu izjavu im dajemo "moc" koja im ne pripada. Ovo je poziv na bojkot polticara i njihovih predizbornih tantruma. STOP!!!

dovla

pre 13 godina

Palmi jedino Betoven nije pevao na uvce jer je jos bio mali kad je Betoven bio popularan :). Pogledajte obavezno klip da vidite kakvi *** vode ovu drzavu:
http://www.youtube.com/watch?v=HteLmHxaCn4

Jagodinac iz Svetozareva

pre 13 godina

Iz okoline sam Jagodine i znam Palmu iz skolskih dana.Bio je za metaloglodaca). Palma je dobio ime jos iz tih dana kada je u testu iz Poznavanje prirode i drustva zaokruzio da je Palma domace drvo.Inace sa Radisom (pevacem) je bio u istoj skoli,s tim sto je Radisa bio drugi smer,za automehanicara.Toliko je bio spreman mehanicar da je uvek svoj traktor opravljao kod drugog.
Umesto da se zastidi zbog Kolubare i ne lupeta vise,on se kao Radisa utrkuje ko ce izvaliti vecu glupost,Secate li se kada je Radisa u molbi savetu Odbora za telekomunikacije u ciji je trebao biti odbor kazao da ima iskustvo,jer ima 3 mobilna telefona,i valjda 2 fiksne.Ne secam se....
Cudi me,sto se ucutao Dacic i tadic,borci za kriminal? Ta zar ovaj,posle toliko godina nije spreman za ,makar jednu istragu.E,zato ce ova vlast izgubiti izbore,jer sve rade seliktivno.
Razumem,zasto Palma podrzava DS.Pa zato sto svi drugi bi ga prvi dan stavili u apsanu.
Uvek je nesto muljao,preprodavao.

Vladimir Jelenic

pre 13 godina

Nisam nesto uveren da bi sa svkim drugim bilo jos gore, jer je trenutno stanje apsolutna katastrofa...proizvodnju i industriju nemamo, narod se otpusta, prezivljava se nekako, a mi kao hleb nasusni cekamo da se smiluje neko sa Zapada i kaze ucicete u EU jednog dana...

Gordan

pre 13 godina

U svakoj zemlji postoje egzoticni politicki likovi poput gospodina Palme, ali veoma retko gde su oni stubovi vlasti. To govori da su institucije u Srbiji u opasnom demokratskom deficitu i da je neophodno promeniti pravila igre radi marginalizacije dokazano kompromitovanih pojedinaca, kojima je populizam cesto jedino oruzje u borbi za glasace. Hitno treba promeniti izborni zakon i uvesti mesoviti, ili cak, cisti vecinski sistem. Ne treba izmisljati toplu vodu, samo raditi ono sto su drugi vec odavno uradili. Sadasnji proporcionalni sistem sa celom zemljom kao jednom izbornom jedinicom dovodi pre, ili kasnije do institucionalnih kriza.

Djuraja

pre 13 godina

Samo me zanima koliko para se mesecno odliva na Kosovo i ko uzima te pare, Ubedjen sam da je Kolubara mala beba za to. Jadna je zemlja sa ovakvim facama koje se slobodno eksponiraju...ovakvih likova nema ni u Hrvatskoj i Kosovskoj vladi i Skupstini

Petar A

pre 13 godina

Dragi Srbi, dokle ce vas vuci za nos? Kad cete sazrijeti politicki da zahtijevate od politicara da vam iznose ekonomske parametre i analize, a ne "argumente" tipa bice bolje ili losije, sa promjenom takta??? Iako se i ja koristim Palminim jedinicama mjere, ali definitivno bi trebalo probati bilo sta drugo, jer od ovoga tesko da moze biti gore. A to i jeste sustina politike: mijenjanje, mijenjanje uz mjerenje parametara.

MaloMorgen

pre 13 godina

Mnogo pametan taj Palma, ko bi rekao, ovako kad ga covek pogleda. Mora da je o politici saznao kad je studirao na fakultetu zajedno sa Betovenom.

cutljivi posmatrac

pre 13 godina

Jel ima ova zemlja psihijatre?Ne radi se samo da treba se pregledati lica poput Palme,vec svi u vladi,svi ministri,svi parlamentarci,svi opozicionari.

NIKAD GORE

pre 13 godina

Gospodine Palma, drago mi je sto vam se bliži kraj. neka dodje crni djavo samo vasa da ne vidimo. nepravda coveka najvise zaboli i to ce vas srusiti. mogli ste kaka hocete ali dokle... nece moci!

mali Perica

pre 13 godina

SVAKI narod ima vlast kakvu zasluzuje...samo se pitam cime sam JA OVO zasluzio...kao da cu da zavrsim u aleji zasluznih gradjana

Betoven&Sopen

pre 13 godina

Ljudi,jel ovo moguce??Ko nam kaze da nije dobro,a da moze i gore??Mislim da gore NEMA.Palma,gde su ti nekad uspesne firme iz Jagodine?GP Pomoravlje,Resava,Mlekara,Livnica,A.I.K,Zitomlin,Morava,Palas,Jugoprevoz...A KOLUBARA??Uspesan privrednik i gradonacelnik,za svoj dzep!!!

Josip Vasilj

pre 13 godina

Opozicija ima pravo da se bori za vlast, ali kada bi Srbija bila pravna država, većina iz pozicije i opozicije bi bila po zatvorima, a ne na vlasti…

DZoni

pre 13 godina

Slusam ove iz DS-a kako pricaju da ako pobedi SNS vracaju se 90-te a taj isti DS u koaliciji sa SPS-om koji je vladao 90-tih i strankom ZELJKA RAZNJATOVICA ARKANA koji je dosao na ove prostore pocetkom 90-tih

TDI

pre 13 godina

@Андрија Кокановић: Hahahahaha. Ja sam gospodije Kokanovicu siguran, kao nikada do sada, da ce Vam gsopodnim Palma izaci u susret i ispuniti sve Vase zelja i ocekivanja. Verujte mi, verujte.

Mikki

pre 13 godina

Ovaj bre bolje da otvori agenciju Vidoviti PALMA!!! Veruj mi gore od vas nema! Idi u tu tvoju Jagodinu pa tamo vedri i oblači a ti nas lepo pusti da biramo pa da vidimo ima li ili nema bolje od vas! A te šminke koje sprovodi vlada to ostavite za neobaveštene. Mnogo ste bre pametni i jaka li je to olakšica da 2 godine plaćam samo kamatu banci a to nije ništa drugo nego da me kredit košta još više!!! Idite više da vas nevidimo, muka nam je od vas!!!

igi

pre 13 godina

Pošto je i ovaj gospodin našao sebi za pravo da govori koliko dobro ili loše živim ja sebi dajem za pravo da kažem:
Odelo ne čini čoveka

BOjan

pre 13 godina

U redu je g.Markovicu nista novo, ja znam da i kad dodju drugi da je to u sustini slicno.Isto da su bili sada drugi bilo bi slicno slazem se ja ali shvatite malo da je narodu vise preko glave kada su obecavali dobro jos te 96 na ovamo svi opozicionari, ja sam isao u osnovnu skolu a sada evo jom malo pa cu 30 godina, ljudi su ostaririli nadajuci se nesto boljem zivotu ali mislim da ce proci bar jos toliko vremena da se nesto pokrene.Pored vremena koje je potrebno da se izgradi ekonomski jaca drzava veoma bitan faktor su ljudi koji ucestvuju pa mogu to uraditi sposobnije brze ili losije sto semeni cini da se radi lopovina sve strane ne ponasamo se domacinski prema sebi samima.Sada svi hocemo promene opravdano ali koga??? Tesko nama........

krstivoje

pre 13 godina

Ne samo gore NEGO MNOGO GORE ako ovom liku dozvole da parkira jos jedan traktor u KOLUBARU da srce narodnu krv,nekad je narod govorio sta se u srbiji nazalost nemenja,SEM TRBONJA.

yugo vegas usa

pre 13 godina

Za Srbiju je mnogo da izgubi i tri dana a ne tri meseca kaze veliki poznavalac klasicne muzike a uzgred i veliki politikant Srbije.Srbija nema sta vise da izgubi sve sto je mogla ona je izgubila zbog njega i njemu slicnima.Mozda je za nas najbolje da predlozimo Japanu da preseli svoje stanovnistvo na nasu teritoriju i tako pomognemo mi njima da se ljudi vise nepate sa zemljotresima a oni nama sa politicarima.Kad je moglo Srbija i Crna Gora moze i Srbija i Japan.Posto to nikad nece da se desi tako isto nece ni ova vlada kao ni mnoge vlade pre toga u zadnjih 20 godina nista da promene i nista da urade na boljitku za svoje stanovnistvo.Pogotovo ovakvi likovi kao sto si ti DRUZE PALMA.

Branko Fon Beca

pre 13 godina

Ajd što narodu nije dobro,tako navik'o i šta da mu radiš, al' mi žao što je vama na vlasti još gore, pa vidi samo kako si se usuk'o, ko bi rekao da ti je nadimak Palma, više me podsećaš na neki precvali maslačak, tako bledunjav i izgladneo...!

DEDA CVETKO

pre 13 godina

Dragi Palma:

Ko s djavolom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju (sto moze da bude jako bolno, narocito ako je covek celav)

Ili u prevodu, ja bosiljak posadih, a meni Fridrih Niče.

Salle

pre 13 godina

E jadne li države gde ovakvi polupismenjaci komentarišu i dele lekcije.
Stvarno se pitam šta li je to u nama da sebi dozvolimo mediokritete kao
što je ovaj čovek...
ps...a o vaćarenju i lovu u mutnim biznis vodama da i ne govorimo...bljak...

canada

pre 13 godina

E moj Dragane ... Meni nije jasno kako se ne nalazis na optuzenickoj klupi. Pusti ekonomiju po tebi bi trebalo da radim 25 sati dnevno 8 dana u nedelji.

che

pre 13 godina

ma za Srbiju je mnogo što je izgubila 500 godina pod Turcima i onda pod diktatorima i lopovima sve do danas. Mogu izbori da se održe i sutra, al to ne menja viševekovnu suštinu - sjaše Kurta da uzjaše Murta!

što trošiti vreme na izbore kad bi Palma da vlada

pre 13 godina

Ne mogu da verujem, da još uvek verujete da postoji iole značajan broj onih koji padaju na priču jesmo mi loši, ali drugi su još gori. Redovni ili vanredni, izbori su tu i svakako će određeno vreme otići na kampanju i formiranje nove Vlade.

Marinko

pre 13 godina

Od vas gorih u istoriji Srbije nema. Vi ste dno dna, vi ste prva vlast, naravno po nalogu zapada, koja je uspela da unisti i najvitalniju granu privrede-poljoprivredu. Vi ste najveca posast ove napacene zemlje i treba vas ukloniti na bilo koji nacin.

Milan

pre 13 godina

Sta li insajder ceka sa emisijom u Jagodini, samo mi to nije jasno. Kakva izjava, pa ovo je izjava veka, znaci zato ste bolji od opozicije, aaaaa pa zatoooo. Hahahahahahahahahahahahaha.

svetlanast.

pre 13 godina

ako dragan markovic palma tako kaze, onda je sigurno tako.ako politicke stranke koje su formirali slobodan milosevic i zeljko raznatovic arkan doprinose sreci i prosperitetu gradjana srbije i vode pravac evropa - ne treba ih ni menjati.mozda nikakvi izbori nisu ni potrebni, nije zanemarljiv ni broj onih kojima se dopada rezim moamera gadafija.uvek moze da bude gore.

HowlingWolf

pre 13 godina

Miloseviceva retorika ponovo - lose je al cuti moze i gore. Zato ne dirajte vlast i opet odose godine.
Dosta je Palma - nek se promeni vlast pa cemo da vidimo dal ce biti gore, pa ako nevalja opet promenicemo opet. Pa cemo onda da vidimo ko je krao n arod ovih 10 godina.

Igorko

pre 13 godina

Ma naravno, bilo bi gore po tebe, jer bi se verovatno zavrsilo pranje u Kolubari i sve ostale privilegije. Odakle vama pravo da se hvalite time kako ste vi toboze oni koji su bolji od drugih, sve ste bre unistili i pokrali...

Palmolive

pre 13 godina

Dakle potrebno je da sacekamo jos godinu dana kako bi ponovo bili u prilici da cujemo ovu genijalnu misao.Neprocenjivo pronicljiva i mudra dijagnostika srpske propasti direktno iz ZOO vrta.

M. Н. Лазар

pre 13 godina

Примјећујете ли драги читаоци (и сапатници), колико ови политичари лупетају/булазне, како се приближавају избори?

J O K E R

pre 13 godina

...!?...I KO NAM TO DRZI PREDAVANJE O TOME KAKO ZNA KAKO NAM JE ,ALI I KAKO BI NAM SA BILO KOJOM DRUGOM VLADOM BILO JOS TEZE I GORE...!!!?/..PALMA,CELAVI,MOKAR OD ZNOJA(ALI NE OD RADA!),DEBEO SA TRI PODVALJKA..?!.KAO DA NAS ZEZA...!?...TAJ DEBELI I NJEGOVI PAJTOSI SPS-OVCE,DS-OVCI KAO I PENZOSI ZIVE KAO BUBREZI U LOJU,SLICN!!!?...F U J !!!

Nenad

pre 13 godina

A da malo zazvece bukagije zbog Kolubare, pa da se malo, ustvari mnogo pretresu svi u raznim dragim nam institucijama poput SUP-a, suda i ostalih mracnih utocista za parazite i sve one koji nam ubijaju drzavu, da izaberemo nove, mlade likove koji ce nas, nadam se, voditi bolje od tebe i slicnih...

MUKNAVI

pre 13 godina

Gosn "Betoven" sta bi sa tvojim kolubarskim porodicnim biznisom a`?Grcevito se drze za te fotelje,jedni druge ganjaju "u ime Narada" i njgovog "boljitka" da zasednu oni pa da nastave ko i predhodni.Za ovih dvadeset godina svi su Narodu obecavali,obecavali,da bi ga na kraju..zajasili bre i..eto ,pojedinci uhvatili dizgine i kada dodje izmedju njih do svadje razlog je ko ce da sjase ,a ko da zajese skupa sa njihovim familijama,prijateljima,kumovima....Hm..oterasmo Turke,zajahale nas komsije "vojvode" i eto ..opet jasu.Za vreme tita ,zacutase,al iz potaje pocese da burgijaju,kada je umro,skocise,stvorise "demokratske pokrete",zajebase Narod,razvlastise ga u ime "demokratskih promena",isterase ga iz njegovih firmi na ulice,firme prepustise svojim kumovima,prijateljima i sada vodaju narod vamo,tamo, i svadju se ko ce od njih vise da vajdi,preturajuci Narodu po onome sto mu je jos preostalo...

Lobotom

pre 13 godina

Buahahahaha a oni izgubili tri godine, pa se sad setili da nesto rade i dabome da je i tri sata znacajno, a ne tri meseca. Pokrij se usima i da te vise nismo videli.

Ivan

pre 13 godina

Nemogu da verujem da se slažem sa Palmom oko nečega, ali ovaj put je u pravu. Narod nikad ne razmišlja da bi moglo biti još gore, a dosta puta bi i moglo biti tako.

simeon

pre 13 godina

Do krize kod gradjana nebi ni doslo, da ti nisi odredjivao konacnu cenu uglja kao preprodavac, a stranka ti omogucila i koalicioni partneri da nastavvis da krades sopstveni narod, uvecevajuci za surovi procenat samu cenu uglja.
Narod to moze vec sutra da naplati.

Atomski mrav

pre 13 godina

Kako realno moze gore od ovoga,JA SE SAMO PITAM!Poskupelo je sve moguce jos samo i vazduh da nam naplate i bice kompletni,a vi kazete moze i gore????

Marko Runjajic

pre 13 godina

A za Srbiju nije mnogo što je izgubila 3 godine sa vama??? I izvinite, gospodine Palmo, a kako vi znate da bi drugi bili gori? Pa budite vi bolji ako "mozete" ako nemozete sklanjate nam se sa očiju i ne opanjkavajte druge ako ste vi loši. Gradjani Srbije nisu stado ovaca, znamo mi dobro šta ćemo i kako ćemo, nemoj ti da nam pričaš.

Андрија Кокановић

pre 13 godina

Хвала вам, господине Марковићу, што сте ме утешили на овај начин. Почео сам да губим наду и да верујем да стање не може бити горе, али сада се - након ове изјаве, моје расположење нагло поправило.

Дубоко сам убеђен да ћете своје тврдње у могућности да нам буде горе и доказати кроз рад са својим коалиционим партнерима у влади. Заиста би било неозбиљно са ваше стране да дајете изјаве које не бисте поткрепили и применом у пракси, јер неко би могао помислити да причате бесмислице.

Хвала вам још једном, улепшали сте ми живот и учинили свакодневницу подношљивијом.

Андрија Кокановић

pre 13 godina

Хвала вам, господине Марковићу, што сте ме утешили на овај начин. Почео сам да губим наду и да верујем да стање не може бити горе, али сада се - након ове изјаве, моје расположење нагло поправило.

Дубоко сам убеђен да ћете своје тврдње у могућности да нам буде горе и доказати кроз рад са својим коалиционим партнерима у влади. Заиста би било неозбиљно са ваше стране да дајете изјаве које не бисте поткрепили и применом у пракси, јер неко би могао помислити да причате бесмислице.

Хвала вам још једном, улепшали сте ми живот и учинили свакодневницу подношљивијом.

Milan

pre 13 godina

Sta li insajder ceka sa emisijom u Jagodini, samo mi to nije jasno. Kakva izjava, pa ovo je izjava veka, znaci zato ste bolji od opozicije, aaaaa pa zatoooo. Hahahahahahahahahahahahaha.

MUKNAVI

pre 13 godina

Gosn "Betoven" sta bi sa tvojim kolubarskim porodicnim biznisom a`?Grcevito se drze za te fotelje,jedni druge ganjaju "u ime Narada" i njgovog "boljitka" da zasednu oni pa da nastave ko i predhodni.Za ovih dvadeset godina svi su Narodu obecavali,obecavali,da bi ga na kraju..zajasili bre i..eto ,pojedinci uhvatili dizgine i kada dodje izmedju njih do svadje razlog je ko ce da sjase ,a ko da zajese skupa sa njihovim familijama,prijateljima,kumovima....Hm..oterasmo Turke,zajahale nas komsije "vojvode" i eto ..opet jasu.Za vreme tita ,zacutase,al iz potaje pocese da burgijaju,kada je umro,skocise,stvorise "demokratske pokrete",zajebase Narod,razvlastise ga u ime "demokratskih promena",isterase ga iz njegovih firmi na ulice,firme prepustise svojim kumovima,prijateljima i sada vodaju narod vamo,tamo, i svadju se ko ce od njih vise da vajdi,preturajuci Narodu po onome sto mu je jos preostalo...

che

pre 13 godina

ma za Srbiju je mnogo što je izgubila 500 godina pod Turcima i onda pod diktatorima i lopovima sve do danas. Mogu izbori da se održe i sutra, al to ne menja viševekovnu suštinu - sjaše Kurta da uzjaše Murta!

M. Н. Лазар

pre 13 godina

Примјећујете ли драги читаоци (и сапатници), колико ови политичари лупетају/булазне, како се приближавају избори?

J O K E R

pre 13 godina

...!?...I KO NAM TO DRZI PREDAVANJE O TOME KAKO ZNA KAKO NAM JE ,ALI I KAKO BI NAM SA BILO KOJOM DRUGOM VLADOM BILO JOS TEZE I GORE...!!!?/..PALMA,CELAVI,MOKAR OD ZNOJA(ALI NE OD RADA!),DEBEO SA TRI PODVALJKA..?!.KAO DA NAS ZEZA...!?...TAJ DEBELI I NJEGOVI PAJTOSI SPS-OVCE,DS-OVCI KAO I PENZOSI ZIVE KAO BUBREZI U LOJU,SLICN!!!?...F U J !!!

Igorko

pre 13 godina

Ma naravno, bilo bi gore po tebe, jer bi se verovatno zavrsilo pranje u Kolubari i sve ostale privilegije. Odakle vama pravo da se hvalite time kako ste vi toboze oni koji su bolji od drugih, sve ste bre unistili i pokrali...

Jagodinac iz Svetozareva

pre 13 godina

Iz okoline sam Jagodine i znam Palmu iz skolskih dana.Bio je za metaloglodaca). Palma je dobio ime jos iz tih dana kada je u testu iz Poznavanje prirode i drustva zaokruzio da je Palma domace drvo.Inace sa Radisom (pevacem) je bio u istoj skoli,s tim sto je Radisa bio drugi smer,za automehanicara.Toliko je bio spreman mehanicar da je uvek svoj traktor opravljao kod drugog.
Umesto da se zastidi zbog Kolubare i ne lupeta vise,on se kao Radisa utrkuje ko ce izvaliti vecu glupost,Secate li se kada je Radisa u molbi savetu Odbora za telekomunikacije u ciji je trebao biti odbor kazao da ima iskustvo,jer ima 3 mobilna telefona,i valjda 2 fiksne.Ne secam se....
Cudi me,sto se ucutao Dacic i tadic,borci za kriminal? Ta zar ovaj,posle toliko godina nije spreman za ,makar jednu istragu.E,zato ce ova vlast izgubiti izbore,jer sve rade seliktivno.
Razumem,zasto Palma podrzava DS.Pa zato sto svi drugi bi ga prvi dan stavili u apsanu.
Uvek je nesto muljao,preprodavao.

Palmolive

pre 13 godina

Dakle potrebno je da sacekamo jos godinu dana kako bi ponovo bili u prilici da cujemo ovu genijalnu misao.Neprocenjivo pronicljiva i mudra dijagnostika srpske propasti direktno iz ZOO vrta.

DZoni

pre 13 godina

Slusam ove iz DS-a kako pricaju da ako pobedi SNS vracaju se 90-te a taj isti DS u koaliciji sa SPS-om koji je vladao 90-tih i strankom ZELJKA RAZNJATOVICA ARKANA koji je dosao na ove prostore pocetkom 90-tih

simeon

pre 13 godina

Do krize kod gradjana nebi ni doslo, da ti nisi odredjivao konacnu cenu uglja kao preprodavac, a stranka ti omogucila i koalicioni partneri da nastavvis da krades sopstveni narod, uvecevajuci za surovi procenat samu cenu uglja.
Narod to moze vec sutra da naplati.

Salle

pre 13 godina

E jadne li države gde ovakvi polupismenjaci komentarišu i dele lekcije.
Stvarno se pitam šta li je to u nama da sebi dozvolimo mediokritete kao
što je ovaj čovek...
ps...a o vaćarenju i lovu u mutnim biznis vodama da i ne govorimo...bljak...

Atomski mrav

pre 13 godina

Kako realno moze gore od ovoga,JA SE SAMO PITAM!Poskupelo je sve moguce jos samo i vazduh da nam naplate i bice kompletni,a vi kazete moze i gore????

Betoven&Sopen

pre 13 godina

Ljudi,jel ovo moguce??Ko nam kaze da nije dobro,a da moze i gore??Mislim da gore NEMA.Palma,gde su ti nekad uspesne firme iz Jagodine?GP Pomoravlje,Resava,Mlekara,Livnica,A.I.K,Zitomlin,Morava,Palas,Jugoprevoz...A KOLUBARA??Uspesan privrednik i gradonacelnik,za svoj dzep!!!

MaloMorgen

pre 13 godina

Mnogo pametan taj Palma, ko bi rekao, ovako kad ga covek pogleda. Mora da je o politici saznao kad je studirao na fakultetu zajedno sa Betovenom.

sapatnik

pre 13 godina

Jel moze neko da zamisli da sede Mirko i Dragan u kabinetu, piju viski bleje i onda...
Mirko: E, Dragance, ona moja prva tacka programa...znas ona ...Bolji zivot odmah, e zamisli, ispade mnogo glupa....ajde molim te ti izadji pa kazi nesto gluplje...cisto da tebe narod malo za.........
Dragan: Ma, decko...nikakav problem...

Marko Runjajic

pre 13 godina

A za Srbiju nije mnogo što je izgubila 3 godine sa vama??? I izvinite, gospodine Palmo, a kako vi znate da bi drugi bili gori? Pa budite vi bolji ako "mozete" ako nemozete sklanjate nam se sa očiju i ne opanjkavajte druge ako ste vi loši. Gradjani Srbije nisu stado ovaca, znamo mi dobro šta ćemo i kako ćemo, nemoj ti da nam pričaš.

canada

pre 13 godina

E moj Dragane ... Meni nije jasno kako se ne nalazis na optuzenickoj klupi. Pusti ekonomiju po tebi bi trebalo da radim 25 sati dnevno 8 dana u nedelji.

Lobotom

pre 13 godina

Buahahahaha a oni izgubili tri godine, pa se sad setili da nesto rade i dabome da je i tri sata znacajno, a ne tri meseca. Pokrij se usima i da te vise nismo videli.

Petar A

pre 13 godina

Dragi Srbi, dokle ce vas vuci za nos? Kad cete sazrijeti politicki da zahtijevate od politicara da vam iznose ekonomske parametre i analize, a ne "argumente" tipa bice bolje ili losije, sa promjenom takta??? Iako se i ja koristim Palminim jedinicama mjere, ali definitivno bi trebalo probati bilo sta drugo, jer od ovoga tesko da moze biti gore. A to i jeste sustina politike: mijenjanje, mijenjanje uz mjerenje parametara.

Nenad

pre 13 godina

A da malo zazvece bukagije zbog Kolubare, pa da se malo, ustvari mnogo pretresu svi u raznim dragim nam institucijama poput SUP-a, suda i ostalih mracnih utocista za parazite i sve one koji nam ubijaju drzavu, da izaberemo nove, mlade likove koji ce nas, nadam se, voditi bolje od tebe i slicnih...

igi

pre 13 godina

Pošto je i ovaj gospodin našao sebi za pravo da govori koliko dobro ili loše živim ja sebi dajem za pravo da kažem:
Odelo ne čini čoveka

NIKAD GORE

pre 13 godina

Gospodine Palma, drago mi je sto vam se bliži kraj. neka dodje crni djavo samo vasa da ne vidimo. nepravda coveka najvise zaboli i to ce vas srusiti. mogli ste kaka hocete ali dokle... nece moci!

Josip Vasilj

pre 13 godina

Opozicija ima pravo da se bori za vlast, ali kada bi Srbija bila pravna država, većina iz pozicije i opozicije bi bila po zatvorima, a ne na vlasti…

cutljivi posmatrac

pre 13 godina

Jel ima ova zemlja psihijatre?Ne radi se samo da treba se pregledati lica poput Palme,vec svi u vladi,svi ministri,svi parlamentarci,svi opozicionari.

Slavisha

pre 13 godina

Ej, ko ti drma kavez, pa se javljaš sa "biće gore ako ne glasate za nas!". To više ne pali! Jedva čekam izbore i glčasaću za one druge, pa makar na listi drugih bio i Andrija Artuković. Ovo mora da prestane, a gore sigurno neće biti!

uvek moze gore

pre 13 godina

Ne sumnjam ja da mozete vi i gore. Imate potencijala, to je neosporno, samo necete odmah da nas satrete, nego nas postepeno gusite.

HowlingWolf

pre 13 godina

Miloseviceva retorika ponovo - lose je al cuti moze i gore. Zato ne dirajte vlast i opet odose godine.
Dosta je Palma - nek se promeni vlast pa cemo da vidimo dal ce biti gore, pa ako nevalja opet promenicemo opet. Pa cemo onda da vidimo ko je krao n arod ovih 10 godina.

Marinko

pre 13 godina

Od vas gorih u istoriji Srbije nema. Vi ste dno dna, vi ste prva vlast, naravno po nalogu zapada, koja je uspela da unisti i najvitalniju granu privrede-poljoprivredu. Vi ste najveca posast ove napacene zemlje i treba vas ukloniti na bilo koji nacin.

krstivoje

pre 13 godina

Ne samo gore NEGO MNOGO GORE ako ovom liku dozvole da parkira jos jedan traktor u KOLUBARU da srce narodnu krv,nekad je narod govorio sta se u srbiji nazalost nemenja,SEM TRBONJA.

mali Perica

pre 13 godina

SVAKI narod ima vlast kakvu zasluzuje...samo se pitam cime sam JA OVO zasluzio...kao da cu da zavrsim u aleji zasluznih gradjana

pomoravlje

pre 13 godina

Ovakvi likovi i njegovo ogruzenje su PROPAST SRBIJE, svi u paketu!Menjacemo sve dok ne dodju na vlast neki posteni ljedi i zene koji najpre vole Srbiju, svoju porodicu i sve gradjane Srbije a NE SAMO SVOJ DZEP!

Ivan Marjanovic

pre 13 godina

Trebali bi potpuno da ignorisemo sve politicare. Samim ti sto pridajemo paznju i reagujemo na svaku njohovu, ma kako ne inteligentnu izjavu im dajemo "moc" koja im ne pripada. Ovo je poziv na bojkot polticara i njihovih predizbornih tantruma. STOP!!!

Mikki

pre 13 godina

Ovaj bre bolje da otvori agenciju Vidoviti PALMA!!! Veruj mi gore od vas nema! Idi u tu tvoju Jagodinu pa tamo vedri i oblači a ti nas lepo pusti da biramo pa da vidimo ima li ili nema bolje od vas! A te šminke koje sprovodi vlada to ostavite za neobaveštene. Mnogo ste bre pametni i jaka li je to olakšica da 2 godine plaćam samo kamatu banci a to nije ništa drugo nego da me kredit košta još više!!! Idite više da vas nevidimo, muka nam je od vas!!!

Gordan

pre 13 godina

U svakoj zemlji postoje egzoticni politicki likovi poput gospodina Palme, ali veoma retko gde su oni stubovi vlasti. To govori da su institucije u Srbiji u opasnom demokratskom deficitu i da je neophodno promeniti pravila igre radi marginalizacije dokazano kompromitovanih pojedinaca, kojima je populizam cesto jedino oruzje u borbi za glasace. Hitno treba promeniti izborni zakon i uvesti mesoviti, ili cak, cisti vecinski sistem. Ne treba izmisljati toplu vodu, samo raditi ono sto su drugi vec odavno uradili. Sadasnji proporcionalni sistem sa celom zemljom kao jednom izbornom jedinicom dovodi pre, ili kasnije do institucionalnih kriza.

dejan

pre 13 godina

O da... moze gore!!!!

evo recimo... plata ti 30 maraka a benzin 2,5 marke, i ti bi da kupis... ali nema jer jos nije stiglo bure iz Rumunije!

pa onda... hteo bi da okupas dete, ali restrikcija je, struja stize tek za osam sati, nema tople vode!

Ili recimo, zvoni ti neko na vrata u 5 izjutra, kad ono vojna policija da te mobilise za front ili jos gore da ti javi da ti je poginuo sin!

ili recimo, treba otac da ti se operise, ali nema konca u bolnici!

I tako dalje...

Moze gore moze!!!!

Mada dame i gospodo... sve ste vi to za ovih 20 godina izabrali... I Palmu i Cobeta i Voju i BoTu i Velju... nemojte sad da kumkumavcite!

Jeste li se ikada zapitali gde nestadose pametni i posteni???

Vladimir Jelenic

pre 13 godina

Nisam nesto uveren da bi sa svkim drugim bilo jos gore, jer je trenutno stanje apsolutna katastrofa...proizvodnju i industriju nemamo, narod se otpusta, prezivljava se nekako, a mi kao hleb nasusni cekamo da se smiluje neko sa Zapada i kaze ucicete u EU jednog dana...

što trošiti vreme na izbore kad bi Palma da vlada

pre 13 godina

Ne mogu da verujem, da još uvek verujete da postoji iole značajan broj onih koji padaju na priču jesmo mi loši, ali drugi su još gori. Redovni ili vanredni, izbori su tu i svakako će određeno vreme otići na kampanju i formiranje nove Vlade.

BOjan

pre 13 godina

U redu je g.Markovicu nista novo, ja znam da i kad dodju drugi da je to u sustini slicno.Isto da su bili sada drugi bilo bi slicno slazem se ja ali shvatite malo da je narodu vise preko glave kada su obecavali dobro jos te 96 na ovamo svi opozicionari, ja sam isao u osnovnu skolu a sada evo jom malo pa cu 30 godina, ljudi su ostaririli nadajuci se nesto boljem zivotu ali mislim da ce proci bar jos toliko vremena da se nesto pokrene.Pored vremena koje je potrebno da se izgradi ekonomski jaca drzava veoma bitan faktor su ljudi koji ucestvuju pa mogu to uraditi sposobnije brze ili losije sto semeni cini da se radi lopovina sve strane ne ponasamo se domacinski prema sebi samima.Sada svi hocemo promene opravdano ali koga??? Tesko nama........

DEDA CVETKO

pre 13 godina

Dragi Palma:

Ko s djavolom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju (sto moze da bude jako bolno, narocito ako je covek celav)

Ili u prevodu, ja bosiljak posadih, a meni Fridrih Niče.

OBRAZOVAN i KULTURAN

pre 13 godina

Сви политичари морају да схвате да већина образованих грађана Србије, којима је доста КОМУНИСТИЧКОГ ЦЕНТРАЛИЗМА са АУТОНОМИЈОМ Војводине по уставу из 74.г. (КОСМЕТ је већ потпуно реализовао своју аутономност=независност), желе следеће:

1).ХИЉАДЕ НОВИХ РАДНИХ МЕСТА пре свега јужно од Београда , и свима ВЕЋЕ ПЛАТЕ..

2).ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЈУ – да би сви грађани живели РАВНОПРАВНО (као у Београду и Војводини), општине морају имати своју локалну ;.

3).РАВНОПРАВНУ РЕГИОНАЛИЗАЦИЈУ – тј Србија мора имати више СЛИЧНИХ ПОКРАЈИНА, БЕЗ ДРЖАВНЕ АУТОНОМИЈЕ (Војвод, Бгд, Дринско-Ибарска, Дунавско-Моравска, Јужноморавска,) а КОСМЕТ специјални статус (суштинска аутоноимија, з4,...);

4). НА КЉУЧНА МЕСТА у државној управи именовати ПОШТЕНЕ, СТРУЧНЕ, МОРАЛНЕ, ванстраначке кандидате..

5). УХАПСИТИ ЈЕДНОГ ТАЈКУНА за опомену другима, и дати до знања да НИКО НИЈЕ ИЗНАД СРБИЈЕ…

6). Договор са Карађорђевићима ко ће имати Протоколарну улогу Краља, како би Србија постала ПАРЛАМЕНТАРНА МОНАРХИЈА;.

7).Сменити Ацу Тијанића и друге титиће, а за директора РТС поставити ОБРАЗОВАНОГ и КУЛТУРНОГ ванстраначког..
8)...

Јеремија

pre 13 godina

Ој Србијо међ палмама,како ти је Србијо док ти Бетовен и Моцарт свирају,како живиш и да ли се радујеш мила земљо,док у теби жирафе мирно пасу а прасићи о бољитку рокћу!?

Branko Fon Beca

pre 13 godina

Ajd što narodu nije dobro,tako navik'o i šta da mu radiš, al' mi žao što je vama na vlasti još gore, pa vidi samo kako si se usuk'o, ko bi rekao da ti je nadimak Palma, više me podsećaš na neki precvali maslačak, tako bledunjav i izgladneo...!

Sasa

pre 13 godina

Kad je covek mnogo dugo na vlasti izgubi kmompas nacisto.Da bi ove stranke koje su sada navlasti dobile izbore morace cudo da se desi pa da neko ko nema direktno veze i korist od njih glasa ponovo za njih.

TDI

pre 13 godina

@Андрија Кокановић: Hahahahaha. Ja sam gospodije Kokanovicu siguran, kao nikada do sada, da ce Vam gsopodnim Palma izaci u susret i ispuniti sve Vase zelja i ocekivanja. Verujte mi, verujte.

svetlanast.

pre 13 godina

ako dragan markovic palma tako kaze, onda je sigurno tako.ako politicke stranke koje su formirali slobodan milosevic i zeljko raznatovic arkan doprinose sreci i prosperitetu gradjana srbije i vode pravac evropa - ne treba ih ni menjati.mozda nikakvi izbori nisu ni potrebni, nije zanemarljiv ni broj onih kojima se dopada rezim moamera gadafija.uvek moze da bude gore.

yugo vegas usa

pre 13 godina

Za Srbiju je mnogo da izgubi i tri dana a ne tri meseca kaze veliki poznavalac klasicne muzike a uzgred i veliki politikant Srbije.Srbija nema sta vise da izgubi sve sto je mogla ona je izgubila zbog njega i njemu slicnima.Mozda je za nas najbolje da predlozimo Japanu da preseli svoje stanovnistvo na nasu teritoriju i tako pomognemo mi njima da se ljudi vise nepate sa zemljotresima a oni nama sa politicarima.Kad je moglo Srbija i Crna Gora moze i Srbija i Japan.Posto to nikad nece da se desi tako isto nece ni ova vlada kao ni mnoge vlade pre toga u zadnjih 20 godina nista da promene i nista da urade na boljitku za svoje stanovnistvo.Pogotovo ovakvi likovi kao sto si ti DRUZE PALMA.

dovla

pre 13 godina

Palmi jedino Betoven nije pevao na uvce jer je jos bio mali kad je Betoven bio popularan :). Pogledajte obavezno klip da vidite kakvi *** vode ovu drzavu:
http://www.youtube.com/watch?v=HteLmHxaCn4

nusic

pre 13 godina

Samo Igumane idi i za manastir ne brini. Skini te nam se sa ledja, dosta nam je vas. Kako te bre nije sramota da tako kazes. Crni ti pa znas li ti sta radis i da ces za to jednog dana ici u zatvor. Nicija sveca ne gori do zore. Pravda ce biti ispunjena kad tad.

moskri

pre 13 godina

ma opusteno, bice bolje u subotu, na zurci koju palma sprema za svoje pajtose sa sve onih 30 devojaka koje je zaposlio u zoo vrtu....novi berluskoni...a i moze mu se...a ti narode isplaci kisu..

An gor 1

pre 13 godina

Mozart se probudio??! Ovaj lik je tipican Sojic,trebalo bi ga posmatrati vise kao socioloski fenomen,nemam pojma na koju on foru langira mucenike iz Jagodine?!
Eeee,Kolubaro...

mira j kumodraz 2

pre 13 godina

Tri meseca izgubiti je smesno naspram 10 godina koje smo izgubili zbog vas! Ta tri meseca nama znace mnogo...Ta tri meseca ce nam promeniti buducnost na bolje!

Ivan

pre 13 godina

Nemogu da verujem da se slažem sa Palmom oko nečega, ali ovaj put je u pravu. Narod nikad ne razmišlja da bi moglo biti još gore, a dosta puta bi i moglo biti tako.

Djuraja

pre 13 godina

Samo me zanima koliko para se mesecno odliva na Kosovo i ko uzima te pare, Ubedjen sam da je Kolubara mala beba za to. Jadna je zemlja sa ovakvim facama koje se slobodno eksponiraju...ovakvih likova nema ni u Hrvatskoj i Kosovskoj vladi i Skupstini

Ivana

pre 13 godina

Bitno je da se vlast menja, da izaberemo ono što je najbolje za nas.Vlast se kod nas ne menja. Menja se na sakih deset godina.Palma je na vlasti već 20 godina.Vladajućoj koaliciji je jedino stalo do ličnog interesa i da se što duže zadrži.Raspišite izbore pod hitno.Miting će se održati 16 aprila na miran i demokratski način.Izađimo na ulice izborimo se za izbore.Samo izbori donose stvarne promene.

zoran

pre 13 godina

pa ajde vise dovedite neko ko zna bolje,dosta nam je vise ovih sto neznaju nista,a tebe palma treba da bude sramota da dajes takve izjave,zasto nisi rekao nije dobro ali moze bolje a ne da kazes moze gore,sta si time hteo da kazes da ovi sad sto su treba vecno da ostanu na vlasti i da narod zivi kao kucici,kao sto sad zivi,sram te bilo

Zirafin drug, Slon

pre 13 godina

Tako je gospodine Markovicu, pustite ove i uzmite i slona za ful kolekciju.
3 meseca je dovoljan vremenski period da se nabavi jedan.

Dusan Silni

pre 13 godina

Bucko,uverili smo se mi zadnjih 10 godina da i od gorega ima gore nisu nam potrebna tvoja uveravanja.Menjaćemo vas svaka tri meseca ako treba, uvešće mo ako bude trebalo i nekog nemačkog seljaka da prokletu avliju dovede u red poštovanih zemalja i naroda.Dosta nam je vaše demokratije, hoćemo promene da nas savest ne grize,hoćemo da živimo bre a ne da tuma ramo po kontejnerima i skačemo sa krovova gospodine.Dosta ste jahali srbijansku zatucanu sirotinju i više nećete jer je došlo vreme za podvl ačenje crte i ispostavljanje računa naroda koji ste ojadili zadnjih deset godina.

Mihajlo Jovanovic

pre 13 godina

G. Nikolic i g. Kostunica su Palmini omiljeni opozicionari. Zato sto bi SNS vodila istu politiku kao i (Jeremiceva struja) DS, a DSS su mu ortaci iz akcije "Kolubara".

U tom drustvu, g. Palma dodje kao prirodni treci koalicioni partner.

Ne znam da li je evropska Srbija zaista izgubila svaku sansu, ALI ako jeste, to je zato sto se g. Palma borio za "srpsku evropsku viziju".

Zivela Kolubara!
hvala.

Ivan

pre 13 godina

Nemogu da verujem da se slažem sa Palmom oko nečega, ali ovaj put je u pravu. Narod nikad ne razmišlja da bi moglo biti još gore, a dosta puta bi i moglo biti tako.

OBRAZOVAN i KULTURAN

pre 13 godina

Сви политичари морају да схвате да већина образованих грађана Србије, којима је доста КОМУНИСТИЧКОГ ЦЕНТРАЛИЗМА са АУТОНОМИЈОМ Војводине по уставу из 74.г. (КОСМЕТ је већ потпуно реализовао своју аутономност=независност), желе следеће:

1).ХИЉАДЕ НОВИХ РАДНИХ МЕСТА пре свега јужно од Београда , и свима ВЕЋЕ ПЛАТЕ..

2).ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЈУ – да би сви грађани живели РАВНОПРАВНО (као у Београду и Војводини), општине морају имати своју локалну ;.

3).РАВНОПРАВНУ РЕГИОНАЛИЗАЦИЈУ – тј Србија мора имати више СЛИЧНИХ ПОКРАЈИНА, БЕЗ ДРЖАВНЕ АУТОНОМИЈЕ (Војвод, Бгд, Дринско-Ибарска, Дунавско-Моравска, Јужноморавска,) а КОСМЕТ специјални статус (суштинска аутоноимија, з4,...);

4). НА КЉУЧНА МЕСТА у државној управи именовати ПОШТЕНЕ, СТРУЧНЕ, МОРАЛНЕ, ванстраначке кандидате..

5). УХАПСИТИ ЈЕДНОГ ТАЈКУНА за опомену другима, и дати до знања да НИКО НИЈЕ ИЗНАД СРБИЈЕ…

6). Договор са Карађорђевићима ко ће имати Протоколарну улогу Краља, како би Србија постала ПАРЛАМЕНТАРНА МОНАРХИЈА;.

7).Сменити Ацу Тијанића и друге титиће, а за директора РТС поставити ОБРАЗОВАНОГ и КУЛТУРНОГ ванстраначког..
8)...

Ivan Marjanovic

pre 13 godina

Trebali bi potpuno da ignorisemo sve politicare. Samim ti sto pridajemo paznju i reagujemo na svaku njohovu, ma kako ne inteligentnu izjavu im dajemo "moc" koja im ne pripada. Ovo je poziv na bojkot polticara i njihovih predizbornih tantruma. STOP!!!

Андрија Кокановић

pre 13 godina

Хвала вам, господине Марковићу, што сте ме утешили на овај начин. Почео сам да губим наду и да верујем да стање не може бити горе, али сада се - након ове изјаве, моје расположење нагло поправило.

Дубоко сам убеђен да ћете своје тврдње у могућности да нам буде горе и доказати кроз рад са својим коалиционим партнерима у влади. Заиста би било неозбиљно са ваше стране да дајете изјаве које не бисте поткрепили и применом у пракси, јер неко би могао помислити да причате бесмислице.

Хвала вам још једном, улепшали сте ми живот и учинили свакодневницу подношљивијом.

Slavisha

pre 13 godina

Ej, ko ti drma kavez, pa se javljaš sa "biće gore ako ne glasate za nas!". To više ne pali! Jedva čekam izbore i glčasaću za one druge, pa makar na listi drugih bio i Andrija Artuković. Ovo mora da prestane, a gore sigurno neće biti!

Mihajlo Jovanovic

pre 13 godina

G. Nikolic i g. Kostunica su Palmini omiljeni opozicionari. Zato sto bi SNS vodila istu politiku kao i (Jeremiceva struja) DS, a DSS su mu ortaci iz akcije "Kolubara".

U tom drustvu, g. Palma dodje kao prirodni treci koalicioni partner.

Ne znam da li je evropska Srbija zaista izgubila svaku sansu, ALI ako jeste, to je zato sto se g. Palma borio za "srpsku evropsku viziju".

Zivela Kolubara!
hvala.

Marinko

pre 13 godina

Od vas gorih u istoriji Srbije nema. Vi ste dno dna, vi ste prva vlast, naravno po nalogu zapada, koja je uspela da unisti i najvitalniju granu privrede-poljoprivredu. Vi ste najveca posast ove napacene zemlje i treba vas ukloniti na bilo koji nacin.

Djuraja

pre 13 godina

Samo me zanima koliko para se mesecno odliva na Kosovo i ko uzima te pare, Ubedjen sam da je Kolubara mala beba za to. Jadna je zemlja sa ovakvim facama koje se slobodno eksponiraju...ovakvih likova nema ni u Hrvatskoj i Kosovskoj vladi i Skupstini

Ivana

pre 13 godina

Bitno je da se vlast menja, da izaberemo ono što je najbolje za nas.Vlast se kod nas ne menja. Menja se na sakih deset godina.Palma je na vlasti već 20 godina.Vladajućoj koaliciji je jedino stalo do ličnog interesa i da se što duže zadrži.Raspišite izbore pod hitno.Miting će se održati 16 aprila na miran i demokratski način.Izađimo na ulice izborimo se za izbore.Samo izbori donose stvarne promene.

MUKNAVI

pre 13 godina

Gosn "Betoven" sta bi sa tvojim kolubarskim porodicnim biznisom a`?Grcevito se drze za te fotelje,jedni druge ganjaju "u ime Narada" i njgovog "boljitka" da zasednu oni pa da nastave ko i predhodni.Za ovih dvadeset godina svi su Narodu obecavali,obecavali,da bi ga na kraju..zajasili bre i..eto ,pojedinci uhvatili dizgine i kada dodje izmedju njih do svadje razlog je ko ce da sjase ,a ko da zajese skupa sa njihovim familijama,prijateljima,kumovima....Hm..oterasmo Turke,zajahale nas komsije "vojvode" i eto ..opet jasu.Za vreme tita ,zacutase,al iz potaje pocese da burgijaju,kada je umro,skocise,stvorise "demokratske pokrete",zajebase Narod,razvlastise ga u ime "demokratskih promena",isterase ga iz njegovih firmi na ulice,firme prepustise svojim kumovima,prijateljima i sada vodaju narod vamo,tamo, i svadju se ko ce od njih vise da vajdi,preturajuci Narodu po onome sto mu je jos preostalo...

mira j kumodraz 2

pre 13 godina

Tri meseca izgubiti je smesno naspram 10 godina koje smo izgubili zbog vas! Ta tri meseca nama znace mnogo...Ta tri meseca ce nam promeniti buducnost na bolje!

Milan

pre 13 godina

Sta li insajder ceka sa emisijom u Jagodini, samo mi to nije jasno. Kakva izjava, pa ovo je izjava veka, znaci zato ste bolji od opozicije, aaaaa pa zatoooo. Hahahahahahahahahahahahaha.

NIKAD GORE

pre 13 godina

Gospodine Palma, drago mi je sto vam se bliži kraj. neka dodje crni djavo samo vasa da ne vidimo. nepravda coveka najvise zaboli i to ce vas srusiti. mogli ste kaka hocete ali dokle... nece moci!

sapatnik

pre 13 godina

Jel moze neko da zamisli da sede Mirko i Dragan u kabinetu, piju viski bleje i onda...
Mirko: E, Dragance, ona moja prva tacka programa...znas ona ...Bolji zivot odmah, e zamisli, ispade mnogo glupa....ajde molim te ti izadji pa kazi nesto gluplje...cisto da tebe narod malo za.........
Dragan: Ma, decko...nikakav problem...

dejan

pre 13 godina

O da... moze gore!!!!

evo recimo... plata ti 30 maraka a benzin 2,5 marke, i ti bi da kupis... ali nema jer jos nije stiglo bure iz Rumunije!

pa onda... hteo bi da okupas dete, ali restrikcija je, struja stize tek za osam sati, nema tople vode!

Ili recimo, zvoni ti neko na vrata u 5 izjutra, kad ono vojna policija da te mobilise za front ili jos gore da ti javi da ti je poginuo sin!

ili recimo, treba otac da ti se operise, ali nema konca u bolnici!

I tako dalje...

Moze gore moze!!!!

Mada dame i gospodo... sve ste vi to za ovih 20 godina izabrali... I Palmu i Cobeta i Voju i BoTu i Velju... nemojte sad da kumkumavcite!

Jeste li se ikada zapitali gde nestadose pametni i posteni???

Atomski mrav

pre 13 godina

Kako realno moze gore od ovoga,JA SE SAMO PITAM!Poskupelo je sve moguce jos samo i vazduh da nam naplate i bice kompletni,a vi kazete moze i gore????

che

pre 13 godina

ma za Srbiju je mnogo što je izgubila 500 godina pod Turcima i onda pod diktatorima i lopovima sve do danas. Mogu izbori da se održe i sutra, al to ne menja viševekovnu suštinu - sjaše Kurta da uzjaše Murta!

HowlingWolf

pre 13 godina

Miloseviceva retorika ponovo - lose je al cuti moze i gore. Zato ne dirajte vlast i opet odose godine.
Dosta je Palma - nek se promeni vlast pa cemo da vidimo dal ce biti gore, pa ako nevalja opet promenicemo opet. Pa cemo onda da vidimo ko je krao n arod ovih 10 godina.

igi

pre 13 godina

Pošto je i ovaj gospodin našao sebi za pravo da govori koliko dobro ili loše živim ja sebi dajem za pravo da kažem:
Odelo ne čini čoveka

Mikki

pre 13 godina

Ovaj bre bolje da otvori agenciju Vidoviti PALMA!!! Veruj mi gore od vas nema! Idi u tu tvoju Jagodinu pa tamo vedri i oblači a ti nas lepo pusti da biramo pa da vidimo ima li ili nema bolje od vas! A te šminke koje sprovodi vlada to ostavite za neobaveštene. Mnogo ste bre pametni i jaka li je to olakšica da 2 godine plaćam samo kamatu banci a to nije ništa drugo nego da me kredit košta još više!!! Idite više da vas nevidimo, muka nam je od vas!!!

Vladimir Jelenic

pre 13 godina

Nisam nesto uveren da bi sa svkim drugim bilo jos gore, jer je trenutno stanje apsolutna katastrofa...proizvodnju i industriju nemamo, narod se otpusta, prezivljava se nekako, a mi kao hleb nasusni cekamo da se smiluje neko sa Zapada i kaze ucicete u EU jednog dana...

pomoravlje

pre 13 godina

Ovakvi likovi i njegovo ogruzenje su PROPAST SRBIJE, svi u paketu!Menjacemo sve dok ne dodju na vlast neki posteni ljedi i zene koji najpre vole Srbiju, svoju porodicu i sve gradjane Srbije a NE SAMO SVOJ DZEP!

Marko Runjajic

pre 13 godina

A za Srbiju nije mnogo što je izgubila 3 godine sa vama??? I izvinite, gospodine Palmo, a kako vi znate da bi drugi bili gori? Pa budite vi bolji ako "mozete" ako nemozete sklanjate nam se sa očiju i ne opanjkavajte druge ako ste vi loši. Gradjani Srbije nisu stado ovaca, znamo mi dobro šta ćemo i kako ćemo, nemoj ti da nam pričaš.

simeon

pre 13 godina

Do krize kod gradjana nebi ni doslo, da ti nisi odredjivao konacnu cenu uglja kao preprodavac, a stranka ti omogucila i koalicioni partneri da nastavvis da krades sopstveni narod, uvecevajuci za surovi procenat samu cenu uglja.
Narod to moze vec sutra da naplati.

Lobotom

pre 13 godina

Buahahahaha a oni izgubili tri godine, pa se sad setili da nesto rade i dabome da je i tri sata znacajno, a ne tri meseca. Pokrij se usima i da te vise nismo videli.

M. Н. Лазар

pre 13 godina

Примјећујете ли драги читаоци (и сапатници), колико ови политичари лупетају/булазне, како се приближавају избори?

Igorko

pre 13 godina

Ma naravno, bilo bi gore po tebe, jer bi se verovatno zavrsilo pranje u Kolubari i sve ostale privilegije. Odakle vama pravo da se hvalite time kako ste vi toboze oni koji su bolji od drugih, sve ste bre unistili i pokrali...

što trošiti vreme na izbore kad bi Palma da vlada

pre 13 godina

Ne mogu da verujem, da još uvek verujete da postoji iole značajan broj onih koji padaju na priču jesmo mi loši, ali drugi su još gori. Redovni ili vanredni, izbori su tu i svakako će određeno vreme otići na kampanju i formiranje nove Vlade.

svetlanast.

pre 13 godina

ako dragan markovic palma tako kaze, onda je sigurno tako.ako politicke stranke koje su formirali slobodan milosevic i zeljko raznatovic arkan doprinose sreci i prosperitetu gradjana srbije i vode pravac evropa - ne treba ih ni menjati.mozda nikakvi izbori nisu ni potrebni, nije zanemarljiv ni broj onih kojima se dopada rezim moamera gadafija.uvek moze da bude gore.

BOjan

pre 13 godina

U redu je g.Markovicu nista novo, ja znam da i kad dodju drugi da je to u sustini slicno.Isto da su bili sada drugi bilo bi slicno slazem se ja ali shvatite malo da je narodu vise preko glave kada su obecavali dobro jos te 96 na ovamo svi opozicionari, ja sam isao u osnovnu skolu a sada evo jom malo pa cu 30 godina, ljudi su ostaririli nadajuci se nesto boljem zivotu ali mislim da ce proci bar jos toliko vremena da se nesto pokrene.Pored vremena koje je potrebno da se izgradi ekonomski jaca drzava veoma bitan faktor su ljudi koji ucestvuju pa mogu to uraditi sposobnije brze ili losije sto semeni cini da se radi lopovina sve strane ne ponasamo se domacinski prema sebi samima.Sada svi hocemo promene opravdano ali koga??? Tesko nama........

DEDA CVETKO

pre 13 godina

Dragi Palma:

Ko s djavolom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju (sto moze da bude jako bolno, narocito ako je covek celav)

Ili u prevodu, ja bosiljak posadih, a meni Fridrih Niče.

Josip Vasilj

pre 13 godina

Opozicija ima pravo da se bori za vlast, ali kada bi Srbija bila pravna država, većina iz pozicije i opozicije bi bila po zatvorima, a ne na vlasti…

Petar A

pre 13 godina

Dragi Srbi, dokle ce vas vuci za nos? Kad cete sazrijeti politicki da zahtijevate od politicara da vam iznose ekonomske parametre i analize, a ne "argumente" tipa bice bolje ili losije, sa promjenom takta??? Iako se i ja koristim Palminim jedinicama mjere, ali definitivno bi trebalo probati bilo sta drugo, jer od ovoga tesko da moze biti gore. A to i jeste sustina politike: mijenjanje, mijenjanje uz mjerenje parametara.

mali Perica

pre 13 godina

SVAKI narod ima vlast kakvu zasluzuje...samo se pitam cime sam JA OVO zasluzio...kao da cu da zavrsim u aleji zasluznih gradjana

Jagodinac iz Svetozareva

pre 13 godina

Iz okoline sam Jagodine i znam Palmu iz skolskih dana.Bio je za metaloglodaca). Palma je dobio ime jos iz tih dana kada je u testu iz Poznavanje prirode i drustva zaokruzio da je Palma domace drvo.Inace sa Radisom (pevacem) je bio u istoj skoli,s tim sto je Radisa bio drugi smer,za automehanicara.Toliko je bio spreman mehanicar da je uvek svoj traktor opravljao kod drugog.
Umesto da se zastidi zbog Kolubare i ne lupeta vise,on se kao Radisa utrkuje ko ce izvaliti vecu glupost,Secate li se kada je Radisa u molbi savetu Odbora za telekomunikacije u ciji je trebao biti odbor kazao da ima iskustvo,jer ima 3 mobilna telefona,i valjda 2 fiksne.Ne secam se....
Cudi me,sto se ucutao Dacic i tadic,borci za kriminal? Ta zar ovaj,posle toliko godina nije spreman za ,makar jednu istragu.E,zato ce ova vlast izgubiti izbore,jer sve rade seliktivno.
Razumem,zasto Palma podrzava DS.Pa zato sto svi drugi bi ga prvi dan stavili u apsanu.
Uvek je nesto muljao,preprodavao.

Sasa

pre 13 godina

Kad je covek mnogo dugo na vlasti izgubi kmompas nacisto.Da bi ove stranke koje su sada navlasti dobile izbore morace cudo da se desi pa da neko ko nema direktno veze i korist od njih glasa ponovo za njih.

Nenad

pre 13 godina

A da malo zazvece bukagije zbog Kolubare, pa da se malo, ustvari mnogo pretresu svi u raznim dragim nam institucijama poput SUP-a, suda i ostalih mracnih utocista za parazite i sve one koji nam ubijaju drzavu, da izaberemo nove, mlade likove koji ce nas, nadam se, voditi bolje od tebe i slicnih...

J O K E R

pre 13 godina

...!?...I KO NAM TO DRZI PREDAVANJE O TOME KAKO ZNA KAKO NAM JE ,ALI I KAKO BI NAM SA BILO KOJOM DRUGOM VLADOM BILO JOS TEZE I GORE...!!!?/..PALMA,CELAVI,MOKAR OD ZNOJA(ALI NE OD RADA!),DEBEO SA TRI PODVALJKA..?!.KAO DA NAS ZEZA...!?...TAJ DEBELI I NJEGOVI PAJTOSI SPS-OVCE,DS-OVCI KAO I PENZOSI ZIVE KAO BUBREZI U LOJU,SLICN!!!?...F U J !!!

Palmolive

pre 13 godina

Dakle potrebno je da sacekamo jos godinu dana kako bi ponovo bili u prilici da cujemo ovu genijalnu misao.Neprocenjivo pronicljiva i mudra dijagnostika srpske propasti direktno iz ZOO vrta.

Branko Fon Beca

pre 13 godina

Ajd što narodu nije dobro,tako navik'o i šta da mu radiš, al' mi žao što je vama na vlasti još gore, pa vidi samo kako si se usuk'o, ko bi rekao da ti je nadimak Palma, više me podsećaš na neki precvali maslačak, tako bledunjav i izgladneo...!

Salle

pre 13 godina

E jadne li države gde ovakvi polupismenjaci komentarišu i dele lekcije.
Stvarno se pitam šta li je to u nama da sebi dozvolimo mediokritete kao
što je ovaj čovek...
ps...a o vaćarenju i lovu u mutnim biznis vodama da i ne govorimo...bljak...

canada

pre 13 godina

E moj Dragane ... Meni nije jasno kako se ne nalazis na optuzenickoj klupi. Pusti ekonomiju po tebi bi trebalo da radim 25 sati dnevno 8 dana u nedelji.

yugo vegas usa

pre 13 godina

Za Srbiju je mnogo da izgubi i tri dana a ne tri meseca kaze veliki poznavalac klasicne muzike a uzgred i veliki politikant Srbije.Srbija nema sta vise da izgubi sve sto je mogla ona je izgubila zbog njega i njemu slicnima.Mozda je za nas najbolje da predlozimo Japanu da preseli svoje stanovnistvo na nasu teritoriju i tako pomognemo mi njima da se ljudi vise nepate sa zemljotresima a oni nama sa politicarima.Kad je moglo Srbija i Crna Gora moze i Srbija i Japan.Posto to nikad nece da se desi tako isto nece ni ova vlada kao ni mnoge vlade pre toga u zadnjih 20 godina nista da promene i nista da urade na boljitku za svoje stanovnistvo.Pogotovo ovakvi likovi kao sto si ti DRUZE PALMA.

krstivoje

pre 13 godina

Ne samo gore NEGO MNOGO GORE ako ovom liku dozvole da parkira jos jedan traktor u KOLUBARU da srce narodnu krv,nekad je narod govorio sta se u srbiji nazalost nemenja,SEM TRBONJA.

DZoni

pre 13 godina

Slusam ove iz DS-a kako pricaju da ako pobedi SNS vracaju se 90-te a taj isti DS u koaliciji sa SPS-om koji je vladao 90-tih i strankom ZELJKA RAZNJATOVICA ARKANA koji je dosao na ove prostore pocetkom 90-tih

TDI

pre 13 godina

@Андрија Кокановић: Hahahahaha. Ja sam gospodije Kokanovicu siguran, kao nikada do sada, da ce Vam gsopodnim Palma izaci u susret i ispuniti sve Vase zelja i ocekivanja. Verujte mi, verujte.

Betoven&Sopen

pre 13 godina

Ljudi,jel ovo moguce??Ko nam kaze da nije dobro,a da moze i gore??Mislim da gore NEMA.Palma,gde su ti nekad uspesne firme iz Jagodine?GP Pomoravlje,Resava,Mlekara,Livnica,A.I.K,Zitomlin,Morava,Palas,Jugoprevoz...A KOLUBARA??Uspesan privrednik i gradonacelnik,za svoj dzep!!!

cutljivi posmatrac

pre 13 godina

Jel ima ova zemlja psihijatre?Ne radi se samo da treba se pregledati lica poput Palme,vec svi u vladi,svi ministri,svi parlamentarci,svi opozicionari.

MaloMorgen

pre 13 godina

Mnogo pametan taj Palma, ko bi rekao, ovako kad ga covek pogleda. Mora da je o politici saznao kad je studirao na fakultetu zajedno sa Betovenom.

Gordan

pre 13 godina

U svakoj zemlji postoje egzoticni politicki likovi poput gospodina Palme, ali veoma retko gde su oni stubovi vlasti. To govori da su institucije u Srbiji u opasnom demokratskom deficitu i da je neophodno promeniti pravila igre radi marginalizacije dokazano kompromitovanih pojedinaca, kojima je populizam cesto jedino oruzje u borbi za glasace. Hitno treba promeniti izborni zakon i uvesti mesoviti, ili cak, cisti vecinski sistem. Ne treba izmisljati toplu vodu, samo raditi ono sto su drugi vec odavno uradili. Sadasnji proporcionalni sistem sa celom zemljom kao jednom izbornom jedinicom dovodi pre, ili kasnije do institucionalnih kriza.

dovla

pre 13 godina

Palmi jedino Betoven nije pevao na uvce jer je jos bio mali kad je Betoven bio popularan :). Pogledajte obavezno klip da vidite kakvi *** vode ovu drzavu:
http://www.youtube.com/watch?v=HteLmHxaCn4

uvek moze gore

pre 13 godina

Ne sumnjam ja da mozete vi i gore. Imate potencijala, to je neosporno, samo necete odmah da nas satrete, nego nas postepeno gusite.

Јеремија

pre 13 godina

Ој Србијо међ палмама,како ти је Србијо док ти Бетовен и Моцарт свирају,како живиш и да ли се радујеш мила земљо,док у теби жирафе мирно пасу а прасићи о бољитку рокћу!?

nusic

pre 13 godina

Samo Igumane idi i za manastir ne brini. Skini te nam se sa ledja, dosta nam je vas. Kako te bre nije sramota da tako kazes. Crni ti pa znas li ti sta radis i da ces za to jednog dana ici u zatvor. Nicija sveca ne gori do zore. Pravda ce biti ispunjena kad tad.

moskri

pre 13 godina

ma opusteno, bice bolje u subotu, na zurci koju palma sprema za svoje pajtose sa sve onih 30 devojaka koje je zaposlio u zoo vrtu....novi berluskoni...a i moze mu se...a ti narode isplaci kisu..

An gor 1

pre 13 godina

Mozart se probudio??! Ovaj lik je tipican Sojic,trebalo bi ga posmatrati vise kao socioloski fenomen,nemam pojma na koju on foru langira mucenike iz Jagodine?!
Eeee,Kolubaro...

zoran

pre 13 godina

pa ajde vise dovedite neko ko zna bolje,dosta nam je vise ovih sto neznaju nista,a tebe palma treba da bude sramota da dajes takve izjave,zasto nisi rekao nije dobro ali moze bolje a ne da kazes moze gore,sta si time hteo da kazes da ovi sad sto su treba vecno da ostanu na vlasti i da narod zivi kao kucici,kao sto sad zivi,sram te bilo

Zirafin drug, Slon

pre 13 godina

Tako je gospodine Markovicu, pustite ove i uzmite i slona za ful kolekciju.
3 meseca je dovoljan vremenski period da se nabavi jedan.

Dusan Silni

pre 13 godina

Bucko,uverili smo se mi zadnjih 10 godina da i od gorega ima gore nisu nam potrebna tvoja uveravanja.Menjaćemo vas svaka tri meseca ako treba, uvešće mo ako bude trebalo i nekog nemačkog seljaka da prokletu avliju dovede u red poštovanih zemalja i naroda.Dosta nam je vaše demokratije, hoćemo promene da nas savest ne grize,hoćemo da živimo bre a ne da tuma ramo po kontejnerima i skačemo sa krovova gospodine.Dosta ste jahali srbijansku zatucanu sirotinju i više nećete jer je došlo vreme za podvl ačenje crte i ispostavljanje računa naroda koji ste ojadili zadnjih deset godina.